×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фен на „Левски“ намушкан с нож в Скопие, биячите устроили засада с помощта на полицаи?


Фен на „Левски“ намушкан с нож в Скопие, биячите устроили засада с помощта на полицаи?
Адвокат Петър Бозов разказа как полицаи са ги заблудили да влязат в опасния квартал, където приятеля му Драгомир, който пък е IT специалист, е бил намушкан с нож
28 Юли 2023, Петък, 09:45 ч.
Автор: Флагман.БГ

Приятел на ранения разказа как униформени служители са ги отбили през опасен кварта, след което били нападнати с метални предмети

Футболен фен на „Левски” е намушкан с нож след нападение в Скопие в четвъртък вечерта, съобщава Нова телевизия. Българинът е с прободни рани и е бил приет в болница с опасност за живота. Лекарите успяха да стабилизират състоянието му. 

Група привърженици на „Левски”, които пътували за северномакедонската столица, за да гледат мача с „Шкупи”, били свалени от колата си и са бити, като единият от тях получил и прободни рани. 

След това нападение непосредствено преди мача имало и втори сблъсък между привърженици на „Левски и между местната полиция. 10 българи са арестувани.

Сините снощи победиха съперниците си с 2:0, а в интервю за "Здравей, България" тази сутрин Виктор Стоянов от Фондация „Македония” каза, че нападателите от Скопие не са футболни хулигани. Това нападение е от омраза, категоричен е той.

Стоянов допълни, че от полциейския журнал става ясно, че две български коли са се отклонили от маршрута и са навлезли в кв. „Чаира”, който е населяван предимно от етнически албанци. „Сред албанското население няма антибългарски настроения”, твърди той.

Според Виктор Стоянов нападателите вече са установени от полицията. Информация обаче за арести все още няма. Той призова за строги присъди.

Петър Бозов - приятел на намушкания в Скопие 29-годишен българин, обаче каза в разговор с Виктор Николаев, че отклонените коли не са били две, а поне десетина и по думите му полицаи са ги насочили към мястото, където ги нападнали албанци, въоръжени с метални предмети. 

Петър също е пострадал. Бил е ударен по главата с прът. Лекари му препоръчали скенер. 

Той е адвокат, има собствена кантора. Казва, че нито един от нашите сънародници, пътували с няколко коли, не е организиран фен или част от агитка на отбора. Отрече и да участват в организирани сбивания. По думите на мъжа намушканият Драго е без опасност за живота. Той призова българските власти да съдействат за лечението и транспортирането му у нас.

„Около 18 ч. бяхме на входа на Скопие. Преди него всички български коли бяха щателно проверявани за наличие на оръжия. Тръгна кордон, който ни ескортираше, но на магистралата той се разкъса и не бяхме добре охранявани. Преди  една отбивка шофьорът на втората кола ми присветна и спряхме. Попита ме „Знаеш ли накъде отиваме?” и аз казах „Да, по маршрута, който „Левски” ни е дал”. До нас спря патрулка и ние ги попитахме „Надясно ли”, а те казаха „Да, давай, давай”. Точно това се оказа пътят към отбивката за Чаир махала”, разказва приятелят на намушкания българин.

„Македонската полиция много добре видя как множество български коли се отклони и се оказаха във въпросния опасен квартал”, допълва той. След това кошмарът започнал. Около тях се струпало огромно множество от мъже от албански произход. Удряли колите, там намушкали и Драго - приятеля на Петър. „Бяхме бити с метални предмети и бидони”, добавя той.

Петър Бозов обясни, че полицията им е забранила да снимат. Отказали им и преводач по време на разпитите. Посланикът ни в Северна Македония в крайна сметка е превеждал.

Драгомир работи в сферата на телекомуникационните услуги, IT специалист е, разказа приятелят му.
 




4
Коментара по темата
4.
Аполония
28.07.2023 13:32:35
0
1
От ЦСКА съм, но тези "македонци" трябва да бъдат заличени. Веднъж завинаги, поне в името на България и на това, което е останало от тази държава, ние трябва да се обединим - без значение ЦСКА, Левски, Ботев и прочие.
3.
Курти
28.07.2023 11:10:10
2
7
Троянския кон на Русия в Европа са промитите Македонски мозъци.
2.
Бс
28.07.2023 10:49:32
0
11
Макетата са същите мръсници и подли твари като сърбите все пак те ги създадоха и настройват срещу нас. Само ми е много интересно защо се напъват да купуват български паспорти а не сръбски? Явно заради ЕС. Те са най-лошия вариант прости и подли.
1.
:)
28.07.2023 10:25:37
3
5
аз си гледах мача по телевизията и никой не ме намушка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Луна пусна за продажба мезонета, стяга куфарите за морето Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Работила почти десетилетие със стотици хиляди уебсайтове Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово По случая е образувано досъдебно производство Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 ЦИК изтегли жребия за изборите Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Трифонов ще води листата в родния си край - Плевен Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Предложенията през април са нараснали с 5% спрямо март Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Щетите по имота са сериозни Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори