×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мощни атаки на украинците в четири посоки? Ще стигнат ли до Азовско море?


Мощни атаки на украинците в четири посоки? Ще стигнат ли до Азовско море?
Въоръжените сили на Украйна атакуват най-вече в Запорожието, но расте броят на изгорелите бойни машини
11 Юни 2023, Неделя, 07:59 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимки: УНiАН, Телеграм/Борис Рожин, "Операция Z: Военкоры Русской Весны" и Марияна Батковна

Анализатори от Американския институт за изучаване на войната заговориха за успех на Въоръжените сили на Украйна 

Украинската армия постигна успех в района на Запорожие, където се провежда началният етап от украинското контранастъпление. Това съобщават от Американския институт за изучаване на войната (ISW), цитирани от украинската информационна агенция УНiАН.

Според US анализаторите на 10 юни армията на Киев е провела контранастъпателни операции в поне четири сектора на фронта. По-специално въоръжените сили на Украйна щурмуваха позиции на руските окупатори в района на Луганск - към Белогоровка; край Бахмут пък са напреднали на 1400 м (според изявлението на говорителя на Въоръжените сили на Украйна Череватий); на границата на Донецка и Запорожка област (в района на Болшая Новоселка); близо до Орехов в Запорожие, пише в доклада на ISW.

 

Украинските сили в западната част на Запорожието са постигнали локални успехи, добавят американските анализатори и уточняват, че контраатаките са били югозападно и югоизточно от Орехов.

УНiАН цитира пък военният експерт Сергей Кузан, според когото украинските военни в момента проучват руската отбрана преди началото на контранастъплението. Контраофанзивата ще се счита за успешна, ако е възможно да се стигне до Азовско море, обясни той.

 

Бившият командир на полка "Азов" майорът от Въоръжените сили на Украйна Максим Жорин потвърди успехите на 3-та десантно-щурмова бригада край Бахмут. Според него украинските сили сега са разположени на позиции, отвоювани от нашествениците, но противникът все още имал голямо предимство по отношение на числеността на личния състав, боеприпасите и на самолетите.

 

Военният анализатор Юрий Подоляка, който е роден в украинския град Суми, пък в своя обзор за бойните действия до 6:00 часа тази сутрин публикува карта в своя Телеграм канал, от която става ясно, че през нощта боеве са се водили само край Великая Новоселка без успех за Въоръжените сили на Украйна. 

„Снощи беше първата от четири дни, когато те не атакуваха позициите на (б.а. руския) 291-ви полк южно от Орехово. Очевидно е, че силите на 47-ма механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна не са безкрайни и след почти пълното извеждане от строя на американските бойни машини на пехотата M2 Bradley през предходните дни и осезаемите загуби в нейния танков батальон, е невъзможно да постигнат пробив без включването на допълнителни сили“, коментира той.

„Ето защо вчера украинската войска атакува през Малые Щербаки. Но предвид факта, че местността там е по-насечена, щурмът е извършен от пехота, която бе докарана на мястото с лека бронирана техника. Всичко това обаче беше известно от руснаците и украинските бойци дори нямаха време да влязат в битка. Те се върнаха назад“, разказва военният анализатор.

„По-сериозно беше разузнаването в района на Велика Новоселка (много на изток от Орехов). Тук украинската армия се опита да премине с „летящ“ отряд към населения пункт Урожайное и атакува руските сили в посока Равнополя и Нескучное“, добавя той.

Въоръжените сили на Украйна атакуваха Урожайное

Според него не може да се говори за пробив в района на Урожайное. „Факт е, че на север от това селище. нямаме позиции. И всяко преминаване на украинските бойци между височините до населеното място е обречен на големи загуби, тъй като колоната се обстрелва не само от артилерия, но и от  ПТУР и то от две страни едновременно. Затова този "удар" от тактическа гледна точка бе практически безсмислен“, коментира Подоляка. 

 


В категории: Войната в Украйна


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
42
Коментара по темата
42.
До 41 и 42
14.06.2023 00:55:57
0
1
То и за миналата есен пак руснаците "хващат" украинците в "зони на убийство" и посел руснаците отстъпваха по цели фрон. тези лъжи вече и за промитите мозъце на русофилете не стават.
41.
Оценки от гръцки СМИ
13.06.2023 13:53:00
1
2
Това са оценки на укронаци атаките от гръцки СМИ
Силите на Киев са "блокирани" в Запорожие и Бахмут - руснаците "хващат" украинците в "зони на убийство"
Руските ВВС удариха командните и комуникационни центрове на украинските бригади
https://www-pronews-gr.translate.goog/uncategorized/oi-dynameis-tou-kievou-peftoun-se-toixo-se-zaporizia-kai-mpakxmout-oi-rosoi-pagideyoun-tous-oukranous-se-kill-zones/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
40.
Това са заглавия от гръцки СИ
13.06.2023 13:32:37
1
3
Това са заглавия от гръцки СМИ:
НАТО одобрява през юли плановете за тотална (ядрена) война с Русия!
„Върху главите на европейците ще падат бомбите и то с техни пари“, казват руснаците
https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/to-nato-egkrinei-ton-ioulio-ta-sxedia-gia-enan-oloklirotiko-pyriniko-polemo-me-tin-rosia/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
ICAN: „САЩ тайно разположиха 150 ядрени бойни глави в Европа в случай на война с Русия“
Сателитни телефони бяха дадени на американски сенатори, за да могат да комуникират при спешни случаи!
https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/ican-oi-ipa-aneptyksan-mystika-150-pyrinikes-kefales-stin-eyropi-gia-to-endexomeno-polemou-me-tin-rosia/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
39.
Ще започне ли световна ядрена война?
13.06.2023 13:07:33
2
3
Редно е освен укронаци СМИ, да се погледне започналото най-голямото в историята военно учение на НАТО около руските граници с участието на България. Има голяма вероятност за пряка намеса на НАТО(и България, с нейното еврогейско правителство) в Украйна, както и за Трета Световна ядрена война.
Това е пояснението на Хал Търнър (изберете горе вдясно български. език):
"ДНЕС! ЗАПОЧВА УЧЕНИЕТО на НАТО "AIR-DEFENDER 2023". . ."
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/today-nato-air-defender-2023-exercise-begins
38.
Mu
12.06.2023 17:55:04
6
4
Гледам, напоследък пускат филмчета за хитлер... Народ, въодушевление и радост...
С какви човекоподобни маймуни излязоха германците.
Е разбира се ,че Сталин им го вкара до мъдята.
Изглежда им харесва. Пак им се иска
37.
Svako
12.06.2023 02:27:03
2
13
Не знам наивен ли е въпросът или шега ?! Тия в Крим " приеха" да станат руснаци срещу обезщетение/ пенсии и т.н. / Надявайки се на това и добър туристически сезон.
Типично по руски им казаха ,че вече са секретен обект, няма да имат вече туристи.
Не им дават и пенсии . Реват и продават квартири за 200 - 300 долара.
Ако наистина ме питаш сериозно кво ше стане с тях - ще бъдат пренаети с няколкократно увеличение на заплатите, вероятно в план за възстановяване.
Ако ме питаш за другите - все още чета "Адвокат бесса" на Борис Акунин. Той, като руснак се вълнува и разсъждава по тази така чужда за мен бъдеща ситуация.
36.
666
12.06.2023 01:02:44
5
4
Окей да предположим че украинците с помощта на Нато успеят да изтласкат руските военни, които са 100 000 на брой, това са по-малко от 1% от руснаците които са в Украйна. И какво правим с останалите руснаци, които са 15 000 000 и са там от десетки години?
35.
Svako
11.06.2023 22:02:48
6
10
33, Русия вече е в миналото. Всеки ден екстрадират доброволци за батальон Туран - формирование,смятащо,че средноазиатските републики трябва да се отцепят. Средностатистическият руснак се чуди защо не ги съдят а просто пускат на границата. Отговор - защото са много затънали.
Киргизстан сключи договор с Китай,да търгува с Европа , санкционирайки Русия. Сключиха и договор за защита при евентуално нападение от Русия.
Казахстан - отдавна са отрязали Руснаците,чак дотам че с Казахски IP адрес не мога да гледам Руски новини.
... Списъкът е безкраен,а не мързи.Струва си да отбележа само Risk Assessment на Пентагона за Русия - смята се за треторазрядна заплаха / както го разбирам - не е проблем да се изравни докато се воюва с Китай или С.Корея /
- Пейте си руски песни,аз нямам проблем с това.
- Прогноза - освен всичко окупирано ,ще загубят минимум Ростов.
34.
ТЦС
11.06.2023 20:05:44
6
2
Та укронацистите убиват са атаки, да на еба и простите разпоретини, гнусни. Скоро и вас, може пак да са укронацистите, важното е, че сте доволни.
33.
Да говорим истината
11.06.2023 19:12:21
12
12
Пълна заблуда е да си мислиш, че украинците ще победят и ще си върнат завзетите земи, които са били преди това руски. Русия е непобедима. Жалко за загиналите млади мъже, много жалко. Дано никога не се стигне да има сред тях и български момчета.
32.
Nesebar
11.06.2023 18:01:24
1
4
До Средиземно море ще стигнат...
31.
До 22
11.06.2023 14:07:34
9
15
Да бе видяхме след това и хамликанците какъв го ядоха.
Несамо го ядоха ами че позорно за такава армия велика избягаха като бити мастии.гащите неможаха да си вдигнат. Че и за близо 100млрд. техника оставиха
30.
.....
11.06.2023 14:05:22
16
14
Ко, Ко каза ?
За руският нефт и газ ?
Всички развити държави минават на електромобили и зелена енергия. До 10-15 години макс , мужиците и арабските фереджета се хващат за палците.
И едните и другите без икономики, без приходи и ...кво прави ?
Така както се развиват събитията, дори и Китай започна да се разграничава от " бензиностанцията с ракетите "
29.
До 16
11.06.2023 13:49:42
10
19
Да ама Русия има зад гърба си Китай и цялата арабска общност.Така,че не разчитай скоро да се изтощят :) А до сега от цялата тази тъпотия с намесата в чужда война,и прословутите санкции,страда Европа!
28.
До 10
11.06.2023 13:46:18
7
17
Никога нямало да им свършат парите хахаха То за това Европа е в невиждана рецесия,а на америка долъра е пред колапс,защото никога няма да им свършат парите хахахаха
27.
До 9
11.06.2023 13:44:22
8
17
Сигурно и ти караш западна кола,нооо зареждаш с руско гориво хахахахаха!Въшльо на този свят трябва да има баланс,за да живеем добре!Аз карам френска кола и искам да дареждам руско гориво,на нормални цени!
26.
Длъжни са да стигнат
11.06.2023 13:35:49
18
9
Трябва да спрат руските терористи и да помогнат на Русия да тръгне по демократичен път.
Долу Путин !
25.
SS
11.06.2023 13:30:59
16
9
22 , май нещо се обърка.
Великият СССР / днешната Руска Федерация / нахлу в Афганистан през 80 години на миналият век и , познай какво стана ???
Генерал Лебед / ако ти говори нещо това име / още се обръща в гроба.
Що се отнася какъв кебап и къде ще го ядеш, никой не го интересува ....
24.
..... До 22
11.06.2023 13:18:10
8
4
Ауууу, голям космополит се извъди бе, аркадаш.
23.
.....
11.06.2023 13:13:17
18
16
Колега, фамилното име на г-жата е Мутрафонова а не , Митрофанова.
Произхожда от Мутра, КГБ-бейска.
Ако ме разбираш ???
22.
До 18
11.06.2023 12:59:48
25
23
Купил съм си западна кола защото правят добри коли. Когато искам да прочета една книга чета Толстой, Достоевски и т.н., защото дегенератите от Запад нямат качествена литература и култура. Когато искам да ям адана кебап отивам до Турция. Когато искам да пия ракия си купувам българска ракия. Всяка държава дава нещо на света и така функционираше светът преди ФАЩ да се обърка, че Русия е Афганистан. Ако имаш други някакви въпроси и неясноти съм на разположение да ти ги изясня.
21.
Svako
11.06.2023 12:52:59
2
2
Мерси,братми , подобно !
20.
*********
11.06.2023 12:46:28
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Svako
11.06.2023 12:05:47
13
23
За малко да забравя бе !! До уважаемите Русофили с главно Р :
Днес нейно превъзходителство Мисис Митрофанова има рожден ден ! От името на Наско Ментата,Чичко Минт,Минти,Чичо ви, Свако ви и много други, искрено и желая да и е последния ,прекаран у нас. Последния прекаран в лошата Европа, изобщо от тук и докрая само щастие в Магадан !
Честито !!
18.
До 13
11.06.2023 11:13:32
21
24
А що си купи западна кола, а не руска ? Що ти е този американски дявол интернета? Защо грабиш по магазините стоки на промо, а не затваряш цяло лято компоти с капачки втора употреба? Щото си истински комунист - усети ли заплаха и се превръща в най големия демократ и грозен предател. Жалко че в България има още живи дегенерати и русофили, подобни национални предатели нямат място тук а и навсякъде по света. Лицемери и самогъзници
17.
До 14
11.06.2023 11:07:46
15
18
Какви глупости говориш ве пияницо неделна ?! Кажи какво не може да си купиш с долари в днешно време и кое му е евтиното на долара. Май прекаляваш със денонощното гледане на Първьи канал и неговата евтина пропаганда, която повтаряш като русофилски папагал
16.
Dnstuff
11.06.2023 10:55:21
26
18
Разликата между запада и Русия е от земята до небето. Раша със своите 3% икономика в световен мащаб е много далеч от Европа и САЩ, дори Япония е светлинни години пред руската икономика.. така че войната колкото повече продължава толкова повече ще се изтощава икономическото джудже. Защо САЩ са дали 30 Хаймарса при положение че имат 500 в резерва.. целта е да се изтощи раша , а не да ги смачкат с конвенционални средства бързо, защото путлер от страх и паника тогава ще хвърли ЯО.
15.
1
11.06.2023 10:22:12
1
6
ОПЕРАТИВНА ОБСТАНОВКА НА БОЙНОТО ПОЛЕ - ИЗВОДИ "ISW": ➤ На 10 юни украинските сили проведоха контранастъпателни операции в поне 4 района на бойното поле. ➤ Руските сили в района на Запорожие продължават да се защитават срещу украински атаки, в съответствие със тактическата отбранителна доктрина. ➤ Руските блогъри продължават да изтъкват, че предполагаемите "превъзходни възможности" на Русия за електронна война (EW) са ключови за прекъсване на украинските атаки. ➤ Руски източници твърдят, че украинските сили имат тактически предимства при извършване на атаки през нощта, поради оборудването, предоставено от Запада, с превъзходни нощни оптични системи.
➤ Руски източници продължават да подчертават ролята на руските термобарични ракетни системи "ТОС-1А" на ниво военни окръзи, в отбраната срещу украинските контранастъпателни операции, въпреки че украинските сили са унищожили най-малко 2 от тези ключови системи през последните дни. ➤ Украинските сили в момента извършат изключително трудна тактическа операция - фронтална атака на подготвени отбранителни позиции, която допълнително се усложнява от липсата на въздушна подкрепа. Следователно тези първоначални атаки не трябва да се екстраполират, за да се предвидят всички украински операции. ➤ Руските сили напреднаха малко североизточно от Купянск и продължиха наземните атаки близо до Кремина. ➤ Руските и украинските сили продължиха наземните атаки в района на Бахмут. ➤ Руските сили продължиха ограничени наземни атаки по линията Авдиевка-Донецк.
➤ Украинските сили продължиха ограничените сухопътни офанзиви близо до административната граница между Донецка и Запорожка област и постигнаха определени успехи в района от 10 юни. ➤ Министерството на отбраната на Русия обяви на 10 юни, че планира да формализира организацията на доброволчески формирования
14.
паткан
11.06.2023 10:17:38
15
24
10.
Парите няма да ги свършат , защото си ги печатат.
Но с тези хартии вече нищо няма да може да се купи.
Всъщност това вече става факт.
13.
До 9
11.06.2023 10:13:45
23
15
Какъв комунизъм? Ако още нямаш интернет и телевизия, аз ще ти кажа - комунизъм няма от 30г. Относно западната ми кола и телефон - платил съм си ги до последната стотинка на западните дегенерати и ще си ги ползвам колкото искам.
12.
До 3
11.06.2023 10:10:21
10
8
Ако трябва тия мантри ще ги слушаш още 5 години докато бъдат изпълнени целите на специалната военна операция. Не виждам някакъв проблем.
11.
Dedo
11.06.2023 09:07:09
5
8
И западна Работна заплата...
10.
До 8
11.06.2023 08:58:18
41
29
Брат стига си пил тоя руски спирт вече, неделя сутрин е. Иди и си легни. Бъди сигурен, че на НАТО и САЩ няма да им свършат никога парите и техниката особено пък ако спреш да пиеш тия руски спиртни бълвочи
9.
До 1
11.06.2023 08:56:10
45
31
Марш в Сибир, предателско комунистическо псе! Истински комунист си ти - обича и защитава комунизма ама живее и харчи в демократична страна, има западен телефон и кола.
8.
На наркомана
11.06.2023 08:53:01
31
45
Ако му пукаше за украинците щеше да изплюе американския х*й ,налапа руския и всичко щеше да е точно.Безмислено загиват хора,изхода е ясен а цялото НАТО всичката си техника да прати няма да спре руснаците
7.
1000
11.06.2023 08:43:42
42
34
Мачкай орките на путлер!
6.
Някой
11.06.2023 08:42:53
55
36
Украйна трябва да си върне територията, а Европа да прекъсне всякакви контакти с дРусията.
5.
Ко каза Ко?
11.06.2023 08:30:06
3
6
https://youtu.be/F9EA08KdELg
4.
Ох Юро
11.06.2023 08:29:32
10
12
Ох Котел, казан за варене на лютеница и к8мпоти. Ни моа биз теб Юрка. Хахаха
https://youtu.be/SmN2vuna-gU
Юрка ти си най-диванния световен експерт от всички. Люблю тебя!
Тьl мой Господ Бог!
Юрочка кажи им да не гинат от гранати скрити в бкиндажите, да не бягат и да не здават укрепени позиции за минути. Все пак тези отбранител линии са готвени цяла година. И ако м8же да унищожават по 100 машини, дори когато ги атакуват 2-3.
3.
До 1
11.06.2023 08:26:14
41
28
Тия мантри ги слушам 1 година ти си ги пей докато си бъркаш отзаде с пръстче и да си разширен ако дойдар кадировците
2.
anonymous
11.06.2023 08:20:38
51
37
само стой та гледай как рашистите ще изядат хурката...и не само ще я изядат ами десетилетия наред ще плащат репарации за геноцида извършен от тях
1.
North path
11.06.2023 08:16:28
41
60
Какво Азовско море сънуват укрофашягите!? Цели колони от НАТО-вска техника всеки ден бива унищожена. Вчера още три Леопарда са на гробището в Орехов - до тук пет фрага за една седмица. С тия дрончета, където дращят по краищата на Русия хохлите, ако си мислят, че ще трогнат някой в Русия са се объркали.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори