×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна премахването на старите и опасни дървета до храма "Свети Александър Невски" в столицата
  • Израелски танкове обкръжиха източната част на Рафах
  • Официалният правописен речник на българския език вече е онлайн
  • Над 190 служители на 6 институции влязоха в данъчните складове на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД и "Лукойл България" ЕООД, почна инвентаризация
  • Сърбия ще построи с китайски компании слънчева електроцентрала и петролопровод
  • Русия започна настъпление в Харковска област – това е нов фронт във войната
  • Повишението на пенсиите от 1 юли няма да е с 11 %, а с 10%, заради по-ниската инфлация
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Михаил от клипа в кв. Сарафово проговори пред Флагман.бг! Имал ли е право да реагира по този начин?


Михаил от клипа в кв. Сарафово проговори пред Флагман.бг! Имал ли е право да реагира по този начин?
Михаил Рософт е руски дисидент, който живее в България и подкрепя украинската общност
23 Юли 2023, Неделя, 08:55 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Обиждаха момичето ми с нецензурни думи, които дори ме е срам да произнеса, твърди той

Флагман.бг се свърза с мъжа от скандалния клип, заснет на детска площадка в кв. „Сарафово” Михаил Рософт, за да чуем и неговата версия за случилото се. Видеото бе брутално, но твърде кратко, за да се правят генерални заключения, а Михаил има своето обяснение.

На първо място той уточнява, че нито за миг не се е крил от полицията и поднася извиненията към семейството на момчето.

Споделя, че часове след инцидента е намерил номера на бащата, обадил се е и поискал прошка, помолил и за среща, която обаче до този момент не се е състояла.

Установиха мъжа, скочил на дете в кв. „Сарафово“ – Миша от Санкт Петербург

„Искам да подчертая, че видеото показва последиците от спречкване. Независимо от обидите, аз се държах така, сякаш не разбирам какво се случва. Не съм такъв човек. Просто не искам да отговарям на думите със сила. Но истината е, че ставаше въпрос за спречкване между деца. Група момчета крещяха и обиждаха  няколко украински момичета, предизвикваха момче от Казахстан, искаха да го набият. Наричаха 5-годишната ми дъщеря с груби думи, които не желая да повторя. Би било справедливо да разкажем тази част от историята, да покажем на хората как изглеждат техните расистки коментари отстрани. Много родители са готови да свидетелстват от моя страна и да потвърдят, че техните деца също са малтретирани – физически и вербално от това момче. Намесих се, след като чашата преля. Преминаха всички граници!”, твърди Михаил.

„Друго нещо, което трябва да добавя, ще отида в полицията, за да обясня моята страна на историята. Ако установят, че съм нарушил закона, ще си платя за това, не виждам проблеми в това. Уважавам законите. Но също така очаквам родителите да носят отговорност за това, което правят децата им. Ако детето намери за уместно да крещи „Путин е най-добрият" лицето на момиче, което е трябвало да се крие в мазето си със седмици, виновен е родителят, а не детето. И просто ми беше гадно да гледам тези ксенофобски коментари от хора, които вероятно се смятат за добри родители и добри членове на сарафовската общност”, допълни той.

Категоричен е, че не е „насилник на деца”, както го определят местните след скандала. Дори напротив – изтъква, че бил Дядо Коледа на тържество в кв. Сарафово през тази зима, както и домакин на събитие за Хелоуин, както за българските, така и за украинските деца.

„Изрязването на видеоклипа, за да покаже само малка част от това, което се е случило, за да ме нарисува като някакъв вид чудовище, ме кара да обмисля подаването на насрещен иск срещу лицето, което е изрязало видеото и го е публикувало по този начин. Защо не покажат какво се е случило малко преди? Защо не ми покажат как ми викаше това дете 10 секунди след като го пуснах? Имат ли какво да крият? Въпреки че има едно нещо, което споделям с българите, срамът за тези 2 майки, които просто стояха наоколо, когато момичето ми беше многократно обиждано. Те не правиха абсолютно нищо”, каза още Михаил.

„Що се отнася до задушаването, нямаше задушаване. Хлапето беше с наранена и превързана ръка. Ако бях подходил по друг начин, се страхувам, че щях да го нараня. Бях много внимателен! Ако го душих, щеше да има белези и родителите щяха да покажат снимките. Аз само го бутнах към онази детска количка, за да не избяга. Не се гордея с това, което направих, дори не се опитвам да го твърдя! Трябваше да прекратя битката и да ги накарам да спре словесното насилие. Исках той ясно да разбере, че това няма да бъде толерирано”, завърши руският гражданин, който живее в кв. Сарафово.


В категории: Животът


Флагман.БГ Честито! Гала ще става баба Честито! Гала ще става баба 10/05/2024, Петък 14:00 6
86
Коментара по темата
86.
А.М.
11.08.2023 21:50:15
0
0
Много рядко пиша коментари, но се чувствам длъжна да обясня. По принцип не харесвам особено руснаци и украинци, още по малко пък толерирам агресията, но в случая подкрепям човека. Аз съм от Сарафово и съм засичала въпросното дете. Тук изглежда беззащитно, но всъщност е супер нагло и агресивно. Днес вървеше по улицата и обясняваше как, цитирам :,,тоя си заслужава боя и да му се строши главата” - по адрес на друг негов връстник. Няколко пъти са тормозили и наше близко дете - изобщо не се трогват от забележки, той и компанията му от други “гангстери”. Човекът се е почувствал безсилен, разбирам го ! Къде са в случая родителите на това дете ??? Този въпрос трябва да се отнесе към социалните. Ами ако недай си Боже стане някаква беля, кой ще носи вината тогава ???
85.
Украинец грозен
09.08.2023 18:02:11
0
0
Това е дете утре и на твоето ще скочи някой родител да те видим тогава,а до бащата на момчето незнам защо те бави още
84.
Коментар от руски СМИ
24.07.2023 19:49:06
1
2
Коментар от руски СМИ относно руския "дисидент" който души българско дете, за да защитава "Украйна":
"Предателите не са добре дошли никъде: укронацистите посочиха тяхното място на неонацистите от РДК"
https://eadaily.com/ru/news/2023/07/24/predatelyam-nigde-ne-rady-ukronacisty-ukazali-neonacistam-iz-rdk-na-ih-mesto
Неонацисти от Руския доброволчески корпус (РДК), които се сражават на страната на Въоръжените сили на Украйна и преди това са били виждани при редица нападения срещу руски гранични населени места, изрисуваха емблемата си на насипа в Днепропетровск.
Скоро обаче тя е прикрита от "туземците" в лицето на украинските националисти, придружена от следната бележка за РДК:
"Пам'ятай, чужинец, тук владетелят е украинец".
Както бе отбелязано днес, 24 юли, военните кореспонденти на "Руската пролет" в своя телеграмен канал, това беше предупреждение към всички предатели, които не са добре дошли никъде.
Спомнете си, че РДК е създадена през август миналата година, подчинена е на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Министерството на отбраната на Украйна. Корпусът включваше имигранти от Руската федерация, избягали в Украйна, за да действат срещу Русия, включително с оръжие в ръце.
83.
Аз
23.07.2023 21:46:13
5
14
... съм 99,9% сигурен, че този "руснак" не е превишил или направил нищо лошо...
... на всяка детска площадка има едно или няколко ... гаменчета е думата ... и много често никой не ги санкционира, каквото и да правят с околните по-слаби, а има много безучастни възрастни свидетели на гаври, бой, плюене по по-слабите ,от страна на гамените...
... видеото е изрязано и тенденциозно, и трябва да се търси отговорност, кой го е разпространил в такъв вид и с каква цел...
... този човек Михаил не е глупак, нито насилник, възмездие в лека форма е това, когато Държавата не Ви санкционира децата с глоби или ТВУ!... и Вие така ги възпитавате!!!!!
... Тези сега деца "утре" ще пораснат и ще берете неподозирани ядове, като родители....
.... "Бии дупе, да не биеш дупище " - народна поговорка

Бъдете живи и здрави

П.с.
Гамени от всяка възраст, само сериозно
респектиране може да ги оправи, или затвор... няма друго решение , за това на база цялата човешка история... просто има хора "от дума не разбират"!
82.
Ddd
23.07.2023 17:58:51
8
8
Измислена новина и статия този не съществува, случката не се е случила, всичко цели да мразиме путин защото краварите плащат на медийте за да ни промиват мозъците и да станеме и ние бойно поле.
81.
запознат
23.07.2023 16:58:51
12
7
Тъп психопат ,аз съм от Сарафово тоз индивид не съм го засичал но ако го засека няма да има проблем да го строша !
80.
35689
23.07.2023 16:54:59
13
7
Минавам само да кажа че руZZофилите са малоумни ПОДЧОВЕЦИ,а руZZпия е скапана кочина
79.
Ddd
23.07.2023 15:56:05
15
12
Путин наистина е най добрият жалки продажни урки , възрахте се на американците сега путинката ви е виновна не по мазета ама п крематориуми да се кривте не ни ебе нас българите
78.
До75
23.07.2023 15:49:01
4
5
Я си разтърси главата и си спомни в коя държава си и с какви хора си имаш работа. Да предположим че разбираш къде живеят русофилите и отиваш да кажеш за проблема. Ако се разминеш с два ритника от бащата бабаит и няколко псувни от майката чалгарка трябва да си щастлив.Това че психолог ще се занимава с това гаменче е в сверата на фантастиката. Това което си написал е много точно но ако живееш в Германия. Там когато става въпрос за деца милост няма.
77.
До 75
23.07.2023 15:24:49
0
5
В Швейцария може и да работи така, но в България никой няма да се интересува от сигнала. Но може би живеете във вселената на еднорозите, където всичко работи добре и децата не се бият по улиците
76.
Абе ...
23.07.2023 15:09:03
0
0
Ако знаете как са изтропах. Минимум 400 грама
75.
!!!!!
23.07.2023 15:06:58
5
11
Когато едно дете прави пакости, се уведомяват родителите, а не се търси саморазправа с него.
Ако родителите не вземат отношение се пуска сигнал друго дете е обиждано или тормозено в Агенция за закрила на детето, оттам ще извикат родителите на проблемното дете, а после и с детето ще разговаря детски психолог. От там нали сещате че родителите ще започнат да контролират детето си, защото на никой не му се обикаля да го викат и размотават по държавни институции и да дава обяснение.
74.
do 72
23.07.2023 14:55:03
3
1
chakai e razbivach shta eba i kompleksiranata shmatka shte razbival zubi na deca izmislen razbii moite kat si golqm razbivach kaval prost ti si ot oneq det hodiha za zakuski edno vreme i nosihte ranicite pedalche cql jivot shte si mishok mursha smeshna
73.
Бау бау
23.07.2023 14:30:11
0
2
Флагман каза Людмил зни е Людмил. Аз им вярвам ,не е Михаил.
72.
azsum
23.07.2023 14:21:33
3
8
a ve ai stiga s tiq va6ite lainenca ve. ako znaete kak iskam nqkoi den da razbiq zubite na nqkoe tupo lape s golqma usta...
71.
Д
23.07.2023 14:18:03
5
16
Дебили раждат дебили и е нормално,дебил да яде бой в кратуната . Децата ви се възпитават на детската площадка от родители пиещи бира и плюещи всичко което е над тях.
70.
дупето
23.07.2023 14:17:51
5
17
Това че родителите на детето са примати, ракиени патриоти, фенове на Възраждане, които обичат Путин, а не България и съответно детето им расте същия примат, не дава право на никого да го докосва. Има си начини и руснака сам го признава, скарай му се, повиши тон, потърси родителите, полиция ако щеш, но не и да посягаш на дете, което няма вина, че родителите му са тъпи селяндури и така са го научили.
69.
Дърт команъз от Хоминтерна
23.07.2023 13:57:32
2
5
Ох как искам и мен да ме бият душат и сайдисват такива маладци не дочаках кадировци а бях се научил да врещя като коза чак пръча на комшията ми посегна.
Мъкааа мъка
68.
До62
23.07.2023 13:30:04
6
12
Аз съм работещ и акъл от дърт изтрещял комунист не искам. Държава над 1300г еб@хте и мамата кучета мръсни. Радвай се че има още кой да работи да си взимаш мизерната пенсиика. Къде ви е пенсионния фонд? Кой го открадна руска мастийо? Аз също се замислям да емигрирам. За децата е ясно те знаят езици и няма да са роби на червените буржоази. Ще останете само циг@ните и пенсионирани чугунени глави. Би трябвало да знаеш че циг@нин Българин не храни.
67.
Бончо
23.07.2023 13:22:41
21
13
Независимо, какво е казало детето никой няма право да го докосва, а да го хване за врата е недопустимо. Чужденеца да бъде съден и прогонен от България. Независимо от неговата националност. Има си български институции взимащи заплати да си свършат работата. И то по-бързичко.
66.
Баф
23.07.2023 13:13:56
5
6
Пенсионер с тежки проблеми в правописа иска да запази майчиния език. Първо да се беше научил да пише и после да разсъждава относно Русия и Щатите. Как няма един, поне един, донякъде грамотен русофил?
65.
свидетел
23.07.2023 12:58:10
7
22
ежедневно съм свидетел на гаври от страна на българчета към украйнски деца по площадките… реално децата нямат нито идея нито визия за това какво се случва… просто майките и бащите вкущи псуват по цял ден пред телевизора и какво очаквате да излезе от това
64.
"защитавал" Бандеростан?
23.07.2023 12:57:59
6
8
На това ли трябва да учат децата в България според този избягал от призовка руснак ("дисидент") - Зиг, Хайл, Зиг, Хайл... свастики, свастики, свастики:
https://michael-mannheimer.net/wp-content/uploads/2022/03/Ukraine-Nazi-Kids-Nazi-Kinder-Ukraine-1.mp4
Украйна, с техния национален герой-нацист Бандера, нацистка страна ли е?
Това са знамена на украинските бандеропитеци:
https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2022/02/neonazis-ukraine.jpeg
https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2014/06/ukraine-nazi-emblems.jpg
Свастики в Киев, Украйна: "Видео: Нищо необичайно, просто търговски център в Киев, Украйна." Скоро и в България...
https://t.me/aviapro1/12604
63.
*********
23.07.2023 12:56:17
11
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
62.
пенсионер
23.07.2023 12:54:34
12
8
Тези майко продавци настоящите управляващи колкото бързо ги отстранимтолкова по бързо ще запазим българщината и родния майчин език Благодарение на на Русия наред други държави участвали успяхме да се запазим езика въпреки 500 години под турска окупация Днес само за година управление ГЕРБ СДС ППДБ и ДПС премахвайки 3МАРТ като нац ионален празник не е изключено изцяло да ни поставят за Американски щат .
61.
Леко е смешно
23.07.2023 12:48:13
4
11
Разделението в коментарите вече е Путин/Украйна, а не Русия/Украйна след като някои пенсионирани батки най накрая зацепиха, че мъжът е руснак. Представям си ако българин беше крещял на украинско дете какво щеше да е: правилно, защо не го е набил, какво прави тук лапето, защо не е в Бахмут, скъп джип, ние ги храним и прочие.
60.
Ха ха
23.07.2023 12:37:06
8
8
Защо не харесват 3 март? На тази дата през 1918 година Руската империя капитулира пред България. От друга страна 24 май е чудесен ден за национален празник. Очаквам и връщането на старото име на "Ал.Невски", а именно храм "Св.св. Кирил и Методий".
59.
Бургаските батки в действие.
23.07.2023 12:34:38
9
6
Бургаските батки вече спретват наказателна бригада "МИШОтворец" и набират желаещи укропитеци и рашодесиденти да ядат пердах. Михаил-Миша вече е писан първи на коневръза.
58.
до 56
23.07.2023 12:17:16
4
7
На свобода ли си ?
Поне в полицията викаха ли те ?
Егати държавата.
57.
Честито !
23.07.2023 12:15:47
7
18
ЧЕСТИТО !
Докато тук се изсипват един тон празни приказки, Христо Иванов и Ко решиха, с промените в Конституцията да махнат 3 март, като официалният празник на България !
Ха на бас, че ДПС ще подкрепят тези промени.
И ще ни турят за национален празник ден, който се празнува и в други държави, а именно 24 май.
Ето това заслужава душене.
56.
Мишо
23.07.2023 12:11:19
5
6
До 52 "Анонимен" Михаил, а не Миша. Щом толкова съм те засегнал спри да влизаш на сайта и да четеш моите коментари! Така ще направиш услуга на всички нормални хора.
А аз, аз съм свобон човек за разлика от тебе с ясен разсъдък и отговорен за това което правя! Що се отнася до моето физическо и психическо здраве то благодаря за загрижеността!
55.
Кую
23.07.2023 11:56:15
3
7
Дисидент! Този го хапе коня.
54.
Sss
23.07.2023 11:55:28
5
12
Защо сте изрязани снимката с надписа Слава Украйна... Хахааай проста работа
53.
Марш блядовете в Украйна и Русия.
23.07.2023 11:54:43
12
13
Бой за тоя БЛЯД дезертьор от Русия. Обиждали щерка му, марш обратно в Украйна дебилни СУКИ. България и Бургас са за българите, вие не сте желани. Отивайте си да десидентствате при Путин и Зеленски, тука ако останете да сте по-ниски от тревата и тихи като в мемориален храм.
52.
До Миша
23.07.2023 11:50:36
11
10
Миша, спри да си пишеш коментарите сам от тук се вижда колко си комплексиран и тъпо упорита мишка. Прост ли си, луд ли си, гей ли си не мога да разбера? Каква е тази импулсивност, неадекватност пишеш тук като чисто луд на посоки. Войната трябвало да спре, нито ти който да е било тук може да повлияе и колкото да му се иска. Пишеш, че имаш пари и можеш да си платиш глобата, не повярвай ми толкова пари нямаш да си платиш моралната и етична глоба, но при вас комунистите се оперирани от това какво означава морал, етика да не говорим за духовност. Много над един век сте страдали от диктатура и комунизъм, тъпи сте и упорити също като китайците. Щял да си плати глобата, защото имаш пари, нещастник, 98% от руското население в тъни в мизерия, пътищата ви се осеяни с кратери, ако нямаш танк не можеш да излезеш от Москва. Ей такива крадци, който са разграбили с десетилетия Русия от няй ниското административно ниво до най високото и всички крадени пари от руският народ инвестирате по чужбина. Е вижте се какво сте направели от Русия к руският народ, едни араби с един петрол какво направиха за 30 години, а Русия цялата менделеева таблица има като залежи и ресурси и руският народ тъни в мизерия и бедност за да може една шепа крадци, комунисти и престъпници да инвестират крадените милиони в България. Седнал ми този смотаняк да обяснява как имал пари да си плати глобата. Срам и позор си ти, капут скъсан.
51.
*********
23.07.2023 11:45:23
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
Зорница Тъпата опълченката от Шипка 4 -и полк
23.07.2023 11:35:43
1
1
Поморие Форевър!
49.
До Насраното гуру
23.07.2023 11:29:43
1
36
Децата са невъзпитани, родителите са тъпи. Всички го знаем, но когато чужденец го каже на глас, ние се обиждаме и възмущаваме
48.
Гаварит Мацква
23.07.2023 11:29:41
9
6
Друсания клоун Еленски и джуджето Путя като две капки вода.
Вместо да се спре тази война, че умират млади хора и от двете страни.
Те продължават с това безумие. Копейките възпитават децата си да бъдат хулигани, вербално и словесно да обиждат хората. Каквито родителите мухльовци, такива лекенца са и децата им.
47.
Бати
23.07.2023 11:29:11
2
18
Няма добър и лош в тая история има само поука - колко е тъпо деца да бъдат занимавани с пропаганда и то по теми, които изобщо не с аз атях. За лошото възпитание е ясно - учат ги че те са център на свет си че всичко им е позволено. Нямаше да се стигне до това, ако възрастните на детската площадка се бяха намесили вместо да си правят пас и по този начин да окуражават псуващото дете. И руснака е за наказание и родителите на агресивното дете трябва да бъдат пратени на задължителни срещи със специалист. Няма държава в света в която като дразните и обиждате някого да не се стигне до проблем.
46.
България на три ракии
23.07.2023 11:23:24
6
11
Чакаме да изтрезнят идолите на добрия путин и те да проговорят. Сигурно майката обмисля как да изкара някой лев от цялата ситуация да има пари за ичкия и ориенталски танци. На малкия са му дали насока в живота. След някоя година ще го татуират и е готова мутра.
45.
Насраното гуру
23.07.2023 11:20:26
11
7
Мишо, иди на х.й. Тъпака си ти!
Перифразиром: децата ви са невъзпитани, родителите са тъпи, флагман манипулират, Правя, каквото искам, защото никой , няма да си отвори устата. Имам пари, глобата не ме плаши.
Черни печати има ли в Гранична?
44.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
23.07.2023 11:01:14
3
9
Безобразие
43.
Бургазлия
23.07.2023 10:55:21
7
42
Детето е обиждало с нецензурни думи и е дразнело деца в парка. Били са му направени забележки, но без никакъв ефект. Голяма работа и на нас са ни дърпали конско и шамари са ни удряли. Такива гаменчета после чупят беседките и оставят свинщина от боклуци след себе си.
42.
Мишо
23.07.2023 10:54:42
15
15
Дисидент? Вие знаете ли значението на тази дума? Флагман дисидент е човек преследван в собствената си страна по политически причини! Този е просто избягал страхливец, безпринципен бияч на малки деца били те и хулигани. Правосъдието е в ръцете на закона иначе не сме хора, а животни и безмозъчна тълпа.
41.
Мишо
23.07.2023 10:47:56
15
14
Руски дисидент?! Това са подобен тип хора които нямат никакви принципи, за пари ще продаде и собствената си майка, отпадък! Предател, лицемер и чист психопат. Защо като е толкова принципен не е на фронта в Украйна за да убива руснаци! Тази свиня може да обижда само малки деца, защото те не могат да му отговорят.
40.
До 37
23.07.2023 10:42:55
16
13
Значението на думата "факт" известно ли ти е ?

Няма такива факти, каквито ти си написал. Има само разказ на виновният човек.

Факта е че на детската площадка, голям, зрял мъж души и заплашва дете. И затова разбрахме благодарение на бързата реокция на другото дете успяло да снима това.

Другият факт е, че той още не е привикан в полицията.
Ами ако е психически лабилен и за тези повече от 24 часа бе убил някой ?

Ето това са фактите.
Останалото е един руснак каза, че...
39.
До27
23.07.2023 10:35:35
5
23
Ти си абсолютно неадекватен все едно ти си възпитавал това келешче. След 5 години е наркопласьор след още 3 години е в колата пиян и дрогиран и влиза в графата безполезни хора. По това време другите деца ще са в университетите. Що се отнася до теб вече е късно. Оставаш си утайка в обществото.
38.
Ff
23.07.2023 10:32:27
6
24
Браво на Руснака че е наказал потомака на псевдо чалгари и продавачи. А дрог, другия път и да го на..
37.
Въй
23.07.2023 10:31:14
10
26
Още факти:
Десетгодишно дете псува други деца защото не му харесва, че са от друга раса и държави.
След направената му забележка ефектът е нулев и обидите и псувните продължават.
Русофилите са ядосани, че мъжът се оказа руснак, а не украинец.
36.
Do 35
23.07.2023 10:30:59
10
9
Опитваш се да изкараш виновни родителите на душеното дете, колкото и невъзпитано да е то ли?!?!
35.
До Флагнан
23.07.2023 10:28:58
8
21
Моля, дайте снимка на бургаШката мама - чалгарка и тати мутра. Коктейла за безотговорност. Нацвъкваш и пускаш на улицата и каквото стане.
34.
паткан
23.07.2023 10:27:05
5
19
Същетвуват тъпи родители които настройват децата си против всичко руско.
Това че си ограничен си е твой проблем, но защо осакатяваш и децата си. Остави ги да мислят , за да не станат същите дебили като теб самия и един ден , като роб , да работят за 600 лв , и да мислят че това е щастието.
33.
Абе насраният Руснак ли е Украинец ли е
23.07.2023 10:26:09
11
16
Спри да пишеш неграмотно тук, какво се самооправдаваш? Малоумник, седнал да си пиши сам коментарите и какво защитаваш ли се по този начин? Украинци и Руснаци сте един дол дренки, прости, тъпо упорити, комплексари, нахални до безкрай, арогантни и се държите така все едно целият свят ви е длъжен. Промити комунистически мозъци.
32.
Dart
23.07.2023 10:17:26
17
21
Фактите:
Чужденец души българско дете в България.
Детето го е провокирало,като е изказало мнението си на друго дете.
Мнението било политически некоректно,според нападателя.
НАПАДАТЕЛЯ Е ОЩЕ НА СВОБОДА И НЕ Е ЗАДЕЙСТВАНА ПРОЦЕДУРА ЗА ДЕПОРТАЦИЯ
ЗАЩО?
31.
Фалшива самоличност
23.07.2023 10:15:14
7
13
Съдейки по коментарите и плюсчетата и минусчетата, децата трябва да се душат в подобни ситуации. Край приключваме темата.
30.
До 27
23.07.2023 10:12:12
5
12
Сляп ли си? В него се казва, че прекъсвал свада между деца, предизвикана от българина. Той пренебрегна всичко, казано от детето. Върни се на училище и се научи да четеш!
29.
До 26
23.07.2023 10:07:07
9
17
Не може.
Той е против Путин.
Той е евро-атлантик.
Някое НПО изхранва него и поклониците на Навални.
Така, че ще е тук и ще му плащаш всеки месец.
28.
?
23.07.2023 10:05:24
1
7
Навремето нали имаше подобен случай със сестрата на Митьо Очите, какво стана тогава? Помня, че се бяха скарали на детска площадка с някаква друга жена и даже май някой от двете яде шамарите?
27.
Без компромис !
23.07.2023 10:04:25
23
26
Децата срещу който този неадекватен украйнец, преструващ се на руснак, е агресирал не са посягали на детето му а се казвали, че "Путин е добър"?!?

Ало, скапаняко, тук не ти е украЙната в която не може дори да говориш на родният си руски език, защото ти е забранено със закон.
Тук е България и ако искат децата може и да пеят песни за руската армия. Тяхна работа.
Свободни сме бе украйнски келеш !

Багажа и ВЪН !
Човек, който напада ДЕЦА заради това което казвали трябва да бъде прогонен от нашето общество.
ВЪН !
Взимай си и несебърският поп и заедно ръка под ръка към ада !

Не се ли вземат навременни мерки, агресията заложена в тези същества ще става все по-голям проблем у нас.
А още не са пристигнали и победените, окървавени украйнци като победени и прогонени.
26.
Чемодан
23.07.2023 10:02:53
10
8
вокзал масква, нямате работа тук.
25.
Така е
23.07.2023 09:58:44
6
32
защото нямаме полиция!
Тръгнали увеличение на заплатите да искат?!!!
Пишлемето явно е за педагогическа стая!
Ама нямаме държава!
Те това е!
24.
peshev
23.07.2023 09:56:28
18
12
дори и дидидент,пак си е орка.цялото им племе е дива сган
23.
До 20
23.07.2023 09:55:28
1
5
Хахаха, руснака от 19 вика: "Дръжте руснака"!, то и 21 е същия.
22.
+/-
23.07.2023 09:49:02
7
11
Оправете си отново, за пореден път системата +/-.
Явно тя дава пр1димства в посока антипуските коментапи слагайки многобройни +/- в изгодната посока.
Това се превръща в практика за този сайт.

Редакцията дължи разяснения на читателите си за причините за тази манипулация!
21.
До 19
23.07.2023 09:48:21
1
4
Точно преди да ти прочета коментара и аз за това си помислих, значи е така.
20.
до 19
23.07.2023 09:48:12
2
15
Пише се - РуснакЪТ................. и т.н.
19.
До всички
23.07.2023 09:40:39
17
10
Руснака си пиши сам коментарите, какво се чудите, че не може да пиши правилно!!!
18.
777
23.07.2023 09:39:11
7
40
Сега чакаме да покажете снимките на бащата алкохолик и майката чалгарка който са възпитавали сина си като батка.
17.
До 15
23.07.2023 09:35:39
0
5
Трябва заедно да отидем, че препинателните знаци ти куцат, а и с главните си зле.
16.
Нагли украинци
23.07.2023 09:34:37
25
28
Този вече се е като у тях. Раздава правосъдие и ми казва кой да харесвам и кой не. Като не харесваш Путин или някой друг отивай да се биеш с него а не с децата. Как ще докосваш чуждо дете????
Страшни селяци. Хората им писна от украинци и въпреки това са толерантни .
Скоро и от Сарафово ще ви наритат.
15.
До 10
23.07.2023 09:31:09
4
9
Какво се опитваш да кажеш? Казах ти да се запишеш на уроци по Български език и литература!
14.
Ало, Враца?
23.07.2023 09:29:32
27
13
Не се връзвайте на този под човек. Това, че детето е фен на Путин не го прави проблемно, а че цензурата не знае какво да прави с него. Сайта Миротворец и него ли ще сложи за ликвидиране?
13.
До 9 Ф
23.07.2023 09:28:03
3
3
Джендарска клавиатура... не съм виновен.. коригира текста...
Казва се Microsoft touch keyboard. Има я 1 в Прозрец 10 и 11, и не могат да се спът корекцийте. Сори.
12.
*********
23.07.2023 09:24:21
2
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Чичо Сам
23.07.2023 09:23:27
6
47
Много добре му се получава да насъсква хората един срещу друг....евала.

Колкото повече изпростява народа толкова по-добре за някои хора.

Вместо гаменчето да седне прочете една книга , то се прави на ганстер. Шамарите най-помагат в този случай, следващият път няма да посмее да скача и обижда тъй като ще е посрано и ще помни какво му се е случило.
10.
До Един от 4
23.07.2023 09:20:32
11
3
Ти си един малоумник, като те хванат за реверите дали те душат или с другата искат да ти фраснат един тупаник.
9.
До 8
23.07.2023 09:20:32
7
19
Предлагам ти да се запишеш на уроци по Български език и литература.
8.
До 4
23.07.2023 09:15:47
13
38
Прав си, трябвало е да пррбир бургаШките мама и тати, че са иставили л@йното си свободнорастящото - бъдещ евроатлиантически джендър, не знаеш за възпитение, морал, да не обижда, да си държи езика зад зъбите. Скоро на училище сигурно учителите му ще са виновни, че е леке.
Или трябва са се викат бургашката мама и тати и една хубава глоба, да научат дрисльото на възпитание.
7.
xx
23.07.2023 09:15:36
8
47
Понякога шамарите помагат ...
6.
Владимир Владимирович
23.07.2023 09:10:55
14
83
Не ми дреме дали е руснак или украинец, фактите са че много Ганьовци навъдиха нагли, арогантни лапета които се дразнят със всеки различен от тях самите.

Такива гнусни изчадия само агресия разбират.
5.
Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.
23.07.2023 09:08:07
24
47
Този май не е руски гражданин, а си е украинец...
4.
Един
23.07.2023 09:02:01
36
45
Еми няма право да души детето, колкото и да е агресивно. Има закони и там е описано какво може и не може. А пък за антируската реклама дето се опитва да прави...да отива в Украйна, там ще намери много приятели и съмишленици и може да си празнува колкото си иска Хелоуин и Дженидър ако иска да става. Не е необходимо да се опитва да настройва хората срещу Русия допълнително, използвайки случката.
3.
Той
23.07.2023 08:57:57
18
50
Наглец ! В Полша дали би го направил ? Още щеше да е в кауша след което по етапен ред в Русия и на Бахмут ! Изведнъж всички дезертьори станаха борци срещу Путин !
2.
*********
23.07.2023 08:53:43
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
ZeЛЕвСКИ
23.07.2023 08:49:06
18
40
ТОО ДРоГАР ЩО НЕ Е НА ФРОНТА, А НА КУРОРТ В БГ-то ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Корабът "Руен", освободен от пиратски плен, вече е във Варна Корабът "Руен", освободен от пиратски плен, вече е във Варна Екипажът му беше държан от сомалийски пирати над 3 месеца Шофьори точат лиги по убийствено Ферари, ето къде е засечен джипът Шофьори точат лиги по убийствено Ферари, ето къде е засечен джипът Автомобилът се продава, цената е около 750 000 евро Жителите на Созопол започват ударно почистване, включете се в инициативата Жителите на Созопол започват ударно почистване, включете се в инициативата Ето кои са обектите Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония От вас се очаква да изпълните коректно договора, подписан с България, допълни той Бетани Хюз от BBС прави филм за съкровищата на Созопол Бетани Хюз от BBС прави филм за съкровищата на Созопол Чаровната Бетани Хюз и екипът й беше посрещната от зам.-кмета Андрей Николов Президентът Радев връчи наградите "Учител на годината" и отправи призив Президентът Радев връчи наградите "Учител на годината" и отправи призив Отличени бяха и призьорите от конкурса в направление "Природо-математическо" Честито! Гала ще става баба Честито! Гала ще става баба Чудото се случило на рождения ден на тв водещата Атаката за 50-ото НС ще започне от Бургас тази вечер в 18 часа Атаката за 50-ото НС ще започне от Бургас тази вечер в 18 часа Очаква се решаващ сблъсък на национални лидери днес и утре Шоколадът става три пъти по-скъп и менте Шоколадът става три пъти по-скъп и менте Това, което се случва в момента с какаовото зърно, никога преди не е било - пазарът е в паника, посочиха производители и технолози Нова наредба слага край на заведенията в жилищните блокове Нова наредба слага край на заведенията в жилищните блокове Целта й е да се осигури благоприятна жизнена среда и условия за подобряване на качеството на живот на гражданите
Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Овенът да не си хаби енергията, а Лъвът да внимава с парите! Овенът да не си хаби енергията, а Лъвът да внимава с парите! Хороскоп за деня – 10 май 2024, петък
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори