×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Емили вече има пари за вагина, получила ги като подарък за РД


13 Юли 2023, Четвъртък, 10:31 ч.
Автор: Флагман

„Имам си парички! Пълна съм с щастие! Но тези парички не са мои! Тези парички са необходими за операцията ми за смяна на пола!“, написа в социалката си Тротинетката

Точно на рождения си ден Емили Тротинетката получи изключително скъп подарък – цели 10 000 евро от своя приятелка. На 8 юли скандалното блонди празнува в Белград заедно със своите най-близки приятели Тихомир-Мелиса Рангелов, бивш културист и участник във „Фермата“, и 31-годишната софиянка Елизабет Зарева 22-рия си рожден ден. За рожденичката, вижда се от снимките в профила на Емили, е имало голяма торта, голям плюшен мечок и… камара пачки! И ако първите подаръци са осигурени от Тихомир и Елизабет, с които транс момичето заживя в „любовна триада“ във Варна, след като я освободиха от ареста на Второ РПУ в Пловдив, парите са й дар от родна транс жена. Тя решила да помогне на Емили да осъществи мечтата на живота си – да си направи операция за смяна на пола.

„Имам си парички! Пълна съм с щастие! Но тези парички не са мои! Тези парички са необходими за операцията ми за смяна на пола!“, написа в социалката си Тротинетката.

Русокоската от Плевен вече сподели, че от дете искала да се подложи на такава операция, но майка й се възпротивила. „Но най-късно до есента ще се превърна в това, което съм се чувствала винаги – биологична жена“, обещава Емили. Тя уточнява, че за въжделената цел е избрала най-добрата клиника за смяна на пола в Сърбия, въпреки че доскоро планираше да се префасонира у нас, пише „България днес“.

Любимата на ексатлета не скри притесненията си, че само за сложната хирургична интервенция ще са й необходими 12 000 евро. Тези дни обаче Господ е чул молбите й и тя вече разполага със сумата.

„Хора! Няма по-щастлива от мен на Земята! Вече се сдобих с необходимата сума за операцията ми за смяна на пола! Днес получих като подарък и дарение сумата 10 000 евро или 20 000 лв. Парите са в сметка! Те са от моя много близка приятелка, която е транс жена и се казва Габриела Занкова на 54 години от София“, разкри Емили.

Тя уточни, че Габриела била „в началото на транспрехода и се феминизира скоротечно. Очаква се до една година да бъде прекрасна транс дама!“, написа още Тротинетката.

„Изключително съм благодарна, че точно в този момент се намери човек с истинско сърце, който да ми помогне!“, ликува с пачките Емили.

Блондито, над което е надвиснало дело по обвинение в хулиганство заради клипа с гаврата над набора й Денислав Делчев в пловдивски мол, не е приело сумата като подарък, а като заем, който се зарича да върне.

„Обещала съм на Габриела, че когато продам апартамента си в Плевен, ще й върна половината от сумата, тоест 5000 евро“, написа във фейсбук трансмомичето.


В категории: Лайфстайл


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Ж
13.07.2023 16:39:02
0
2
Още ли ни занимавате с тоя боклук Заради гаврата с момчето трябваше да е в затвора за да го научат мъжете този лайно къде се намира
11.
Гичо Вичев
13.07.2023 12:55:53
0
0
Охооо значи и дете ше ми роди като и сложа и матка
10.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
13.07.2023 12:49:31
1
0
Емили ако ми изневериш ще ти зашия шундичката
9.
неточно име отново
13.07.2023 12:41:45
0
3
Според българските закони смяната на пола не е призната, името по паспорт на джендър индивида е Даниел Руменов Йорданов (с прякор "Емили Тротинетката").
Но защо се крият последствията на хомосексуализма за човешкото здраве?
Погледнете снимки на последствията от аналното онождане - това трябва да се дискутира, ако искате, включете го в обучението в училищата (снимките не са за хора със слаби нерви!):
http://ru-an.info/news/5625/
8.
Според западните СМИ
13.07.2023 12:34:03
0
1
Според западните СМИ при транссексуалните мъже става въпрос за „бонус дупка“ или „предна дупка“:
https://unser--mitteleuropa-com.translate.goog/wegen-transgender-maenner-vagina-soll-jetzt-bonus-loch-oder-front-hole-heissen/?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=bg
7.
Бай Петкл
13.07.2023 12:02:02
0
12
Браво на Флагман!
Вече спокоен съм .
Някакъв малоумен боклук ще има пиз-а.
Автор, твой ред е !
6.
Троянеца
13.07.2023 11:52:39
1
8
Ще ти изям потката.
5.
Дивак 19
13.07.2023 11:36:24
0
14
И аз не мисля, че нещото от снимката като е решило да си реже пЕшката и да си слага пОтка е важно за аудиторията,но щом Флагман ни представя"само важното",кои сме ние да се противим.
4.
ВЪПРОС
13.07.2023 11:23:36
1
18
А, вагинта й как ще е разцепена - вертикално или хоризонтално???
Флегмани... с тадива статии ударихте дъното!
3.
...
13.07.2023 11:14:48
1
16
Това наистина е важно, по-често ни радвайте с такива значими новини.
2.
Dr En4o experimentatora
13.07.2023 10:48:32
1
8
Flagman go sponsoriraha

Sq i nova trotinetka si kupi Rion re105
Carbon diga 150km
1.
1
13.07.2023 10:42:07
2
16
ГНУС!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях? Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Сграда в непосредствена близост до реновираната сграда на Централните хали в София пламна по време на бурята Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Ограничаващите ви вярвания подхранват самосаботажа около храната Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Когато БСП управлява – го прави с грижа за хората, казва водачът на листата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори