×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бясно тийнейджърско надиграване на хип-хоп/хаус феста "No Rules" в кв. Сарафово


Бясно тийнейджърско надиграване на хип-хоп/хаус феста "No Rules" в кв. Сарафово
Купонът започна с бързите рими на Dimoff, Dim4ou и Mom4eto
29 Юли 2023, Събота, 16:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Известни имена в БГ рапа и световна DJ звезда са в Бургас, заради партито без правила. Фестът продължава и тази вечер

Най-актуалните изпълнители на хип-хопа/хауса в страната се събраха снощи в Бургас за най-музикалния младежки фестивал. На пристанище "Сарафово" за първи път бе вдигната огромна сцена, на която се качиха звездите на БГ рапа, а зад пулта ще застанат световни величия, сред които ще е и Raul Pacheco.

„No Rules fest” е различното събитие на морския бряг, което събира в два дена любите на тийнейджърите рапъри и DJ-и. 

Най-големите запалянковци на музикалния сленг показаха завидни умения в брейкденсинга и още преди започването на официалната част младежите започнаха да се надиграват на фона на различни хип-хоп парчета. 

Някои от тийнейджърите бяха дошли с родителите си, които по нищо не отстъпиха на младите и се отдадоха на танци без правила. 

Разтърсващото начало бе дадено от бързите рими на Dimoff, Dim4ou и Mom4eto. След тях на сцената се качиха Fire, PG&Drink и Cotenceto

Вижте още от настроенията на пристанище "Сарафово":

No Rules fest-ът продължава и тази вечер. На сцената довечера ще стане наистина горещо, а градусът на доброто настроение ще е до точката на кипене, защото от Испания пристига DJ звездата Раул Пачеко. Неговите хиляди последователи в Instagram вече знаят къде ще бъде той след броени часове.

Заедно с Раул Пачеко, зад пулта ще застане и атрактивната Златина Димитрова. Бургазлийката е сред топ DJ-те в страната и познава вкусовете на родната техно публика. И това е само началото.

 Който ходи по партита из южното ни Черноморие, вече е наясно какво се случва когато DJ Pepou пусне mixa и взриви всички. Точно така, той също ще е част от DJ тандема на „No Rules fest”, разясниха организаторите. Зад пулта ще са още и Simon Keye, Theo, Trenchkid, Pump и Blajo.

Билетите за събитието вече са в продажба и могат да бъдат закупени от https://bilet.bg/bg/events/no-rules-fest-28-29-july-port-of-sarafovo-burgas-nrf-summer-2023-4185-4185 или на място от входа. Не пропускайте двудневното събитие, което ще ви отведе на музикално пътешествие без граници и ограничения.

Санете част от събитието във Facebook от ТУК.

 


В категории: Лайфстайл , Бургас


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
До 10
30.07.2023 07:56:35
1
4
Най-точния коментар!! И аз мразя чалгаджийте ,но не хейтя като стара баба под постовете свързани с тях. Всеки е отишъл да си направи кефа , още повече че са деца предимно. И още още повече , че не виждам разврат ,бутилки алкохол по масите, псевдо мутри 2на2 да правят стойки, викане , хвърляне на салфетки и грозни кючеци , което е в пъти по - добре :) апелирам младежите да посещават повече такива партита , за да се развива рап, трап и подобни жанрове на музиката , защото е по-правилната посока от колкото поп-фолка и всичко свързано с него
10.
До всички
30.07.2023 07:21:36
1
3
Да, глупаци, хората обичат да се забвляват, не са като вас, вечно мразещи и изкарващи си комплексите и показващи си отчаяния живот и опит за внимание в коментарите във флагман… дилъри, наркомани, рапъри, който и ще да е го уважавам повече от вас - защото той работи а вие само пърдите и мрънкате по цял ден. Поздрави от Сарафово ;)
9.
До останалите мекотели
30.07.2023 06:58:07
1
3
Като не ви кефи подминавайте ве мишоци пускайте си галена и фики и азис и почвайте да въртите мазни гюбеци празняри
8.
Ха ха ха ха ...
30.07.2023 00:07:04
0
5
"Надиграване" по......хип хоп?????
....Ф Л А Г М А Н ......айде обувайте си налъмите, и си тръгвайте
7.
Кътю
29.07.2023 19:15:58
0
4
Като гледам добре са се представили, даже има поздрави и към родителите им.
6.
кви са тия
29.07.2023 19:08:54
1
6
нещастници ве...??? майка ви да е***********......!!!!
5.
До 1
29.07.2023 18:31:09
2
2
Не пич до 6ч. Думкаше техно от сакса бийч. Тез са рапъри
4.
BS VE LEK
29.07.2023 17:14:15
3
14
само дилъри и филмари в Бургас егати и паляците
3.
до 1
29.07.2023 16:47:45
7
3
Solar Summer партита от организирани от Ялта,едни от малкото качествени ,с топ DJ и готина публика
2.
DuHast
29.07.2023 16:19:40
1
24
Добре е 18 човека публика само бавно развиващи на тоя трансджендър фестивал
1.
.....
29.07.2023 16:10:30
3
11
Тез ли бяха снощи в Бургас ?
До 6 часа сутринта ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив От прокуратурата проверяват как мощният джип, чиято стойност се оценява на над 100 000 лева, се е озовал в ръцете на неопитния младеж, който притежавал свидетелство за управление на МПС едва от 3 години
Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори