×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бившата жена на Бойко Борисов с емоционално откровение


11 Юли 2023, Вторник, 10:44 ч.
Автор: Флагман

Лекарката рядко си позволява да подобни коментари и като цяло страни от публичния живот

Д-р Стела Георгиева – бившата съпруга на Бойко Борисов, повече от два месеца се бе оттеглила от социалните мрежи. След скорошните скандали около сагата „Барселонагейт" лекарката, която живее в САЩ, публикува загадъчен коментар в своя фейсбук профил, пише вестник Ретро.

„Една нощ сънувах сън. Докато се разхождах по плажа с моя Господ, по тъмното небе проблясваха сцени от моя живот. На всяка сцена забелязах два чифта отпечатъци в пясъка, един принадлежащ на мен и един на моя Господ. След като последната сцена от живота ми проблесна пред мен, погледнах назад към отпечатъците в пясъка. Забелязах, че много пъти по пътя на моя живот, особено в най-лошите и най-тъжните моменти, имаше само един набор от стъпки.
Това наистина ме разтревожи, затова попитах Бог. „Господи, ти каза, че щом реших да те последвам, ще вървиш с мен през целия път. Но забелязах, че по време на най-тъжните и неприятни моменти от живота ми там бяха само моите отпечатъци. Не разбирам защо, когато имах най-голяма нужда от теб, ти ме напусна…Той прошепна: „Скъпо мое дете, обичам те и никога няма да те изоставя. Когато си видяла само един чифт стъпки, това са моментите, в които те носих на ръце“, написа д-р Костова на английски език.
 
Лекарката рядко си позволява да прави подобни емоционални откровения и страни от публичния живот. С Борисов са разведени от дълги години, но са запазили добри отношения и д-р Костова неведнъж е засвидетелствала подкрепата си към бившия си съпруг и ръководената от него партия по отношение на политиката в България. Стела е емигрант повече от две десетилетия. Живее в Лос Анджелис, Калифорния, и работи в болница в близост до известния тузарски квартал „Ориндж Каунти“. Там се намира и нейният дом.

Вероятно през летния си отпуск бившата жена на Борисов ще се прибере в родината, за да се види с дъщеря си Венета и трите си внучета. Най-малката Виктория, която се роди през миналия ноември, все още не се е срещала лично с баба си. През юли 2022 г. д-р Костова бе у нас за дълга ваканция, по време на която бе неразделна с щерка си, зетя Иван и двете внучета. В София живеят майка ѝ Симеонка, която е на достолепна възраст и е вдовица, както и сестрата на Стела – Петя, също лекарка, доцент по гинекология в „Майчин дом“.
 


В категории: Животът


Флагман.БГ "Петлите" с фурор на фестивал в Прага "Петлите" с фурор на фестивал в Прага 19/05/2024, Неделя 15:53 0
7
Коментара по темата
7.
ЖалкиНищожества
13.07.2023 17:41:31
0
1
Изобщо не е сънувала,а този,който я е носил и докато не влезе в хосписа на Бай Ставри,ще продължава да в носи , се казва Асфалт паша.
С чужди пари,при това крадени, животът е лесен и песен .
6.
НямаНаяждане
13.07.2023 17:36:04
1
1
Далеч от англо-краварската колония,където спокойно и на воля троши народната пара , гепена от Асфалт паша.
5.
Да, да, да
11.07.2023 16:15:56
0
2
Всичко написано е прекрасно, само че това не е неин сън, а притча, всеизвестна и дълбоко емоционална. Пак лъжи...
4.
Магелан
11.07.2023 14:45:52
0
1
Шок и ужас.От 20гд била в щатите започнала кариера като лекар от най ниското стъпало се утвърдила като лекар със специалност.Купила голямо умение близо до Ориндж Каунти.Хептен ни взехте за канарчета господа журналисти????
3.
аноним
11.07.2023 14:09:42
0
2
Нейното разкошно имение,също като онова в Барселона,закупено с народни пари!
2.
Colonel Jarod
11.07.2023 12:36:33
1
3
Eh stelo stelo
Pitai anita meizer kak da sa otarvesh ot
Selskata Mutra
1.
Тимон
11.07.2023 11:01:03
0
7
Копи пейст от някоя страничка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Изпълнителката на "Нотариално заверен" е взела страха на култовата участничка от риалити формата Киара, която проговори в подкаста "Не съм такъв човек" през какъв ужас е преминала при запознанството си с певицата Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Безразсъдният на пътя фолкаджия преди 2 години остана без контролен талон при проверка в ранните часове на нощта в столичния „Студентски град“ Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им
С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори