×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна премахването на старите и опасни дървета до храма "Свети Александър Невски" в столицата
  • Израелски танкове обкръжиха източната част на Рафах
  • Официалният правописен речник на българския език вече е онлайн
  • Над 190 служители на 6 институции влязоха в данъчните складове на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД и "Лукойл България" ЕООД, почна инвентаризация
  • Сърбия ще построи с китайски компании слънчева електроцентрала и петролопровод
  • Русия започна настъпление в Харковска област – това е нов фронт във войната
  • Повишението на пенсиите от 1 юли няма да е с 11 %, а с 10%, заради по-ниската инфлация
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Еничари, каза Костадин Костадинов за феновете на "Левски", атакували МОЧА


18 Август 2023, Петък, 19:36 ч.
Автор: Флагман

От организирания фен клуб незабавно му отговориха 

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов нарече „дегенерати“ и „еничари“ феновете на „Левски“, които нападнаха в четвъртък вечерта след мача на своя отбор на националния стадион палатковия лагер, опънат в защита на Паметника на Съветската армия.

В отговор най-голямата организация на привържениците на „Левски“ предупреди Костадинов, че може да си навреди на кариерата и здравето.

„Били са 30 (част от тях криминално проявени), жените – 3 (пострадалите, бел.ред.), на годините на майките им. Съвременните еничари няма как да знаят, че точно това са правили и техните предшественици, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, за да разплачат и поругаят собствените си майки“, казва Костадинов.

Според него те искали да премахнат паметника, който е символ на антифашизма, за да реабилитират фашизма, като просто премахнат паметта за антифашистката борба.

Паметникът, който е една от най-високите постройки в центъра на София. се извисява в Княжеската градина. Върху него от близо 60 години има огромна плоча с надпис: „На Съветската армия освободителка от признателния български народ“.

„Следващият път, когато подобни дегенерати (като тези фенове на „Левски“ – бел.ред.) решат да се пробват, няма да има жени. Още нещо – надявам се нормалните привърженици на футболния отбор да се разграничат и поне да се извинят на жените за нападението над тях“, пише Костадинов.

Повечето фенове на „Левски“ възприемат тоталитарния режим като репресия и срещу любимия им футболен клуб.

В отговор Националният клуб на привържениците на Левски казва, че „има дългогодишна и последователна позиция в подкрепа на демонтажа на срамния и унизителен окупаторски паметник в Княжеската градина“.

„Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме да заявим на лидера на партия „Възраждане“, че да наричаш публиката на Левски „еничари“, далеч не е полезно за политическата кариера, а и за здравето“, се казва в позицията на най-голямата организация на привържениците на „Левски“.

Четирима души са били арестувани по време на среднощното нападение срещу палатковия лагер и самия паметник. На място са били изпратени екипи на СДВР, които са установили щети по паметника.

МВР съобщава, че са арестувани двама на по 29 години, един на 33 и един на 26 години. Сред тях е имало и един криминално проявен.

На място полицията установява, че една жена от палатковия лагер, който от известно време брани паметника, е била напръскана със спрей и е открадната дамската ѝ чанта. Срещу задържаните са образувани са дела за кражба и са хулиганство заради нанесените щети по монумента, който е бил блъскан с чукове.

Палатковият лагер по инициатива на Мая Манолова от „Левицата“, която казва, че ще брани паметника заради намеренията на управляващите да го преместят Решение за премахването му е взето от общинския съвет в София още през 90-те години, но и досега не е изпълнено заради влиянието на русофилските партии и опасения от твърда реакция на Кремъл.

Преди седмица руското посолство в София обяви, че премахването на паметника би било нарушаване на Договора за приятелство между Русия и България. През миналата година Русия вече обяви България за неприятелска държава.

Областната управа на София допуска, че Паметникът може да бъде демонтиран, защото е опасен.

„Шпиц-командите, предизвикани и повикани от Йорданка Фандъкова и Трайчо Трайков, и целокупната десница в София, нападнаха паметника и палатките и безчинстваха до преди малко“, казва Мая Манолова.

Паметникът е известен в столицата и като МОЧА – монумент на окупационната червена армия.




16
Коментара по темата
16.
Кфкеке
20.08.2023 12:34:33
1
1
Тази хулиганска проява идва до вас със специалното съдействие на ГЕРБ. Да не забравяме, че Наско Сираков довчера молеше Бойко Борисов за спасителна инжекция, с която да закрепят положението.
15.
Копейкин
19.08.2023 13:30:35
4
4
Гнидо продажна! Вън от България!
Да живее България!
14.
Късия накрайник е
19.08.2023 09:31:01
2
7
Медиен файтър пък има 2 битки със жена си само и двете равни даже първия път му е взела точка първа. А втория му е легнала щото се е убедила че русофилистията е доходна професия
13.
Копейкин късопишков
19.08.2023 09:01:49
3
9
е интересен случай за пробуждаща се фашистка клетка.Специалните служби в течение ли са на този процес,защото има не малко овце,които го следват
12.
Хехе
19.08.2023 08:08:29
3
8
Рубладжията като ментора му волен много се напъва ама ше земе шамарите то туй не са журналисти да им скачат лоясалите му фенове ма само дрънка
11.
Пенко Сападжана
19.08.2023 03:22:15
4
12
На Костя му казаха в прав текст че ще му наместят зъбите и ребрата скоро. Браво за хубавата акция, тия лумпени с незаконния катун отдавна органите трябваше да ги разкарат, както и тоя скапан пропаганден монумент на окупаторската армия която ни натресе шемкаро-ятаците и малоумниците от БКП, избили сумати напод и пратили държавата на майната си от развития свят. После техните наследници я разграбиха каквото беше останало след трите фалита, пребоядисани като демократи
10.
XX
19.08.2023 01:30:47
13
5
Нема по-про'с'ти от феновете на уевски.
Опъват плакати 30 на 15 метра над себе си по трибуните и пускат отдолу армейска димка...
9.
Таки
18.08.2023 23:30:32
11
6
Фен клуба на "Левски" се възмутил от епитетите на Костадинов НО НЕ СЕ възмути от деянията на част от привържениците си !!!

Да им припомня, че техният Гунди умря като член на БКП !!

И е крайно време да се спре с използването на имената на реални, национални герой за наименования на спортни отбори.
Мисля, че почти никъде по света няма такава практика !
8.
За крими"фена"
18.08.2023 22:25:44
8
5
Че ти си за Белене или за строг тъмничен затвор. Няма такива неща като "фенове" от тия. Това е престъпна организация, която беше на Черепа. Мутробойко явно изнуди Черепа да върне акциите и контрола на тези вандали съответно, за да не му прати някой да го застреля в Дубай. Интересен факт е че "Еврофутбол" освен от Черепа беше държан и от един грък. В Гърция забраниха тези организации на неандерталци наричащи се "фенове". Истинският поддръжник на футболен клуб не ходи да троши, още по малко на където му подсвирнат и платят политически.
7.
Коце Босе
18.08.2023 22:10:08
1
8
Ти ли преди време се изказа , че ако зависи от теб всички фенове на ФК Левски ще ги пратиш в Белене .
6.
МОЧА
18.08.2023 22:06:00
1
10
Още една победа на Левски и моча пада .
5.
*********
18.08.2023 21:45:42
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Въй
18.08.2023 20:20:32
5
16
30 празни палатки в парка за да се имитира масовост и две лелки уж пазят МОЧА. Цирк.
Чакам следващия мач на Левски на националния стадион.
3.
*********
18.08.2023 20:05:45
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Не се е объркал
18.08.2023 20:04:09
11
12
С много малко се е ограничил като определения.Трябваше да добави наркомани,рецидивисти,расисти,нацисти и т.н. все хубави неща,с които са изпъквали през годините.
1.
Бс
18.08.2023 19:46:40
11
15
Прав е човека. Искат се много големи топки, за да нападнеш жени на възраста на майка си. Топки и подходящия стимул.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изтъкнатият съдов хирург проф. Захариев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 17 май Изтъкнатият съдов хирург проф. Захариев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 17 май От 2023г. професорът е и методичен ръководител и консултант на Отделението по съдова хирургия на МБАЛ „Бургасмед“ Алек не спря да се мляска с всяка една, избухна Валерия Алек не спря да се мляска с всяка една, избухна Валерия След „Ергенът“ смята, че се справя доста добре и това й калява психиката. Няма любов в живота си, залага на кариерата си Община Бургас излезе с официална позиция по скандала със списание "Море" Община Бургас излезе с официална позиция по скандала със списание "Море" Общинската администрация не смята, че трябва да се намесва в творческия процес Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Началото на открития урок ще бъде дадено в 11 часа, неделя, на площад „Тройката“ Откриха мечтаната и дългоочаквана детска градина в поморийското село Гълъбец Откриха мечтаната и дългоочаквана детска градина в поморийското село Гълъбец Направихме всичко възможно, за да реализираме този проект и съм радостен, че децата на Гълъбец вече имат този прекрасен нов дом, каза на откриването кметът на община Поморие Иван Алексиев Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Родителите на момичетата добрали се до финала на „Ергенът” се срещнаха с евентуалния си зет Смазаха от бой в затвора касапинът от дискотека „Соло“ Смазаха от бой в затвора касапинът от дискотека „Соло“ Илян Тодоров бил откаран на носилка в лечебницата на пандиза Не се прави на Майка Тереза, чантата ти струва 4 хил.лева, избухнаха фенове на Ергенът към тази участничка Не се прави на Майка Тереза, чантата ти струва 4 хил.лева, избухнаха фенове на Ергенът към тази участничка  Всичко би било в реда на нещата, ако все пак тя не твърдеше, че луксът никак не я блазни и даже си пада по палатките Как можа да се напъха в леглото на ергена, питат зрители Как можа да се напъха в леглото на ергена, питат зрители Разкрепостената Надя потресе зрителите  Тя още не може да го забрави, ходи на гроба му и пуска общата им песен Тя още не може да го забрави, ходи на гроба му и пуска общата им песен Ходя с много любов при Денис, казва чаровната брюнетка
Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори