×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ се похвали с Царево и подкрепи Георги Димитров в Карнобат


ГЕРБ се похвали с Царево и подкрепи Георги Димитров в Карнобат
Мария Василева, Димитър Бойчев, Георги Лапчев, пресаташето Калояна Живкова и Атанас Желязков застанаха днес пред медиите
26 Октомври 2011, Сряда, 18:12 ч.
Автор: Иван ТРИФОНОВ, снимки Ивелина ДОНЧЕВА

Не се влияем от политическата принадлежност, Димитров заслужава висока оценка за свършеното в своята община, каза областният шеф на ГЕРБ Димитър Бойчев

Днес областният лидер на ГЕРБ-Бургас депутатът Димитър Бойчев свали ледената маска от лицето си и за пръв път, от месеци насам, бе видян на пресконференция да се усмихва. Причината не бе в това, че има имен ден и телефонът му непрекъснато звънеше с куртоазно-сладникави пожелания, а защото падна червената бастилия Царево. При това още на първи тур, което е поразяваща  изненада дори и за предизборния щаб на ГЕРБ в най-южната морска община, чиито богатства все още са поопазени от попълзновенията на столичани.

Бойчев нареди край себе си днес в зала „Компас“ на хотел „България“  победителят от Царево – Георги Лапчев и кандидатите за кметове в Ахтопол Атанас Желязков и в Лозенец Мария Василева, които обаче трябва да се преборят срещу БСП на втория тур в неделя. Впрочем Петко Арнаудов падна с гласовете на Ахтопол и Лозенец, както и заради предателството на най-верните му хора от общинската администрация, чиято съдба обаче в момента изглежда твърде неясна.

„Не мога да кажа кого ще оставя от стария екип в администрацията, нито пък да посоча нови имена, рано е още“, заяви Лапчев. Това бе и първият въпрос, който му бе зададен от журналистите, тъй като е известно, че чиновниците на Арнаудов масово са гласували за ГЕРБ с тайна гаранция, че няма да ги омете герберската метла през ноември.

Лапчев се оказа неподготвен да отговори и на други важни въпроси като: ще дръзне ли да събори титаничния градеж на незавършената незаконна „Златна перла“, чието скеле продължава да загрозява пейзажа край бреговете на Царево, но за сметка на това заяви, че има готовност да превърне общината в перла на брега.

Новите управляващи от ГЕРБ в Царево обвиниха бившата управа, че оставила 3 млн.лева дългове, но не конкретизираха дали парите не са част от задължителното съфинансиране по течащите там европейски проекти.

„Ще направим ревизия на бившата власт, но още не съм запозват с документите и не знам точно в какво се състоят нарушенията“, каза Лапчев и опроверга своя колега – Арнаудов, който също като него е лесничей по професия, че успял да изведе Царево като трета в държавата община по ниво на кредитен рейтинг.

„Всъщност това не е кредитен рейтинг, а потенциал“, каза Лапчев без да детайлизира дали действително общината стои стабилно пред финансовите институции.

За разбития път между Синеморец и Резово, който на места направо  липсва, кметът се оправда, че е част от републиканската пътна мрежа, но се ангажира да се застъпи пред правителството за помощ, тъй както постъпвал бургаският градоначалник Димитър Николов.

Впечатление правеше, че в залата бяха дошли доста млади хора, все активисти на ГЕРБ от Царево. Сред тях се открояваше досегашният общински съветник Васил Каридков от Гергьовден. Този път Каридков влезе в ОбС като член на ГЕРБ и като единствен в партията с опит в местната политика.

Още на първата сесия, която областният управител Константин Гребенаров свиква във вторник, герберите трябва да се облегнат на Каридков, понеже групата на БСП е обиграна и познава добре нормативната уредба. Очаква се да бъдат заложени капани в самото начало – при избора на двете комисии – за председател на ОбС и за промяна в правилника за работа.

Пресконференцията бе посветена и на ситуацията преди втория тур на вота.

Сред публиката бяха доаенът Васил Каридков – в стилен черен костюм, както и двама от пиарите на Лапчев, облечени в розово. Розовото в този вот бе актуално и сред мъжете от щаба на червения Петко Арнаудов
„В Карнобат, където нашият кандидат за кмет Вяра Петрова спечели  голямо доверие на избирателите, но не успя да се класира за балотаж, ние призоваваме нашите съмишленици и симпатизанти да подкрепят Георги Димитров, защото той е допринесъл достатъчно за развитието на тази община, изразяващо се в броя на спечелените инфраструктурни проекти и тяхната стойност“, каза Бойчев и добави, че ГЕРБ подкрепя на места кандидати от други политически сили заради добрите им програми и доказани качества на управници, без значение от коя част на политическия спектър са те. Затова ГЕРБ застанали и зад Васил Едрев за балотажа в Айтос.

Междувременно карнобатският кмет Георги Димитров, който излиза в неделя срещу ексградоначалника Атанас Атанасов, каза, че е получил подкрепата още от РЗС и от НФСБ. „Благодаря на ГЕРБ за оценката, която е дадена за моята работа, защото свършеното се вижда“, каза Димитров. Задачата му никак не е лесна, тъй като в тази община тече поголовна покупка на гласове на фирмен принцип, не може да разчита на циганския вот, както и на ДПС.

В края на пресконференцията днес предиобед областният лидер Димитър Бойчев покани медиите на изискан коктейл без алкохол – с кафе,  бонбони „Рафаело“, виенски кифлички и кексчета. Бойчев бе решил виншния си вид за празника със златна вратовръзка, риза на райе в същия тон, „Върхови са лачените му обувки, които в момента са хит на марката Том Тейлър“, обсъждаха компетентни репортерки от ресора „Светски живот“, дошли да отразят почерпката.


В категории: Царево


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
152
Коментара по темата
152.
Йордан
03.07.2012 15:53:30
0
0
На адрес : " drugatabulgaria.org ", ПП " Другата България " представя най-добрата здравна осигуровка у нас " Емигранти и фамилия ". Тя е много гъвкава и комплексна. ДЗИ е гарант за нейното качество. Възползвайте се сега !!!
151.
до Асен Проданов-Бургас
10.11.2011 08:02:25
1
4
Хей плювачо жалки. Сигурно ти си без родители, ако пък имаш срамота за тях, че са възпитали такъв негодник, вечно недоволен от живота и плюеш мръсни храчки. Защо мърсиш земята със злобата си. О господи, слез и си вземи утрепките от земята!!!
150.
до Асен Проданов-Бургас
10.11.2011 08:02:15
1
1
Хей плювачо жалки. Сигурно ти си без родители, ако пък имаш срамота за тях, че са възпитали такъв негодник, вечно недоволен от живота и плюеш мръсни храчки. Защо мърсиш земята със злобата си. О господи, слез и си вземи утрепките от земята!!!
149.
007
03.11.2011 20:19:33
1
14
ei mn si jalak ,sly6ai kvo 6ti kaq ne6iq kmet e nai dobriq ti gledai tvoq grad i liselo neznam i neme i neme interesyva ni6to za teb no date svetna malko .Mproekti specheli na6iq cherven kmet mn napravi za karnobat i o6te 6te pravi ,boiko iska6e damo odreje krilata no nemoja taiche ger prez 2013gd nqma da sa6testvyva tova e edin ot naidobrite kmetove na borgaska oblas ,det gi pi6e6 teq raboti nemi haresvat nese mesi v na6iq grad ti sigorno hvarli carvylite i doide v gradq da jive6 .dASI JIV I ZDRAV DR DIMITROV NEKA VSE TAKA DATE VIJDAME S GORDO VDIGNATA GLAVA I DA OPRAVQVA6 DOSTOINO TVOQ GRAD TI POKAZA ZA CHETERI GD KAKVO NAPRAVI I 6TE PRODALJAVA MN ZDR I YSPEH PREZ SLEDVA6TITE 4GD
148.
Жалко за Карнобат
02.11.2011 10:09:19
4
3
Отново ще бъде управляван от червените неграмотни
номенклатури! Мамин Теодорчо пак ще иска да е
председател на общинския съвет срещу скромните 1800
лева на месец. Нищо че не може да сметне кворума в
залата . За това ще му помага 70 годишния Стефан Дичев.
Да са живи и здрави и да мъчат простите карнобатлии.
Трябва да целуват краката на предателя Стефчо и да го
направят почетен партиен член на БСП-Карнобат.
147.
Asen Prodanov, Burgas
01.11.2011 13:41:18
3
2
БСП = БКП никога повече няма да се доберат до властта! Нямат никакви шансове. Но това не им пречи да си мечтаят какво ли не. И без друго електората им винаги е живял с голи илюзии.
146.
писал 1
31.10.2011 15:52:46
5
6
Браво на карнобатлии . Мобилизираха се и изхвърлиха ГЕРБ от Карнобат.Между другото хич да не се радват за победата си из страната. 2013г няма никакви да ги има.Разликата м/у тях и БСП е в незначителни проценти.
145.
писал 1
31.10.2011 15:52:44
1
6
Браво на карнобатлии . Мобилизираха се и изхвърлиха ГЕРБ от Карнобат.Между другото хич да не се радват за победата си из страната. 2013г няма никакви да ги има.Разликата м/у тях и БСП е в незначителни проценти.
144.
писал
31.10.2011 15:44:09
1
8
Какъв край на турците бе приятел , те в Карнобат играха заедно с ГЕРб, както между впрочем из цялата страна.Жалко за Вяра , защото е в началото на кариерата си като политик пък тя/кариерата и / вече свърши.
Вярке разбра ли как майсторски Атанасов те премахна от балотажа.
143.
писал
31.10.2011 15:44:08
2
6
Какъв край на турците бе приятел , те в Карнобат играха заедно с ГЕРб, както между впрочем из цялата страна.Жалко за Вяра , защото е в началото на кариерата си като политик пък тя/кариерата и / вече свърши.
Вярке разбра ли как майсторски Атанасов те премахна от балотажа.
142.
Asen Prodanov, Burgas
31.10.2011 00:13:24
1
3
БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ ОКОНЧАТЕЛНО!!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КАТЕГОРИЧНО ИЗБРА ГЕРБ, РАЗГРОМЯВАЙКИ УНИЩОЖИТЕЛНО БОЛНИТЕ МЕРАЦИ НА БСП = БКП ДА СПЕЧЕЛИ ВЛАСТТА ЗАЕДНО С ВЕЧНИЯ СИ САТЕЛИТ ДПС. КРАЙ НА ВРЕДНОТО ВЛИЯНИЕ НА КОМУНИСТИТЕ – РУСОФИЛИ И ФАНАТИЗИРАНИТЕ НЕГРАМОТНИ ФЕСОВЕ НА АХМЕД ДОГАН. БЪЛГАРИЯ Е СПАСЕНА ОТ КОМУНИЗИРАНЕ, ОТ ЗАРОБВАЩОТО РУСКО ВЛИЯНИЕ И ОТ ПАГУБНИТЕ ДАЛАВЕРИ НА АХМЕД ДОГАН. ТОТАЛНО ПРЕВЪЗХОДСТВО НА ДЕМОКРАЦИЯТА!!! Омразните на народа комуняги са навряни в дупката си, от където вече не им остава нищо друго, освен да плюят отрова в предсмъртни конвулсии. Нещастни червени отпадъци, преди повече от месец ви обясних тук, че народа не ви иска. На какво се надявахте, боклуци? Че с конспирации, лъжи и измами ще успеете да спрете прогреса и да върнете България към най-мрачното й минало? Никога вече няма да стане, изроди! Както видяхте от социологическите проучвания, единствено неграмотните и старчоците са основните ви поддръжници. Това е средата ви – от комплексирани, неграмотни отрепки. Така че, изселвайте се в Русия – само там е за тъпи мужици като вас. Дъртофелниците с бетонираните глави измряха в напразни надежди да дочакат невъзможното, осрани в памперсите си, олигавени в злобата си, изпаднали в тежка деменция, старческо слабоумие и Алцхаймер, един по един изнасяни с краката напред към червеите. А вие, последните вмирисани остатъци от червената измет, си тапицирайте смърдящите бърлоги с купищата червени плакати, втренчили празни, зомбирани погледи на дрогирани психопати в червените си парцали – единственото, което ви остава.
141.
Asen Prodanov, Burgas
30.10.2011 18:54:47
1
4
БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ ОКОНЧАТЕЛНО!!! ГЕРБ ПОБЕДИ КАТЕГОРИЧНО И СЪКРУШИТЕЛНО БСП + ДПС. КРАЙ НА ВЛИЯНИЕТО НА КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ЧЕСТИТО!!!
140.
АТАКА - Бургас
30.10.2011 08:56:29
0
2
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев на балотажа днес. Това е единственият правилен ход за момента. Няма друга разумна алтернатива!
139.
м
30.10.2011 06:29:15
10
1
ГЕРБ Карнобат подкрепя АТАНАС АТАНАСОВ
138.
Георги
29.10.2011 22:23:23
0
0
"попълзновенията на столичани"-ДОКОГА ТАКА елементарно ще се "дамгосват" хората от ДРУГАДЕ и спец. от София!!!???!!!Да ги замеряте с камъни столичаните на подходите към "Най-добрия град за живеене" няма ли да предложите...!!!?!!!
137.
12
29.10.2011 20:50:19
4
2
КАКТО ВАШИЯ КМЕТ НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ ТАКА И ВИЕ!!!!!!!!!!
ДНЕС Е ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ. БЕЗ ДА НИ АГИТИРАТЕ МОЛЯ!!!!!!!!!!
136.
писал
29.10.2011 20:38:56
1
9
Атанасов и Циганите = кмет на Карнобат. На 30.10.2011 карнобатлии трябва да гласуват с номер 8 за разума, интелигентността и развитиети на Карнобат. Забравете злобата, а мислете за развитието на града и задържането на младите хора в него.
135.
АТАКА - Бургас
28.10.2011 17:59:37
1
4
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
134.
коментар
28.10.2011 17:13:35
2
9
Снимка на Бойко Борисов с пациент при посещение в дом
за психично болни в община Карнобат!

http://store.picbg.net/pubpic/9A/53/d3e60dee68e99a53.jpg
133.
до община
28.10.2011 16:49:44
0
14
Ама то такива "приказни красавици"работят в тази община,че как да не ги задява човек.СМЕШНИ СТЕ.Явно тъгувате,че "Чудовището"само ви задява,а ШАПКАРЯ НАПРАВО ВИ ПЛЮЩЕШЕ и искате той да се върне.
132.
sis
28.10.2011 16:40:22
0
11
ЯВНО И 131 СИ ОТ СТАРИТЕ КРИМКИ,САМО НЕ РАЗБРАХ КАК ТАКА ДЕТАЙЛНО СИ ЗАПОЗНАТА С БАНЯТА???
131.
община
28.10.2011 16:19:41
14
1
И аз работя в общинска администрация и мога да потвърдя,че съм назначена от Атанасов, но това чудовище Димитров да си отива по скоро, че не остана не задявана служителка от него, особенно като се напие и си прилягват на дивана му,а за кметската баня да не ви казвам по стената какви "сополи" има..
130.
да,да
28.10.2011 16:04:08
0
13
Съглен съм със 128 и 129. И защото ги остави всички, сега половината администрация работи против него, но идва видовден.
129.
браво 128
28.10.2011 15:32:01
1
13
След като Димитров толкова добре се отнася с всички, толкова спокойно се работи с него , след изборите през 2007г никой не махна и пак го предават и аз мисчя , че е време общината да се поразчисти.
128.
до 115
28.10.2011 15:21:14
1
14
Курвите и некадърниците в общината не са назаначени от Димитров,те са му зестра от Атанасов и е крайно време да ги поразчисти през втория мандат.
127.
До Наско Атанасов
28.10.2011 15:14:27
1
11
Абе Атанасов , защо не ни даваш по 30. лв както беше на първия тур , а ни плащаш вече само 15 лв.Може ли такова нещо нали каза , че ако гласуваме за теб и изместиш Вяра от ГЕРБ и за балотажа ще ни даваш по 30лв. И кака Тона така ни обеща.Пак ли почваш да ни лъжеш.
126.
АТАКА - Бургас
28.10.2011 15:08:13
0
4
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
125.
писал
28.10.2011 15:07:34
0
7
Светла е лицемерка и подлизурка, но тази Антоанета Стоянова е такава долна интригантка и е толкова зла , че чак не можеш да повярваш. Оправданието и за двете е ,че са тъпи и ограничени хора. Колкото си по- прост толкова повече се излагаш. Вяра поизчисти си обкръжението . Хората вече все по малко вярват на лопати и това носи негативи за теб като лидер и за партията.
124.
до бюлетина № 29
28.10.2011 14:57:10
0
7
Вие сте път без изход, защото няма връщане назад към семейщината в общината, която беше преди 4 години, към насаждането на страх и крясъците, към злобата и безскруполността, към лъжите и негативната ви кампания, която правихте с Панорамата.
123.
към Благо
28.10.2011 14:55:27
0
4
Благо възпри си жената да не пише глупости , че е станала за смях. Не мисли ли , че идват парламентарни избари 2013 г , ти заради алкохола може и по рано да си отидеш.
122.
Днес
28.10.2011 14:48:34
0
0
Кратко и ясно
Борисов: Ако БСП ни бие, ще е заради целувката
121.
към Светла Благовата
28.10.2011 14:44:42
0
9
Светле, Светле , забрави кой ти нанася удярите и те подритваше. Това е Атанасов.
Забрави когато пияниая ти мъж и ти ходихте безмилостни из града , а БСП му намери работа , а Жельо Георгиев му отстъпи мястото си. Бива ли толкова лицемерие.Ето такива хора като теб и като Антоанета Стоянова злобни и безморални ГЕРБ в Карнобат ще се провали. Не знам дали Вяра е лош човек , но обкръжението и като Вас ще я погубят. Вярке, след изборите направи анализ на поведението на всичките си активисти.
120.
Вяра за ГЕРБ
28.10.2011 14:35:54
1
1
В редакцията на GlobusNews пристигна обръщение от Вяра Петрова, която беше кандидата за кмет на ГЕРБ в Община Карнобат. Ето позицията й без редакторска намеса: Обръщам се с благодарност към тези от вас, които подкрепиха мен и ПП ГЕРБ на първи тур на изборите. Тази неделя за всички нас отново предстои избор. В наши ръце е бъдещето развитие на Община Карнобат и затова смятам, че отново трябва да бъдем активни и ясно да изразим позицията си. В качеството ми на общински ръководител на ПП ГЕРБ-Карнобат смятам, че трябва да дадем шанс на този, който има възможност и воля да печели европейски проекти за нашия регион. Разработването на проекти беше един от акцентите в предизборната кампания на ПП ГЕРБ. Много от тях предстои тепърва да бъдат реализирани, а за новите аз, като народен представител от ПП ГЕРБ, отново ще полагам усилия европейските средства да продължават да идват в Община Карнобат. В същото време ви призовавам и тази неделя да подкрепите кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ – Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, които достойно ще представят страната ни. Това е работещия кмет за Карнобат. Димитрова с №8
119.
АТАКА - Бургас
28.10.2011 14:25:15
1
1
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
118.
ОТ АТАНАСОВ
28.10.2011 14:05:30
0
7
СВИРКИ ПРАВЯ,
СТЕФКА ПУСКАМ,
САМО ИЗБОРИ ДА ПРАВЯ,
АЗ ГЛАСЪТ ВИ ИСКАМ !!!!!!

АТАНАСОВ
117.
писал
28.10.2011 14:00:36
0
8
Не пренадлежа към парния , но ГЕРБ постъпват правилно. Атанасов така майсторски хързулна Вяра, така е изрита от балотажа , че има си хас ГЕРБ да го подкрепят. Вярно е разпоредил ББ да се подкрепи не партия , а работещ кмет какъвто е Димитров №8

УСПЕХ ЗА КАРНОБАТ
116.
Пукна сееееееее
28.10.2011 13:55:18
0
9
Пукна се балонът Атанасов . Всички разбраха що за злобен човек е с негативната си кампания.Всички разбраха кой е работещият кмет и кой е разработил всички проекти.Всички разбраха що е Атанасов- купувач на циганския вот. Гласувайте за Димитров с №8 За коректния и работещ кмет
115.
избори
28.10.2011 01:07:29
11
1
Мръсни комунисти, стига сте лъгали и манипулирали гражданите на Карнобат. Всчки знаят какво е направил Георги Димитров за мандата си от 4 години- направи много за личното си обогатяване, напълни общината с курви и некадърници, назначени на партиен или приятелски принцип. Къде точно са му реализираните европейски проекти ? Гласувайте за него за да продължи да краде, като ни смъква и кожите с увеличените данъци и измислени сини зони, за да може да плаща заплати на личните си свиркаджийки. По колко ли милиона са си разделили и по още колко ли ще разделят със Стайков за новия център?
Вземете им парите и гласувайте по съвест.
114.
Г-жа Иванова
28.10.2011 00:48:14
8
3
Здравейте,

Как може да пускате подобни статии?! Написани неграмотно! С нотки на расизъм: "Междувременно карнобатският кмет Георги Димитров, който излиза в неделя срещу ексградоначалника Атанас Атанасов, каза, че е получил подкрепата още от РЗС и от НФСБ. „Благодаря на ГЕРБ за оценката, която е дадена за моята работа, защото свършеното се вижда“, каза Димитров. Задачата му никак не е лесна, тъй като в тази община тече поголовна покупка на гласове на фирмен принцип, не може да разчита на циганския вот, както и на ДПС."

Не може ли авторите на статии или поне редакторите им да вземат мерки? ? ?

А що се отнася за невярната информация...
Едва ли някой би се доверил на такива пошли сведения.

Някой автори на статии и материали в сайта са по- загрижени какво е имало на коктейлите и как са облечени гостите, отколкото да пишат грамотно. Не може всички събития и срещи да бъдат в х-л "Радисъм", както беше казала г-жа Касабова преди точно 4 години, когато се опитваше да си пробута жълтото вестниче...

Срамота е!
113.
ГЕРБ
27.10.2011 23:12:34
1
4
ТУКА СЕ ВИЖДА КОЙ КОГО ПОДКРЕПЯ http://www.youtube.com/watch?v=xyfjEAaiG70
112.
d
27.10.2011 22:35:42
1
2
http://www.youtube.com/watch?v=2CmBm8i-Kc4&feature=related
111.
ГЕРБ
27.10.2011 22:33:20
1
2
http://www.youtube.com/watch?v=xyfjEAaiG70
110.
t
27.10.2011 22:30:58
1
3
http://www.youtube.com/watch?v=DFLZWJPUKEM&feature=related
109.
2
27.10.2011 22:17:13
6
2
Органите на властта разполагат със списък на хора готови да продадат гласа си срещу 30 лева в подкрепа на Г.Д . Предстоят арести!
108.
S
27.10.2011 21:11:12
8
3
Карнобат да не забравя какво стори кмета през изминалите 4 години. ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Показателен е резултата на първи тур! Гласувайте, 30 лева преди 4 години го сложеха на кметското кресло. Тези пари си ги върна многократно……Ако беше работил като Митко Николов в Бургас нямаше да има нужда да търсиш подкрепата на ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
107.
nqmd6ti radioto4ki
27.10.2011 20:35:15
5
1
хей комуняги-само вашите подръжници имат
радиоточки-вашите бабички,който така или иначе ще
гласуват за вас-харесват ли ви или не, а ние понеже сме
от по-младото поколение,които имаме телефони,
телевизори, компютри-знаем с кого да комуникираме без
да ни обърка-така че е излишно и тук да се напъвате и да
пишете поредните ви помиярщини че герб ще ви
подкрепи-това ли вече взехте да сънувате-НЯМА ДА СТАНЕ
НИКОГА-освен в сънищата ви.Ние звъннахме там където
трябва и ни казаха какво да правим-но за всеки случай
няма да ви удовлетвори-ХА ХА ХА ХА ХА-така че спрете да
лъжете хората, те вече не ви вярват
106.
nqmd6ti radioto4ki
27.10.2011 20:35:08
4
2
хей комуняги-само вашите подръжници имат
радиоточки-вашите бабички,който така или иначе ще
гласуват за вас-харесват ли ви или не, а ние понеже сме
от по-младото поколение,които имаме телефони,
телевизори, компютри-знаем с кого да комуникираме без
да ни обърка-така че е излишно и тук да се напъвате и да
пишете поредните ви помиярщини че герб ще ви
подкрепи-това ли вече взехте да сънувате-НЯМА ДА СТАНЕ
НИКОГА-освен в сънищата ви.Ние звъннахме там където
трябва и ни казаха какво да правим-но за всеки случай
няма да ви удовлетвори-ХА ХА ХА ХА ХА-така че спрете да
лъжете хората, те вече не ви вярват
105.
do vsi4ki
27.10.2011 20:26:53
7
1
вземете парите на този гаден черен нагъл тип георги димитров-те са нашите пари,а гласувайте за атанасов-само така ще пратим по дяволите и кмета и колев да си вървят ръка за ръка по усраните пътеки-нека да им докажем че не сме будали за каквито ни имат
104.
Георги Димитров:
27.10.2011 20:14:18
8
2
Черно дупе давам, кмет да ставам!
103.
реалист
27.10.2011 19:28:48
2
0
http://globusnews.net/?p=37113
102.
q
27.10.2011 19:24:11
0
0
Драматичен балотаж се очертава и в Карнобат, макар че там дистанцията между двамата на върха е по-голяма. Георги Димитров и Атанас Атанасов повтарят дербито отпреди 4 години. Тогава Атанасов загуби още на първи тур. Сега със 3464 гласа се пребори за балотаж и ще търси реванш от Димитров, който го води с 1110 гласа. Димитров участва в изборите като кандидат на БСП, Атанасов е издигнат от местната "Коалиция за Карнобат 2011", но също има ляво минало. С трети резултат е кандидатката на ГЕРБ Вяра Петрова. Нейните 2825 гласа биха били солидна подкрепа, но все още не е ясно дали Петрова ще призове поддръжниците си да подкрепят някого или те ще гласуват по съвест. Надявах се, че Карнобат е готов за промяна, но не се оказа така, явно финансовите стимули надделяха, не скри огорчението си депутатката.
101.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
27.10.2011 18:05:37
8
0
ГЕРБ НЕ ПОДКРЕПЯ БСП !
100.
ПОДКРЕПА
27.10.2011 17:44:09
11
0
Поздравления Вяра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАРНОБАТ НЕ ПОДКРЕПЯ БСП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
99.
С
27.10.2011 17:41:29
0
0
Бойчев пее друга песен днес в 24 часа. Запазваме пас. Какво става? Може да прочетете черно на бяло, че било лично мнение? Може ли ГЕРБ Бургас да подкрепя БСП.
98.
гаро
27.10.2011 17:23:29
0
0
http://globusnews.net/?p=37113
97.
хайде бе
27.10.2011 16:31:25
1
13
Сънувате ,че Димитров раздава 30лв. .Атанасов раздава на циганите 50 . Циганин ли да стана
96.
iliq
27.10.2011 16:22:51
8
1
Давай,давай по 30 лева, че няма кой да гласува за тебе Георге!
95.
Karnobat
27.10.2011 15:49:29
1
7
Karnobat ako iskate bolnica glasuvaite za bulitina №8 na 30.10.2011
94.
панорам-тъп-четата
27.10.2011 15:45:52
1
4
Карнобатлии разбрахме, че в Панорамата се въртят фалшивите листовки от ГЕрб , които слагат в кутиите на хората. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ, КАРНОБАТЛИИ!!!!
93.
ПП"ГЕРБ"
27.10.2011 15:36:06
1
9
Не бъдете манипулирани от Стефка и Атанасов разнасят фалшиви листовки.
ПП"ГЕРБ" подкрепя Г.Димитров за кмет на общ. Карнобат с бюлетина №8

УСПЕХ ЗА КАРНОБАТ!
92.
sd
27.10.2011 15:28:00
2
3
ГЕРБ Карнобат никога не са подкрепяли БСП!!!!!!!!!!!!!!! Поредната манипулация на другаря Димитров!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А г-н Бойчев да каже дали трябва да подкрепим и Калфин и Данаилов? ТЕ СА УСПЕШНИ МИНИСТРИ!!!!!!!!! Къде се е чуло и видяло ГЕРБ да подкрепят БСП?
91.
карнобатлия
27.10.2011 15:25:25
0
5
Чухте ли карнобатлии - какво казаха по радиовъзела, че ГЕРБ подкрепя кмета Димитров, спечелил след бургаския Николов най-много проекти, подкрепя работещия кмет на Карнобат, така че не се лъжете. Това, което пуска Панорама е ЛЪЖА, голяма ЛЪЖА. Гласувайте за карнобатлията Димитров с № 8, не за бургазлията Атанасов, който гледа само себе си и любовницата си Стефка.
90.
do dani
27.10.2011 15:24:22
1
3
БСП не се моли на никого, но благодарим за подкрепата, защото стана ясно че в ГЕРБ има интелигентни и разумни хора,
89.
Ф
27.10.2011 15:22:34
2
1
ГЕРБ Карнобат никога не са подкрепяли БСП!!!!!!!!!!!!!!! Поредната манипулация на другаря Димитров!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А г-н Бойчев да каже дали трябва да подкрепим и Калфин и Данаилов? ТЕ СА УСПЕШНИ МИНИСТРИ!!!!!!!!! Къде се е чуло и видяло ГЕРБ да подкрепят БСП?
88.
ПП"ГЕРБ"
27.10.2011 15:04:01
1
2
Обръщаме се към всички наши членове и
симпатизанти, към всички , които гласуваха за нас с призива- на 30.10.2011г да гласуват за Георги Димитров с №8 в бюлетината за кмет.

УСПЕХ ЗА КАРНОБАТ
87.
карнобатлия
27.10.2011 15:02:08
0
4
Чухте ли карнобатлии - какво казаха по радиовъзела, че ГЕРБ подкрепя кмета Димитров, спечелил след бургаския Николов най-много проекти, подкрепя работещия кмет на Карнобат, така че не се лъжете. Това, което пуска Панорама е ЛЪЖА, голяма ЛЪЖА. Гласувайте за карнобатлията Димитров с № 8, не за бургазлията Атанасов, който гледа само себе си и любовницата си Стефка.
86.
у
27.10.2011 14:45:51
0
0
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=108998462545574&set=a.108987802546640.14258.100003062615822&type=3&theater
85.
dani
27.10.2011 14:30:48
3
1
До там ли е докарахте от БСП да са молите на ГЕРБ!
84.
до galo
27.10.2011 14:30:40
0
2
Ако баба ти те е научила да не гласуваш за БСП , значи е фашистка, само те още са обидени на властта след 9 септември. И ти явно си отявлен ФАШИСТТТТТТТТ
Срам и позор за такива като теб. В Европа това вече е изживяно, само не в нашата балканска България.
83.
dobre
27.10.2011 14:28:26
7
2
Обръщаме се към всички наши членове и
симпатизанти, към всички , които гласуваха за нас с призива- на 30.10.2011г да гласуват за АТАНАС АТАНАСОВ с №29 в бюлетината за кмет.

УСПЕХ ЗА КАРНОБАТ
82.
ПП"ГЕРБ"
27.10.2011 14:20:06
1
4
Обръщаме се към всички наши членове и
симпатизанти, към всички , които гласуваха за нас с призива- на 30.10.2011г да гласуват за Георги Димитров с №8 в бюлетината за кмет.

УСПЕХ ЗА КАРНОБАТ
81.
GALQ
27.10.2011 14:19:24
4
1
НИКОГА за БСП,така ме научи баба ми;)
80.
ПП "ГЕРБ"
27.10.2011 14:14:21
5
4
Обръщаме се към всички наши членове и
симпатизанти, към всички , които гласуваха за нас с призива- на 30.10.2011г да гласуват за АТАНАС АТАНАСОВ с №29 в бюлетината за кмет.

УСПЕХ ЗА КАРНОБАТ
79.
ПП"ГЕРБ"
27.10.2011 14:12:00
1
4
Обръщаме се към всички наши членове и
симпатизанти, към всички , които гласуваха за нас с призива- на 30.10.2011г да гласуват за Георги Димитров с №8 в бюлетината за кмет.

УСПЕХ ЗА КАРНОБАТ
78.
до № 68 гласувай
27.10.2011 14:06:20
0
5
Кой е десен кандидат, че ще го подкрепяте - Атанасов беше член на БКП, подполковник в поделението в Карнобат. 2 мандата БСП го издига и избера за кмет, Стефка Вълева също беше член на БСП, Мариана Димова - също беше член на БСП. Кой от тях е десен не разбирам. Сега са тръгнали да плюят , защото са реваншисти. Не вярвайте на лъжите им за болницата, за водата, за циганските квартали.
77.
ПП "ГЕРБ"
27.10.2011 13:55:28
0
4
Обръщаме се към всички наши членове и
симпатизанти, към всички , които гласуваха за нас с призива- на 30.10.2011г да гласуват за Георги Димитров с №8 в бюлетината за кмет.

УСПЕХ ЗА КАРНОБАТ!
76.
до сладурите от БСП
27.10.2011 13:55:11
5
0
Разбрахте, че не се получи лъжата ви и злобеете, ГЕРБ НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПИ БСП.ХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХ
75.
до ГЕРБ
27.10.2011 13:54:01
0
5
Как не ви е срам да пускате листовки на хората по пощенските кутии, че подкрепяте Атанасов - бил с доказани качества на добър кмет и умения за екипна работа с други политически партии - голям смях, че кога работихте с него, че го познавате или това ви го написа любовницата му Стефка вълева. Той е толкова отвратителен харектер, че не ви е работа. Но и вашето време както неговото ще изтече, още 2 години ви остават.
74.
хахо
27.10.2011 13:50:43
0
0
http://www.youtube.com/watch?v=I4wxYaNekhU
73.
до № 70
27.10.2011 13:49:40
0
4
Я не обиждай, ти си мърльо. В момента Димитров е в отпуск, не е на работа. Щом има авария, ще я оправят. Панорамаджиите са големи плювковци.
72.
Дебре -де
27.10.2011 13:47:06
0
4
Като искате да гласувате за десен кандидат не излизайте да гласувате . Атанасов 8 години царува с подкрепата на БСП. Или ако решите да гласувате за един от двамата леви кандидати поне подкрепете инициативния, работещия и незлобливия Г. Димитров №8,
71.
ПП ГЕРБ
27.10.2011 13:42:58
4
1
Ние сме от ПП"ГЕРБ" . Благодарим Ви ,че гласувахте за нас . Сега се обръщаме към всички наши членове да подкрепят Атанас Атанасов с №29 в бюлетината за кмет.

УСПЕХ ЗА КАРНОБАТ!
70.
do kupeniq kmet
27.10.2011 13:41:24
4
0
Няма вода бе мърльо, кмета да не обикаля да купува гласове , ами да си види разкопките.
69.
хубава рхубава работа ама българска
27.10.2011 13:40:56
0
5
То бива избори ама партийната злоба е голяма. Започнете да мислите с главата си и за бъдещето за Карнобат. Всички се вайкат ,че младите хора бягат от града, а когато някой като Димитров го развива го плюете.
68.
гласувай
27.10.2011 13:38:19
6
0
Ти нормален ли си това не може да стане, десните избиратели ще подкрепим АТАНАСОВ.
67.
Ха-ХА
27.10.2011 13:25:44
0
3
Че за пръв път ли няма вода , че се учудвате. Вече изумяхте . Чудите се за какво да плюете.
66.
ПП ГЕРБ
27.10.2011 13:21:08
0
2
Ние сме от ПП"ГЕРБ" . Благодарим Ви ,че гласувахте за нас . Сега се обръщаме към всички наши членове да подкрепят Георги Димитров с №8 в бюлетината за кмет.

УСПЕХ ЗА КАРНОБАТ!
65.
КАРНОБАТ
27.10.2011 13:19:58
4
0
Целият център плува във вода. ОТ НЯКОЛКО ЧАСА В КАРНОБАТ НЯМА ВОДА. ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОЕКТИ НА КМЕТА НА КАРНОБАТ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ. ГЕРБ + БСП Карнобат ВЕЧНА ДРУЖБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
64.
къде са
27.10.2011 13:16:21
0
2
Къде са тези списъци и ние да вземем . Щом сте включени в тях значи сте за прокуратурата.
63.
ГЕРБ = БСП КАРНОБАТ
27.10.2011 13:14:18
0
0
На другаря Колев му е обещано председателското място в месният парламент!!!!!!!!!!!!!!!! Той е човека който предаде Вяра и той ще затрие структурата на ПП ГЕРБ в Карнобат!!!!!!! Защо не издигнахте Димитров от ГЕРБ вместо Вяра? И къде се е чуло и видяло БСП да подкрепя ГЕРБ.?????? На другаря Колев му е обещано председателското място в месният парламент!!!!!!!!!!!!!!!! Той е човека който предаде Вяра и той ще затрие структурата на ПП ГЕРБ в Карнобат!!!!!!! Защо не издигнахте Димитров от ГЕРБ вместо Вяра? И къде се е чуло и видяло БСП да подкрепя ГЕРБ.??????
62.
ППГЕРБ
27.10.2011 13:14:09
3
0
А, ТОВА Е ОТ ПП ГЕРБ КАРНОБАТ:
Уважаеми избиратели, симпатизанти на ПП ГЕРБ и всички, които сте си дали вота за нас, обръщам се към вас с призива да подкрепите на предстоящия балотаж на 30.10.2011 год. кандидатът за кмет от КП „Коалиция за Карнобат 2011“ инж. Атанас Атанасов с бюлетина №29.
61.
гласувайте
27.10.2011 13:12:15
4
1
ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА АТАНАСОВ, ,КОЛКОТО И ДА ПЛАЩАШ НИЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ ПАРИТЕ И НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ДИМИТРОВ,ДАВАЙТЕ, ПРАВЕТЕ СПИСЪЦИ НИЕ СМЕ ВКЛЮЧЕНИ В ТЯХ ПО 30 ЛЕВА ЩЕ ПРИБЕРЕМ ОТ ГОШКО И ДА ДУХА СУПАТА.
60.
ППГЕРБ
27.10.2011 13:07:55
0
3
Скъпи симпатизанти това са провокациите от щаба на Атанасов . Заявили сме подкрепа не за партия ,а за личност -работеща. Това е Георги Димитров с бюлетина №8 . НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ДО 30,10,2011Г. УСПЕХ И ДА ГРАДИМ КАРНОБАТ. ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ПП"ГЕРБ" КАРНОБАТ
59.
до наблюдаващ
27.10.2011 13:06:44
0
0
Абе умнико ,ти наясно ли си защо се отказа Георги Костадиновот кметуване,та търсиш други виновни за тъпата му постъпка.Той ще ви разкаже играта.
58.
гласувайте
27.10.2011 12:53:56
4
1
ПП ГЕРБ КАРНОБАТ
Уважаеми избиратели, симпатизанти на ПП ГЕРБ и всички, които сте си дали вота за нас, обръщам се към вас с призива да подкрепите на предстоящия балотаж на 30.10.2011 год. кандидатът за кмет от КП „Коалиция за Карнобат 2011“ инж. Атанас Атанасов с бюлетина №29.
57.
гласувайте
27.10.2011 12:52:35
0
1
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=108998462545574&set=a.108987802546640.14258.100003062615822&type=3&theater
56.
гласувайте
27.10.2011 12:51:09
0
2
http://www.youtube.com/watch?v=oMfxt1DYY5U
55.
писал
27.10.2011 11:44:16
0
4
ми те и панорамаджии са същите като него, нали на първия тур залепиха върху лицето на Димитров карикатура, За карикатура са те - Митко, маргаритка и техните отрочета, но ще има видовден и за тях. Още малко.
54.
ГЕРБ
27.10.2011 11:42:20
0
2
ПЪТ БЕЗ ИЗХОД Е КАРНОБАТ.
НАГЛО И НАХАЛНО ЛЪЖЕ АТАНАСОВ. НАЙ-ДОБРЕ Е АКО НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ ПОДЧИНИМ НА БОЙКО Е ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ НА 30.10.2011Г
53.
язък
27.10.2011 11:39:46
0
4
Пишете се големи демократи, а ще подкрепите издухания военен, който е толкова безскрупулен. Снощи пущал в пощенските кутии на хората небивалици. Не вярвайте на неговите писания, а гласувайте с разума си, защото след това ще си дърпате косите и ще се вайкате. А това, че Герб Карнобат не се подчинява на висшестоящата си организация - ще ви навлече много неприятности.
52.
Слушайте
27.10.2011 11:34:01
0
0
Не е редно да се цепим . Това ни прави слаби. Д-р Колев е политик с опит. Трябва да спасим ГЕРБ Карнобат от немилостта на Бойко, Не забравяйте и за Вяра,
51.
dryg
27.10.2011 11:29:18
3
0
4lenovete na gerb 6te podkrepqt atanasov dimitrov da go dyxa i oblastnite otgovornici na gerb sa6to
50.
до панорамата
27.10.2011 11:25:36
1
3
Стига сте въртели по панорамата декларация за подкрепата на ГЕРБ за Атанасов, защото вече е оттеглена. Герб виждате ли, че Атанасов пак си играе игричките, той е толкова подъл и гледа да ви използва и да ви скара и разцепи. Но от вашите редици ще хвърчат глави след изборите да знаете. Да се чували и да ви говори нещо израза: "разделяй и владей" - това е патент на Атанасов и любовницата му Стефка.
49.
onzi
27.10.2011 11:24:47
0
4
d-r Kolev e prodajnik
48.
nqkoi
27.10.2011 11:22:44
4
1
dam nqma da podkrepqt DIMITROF nego go podkrepqt samo oblasnite im predstaviteli koito sigyrno sa vzeli nqkoi lef i d-r kolev koito e priqtel po chashka na barak obama(gosho taka go pripoznavat romite kato texen sabrat)
47.
цоко
27.10.2011 11:22:14
0
4
да се подкрепи работещия кмет Г.Димитров,правилно постъпвате ГЕРБ,защото А>Ф>Атанасов е човек безскрупулен кариерист и самозванец,както във войската,така и в цивилния живот.
46.
ГЕРБ
27.10.2011 11:11:34
0
2
Развам се ,че се вразумихме и оттегляме декларацията с поткрепа за Атанасов. Имаме две неща ,за които да работим. Да поткрепим работещия кмет Димитров и развитието на Карнобат , и да спасяваме ГЕРБ от разпад.
45.
играч
27.10.2011 11:05:58
0
4
Абе Атанасов нали говореше ,че всички проекти са работени по твое време, пукна ти се балона . Всички разбраха, че лъжеш 8 години си стоял из общината , стана ясно макар и чрез ГЕРБ , че си лъжец и всичко което си казал на хората по време на обиколките е лъжа. Поне ракийка по селата черпиха ли.
44.
:)
27.10.2011 10:50:12
0
0
Тази декларация много бързо бе оттеглена от ГЕРБ!
43.
до № 39
27.10.2011 10:35:23
0
1
Абе защо си хабите гласовете на този болен мозък Волен сидеров. Той се върти ту към ГЕРБ, ту само ще оправя света и България. Много ви се гласува за Плевнелиев, но той ще бъде кукла на конци, които ще бъдат дърпани от мутрата Бойко. Ако искате цялата власт да отиде при него и да настане диктатура в България, гласувайте, но после не се оплаквайте, че няма работни места, че не се вдигат заплатите, пенсиите, че закриват общинските болници, че не увеличават детските, че от 8,5 милиарда лева резерв за 2 години останаха само 3 милиарда. Не трябва да се гласува антивот, а да се гледа кой мисли за хората, чия социална политика е насочена към подобряване живота на хората.
42.
коментар
27.10.2011 10:15:22
0
4
ПП ГЕРБ , а уточнихте ли когато си внесохте декларацията , кога ще е прощарната вечер с Вяра и цялото Ви ръководство, че всички членове и съмпатизанти да присъстваме
41.
*********
27.10.2011 10:11:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
40.
*********
27.10.2011 10:10:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
39.
сем. Дончеви и Топалови - Карнобат
27.10.2011 10:01:24
0
2
Всички ние гласувахме за АТАКА, защото одобряваме безкомпромисността им към циганската напаст, от която почти цяла България пропищя. Но след като Ахмед Доган публично обяви, че турците, а най-вероятно и циганите ще подкрепят на балотажа Калфин, пък после Волен Сидеров ядосан от слабия вот за него дебело подчерта, че иска привържениците на Атака също да подкрепят Калфин на балотажа, категорично оттегляме подкрепата си за Атака и ще гласуваме наказателно за Росен Плевнелиев срещу Калфин. Убедихме се, че сме сгрешили давайки гласовете си за Волен Сидеров, защото той е егоцентрик и непоследователен, на него не може да му се вярва, той се влияе само от настроението си и личните си интереси. С такъв лидер Атака ще се разпадне в следващите 2 - 3 години.
38.
писал
27.10.2011 10:00:10
0
4
Дядо ти Панайот и баба ти искат да се върнат там, мръсен панорамаджия.Димитров не е писал досега в Бесове нищо за Вяра, даже и по събранията не е казал нито една лоша дума за опонентите си, а вашия Атанасов плюеше навсякъде против опонентите си, сега отиде да се моли на Вярка да го подкрупя, какъв цинизъм и безочие, след като с двойната си игра и подкупване на гласове й подля вода и я измести от балотажа. Аз ако съм на мястото на Вяра, няма да го погледна, като ли да го подкрепям. Умните политици искат да растат, а не правят грешни ходове, за да станат политически трупове.
37.
баба Вуна
27.10.2011 09:51:27
0
2
Вярке, Вярке, баба. Слушай си шефовете от Бургас и София, защото ще ти изстине мястото като председател на ГЕРБ Карнобат и депутат, а пък Атанасов ще ти ритне дуспата и ще ти се надсмива вулгарно 4 години, не го познаваш какво представлява . Виж какво е отношението му към БСП и Димитров, които го избираха 2 мандата. Интересуват го само властта, парите, жените и ракийката, баба. Вземи разумното решение както за ГЕРБ, така и за себе си. Успех! Твоя почитателка.
36.
баба Вуна
27.10.2011 09:51:16
0
4
Вярке, Вярке, баба. Слушай си шефовете от Бургас и София, защото ще ти изстине мястото като председател на ГЕРБ Карнобат и депутат, а пък Атанасов ще ти ритне дуспата и ще ти се надсмива вулгарно 4 години, не го познаваш какво представлява . Виж какво е отношението му към БСП и Димитров, които го избираха 2 мандата. Интересуват го само властта, парите, жените и ракийката, баба. Вземи разумното решение както за ГЕРБ, така и за себе си. Успех! Твоя почитателка.
35.
до Гребенаров
27.10.2011 09:47:03
0
3
А бе те ще се бият или ще работят заедно за просперитета на общината?
34.
баба Сминя
27.10.2011 09:44:24
0
1
Съвета ми е към новоизбраните млади хора:
Спазвайте законите и морала.
А не през просото като ментора Ви.
33.
наблюдаващ
27.10.2011 09:38:20
0
2
Господин Лапчев честито за победата,но трябва да знаете че ви наблюдаваме по лупа каква ще е промяната в администрацията на общината,тъй като знаем че там мръсотията е по голяма от сметището в Китен,а и не подсказвайте че Валентина Василева ви е помогнала в преврата,тя трабва първа да си ходи от тази администрация,или в противен случай може да се получи същото положение както с Георги Костадинов преди години.Победата е сладка,но незабравяйте исканията на гласоподавателите си !!!!!!
32.
наблюдаващ
27.10.2011 09:37:14
0
2
Господин Лапчев честито за победата,но трябва да знаете че ви наблюдаваме по лупа каква ще е промяната в администрацията на общината,тъй като знаем че там мръсотията е по голяма от сметището в Китен,а и не подсказвайте че Валентина Василева ви е помогнала в преврата,тя трабва първа да си ходи от тази администрация,или в противен случай може да се получи същото положение както с Георги Костадинов преди години.Победата е сладка,но незабравяйте исканията на гласоподавателите си !!!!!!
31.
Вярно е.
27.10.2011 09:36:43
1
2
Напълно безпристрастен е областният.Трябва да загърбим престрастията си.За Карнобат ли ще работм, не обещахме ли да го градим или и ние от ГЕРБ станахме големи политици и почнахме да лъжем. Аз съм ГЕРБ и ще подкрепя успешния кмет Димитров, а не злобата и отмъщението. Атанасов ако искаше нещо да свърши при пълен комфорт дори и в общинския съвет за 8 години да беше работил. Някой написа ,че направил площада пред съда .Лъжа. Проектът беше разработен от предишния кмет Запрянов. Вярке съвземи се заслу,жава ли Атанас да се жертваш за него.Аз съм ГЕРБ и искам да ни има.
30.
наблюдаващ
27.10.2011 09:36:03
0
0
Господин Лапчев честито за победата,но трябва да знаете че ви наблюдаваме по лупа каква ще е промяната в администрацията на общината,тъй като знаем че там мръсотията е по голяма от сметището в Китен,а и не подсказвайте че Валентина Василева ви е помогнала в преврата,тя трабва първа да си ходи от тази администрация,или в противен случай може да се получи същото положение както с Георги Костадинов преди години.Победата е сладка,но незабравяйте исканията на гласоподавателите си !!!!!!
29.
ПП ГЕРБ
27.10.2011 09:35:17
3
1
ПП ГЕРБ КАРНОБАТ ИЗЛЕЗЕ С ДЕКЛАРАЦИЯ НА БАЛОТАЖА В НЕДЕЛЯ ДА ПОДКРЕПЯТ КАНДИДАТА ЗА КМЕТ ОТ "КОАЛИЦИЯ ЗА КАРНОБАТ 2011" инж.АТАНАС ФИЛЕВ АТАНАСОВ № 29
28.
Притеснен
27.10.2011 09:13:31
1
4
Аз също съм ГЕРБ и мисля, че Атанасов ни изигра майсторски.Вярке погледни как ритна бакърчето на БСП следващите сме ние. Атанасов иска лична вендета не се интуресува от Карнобат и/ или ГЕРБ стига с кака Стефка да мажат от властта. Аз също ще подкрепя Димитров. По- малкото зло.
27.
Успех
27.10.2011 09:04:28
1
4
Успех за Карнобат . И аз съм ГЕРБ , но ще гласувам с разума си , а не със злобата и емоцията си. Димитров е успешен кмет ще гласувам за него , а не за злобата и отмъщението. Вярке винаги съм казвала, че обкръжението ти те провале. Приятелски те моля да проявиш разум. Ние разчитаме на теб да се развиваш , а не да ставаш политически труп както писа предишния.
26.
разум
27.10.2011 08:59:51
1
3
Вярке и ГЕРБ Карнобат проявете разум . Този път последвайте лидера Бойко в решението иначе Вярке си политичиски труп. Прав е Бойко .Абстрахирайки се от БСП ще заявя , че през тези 4 години Димитров направи много за Карнобат. Аз съм ГЕРБ и ще гласувам за Димитров , не защото е БСП , а защото не искам да връщам Карнобат 4 години назад.
25.
Браво
27.10.2011 08:51:45
0
4
Най- накрая едно разумно решение на ГЕРБ. Браво ,че ще се абстрахирает от партийните престрастия и ,че ще заработят за Карнобат с подкрепата за работещия кмет Димитров.
24.
до № 13
27.10.2011 08:14:13
0
5
Симеон Дянков е голям лъжец. С Бойко лъжат целия народ от две години. Държавата му е в лошо състояние, не Карнобат. Сега щели да вземат още 1 и половина милиард лева от фискалния резерв, за да си оправи бакиите в държавата. От 8,5 милиарда - за две години са останали само 3 милиарда лева във фискалния резерв- познахте ли къде са парите - в джобовете на Бойко, Цветанов, Симеон, в ръцете на такива като Вяра да купуват гласове и да си строят къщи. Боклуци такива. А народа ще мизерства.
23.
писал
27.10.2011 08:06:41
1
4
Ако не беше БСП да издига и избира Атанасов два мандата, никой нямаше да познава простия офицер от Бургас и никога нямаше да стане кмет на община Карнобат. Да си ходи в Бургас-родния град. Ние си имаме карнобатлия кандидат.Този да духа супата!!!
22.
гражданин
27.10.2011 08:02:49
1
4
А какъв е вашия Атанасов? Докато беше в казармата беше член на БКП, после два мандата го издига и избира БСП, за какво говорим - нима той не е комунист?
Спрете да ни заблуждавате. Иска още един мандат, да си вземе друга по-млада жена и да й направи и на нея къща за 150 000 лв, по цял ден и вечер да бъде в ресторант Перла и Савой клуб, знаем му номерата. Какво направи за града 8 години?Оправи себе си, взе си нова жена и нея оправи, ха ха ха ха .......
21.
*********
27.10.2011 07:23:41
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
20.
до №15
27.10.2011 07:22:10
2
0
само през тропа ни -ще си мечтаете да ви подкрепим-какво е казал бойчев не е важно-важното е ние кого ще подкрепим-а вие само можете да си мечтаете че ще гласуваме с №8-ограбихте държавата и града ни-подкрепата ни няма да я имате
19.
коментар
27.10.2011 00:16:47
1
7
Безполовото от панорамата пак взе да пуска клиповете към акаунта си.Безмозъчна пламено,с агитацията си провали ГЕРБ сега ще направиш същото и с Атанас...........
18.
*********
27.10.2011 00:14:16
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
17.
*********
26.10.2011 23:52:03
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
16.
БУРГАЗЛИЯ
26.10.2011 23:20:56
0
2
"Ще направим ревизия на бившата власт, но още не съм запозват с документите и не знам точно в какво се състоят нарушенията"
-Мога ли да знам откъде знаеш ,че има нарушения. Екстрасенс ли си или какво. А да би ли ми казал нещо за изборните нарушения и манипулации от ГЕРБ в Бургас
15.
007
26.10.2011 22:57:07
2
2
istenata izleze na qve gerberite 6te podkrepqt drygarq dimitrov nai dobriq kmet na byrgaska oblas toi e dostoen da prodalji dase bori za gradqsi edin yspqva6t kmet koito napravi mn ne6ta za karnobat i za karnobatli , samo za 4 gd. svar6e mn raboto i 6te prodalji da raskasqva karnobat .Karnobatli vzemetese v race i ne plyte a se klanqite pred drygarq dimitrov, v nedelq s nomer 8...glasyvaite,tova e chisloto na 6anpionite kato hristo stoichkov i taka natatak .....Yzynov
14.
*********
26.10.2011 22:48:36
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
*********
26.10.2011 22:21:00
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
12.
неудобен
26.10.2011 21:40:25
2
6
БОЙЧЕВ ---АКО НЕ БЕШЕ БАТ БОЙКО НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ЗНАЕ ЧЕ В Р. БЪЛГАРИЯ --ИМА ЧОВЕК С ИМЕТО Д.БОЙЧЕВ И НИКОГА НЯМАШЕ ДА БЪДЕШ ОБЛАСТЕН ШЕФ НА ГЕРБ .
СПОМНИСИ 2005 Г КЪДЕ БЕШЕ - В СДС ЗАЕДНО С Д.НИКОЛОВ - БЯХТЕ В ЩАБА НА В.КАМБЕРОВ . А СЛЕД -2013 -КЪДЕ ЩЕСИ -У ВАС
11.
*********
26.10.2011 21:39:35
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
10.
дясно стоящ
26.10.2011 21:25:34
4
0
не ми пука какво решение взима тоя господин бойчев-аз ще гласувам за всеки друг но не и за кмет от бсп
9.
*********
26.10.2011 21:15:09
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
8.
БОЙЧЕВ
26.10.2011 21:01:24
2
5
ГЕРБ - ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ. КОЕ Е ОТКРИТОТО СЛЕД КАТО г-н БОЙЧЕВ СЕ ДОГОВАРЯ С БСП КАРНОБАТ?
7.
*********
26.10.2011 20:47:46
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
п
26.10.2011 20:33:00
0
3
Да подкрепят ли Калфин от БСП за президент г-н Бойчев? И той беше добър министър.
5.
Поздрави
26.10.2011 20:30:50
1
6
Поздрав за всички членове на ГЕРБ! Подкрепят, непродкрепят това е .... Видно е че думата нямате. Нали Вяра много работеше за града?
4.
гадове
26.10.2011 20:18:02
1
1
ГЕРБ Карнобат не подкрепя кандидата на БСП Георги Димитров
3.
Роро
26.10.2011 20:16:23
2
7
Членовете на ГЕРБ-Карнобат трябва ужасно да се срамуват от позора на първия тур, а не да дават акъл по форуми - хахахахахахахахахах
2.
реалист
26.10.2011 20:16:18
1
5
Ами недоволствайте си.Те хората и отгоре видяха кой работи и го подкрепят и кой само лае.
1.
Дек
26.10.2011 20:07:20
0
6
Членовете на ПП ГЕРБ в град Карнобат недоволстват и неподкрепят от опита на г- н Бойчев за подкрепа на кандидата от БСП Георги Димитров!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Освен да ни призове да подкрепим и кандидата на БСП Ивайло Калфин за президент на България.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори