×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Роднините на Лили Иванова бесни, че ги оставя без наследство


08 Юли 2023, Събота, 15:41 ч.
Автор: Флагман

Голямата изпълнителка дарява всичко на фондация

Несъмнено Лили Иванова е изненадала доста неприятно роднините си, след като стана ясно, че няма да им остави нищо от наследството си.

Създадена е фондация „Лили Иванова“, чиято цел е да популяризира достиженията на българската музика и култура в страната и чужбина и да повиши тяхното ниво. Това съобщение бе направено от екипа на най-голямото име в родната поп музика.

По думите им Лили Иванова, която винаги е казвала, че принадлежи на своята публика, отдавна обмисля как да бъде съхранено и след нея огромното ѝ творчество, което е втъкано в културния код на няколко поколения българи. Поради тази причина във фокуса на дейността на фондацията от първостепенно значение ще бъде съхраняването на творчеството на „най-големия български поп изпълнител за всички времена“ и опазване на името ѝ за бъдещите поколения като творец със съществен принос за българската култура.

Мисията на живота на „пеещото сърце на България“, както поетът Стефан Цанев нарече Лили Иванова, винаги е била да дарява любов, да възпява любовта, да създава творчески и естетически категории, пример за нацията.

Фондацията на Лили Иванова ще акцентира именно върху популяризиране и разпространение на това огромно и безценно творчество, като неизменна част от българската културна съкровищница, включително и след нейната кончина, чрез всички възможни аудио, видео, печатни форми и носители.

В дългогодишната си кариера Лили Иванова не спира да смайва последователите си със своя несломим дух и непрекъснат стремеж да се движи само напред и нагоре, следвайки световни професионални стандарти. Затова в бъдещата си дейност фондация „Лили Иванова“ ще следва нейния път – ще организира всякакви събития и дейности от културен характер – концерти, инсталации, изложби.

Ще изготвя документални, рекламни или художествени филми; ще издава книги, сборници и всякакъв род литературни, печатни или потребителски продукти, представящи Лили Иванова пред обществеността като една велика жена-творец, превърнала се в икона, се казва още в съобщението от екипа Лили Иванова.

По думите им само така името й ще продължи да живее в сърцата и на бъдещите поколения като пример на певчески и житейски феномен, отдаден на публиката и на музиката. За да изпълни целите си, фондацията ще разработва и реализира както собствени проекти, така и ще участва в съвместни програми с чуждестранни асоциации, фондации, правителствени и неправителствени организации, занимаващи се с изкуство и култура. Певицата прехвърля цялото си наследство – духовно и материално на фондацията.

В задълженията на фондацията влиза „опазване и управление на имуществото на Лили Иванова след нейната кончина – движимо и недвижимо, финансови активи, права върху интелектуална собственост и други“, се казва още в съобщението. Изпълнителен директор на фондацията е Лили Иванова, която в дейността си ще бъде подпомагана от настоятелство. С този свой акт голямата певица завещава на най-голямата си любов – публиката, цялото си богатство – творчеството и всички активи от него, се посочва още в съобщението.

Източник: Уикенд


В категории: Лайфстайл


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
До 11
10.07.2023 22:23:51
0
1
Тъй като явно си запознат с процедурите за наследяване, като юрист ще те опровергая: при липса на наследници от първи род- т е деца, както и съпруг, реда за наследяване е наследници от втори род- освен АКО НАСЛЕДОДАТЕЛЯ НЕ СЕ РАЗПОРЕДИ ЕДНОЛИЧНО СЪС СВОИТЕ ДВИЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ВЕЩИ! Т е- може да ги завещае ако иска на петкан от остров Борнео! 30те процента тук нямат никаква сила и не се считат за фактор! Бъди здрав!
13.
Минчо
09.07.2023 21:47:43
0
2
То пък голямата работа. Разни лапачи в тая фондация ще опъват по 3 бона заплата докато не изядат всичко и после ще и продават вмирисаните кьолоти да изкарат още някой лев.
Фондация значи да подпомагаш нещо или някой в страни от себе си, а не собствения си пърдялник. Чиста проба егоизъм и нарцисизъм както са казали преди мен.
12.
Ася
09.07.2023 16:37:01
1
10
Каква суетна жена,да възхваляяа себе си и до болка изтърканите си любовни шлагери.И какво е дарила на държавата_нищо.Катп човек без образовамие,мпжеше да открие едно училище за талантливи деца без възможности.Но пусти егоизъм-да не би някой да я надмине.Не е за чудене,тя не обича деца.
11.
алконал
09.07.2023 15:39:43
1
5
Според закона е момента, няма как фа не оставиш нищо на наследниците, дори да се разпоредиш със завещание след смъртта ти има запазени по закон 30% за наследниците, и само няколко условия за лишаването им от наследство които в нейния случай няма да ги има.
10.
Кози рог
09.07.2023 14:02:21
2
9
Лили....за и против,хвалена и хулена,не може да избяга от истината.Един болен нарцис алчен до мозъка на костите си егоист,ставала редовно смешна и достойна за съжаление."Фондация ЛИЛИ ИВАНОВА ", ако я забравят от гроба ще излезе да напомни коя е.И ако някой вярва ,че парите и ще отидат по предназначение,(публиката)е голям наивник.А що се касае до роднините и.....всеки има право да направи с парите си каквото иска.
9.
Трезвомислещ
09.07.2023 11:47:44
8
8
Ней-после бабата разбра, че ковчега няма джобове.
Поредно доказателство колко е "велика".
А какво ще прави с булчинските рокли?
8.
Сети
09.07.2023 01:21:57
14
12
Нека да си прегризат мъдете от бяс, ако искат. Лили е ВЕЛИКА. Завинаги
7.
Публика
09.07.2023 00:07:28
11
21
Лили постъпва много правилно След като няма деца , всичко постигнато заслужава да получи публиката на която е посветила целият си живот
6.
Ами тогава
08.07.2023 19:04:53
7
22
Да си бият противобясна ваксина
5.
До4
08.07.2023 18:08:46
14
24
Лили доказа, че е голяма егоистка. Ако вашите роднини и деца са постъпил така, говорете само за себе си. Като е много благородна защо взе апартаманта на Янчо Таков?Защо се изпокара с всички композитори?От алчност!Тя беше кума на Митко Щерев, а сега са най-големи врагове. Явно при нея кръвта става вода.
4.
прав си
08.07.2023 17:39:07
6
32
съгласен съм с теб.......
а на роднините и ,да си хапят гъзовете от яд...така им се пада.....защото
Щом застанеш на върха...
мнооооого те обичат....
Но изпаднеш ли в беда,всеки от теб се отрича.......
и роднините ти и близките ти,че и децата ти( понякога)....пази Боже.....!!!

до 2 хахо
3.
до 1
08.07.2023 17:31:48
0
8
Много просто - някой се обажда и статийките, които не е било ясно че са неудобни предварително, се свалят, както обикновено.
2.
Хахо
08.07.2023 17:14:32
7
31
Никога не съм харесвал Лилито, но тази нейна постъпка ме накара да преразгледам отношението си към нея. Това говори за Лили Иванова, като за една много мъдра жена. А и самия факт че тя издържа толкова дълго на сцената без да се пропие, без да профука парите си с бохемски живот и после да реве че нямала пенсия, говори много за нея. Да е жива и здрава.....
1.
Питащ
08.07.2023 15:59:47
3
20
Абе не знам дали си въобразявам или е наистина, но публикувани статии изчезват вдън земя. Защо става така?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др. Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Според учените има възможността сателитите на по-висока орбита да бъдат засегнати Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Уведомени са и полицията, и прокуратурата в града за действията на лекарите от болница „Света Петка“ 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита
От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори