×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-гадните неща, които жена може да направи на мъж


11 Май 2023, Четвъртък, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Няма нищо по-неприятно от мрънкаща жена. Не позволявайте подобно нещо да влиза в дома ви

Тя ви заряза с разбито сърце и празен портфейл. Не, тя не е проститутка, тя е от един особен вид жени, които удрят мъжете в най-слабото им място – сърцето и след това бягат ли бягат към поредната си жертва. Но тя казваше “обичам те” , но тя се запозна с мама, но тя искаше да си вземете куче. Е, искаше, ама вече не иска.

Как се стигна до тук ли? Лесно, били сте прекалено наивен. Или тя е била прекалено хитра. Следващият път бъдете много внимателен. Колкото и да ви казват, че мълнията не удря на едно и също място два пъти – лъжат. Удря и то здраво. Преди да направите тази грешка отново, вижте най-бруталните неща, които една жена може да направи на мъж и се учете. Това може да се случи и на вас.

Постоянно повтаря колко ви е малък

Това говори само за едно, жената разбира от размери. Нито една жена, която иска да изгради сериозна връзка не прави забележка на мъжа, за нещо, което не може да промени. Ама размерът имал значение и интелектът има, пък малко го възхваляват. Един мъж може да задоволи една жена по много начина, едни получават оргазъм в мола, други в спалнята, трети в кухнята. Най-важното нещо за една връзка е да има хармония и пълна отдаденост. Спрете да слушате търсачката на 20-сантиметрова любов и я зарежете.

Предпочита приятелките си пред вас

“Ще изляза навън с момичетата!”, “Ще отида по магазините с Марина!” – А кога ще имаш време за мен? Много връзки се разпадат именно, защото един от партньорите не отделя достатъчно от свободното си време за половинката си. Прекратете това. Поставете въпроса – не искаш ли да бъдеш с мен вече? Стига са ви третирали като домашен любимец, който трябва да си стои вкъщи и не може да бъде изкарван без каишка.

Не спира да мрънка

Няма нищо по-неприятно от мрънкаща жена. Не позволявайте подобно нещо да влиза в дома ви. Една жена винаги трябва да знае кога, как и какво да каже. Всичко останало си е чиста форма на мрънкане. “Ама аз такова, ама ти онакова” – стига вече! Затворете устата на мрънкалото, като покажете ясно, че вие сте главата на връзка и няма да допуснете постоянно да ви се натяква, че трябва да изхвърлите боклука или да си смените чорапите.

Върти опашка около познати и непознати

Историята на въртиопашката е позната от поколения. Повтаря колко ви обича, как сте нейното “мече,пате,зайче,тигърче”, но я заварвате да се натиска с келнера. Подобен шок няма нужда от много обяснения. Както и от много увещания, че това не е жената за вас. Да, вие може да се оригвате след вечеря и да гледате мачове до 3 посред нощ, но флирт с други мъже е непростимо. Изгонете зайчето и си намерете нещо по домашно, например коте.

Гледа на вас като на кредитна карта

Едно е да купуваш на половинката си неща, които пожелае, друго е тя да не спира да желае. Замразете отношенията тип баща-дъщеря и проведете разговор с калпазанката. Ако вижда само като основен спонсор, по-добре да търси такъв другаде. Всеки мъж се нуждае от сигурност, от спокойствие и разбиране. Вие намирате ли това? Ако не, тогава купете един прощален подарък и се разделете с това ненаситно дете. Няма смисъл от подобна връзка.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 2
4
Коментара по темата
4.
най-гадното
12.05.2023 08:35:47
0
4
да му отхапе уя от страст,докато му прави фелацио......
3.
Bankqnjiqta i negovite trudovi robi
11.05.2023 23:11:28
3
1
Tui sa takiz kat tebe mangalki ot gerb sas miliardite ot KTB prae6ti sa na bedni
Rabote6ti za izralskata mafia
Plue6ti po balgarite i jene6ti sa za tqh
Otrepki s Rolls royci
2.
drusalka
11.05.2023 22:32:40
2
1
kato mu opurdi ko4ana.
1.
Нимфо
11.05.2023 22:14:38
2
10
Ааааауууу,добре че е тази статия,че иначе горките мъже нямаше да знаят какво да правят ако им се падне кофти жена. Баси, а за нас мрънкащите кога ще пуснете съвети?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той 
Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори