×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • От 7 юни започва изплащането на пенсиите , обезщетенията за безработица - на 17 юни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Марс в Лъв от 20-ти май: Очакват ни огън, страст и драматизъм


Марс в Лъв от 20-ти май: Очакват ни огън, страст и драматизъм
Източник: Една.бг
Ключови думи: марс в лъв, флагман, огън
17 Май 2023, Сряда, 19:19 ч.
Автор: Флагман.бг

Лъвът е егоцентричен, упорит фиксиран знак и съвсем скоро Марс ще улови тази енергия

Марс, планетата на действието, агресията и либидото, навлиза в горещия Лъв на 20-ти май! През следващите седмици, до 9-ти юли, ще усещаме прилив на енергия и ще си поставяме грандиозни цели. Ще преследваме това, което искаме по директен и самонадеян начин, желаейки драматични резултати. Предпочитаме да не се тревожим за дребните подробности и ще се стремим да следваме най-малко сложния път към своите цели.

Лъвът е егоцентричен, упорит фиксиран знак и съвсем скоро Марс ще улови тази енергия. Ще ви бъде лесно да се съсредоточите и да се насочите към нещо, което наистина искате – и да изглеждате ослепително през цялото време! 

Царственият Марс в Лъв пробужда състезателен дух и мотивация за пълна победа. По-склонни сме да поемаме рискове, за да получим наградата, която ще ни направи безусловни авторитети в своята област. Много е важно да изглеждаме силни и предпочитаме да бъдем в центъра на вниманието.

Този транзит е страстен, пламенен и драматичен. Сексуалното желание е по-силно, проявяват се творчески импулси, а страстта към живота е изразено повишена.

Настъпва период, в който можем да разчитаме на силна воля, увереност и издръжливост, за да постигнем целите, които сме си поставили.

Бъдете директни и действайте! Времето е подходящо за всякакви дела, за които е необходима решителност, упоритост и сила.

Ето какво да очаквате от Марс в Лъв според зодията си:

Овен

Огледайте се добре – мястото ви е бъркотия! Марс в Лъв иска от вас да подредите приоритетите си, да реорганизирате живота си и да станете по-здрав и продуктивен човек. Подредете, намерете рутина, която работи за вас, и се фокусирайте върху психичното си здраве. Сега е моментът да създадете продуктивни навици! Очакват ви и много страстни преживявания.

Телец

В периода на силно влияния на Марс, много Телци ще искат да постигнат всичко сами, без помощта на близки и приятели. Това е много похвално, но сега просто е необходимо да приемете помощта на някой друг. Съветите на хората могат да бъдат много полезни, въпреки че на пръв поглед ще изглежда, че това изобщо не е така. Възможни са предателства, извършени на базата на завист, така че не е необходимо да провокирате другите към това разрушително чувство.

Близнаци

Всички очи са насочени към вас на работното ви място! Всички дългосрочни проекти, по които сте работили, приключват и вашата работа е да се уверите, че ще изумите всички с представянето си. Представете се добре сега и скоро ще дойдат големи подобрения в професионалния ви живот!

Рак

Ако Раците са имали много проблеми в края на пролетта в областта на работата, то от 20 май мракът ще се разсее. Ще се появят нови възможности и проблемите ще бъдат решени достатъчно бързо, а някои от тях дори сякаш ще изчезнат сами. Раците ще почувстват лекота, сила – физическа и психическа. 

Лъв

Лъвовете посрещат началото на движението на Марс в своя зодиакален знак с правилно приоритизиране и планиране. В хаоса няма щастие и успех. Марс ще изисква планиране седмици напред. В началото ще е възможна лека дисхармония в общуването с близки и приятели, колеги и началници, но след няколко дни след преминаването на Марс в Лъв ситуацията ще се стабилизира. Този период е изключително плодотворен за делови и любовни срещи.

Дева

Първото и най-важно правило за периода от 20 май до 9 юли: не си създавайте нови врагове. Девите трябва да се научат как правилно да разпределят силите си, както и нежно, но уверено да отговарят на провокации. Ако Девите искат да станат по-успешни и да постигнат целта си в някаква област, тогава трябва да действат. Марс ще им даде огромно количество енергия, но няма да може да направи всичко сам. Седенето и чакането късметът да дойде е грешка. Девите трябва да вземат нещата в свои ръце.

Везни

Нови приятели валят от всички страни! Това е чудесна възможност да се постараете да се свържете с другите. Независимо дали става въпрос за разширяване на вашия социален кръг или за общуване с хора от вашата професионална сфера, сега е моментът да добавите нови имена към списъка си с контакти. Насладете се!

Скорпион

Скорпионите ще получат сила, късмет, енергия, но може леко да загубят разбирателството с приятели, сродната душа или близки роднини. От 20 май Скорпионите трябва внимателно да подбират думите си, тъй като невнимателното им използване може да предизвика кавги и конфликти. Марс няма да ви помогне да намерите взаимно разбиране, а Меркурий и Венера няма да ви спасят от кавги. Ще трябва да следвате благоразумието, добротата и откритостта. 

Стрелец

От 20 май до 9 юли Стрелецът трябва да помни едно: „Щастието и нещастието вървят ръка за ръка“. Това са много важни и подходящи думи, тъй като успехите и трудностите ще бъдат много тясно преплетени в този период. Едно нещастие може да доведе до няколко големи успеха, така че Стрелците не трябва да бързат да обвиняват съдбата и Вселената за всичко. По това време най-важно ще бъде търпението. Ако искате да промените живота си, трябва да промените нещо в себе си - това е основният принцип на щастието.

Козирог

Можете да опишете живота и характера на Козирозите само с две думи: спокойствие и премереност. Интересното е, че в периода от 20 май до 9 юли Козирозите ще трябва да се примирят с повишената динамика на събитията. Да, ще трябва да коригирате темпото си, но си заслужава. Марс иска да види огън и сила, страст и решителност в Козирозите. Силата на тази планета ще бъде глътка свеж въздух за хората от зодия Козирог. Няма нужда да се страхувате от промените, защото именно в тях ще бъде концентрирана силата. Време е да станете по-мъдри, като преживеете определени събития.

Водолей

Водолеите нямат търпение да се случи някакво чудо в живота им. Важно е да се създадат необходимите условия за неговото привличане. Астролозите смятат, че Водолеите ще имат голям късмет в любовта и в бизнеса, ако се опитат да поемат отговорност за бъдещето си и направят първата крачка. Марс ще помогне на Водолеите да неутрализират своите страхове и несигурност,а също така ще им помогне да преодолеят мързела си, който понякога им пречи доста. 

Риби

Рибите сякаш най-сетне ще могат да си отдъхнат от темпто, на което бяха свикнали до момента. Марс ще им даде сили и желание да продължат напред. От друга страна, може да има малък страничен ефект - Марс понякога напомня на хората за всичко, което те искат набързо да забравят. Това може да се случи с Рибите, но техните преживявания и страхове няма да повлияят твърде много на мотивацията им като цяло. Периодът е добър за пътуване, работа, развитие на нови идеи. 


В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Опашка от желаещи кандидат-студенти в Университет "Проф. д-р Асен Златаров" Опашка от желаещи кандидат-студенти в Университет "Проф. д-р Асен Златаров" Документи се приемат от 3 юни до 28 юни Mинистърът на туризма Eвтим Mилошев посети Царево Mинистърът на туризма Eвтим Mилошев посети Царево Министърът ще е официален гост и на нестинарските игри в с. Българи тази вечер Защо отнеха титлата на „Мис България” 2023 Елизабет Кравец Защо отнеха титлата на „Мис България” 2023 Елизабет Кравец Повод за това е нарушаване на репутацията и престижа на организацията Служебният премиер заведе 4-ма министри на ГКПП Малко Търново за безмислена визита Служебният премиер заведе 4-ма министри на ГКПП Малко Търново за безмислена визита Делегацията проведе среща с турска страна, на която обаче нямаше равностойни партньори  Скандалът се разраства: Мария дава на съд Теодора Скандалът се разраства: Мария дава на съд Теодора Изисква и детектор на лъжата, за да лъсне истината за парчето, казва миньончето в попфолка Българинът почна да става модерен - инвестира все повече в акции, а не в имоти Българинът почна да става модерен - инвестира все повече в акции, а не в имоти Това показват данни на БНБ за инвестиционните фондове у нас България е сред страните в ЕС с най-дълга работна седмица България е сред страните в ЕС с най-дълга работна седмица Строителството е сред икономическите дейности с най-дълга работна седмица, показват данните на Евростат Черепна травма и счупени ребра: 86-годишна преби бившия си сват с бастун Черепна травма и счупени ребра: 86-годишна преби бившия си сват с бастун Възрастният мъж е настанен в болницата с комоцио Закопчаха във Варна мъж, издирван в Германия Закопчаха във Варна мъж, издирван в Германия Той е разследван за 6 измами Имало ли е безплатни карти за паркиране в София - нови политически престрелки Имало ли е безплатни карти за паркиране в София - нови политически престрелки Взаимните обвинения преди местния вот продължават
Сребърен ланец спаси собственика си от куршум Сребърен ланец спаси собственика си от куршум Куршумът се заклещил в бижуто около врата на мъжа и така той се отървал само с дребна драскотина Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет По-често опасно друсане заради промени в климата Първата жена президент на Мексико е с български корени Първата жена президент на Мексико е с български корени Те бягат от България в началото на 1940-те, за да избягат от Холокоста Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Тенисистът ни победи световния номер 8 Хуберт Хуркач Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня - Сийке, какво ново?
- Най-после моят спря да ми изневерява.
- Така ли?! И от кога?
- Утре стават 40 дни.
Виц на деня Виц на деня - Синът ми е студент, ама едва го издържам!
- Почакай, да завърши, тогава да видиш, инженер как се издържа.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За тези, които обичат слабите и стройни жени - помнете, че дебела змия няма!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори