×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новият военен министър: Необходимо да продължим да оказваме помощ на Украйна


07 Юни 2023, Сряда, 18:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Сигурността и независимостта на Украйна са изключително важни за сигурността на региона за години напред, заяви министърът на отбраната

Много неща трябва да се направят в спешен порядък, но едно от тях е да си формирам екипа. МО е по-особено министерство, тъй като там хора, които няма съответно необходимият достъп, трябва да получат такъв, следователно трябва да мине повече време. Това каза министърът на отбраната Тодор Тагарев след заседанието на МС.

Той заяви, че ще работи с минималния брой зам.-министри - двама на брой, като единият от тях вече е назначен. Става дума за Станимир Георгиев, който е бил зам.-министри при министър Драгомир Заков в кабинета "Петков".

Относно военната помощ за Украйна, Тагарев заяви: "Аз говоря за това, че е необходимо да продължим да оказваме помощ. Зависи от реалните потребности към момента, с какво разполагаме ние в момента. Трябва да има решение на Народното събрание - ще действаме по прозрачен и ясен начин, така, както трябва да се действа в една парламентарна република", посочи той.

"В следващите седмици ще има министерска среща в Брюксел, която ще се среща във формат "Рамщейн", където ще придобия по-ясна информация на конкретните за момента искания, понеже нуждите се менят постепенно. Ще видим с какво можем да помогнем най-добре. Сигурността и независимостта на Украйна са изключително важни за сигурността на региона за години напред. 


В категории: Политика


15
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
15
Коментара по темата
15.
Жалка работа
08.06.2023 08:48:04
3
2
Пука му на Путин, че някакви олигофрени искат да го целунат по та.аците. Вие може да сте верноподаници на Втория Константинопол и Третия Рим, обаче ...България не дължи подчинение никому. Защо се излагате, като кифладжии? Работата е "Принц Чарлз в Столипиново", все нещо може да капне...
14.
примера е важен
08.06.2023 08:18:14
2
6
Тагарев първи да отива в Украйна и да покаже способностите си на военен!
13.
До 9
08.06.2023 07:59:52
7
4
Защо да са родоостъпници ,бе Дебил.
И защо ги пращаш на фронта?
Всъщност защо поддържаш руските фашисти,които избиват цивилни ?
Разбираме,че си дебил,но защо си налагаш мнението?
12.
Дърт команъз от Хоминтерна
08.06.2023 07:57:59
3
2
Аз искам да съм доброволец срещу кадировци и да дезертирам при тях да ме търмъчат докато врещя като коза
11.
Ме
08.06.2023 07:44:18
4
6
3, кой ще пращаш да се бие бе смвшник нещастен! Всичките олигофрени се хващайте доброволци и марш! Оставете България на нормалните хора и се махайте, вейте си там флаговете на дъгата, Украйна и САЩ и къш!!!
10.
Така ли!?
08.06.2023 06:58:21
8
4
Значи, който е патриот и родолюбец трябва да лази по корем и за целува кирлясалите табани на кремълския шейтан? Много си наведен, българино!
9.
До 3
08.06.2023 06:24:18
6
10
Толкова си прост, че като се видиш в огледалото не можеш се познаеш. И има много като теб. Всичките олигофрени които подкрепяте Украйна сте за повиквателни. За вас и за децата ви. Да гледате как децата ви гинат там. Защото сте прости родоотстъпници. С нещо не сме длъжни на Украйна. Това не е наша битка, ама вие всичките сте олигофрени. Тагарев трябва да го съдят за държавна измяна. Военният министър на България е с профилна снимка във фейсбука знамето на чужда държава и с надпис слава украйна. Чисто предателство. Съд и затвор. Слава България.
8.
Ъруин
08.06.2023 00:06:37
3
11
Много добра идея!Нека първо военния министър,Кирчо,Асенчо и Бою да заминат за Украйна и да помагат.Зеленката ще ги черпи всеки ден с магистрали .
7.
резервис .
07.06.2023 20:18:17
1
14
Някой от коментиращите сподели дали не е е пенсионер ми че как да не е че дане би случайно да е първа младост Отдавна е преминал пределната въздраст по чл.69 от КСО както и по ЗДС .Този човекдругата седмица заминава за Брюксел със спишсък на налично съветско оръжие и технка притежавано на склад на БА .след като се завърне ще започне разоръжаването .
6.
*********
07.06.2023 19:58:06
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
@@@
07.06.2023 19:57:26
8
15
Почна се!Тоя министър не е седнал още на магарето и започна да мята крака.Това се очакваше от него.Той е завършил академия в Русия,не е ли за пенсиониране.Пак всички стари кримки се наредиха.
4.
Брао!
07.06.2023 19:53:54
13
33
Дайте им старите мигове и останалата непотребна техника. Складовете са пълни с боклуци. Ако се опънат късопишковците, изпратете и тях да се сражават за путлер.
3.
Ja, ja, schneller, wunderbar!
07.06.2023 19:09:03
27
45
Давай Тоше набии го в тъпите русофилски тикви. Нека повиквателните към тях летят - нали все реват как нямало вече казарма как нямало мъже освен тях. Е да ходят сега всички русофилчета да се сражават и да покажат знания и умения у бойното поле.
Мачкай Тошее
2.
Попаднах на
07.06.2023 18:58:58
7
14
много интересен канал в YouTube- Ukrainska Pravda. Има много видеа за храбрите украински, предимно (((украински))), батальони по Френската Ривиера, във Виена, Дубай и т.н. Хем се запознаваш с "героите", хем разглеждаш красоти. Коментарите на самите обикновени украинци са също показателни и много интересни. Те самите се срамуват, че от тяхно име се обира целия свят, докато техните негодници се шматкат в нечуван лукс навсякъде, където пък местните обеднели по този случай туземци им се замайват главите наблюдавайки "горките бежанци". По тези места е каймакът на украинските крадци, а при нас довлякоха по-редовите. На хората им е съвсем ясно за кого и за какво умират техните момчета, а самите те живеят в бедност, защото въпросните пари естествено не стигат до тях. Съвсем наясно са и че в РФ историята е абсолютно същата, както и че украински и руски бандити си живеят дружно в чужбина, общуват си, заедно си отглеждат децата, а на тях им набиват в главите, че руснаците са "орки", "фашисти" и какво ли не и им се нарежда да умират за вече разпродадената територия.

А, и още нещо... Оказва се много лесно за обикновени журналисти (колко са обикновени е отделен въпрос...кой ги финансира? също са млади мъже) да ги намерят, но не и за украинската власт! Позната история! Та нали са в един клуб?! Гарван гарвану ли око ще извади? А и целта на тези видеа е същата като на "изтеклата" информация тук - да се покаже на робите, че така е било, е, и ще бъде!
1.
бургазлия
07.06.2023 18:47:02
46
26
Този боклук в никакъв случай не е назначен от Посолството.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори