×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изверг се опита да заколи бившата си жена, защото детето било от друг


Изверг се опита да заколи бившата си жена, защото детето било от друг
Лекарите казаха, че е забил острието на ножа на сантиметър от сънната артерия, разказва потърпевшата пред Антон Чавдаров. Тя помоли самоличността й да бъде скрита
22 Май 2023, Понеделник, 09:42 ч.
Автор: Флагман.Бг

Обезумелият от ревност и гняв мъж я ритал в главата и корема

Мъж от Дупница, обезумял от гняв, се опита да заколи бившата си жена. Той нападнал жената, с която доскоро живеели на семейни начала и само късметът я е спасил от смърт. Тя е с дълбока порезна рана на врата, била е удряна в главата и ритана в корема, защото насилникът подозирал, че е бременна от друг, съобщава Нова телевизия.  

Нападателят е задържан. Пред кореспондентът Антон Чавдаров жената, която помолила самоличността й да бъде скрита, разказа за преживения ужас.

Тя има две деца от мъжа, който е опитал да я убие. В последните месеци той не спирал да я заплашва. Ревнувал я след раздялата им. Миналият четвъртък дошъл пред блока й.

„Започна да крещи „Ще те заколя, слизай“. Казах, че няма да дойда и той заплаши, че ще се качи”, разказа потърпевшата. 

Мъжът се качил, но забелязал, че има и други хора на етажа и си тръгнал, за да се върне малко по-късно, когато вече Мая била сама.

„Чух, че входната врата се тресна. Чух стъпки и после го видях срещу мен с нож. Огледа се, видя, че няма никой и започна да ме удря.  Риташе ме в главата и корема. Говореше, че съм бременна от друг”, споделя жертвата на насилие.

Боят продължил десетина минути. Тогава Мая в отчаянието си започнала да вика, че всеки момент баща й ще се появи.

„Той стана и започна да тича надолу по стълбите. Погледнах се в огледалото. Видях, че ми е срязал бузата. Течеше ми кръв от носа. Веднага се обадих на 112. Лекарите казаха, че животът ми е спасил 1 см. Ако 1 см по-надолу ме е бил срязал, е щял да ми засегне сънната артерия и умирам”, разказа още жената.

Заплахите срещу Мая били почти ежедневни в последните месеци. Освен към нея мъжът бил много агресивен и към 9-годишната им дъщеря, която също обиждал и заплашвал.

„Мислех си, че ще се укроти, ще си намери приятелка. Но вече година и 5 месеца ме тормози. От март активно си пускам жалби в полицията. Може би го викат, но го пускат след това. Беше ме заплашвал, че ще ме залее с киселина, за да не мога да съм с друг”, обясни Мая.

Жената е категорична, че насилието срещу нея всъщност е било откровен опит за убийство.

„От полицията ме успокоиха, че ще лежи години в затвора. Имам вътрешно усещане, че няма да стане така. Ще живея в страх”, споделя жената. И поясни, че ще търси помощ от неправителствени организации, за да се чувства защитена, доколкото е възможно.


В категории: Крими


Коментари
Флагман.БГ Apple вкарва ChatGPT в iPhone Apple вкарва ChatGPT в iPhone 17/05/2024, Петък 13:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Само двама от тях се решиха на интерпретативно съчинение за „Цената на компромиса“ във фейлетона на Смирненски Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Семенцата от канабис случайно се появили в градинката на ченгетата Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори