×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валерия харесвала Евгени, но ненавиждала, че е залепен за полата на мама Светла


Валерия харесвала Евгени, но ненавиждала, че е залепен за полата на мама Светла
Валерия и Евгени на плаж в кв. Сарафово преди седмица
22 Юли 2023, Събота, 16:00 ч.
Автор: Флагман

Тя не само не спира да каканиже за всичко, казала Валерия

Връзката на Евгени и Валерия от формата „Ергенът“ стана като от латино сериал Ерген № 2 си избра моделката сред 25 мераклийки да им сложи пръстен и да я обяви за „жената на сърцето си“. Само че рошавият музикант си избра плевенчанката, която се оказа голяма любителка на животните. И не само тяхна фенка, но и собственичка на приют за безпризорни кучета и котки в родния си град Плевен.

Решението му предизвика доста сълзи у останалите кандидатки за приза „годеница на ергена“.

Само че нещата между Евгени Генчев и Валерия Георгиева не тръгнаха така, както бе ги замислил пианиста. Дали всичко бе реклама, за да си вдигнат рейтинга и двамата и да лапат от реклами, докато интересът им все още е насочен към тях, или наистина Евгени е искал да си намери съпруга от риалити формата, остава мистерия. 

"Няма да сключвам брак с Евгени! Та той не само е стиснат като циция, ами и е залепен за полата на мама Светла. А тя не само не спира да каканиже за всичко“, казала Валерия пред свои близки, признавайки, че все пак го обича и има чувства към него.


В категории: Лайфстайл


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
ха ха ха
24.07.2023 11:04:42
1
4
Поредните сЛободни съчинения на жълтите злобни мисирки.Предаването свърши,живота им вече си е техен.Заслужавате да ви съдят за измишльотините.
6.
Тони
23.07.2023 21:16:29
2
6
Злобарите пак се нахъсаха .Млади и красиви са.Оставете ги на мира.Зda7bbавиждате ли им?Завиждайте
5.
Ива
23.07.2023 15:32:22
2
12
Леле,леле и къде го чухте всичко това ?Да не би Валерия да се е провикнала през балкона.Някой бил казал,и кой е тоз фантом,и вие като лешояди давайте да плюем и да ги изядем живи.Срам!Това драги са едно красиво момиче и едно прекрасно момче,млади хора за пример.Спрете с тези грозни клевети.
4.
Умната
23.07.2023 11:01:17
10
7
Валерия да не би да си мисли, че Евгени е бездомно куче без родословие та очаква той дс се залепи за нея.
3.
Чудя се
23.07.2023 10:38:24
6
6
Защо не си го помисли преди финала. Или мислеше, че с инат се постига всичко? Все пак Евгени не е излюпен от яйце. Жени се не само за някого а и за фамилията му. Не можеш да изкорениш мъжа от близки и приятели и да го превърнеш в своя собственост. Явно не е пораснал, зада го осъзнае... Егоцентризма води до тук...
2.
Леля Мале
22.07.2023 19:24:06
5
10
Валерия не го е вързала за себе си. Какво значи да си намери подходяща. Та тя е най подходяща. Ще си го води за носа тоя жмуцлю и мама Светла ще изкарва от обувките и ще и плащат като стой че гледай на кучкарника. Какво още при това и Генчо толкова бил влюбен. Оставете ги да се обичат стига сте човъркали в тоя безинтересен казус.
1.
@@@
22.07.2023 16:14:33
14
26
И с какво му пречи майка му като той е живял доста години извън България?Валерия не го заслужава ,да си гледа кучетата и да остави момчето да си намери подходяща и достойна жена.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Млади надежди от „Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро пък се окичиха представители на „Черноморец“ и „Орел“ -Айтос Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Ето кои са ТОП 10-те града най-гъсто населени с паралии... 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" Петима са пострадали в пътния инцидент Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Георги Чиликов и голмайсторът на А група за всички времена Мартин Камбуров продължават напред в VS Sport Open 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават Синдикат в Германия съветва внимателно да се информират за своите права Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Не уточняват броя и състоянието на пострадалите. Районът е отцепен от полицейски екипи Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ обсъдиха с бургазли въпроси за социалната политика и за по-добър живот
Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори