×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за август


27 Юли 2023, Четвъртък, 21:38 ч.
Автор: Флагман.БГ

Очакват ни любовни промени и много емоции

Месец август обещава личният ни живот да бъде наситен със събития. Някои представители на зодиака ще могат да изградят нови любовни отношения. За други, ретроградната Венера е подготвила мимолетни забавления. Планетарните събития ще събудят нови усещания и перспективи пред нас и любовта не е изключение.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През новия месец родените под знака на зодията ще трябва да подредят приоритетите си. Овен е доста упорит и горд знак, способен да загуби любовта поради съмнения относно нейната реципрочност и нерешителност. Няма нужда от отлагане. Август е добър месец да говорите открито и директно за чувствата си.

Звездите допринасят за романтичното ви настроение, а признанието ще бъде прието с наслада. За семейните Овни има риск от конфликти, чести кавги. Периодът ще бъде бурен, неспокоен, тъй като редица планетарни събития ще са „виновни“ за това. Бъдете внимателни!

Телец

През най-летния месец самотните Телци не трябва да чакат подарък от съдбата. Но не е необходимо да се отказвате от нови запознанства. Те ще ви помогнат за повишаване на самочувствието, ще ви вдъхновят да направите някои леки промени във визията си. Със своя чар с лекота ще омагьосвате представителите на противоположния пол.

Що се отнася до онези от вас, които са във връзка, отношенията с любимия човек ще бъдат гладки, спокойни и хармонични. Възползвайте се от тази енергия, за да задълбочите или да преоткриете връзката ви.

Близнаци

Скъпи Близнаци, август може да бъде месец на обновление и промяна за вас. Може да откриете, че вашите предпочитания и интереси в любовните отношения са се променили. Бъдете по-внимателни към емоциите си, но бъдете наясно и с чувствата на другите.

Като цяло периодът носи промени за вас в личен план. В началото на месеца новите запознанства за необвързаните ще се окажат мимолетни, през втората половина има вероятност да се появи човек, с когото да се усетите на едно друго ниво с повече доверие. Емоциите ви ще бъдат взаимни.

Семейните Близнаци ще трябва да намерят баланса с партньора, за да избегнат конфликтните ситуации.

Рак

В личния ви живот ще настъпят неочаквани промени. Някои връзки може да приключат, докато други ще имат шанса да станат по-стабилни. За някои Раци има вероятност да срещнат човек, който ще промени живота им. Не се страхувайте от новите преживявания, те ще ви помогнат да израснете като личност и да опознаете себе си по-добре.

Обърнете внимание на интуицията си. Ако имате съмнения или подозрения относно партньора си, не ги пренебрегвайте! Доверете се на вътрешния си глас и обсъдете чувствата си с него/нея, за да разрешите всички недоразумения.

Лъв

През новия месец звездите ще ви поставят под изпитание относно това колко е стабилна вашата любовна връзка. Струва си да проявите повече търпение и готовност за компромиси. Но ако сте готови да работите заедно с партньора, ще можете да преодолеете всички трудности и да укрепите връзката си.

При някои Лъвове стара любов може да напомни за себе си. Отминали емоции може да се събудят във вас. Преди да се впуснете в това лятно приключение, запитайте се дали има смисъл да влагате енергия и емоции или по-важно е да гледате напред.

Дева

Деви, време е да се съсредоточите върху себеразвитието и себепознанието. Използвайте август, за да подредите чувствата и истинските си желания. Споделете мислите си с партньора си и работете заедно, за да създадете по-хармонична връзка. Звездната карта показва, че личният ви живот ще бъде динамичен и изпълнен с положителни събития.

Има обаче и риск за дистанция между вас и партньора ви. Физическата или емоционална дистанция може да бъде изпитание за връзката ви. Ето защо не пропускайте добрата комуникация. Необвързаните представители на зодията ще се радват на летни флиртове.

Везни

Скъпи Везни, ако искате да промените нещо във връзката ви, звездите ви съветват да бъдете по-инициативни. Ако усещате, че нещо не е наред, не се страхувайте да споделите чувствата си. Бъдете отворени за диалог с партньора си. Не очаквайте той/тя сам/а да го разбере. Като цяло, през месец август емоциите ви ще бъдат основен приоритет. Връзките – любовни, семейни и приятелски, ще привлекат цялото ви внимание върху себе си. Подарете времето си на тези, които наистина ги е грижа за вас. Лятото ви носи радостни моменти.

Скорпион

През август за Скорпионите ще бъде важно да избягват гнева, обидата и желанието за отмъщение. Бъдете търпеливи, тактични. Позволете на партньора си да види истинската ви същност, да сподели чувствата ви. Това ще ви помогне да укрепите връзката си и да я задълбочите. За необвързаните Скорпиони, които се срещат с някого, има вероятност да изпаднат в драматична ситуация, и евентуалният им романтичен партньор да поиска от тях да се съгласят с модел на отношения, който не ги устройва.

Стрелец

Август ви носи изкушения в любовта, Стрелци! Вероятно това ще бъде човек, който ще ви очарова и ще ви предложи да установите връзка. За Стрелците, които имат партньор, ще бъде много важно да устоят на изкушения извън това партньорство. Бъдете внимателни и тактични, защото небрежната намеса на някого във връзката ви, може да доведе до болка и разочарование. Самотните Стрелци ще се забавляват и ще бъдат по-рискуващи в любовта.

Козирог

Август има приятна изненада за вас, Козирози. Бъдете отворени за нови възможности в любовните отношения. Не позволявайте на негативните мисли да развалят стабилността ви. Може да намерите нови начини да укрепите настоящата си връзка. Не се страхувайте да изследвате нови възможности и хоризонти. Самотните Козирози имат възможност за себеоткриване и среща с човек, който ще им помогне в личностното им развитие. 

Водолей

Водолеи, през август звездите ви съветват да се съсредоточите върху честната комуникация и тактичността в отношенията. Изразяването на чувствата ви е много важно. Доверете се на интуицията и вътрешните си усещания. Ако имате съмнения относно партньора си, не ги пренебрегвайте. В противен случай ще загубите време да се заблуждавате за несъществуващи неща, свързани с него.

Доверете се на чувствата си и обсъдете мислите си с партньора си, за да разрешите всички недоразумения. За самотните Водолеи звездите препоръчват да не бъдат прекалено взискателни към себе си, а да заложат на положителните преживявания, които могат да ги срещнат с нова любов.

Риби

През новия месец личният ви живот ще бъде наситен със събития и силни емоционални преживявания. Важно е да запазите по-широка перспектива и да сте наясно със себе си, вашите чувства и реакции. Бъдете наясно с потенциалните конфликти в отношенията и преценете как можете да се справите с тях. Искреността и истинските чувства могат да укрепят всяка връзка.
Самотните Риби трябва да се вгледат по-внимателно в потенциалните си романтични партньори.

източник: az-jenata.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори