×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как да подобрим секса, ако мъжът има малък пенис?


09 Юни 2023, Петък, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето няколко идеи

Битува мнение, че основното качество на мъжа в леглото е големият пенис. За съжаление, природата не възнаграждава всеки с голямо достойнство. Въпреки това, мъжете с малък пенис често се оказват по-умели любовници, отколкото собствениците на голям. Във всеки случай проблемът с малкия пенис може да бъде решен по много начини.

Правилният избор на пози

Едно от успешните решения на проблема с малкия пенис е използването на сексуални пози, които осигуряват дълбоко проникване на пениса във влагалището. Мъжете с малък пенис е по-добре да правят любов в следните пози:

Жената сяда върху седналия мъж. В този случай пенисът е напълно вкаран във влагалището. Удобно е върху стол, фотьойл или диван, важното е да има облегалка, за да е по-комфортно на мъжа. Ако няма опора отзад, той ще се облегне на ръцете си, а е по-добре да са свободни за прегръдки. Позата е добра, защото партньорите се чувстват близо един до друг с всяка клетка от тялото си.

Ездач. Тази известна поза осигурява стимулация на G-точката с пълен контрол на жената. Жената може да седи с лице към партньора си или с гръб, във всеки случай емоциите ще бъдат най-добри.

Кучешки стил. Позата позволява на мъжа да доминира чрез пълно вкарване на пениса във влагалището. Удобно е да се използва само когато входът на влагалището е близо до ануса. Не е подходящо за всички двойки, но определено си струва да опитате.

Мисионерската поза може да се подобри, като повдигнете бедрата към партньора си. За удобство можете да поставите малка възглавничка под дупето. И колкото по-широко са разтворени краката, толкова по-удобно е за мъжа с къс член.

Допълнителна стимулация

Ако сексът се забави и женският оргазъм не настъпи, може да използвате допълнителна стимулация. В допълнение към вашите собствени пръсти и ръце на партньора, секс играчките ще помогнат по този въпрос. По-добре е да изберете малки вибратори, защото големите могат да повлияят негативно на самочувствието на партньора.

Има и вибратори под формата на пеперуди, пръстени, яйца и т.н. Мъжът трябва само да започне да докосва клитора на жената с него, тъй като вероятността от бърз финал ще се увеличи няколко пъти. Така определено ще спре да мисли за размерите.

 


В категории: Лайфстайл


9
Коментара
Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 0
9
Коментара по темата
9.
DO 8
10.06.2023 17:38:50
0
1
Ша гушнеш чемшира ТИ,щото са ти слаби ангелите,като вземеш виагра......
8.
Macun
10.06.2023 11:01:14
1
6
Яжте турска паста "Епимедиум" или пийте виагра,ха аха за бързо гушкане на чемшира.
Гарантирано000
7.
А ТАКЪВ
10.06.2023 10:26:52
4
3
бравоС.......Който не е лизал сладко п***...не знае какво е кеф.....
много точен е коментара ти...!!!

до алито 6
6.
Алито от София
10.06.2023 10:17:37
4
2
От голям и дългогодишен опит знам че не само голям, дебел, чапат, рогат пенис има значение, но и езика е с голямо предимство, а и удоволствие, френските целувки са наркотик както за мъжа, така и за жената
5.
къс и дебел ...или тънък и дълъг
10.06.2023 09:05:41
2
2
НЕ....не е....
Здрав...прав...и корав.....!!!
Това е истината.....
Пък като не мое да дигне самолета.......???
Ама...това е друга тема.....за там има(добре ,че е) виагра/та....


до лалка.....браво маце...точно в десетката с твоя коментар...!!!!
4.
Бс
10.06.2023 08:49:57
2
4
Голямо значение има плътността,дебелината,не толкова дължината.Човешката анатомия е различна и да усещанията с един партьор може да са същите с друг партньор.
3.
Лалка
10.06.2023 07:40:20
1
9
Еее сега гърците били с най малки. Уважаеми българи не го приемайте лично. Това е статистиката. Никой не е надничал през ключалката в банята Ви. То е ясно , че на българина всичко му е най -голямо. Като тръгнеш от простотията та стигнеш до пениса !
2.
Защо
10.06.2023 00:47:02
1
9
Защо не сте написали името на автора на статията?!
Ние обаче го знаем.
Той е, неговото име е Късопишко Копейкин!
1.
не се отнася за България май...
09.06.2023 22:58:48
2
2
Това май е за Гърция, не за България.Гръцките СМИ публикуваха наскоро интересна дописка:
В крайна сметка размерът има ли значение? – Гърците имат едни от най-малките пениси в света (снимка) Кои са на първите места?
https://www-pronews-gr.translate.goog/gynaika/telika-to-megethos-metraei-oi-ellines-exoun-apo-ta-mikrotera-pei-ston-kosmo-foto/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Според проучване на WorldData, проведено през 2020 г. за средния размер на мъжките пениси по държави, новините за Гърция… не са толкова добри, тъй като страната ни е на 64-то място от общо участвали 88 страни.
Средният размер на пениса на гърците, когато е в пълна ерекция, е 13,30 см, почти колкото средното за Южна Корея, която е на 66-то място, но също и за Япония, която е с три места по-високо от нас, на 61-во.
Първите места
1. На първо място в списъка, както стана ясно от изследването на WorldData, е Еквадор със средно 17,61 сантиметра.
2. На второ място е Камерун с 16,67 см, а челната тройка се допълва от
3. Боливия с 16,51 см.
Що се отнася до единствената европейска държава, която е в топ 10, това е Холандия със средно 15,87 см, а Франция на косъм не успя да влезе в челната десетка, оставайки на единадесето място.
На последните места с най-малки пениси в света са Камбоджа, Бирма, Тайван, Филипините и Шри Ланка, които обаче са само на 3 сантиметра от средното за Гърция.
https://www.worlddata.info/average-penissize.php
1. Ecuador 17.61 cm
24. Sweden 15.08 cm
25. Bulgaria 15.02 cm
...
51 North Macedonia 13.98 cm
52. Ukraine 13.97 cm
60 USA 13.98 cm
64. Greece 13.30 cm
65. Russia 13.21 cm
68. United Kingdom 13.13 cm
69. China 13.07 cm
70. Turkey 12.99 cm
73. Romania 12.73 cm
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него  Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Инцидентът стана преди около час Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Дори да не е виновен за смъртта на родителите си, е закоравял до такава степен, че може лесно да премине границата, коментира Иван Савов
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори