×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин обвини Запада и заяви: Срещу Русия се води истинска война


09 Май 2023, Вторник, 12:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Западните лидери създавали омраза и русофобия

Руският президент Владимир Путин обвини западните лидери в създаване на омраза и русофобия. В речта си на военния парад по случай Деня на победата над нацистка Германия Путин заяви, че срещу страната му се води "истинска война".

"Днес цивилизацията отново се намира в решаващ преломен момент. Срещу нашата родина отново се води истинска война. Западните глобалистки елити се опитват да утвърдят своята изключителност, разиграват хората и всяват смут в обществата, провокират кървави конфликти и преврати, сеят ненавист, русофобия, агресивен национализъм, унищожават традиционните семейни ценности, които правят човека човек. И всичко това, за да продължат да диктуват на народите своята воля и своите правила. Забравили са до какво доведе безумието на нацистите, забравили са кой разгроми това чудовищно, тотално зло", заяви Владимир Путин.

Заради честванията мерките за сигурност в Русия са затегнати. За първи път в някои райони на страната не се провеждат традиционните военни паради. Такива има в големите градове, но е забранено използването на дронове. В Москва броят на чуждестранните гости е много малък. Присъстват президентите на Беларус, Киргизстан, Казахстан и премиерът на Армения, посочва БНТ.


В категории: Животът


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
до 6
10.05.2023 01:25:16
5
5
Хаха а сега като следваш Запада мислиш че не си роб ли? Каквото ти наредят това правиш. Ти мислиш че си господар на себе си ли сега? Каквито лайна произведат това ядеш, какво ти кажат в това вярваш, каквото ти наложат ти го правиш, каквато безбожна цена ти определят за ток, вода и всичко - плащаш без да се обясняваш с наведена глава. За западноевропейците ти не си нищо повече от обикновен жалкар и евтина работна ръка. Че те в една Франция уважават повече африканците от колкото българите. Много си си повярвал че някой на Запад те обича и те брои за човек, успокой се, кучетата ще съжалят повече и ще се отнесат по-добре с тях от колкото с теб.
14.
Броненосеца Потьомкин
09.05.2023 16:55:03
2
7
Точно тъй, нападнаха го, след като два месеца повтаряха, че няма да го нападнат. Струпваха войски, а разправяха, че са на учение. Прав е човека да се гневи, зер той е единственият, на който му пука за цивилизацията в този преломен решаващ момент...
13.
.
09.05.2023 15:45:27
11
13
Прав е Путин.
Ние сме под американски контрол.
12.
Трябва
09.05.2023 14:43:10
10
7
Да минат поне още 5 години, на руснаците да им причернее от глад и да го изметат този! Ако си мисли че с Китай е сключил сделката на века се лъже! Китай нищо не дава просто така! Ще наводни пазара на великата Русия с евтини и некачествени стоки и мужика ще си поиска немското качество!
11.
оффф...
09.05.2023 14:28:32
0
10
По силата на пакта Рибентроп-Молотов, територията на Полша е предварително разделена между СССР и Германия. Всяка от тях си получава договореното парче. 1.09.1939-та се смята за начало на войната за Германия, но 15.09.1939-та не за Съветският съюз. В това разбиране има нещо нередно. Целите и методите и на двете страни са много сходни. Би трябвало да се смята, че за СССР ВСВ започва на 15.09.1939-та и със завоевателна за съветите война. Последвалата Съветско - финландска война, започнала на 30 ноември 1939 г., също е част от ВСВ. И тя пак е завоевателна война.
СССР побеждава във ВСВ и успява да наложи версията, че влиза във войната когато е нападната от Германия, а предишните две завоевателни войни да не се броят.
10.
Въй
09.05.2023 14:05:05
1
15
Да не повярва човек! На военния парад в София имаше повече техника от московския.
9.
Много постен парад
09.05.2023 13:31:00
4
15
Ако някой се чудиш що на парада имаше само един танк Т-34 и липсваха прословутите Т-90 и Армати, които изобилстваха в предни години - всичките са на път за Берлин и Лисабон...
Самолети въобще нямаше - всичките са на път за Вашингтон...

Можем повторить... мухахаха, дебили такива...
8.
Престъпления и наказания
09.05.2023 13:27:13
4
33
Да си припомним хронологията на събитията, защото българите се славим с късата си памет.
Четете!

Ето хронологията на престъпленията на Русия в Украйна:

Ноември 2013 година:
Корумпираният, самозабравил се проруски украински президент Янукович, лично протеже на Путин, отказва да подпише договора за асоцииране с ЕС, чиито преговори мотае още от 2007. Това предизвиква протести в цялата страна. Цяла демократична Украйна скача като един и изпълва площадите.

Декември 2013
Площадът (майдан на украински, сравни нашенското мегдан) в Киев е залят от море от протестиращи хора. Протестите все още са мирни.

Януари 2014
Украинският парламент, все още под контрола на Янукович и неговите хора, приема редица недемократични закони за ограничаване на правото на демонстрации. Решенията предизвикват нови протести.

Февруари 2014
Мерките на силите за сигурност срещу демонстрантите стават все по-брутални. Ситуацията се изостря. На 20 февруари полицията ОТКРИВА ОГЪН по мирно протестиращите хора. Убити са 80 души, предимно млади хора! (По-късно става ясно, че Русия е изпратила снайперисти, които стрелят от покривите на сградите срещу демонстрантите и че специално са подбирани млади хора, които да бъдат убити).

21 февруари 2014
Уплашеният Янукович обявява нови избори и дори предлага връщането на Конституцията от 2004, която ограничава президентската власт.

22 февруари
Украинският парламент гласува с мнозинство за свалянето на Янукович поради противозаконно присвояване на пълномощия. (само да ви напомня, че предишният проруски президент на Украйна отказва на Путин да използва оръжие срещу демонстрантите, но Янукович разрешава на Русия да изпрати руски снайперисти да избиват украинците - за повече подробности вижте книгите "Вова, Володя, Владимир Путин", както и "Хората на Путин" - и двете са издадени на български език от Сиела).
Юлия Тимошенко, която е негов опонент на изборите за президент и която е хвърлена в затвора за тази си дързост, оклеветена и с разсипана репутация, излиза на свобода след близо 3 години в украинските зандани, които едва ли са се променили много от времето на СССР.
Янукович бяга и потъва в нелегалност. След няколко дни ще го открием в обятията на Путин в Русия.

27 февруари 2014
Путин издава заповед за военни маневри по границите на Русия с Украйна . В Крим паравоенни проруски милиции и дошли от Русия руски военни части и руски терористи без опознавателни знаци ( т.нар. зелени човечета) окупират кримския парламент и седалището на кримското правителство. Кримските татари протестират срещу отцепването на Кримската автономна република от Украйна.
Началото на март Русия вече е разположила няколко хиляди руски военни на полуострова и го превзема. Драмата е огромна. Отначало Путин нагло отрича, че Русия е изпратила военни части, а няколко години по-късно с огромно задоволство си признава това престъпление срещу мира - да започнеш война без да обявиш война. За същото престъпление (атаката на Япония срещу САЩ в Пърл Харбър) след края на ВСВ в Токио бяха осъдени на смърт и екзекутирани 7 висши японски военни и политици, а японският император се отървава на косъм.
На 16 март под дулото на руското оръжие населението на Крим е принудено да участва в предварително предрешен "референдум" и Путлер ратифицира договор за присъединяването на Крим към Русия.
Тоест, досущ като Хитлер прави аншлус!

24 март 2014
Заради престъплението срещу мира с аншлуса на Крим, направено по учебника на Хитлер, чийто челен опит презреният кагебист от Дрезден очевидно е изучил добре, Русия е изключена от Г-8.

Началото на април 2014
Руски терористи воглаве с Гиркин, алиас Стрелков, влизат нелегално от Крим, проникват в източна Украйна и окупират полицейски участък и сградата на разузнавателната служба в Славянск, както и в Харков и Донецк.
Същевременно около 40 хиляди руски военни са разположени по границите на Украйна с Русия, готови на нахлуят. Руските терористи и военни в служба на Москва като Гиркин, който е роден в Москва, както и един друг такъв тип, роден също в Москва и осъществил същата акция в Приднестровието в Молдова са обявени за ... сепаратисти.
И журналята по цял свят безкритично повтаряха тази кремълска лъжа.
Сепаратист е местен човек, който иска да отцепи район, в който живее и да го присъедини към съседна държава. А това не са местни хора, а са изпратени от Русия руски военни и ФСБ терористи, изпълняващи заповеди директно на Кремъл, което бе доказано неведнъж с прихванати телефонни разговори, както и с техни по-късни признания.
И така. Украинската армия (макар и по това време доста корумпирана и все още наследила и кадрите, и манталитета на съветска Украйна), все пак успя да си върне част от окупираните от руските терористи райони. Проблемът беше, че руските терористи използваха местното население като жив щит, а украинците не могат и не искат да стрелят по цивилни. Освен това руските терористи по заповед на Москва и лично на Путин избиваха местни хора, извършваха терористични акции (вж повече за група Вимпел, оня ден имаше интервю на Владимир Осечкин с един от тях, който избяга от Русия и търси убежище - става дума за бившия агент от ФСБ, служил в специалното подразделение "Вимпел", Александър Лисенков - ще дам линкове в коментарите под статуса ) и обвиняваха в собствените си престъпления украинските власти и военни. И всичко това по личната заповед на Путин!
Та ето накратко какво казва ФСБ агентът от Вимпел Александър Лисенков в интервюто на Владимир Осечкин:

7.
*********
09.05.2023 13:05:35
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Да
09.05.2023 13:04:11
5
21
На българското говедо му става милно, като гледа как го водят под строй да ръкопляска и иска отново да е роб...нищо ново под слънцето.
5.
Путя
09.05.2023 12:58:40
8
44
Тъкмо да победя НАТО и се запънах в Украйна.
4.
Да би мирно седяло...
09.05.2023 12:53:45
10
44
Светът му е крив, защото не го оставят да си разиграва коня!
Или на крива ракета, космоса й крив - друга поговорка.
Нямат си друга работа западните лидери, та решили изведнъж да всяват русофобия, та и по-драстични изречени глупости - провокирали кървави конфликти, ти да видиш! Вълкът обвинява стадото, че го провокирало ...
А колкото до сравнението с нацистите, изобщо не е в негова полза. Виждам много общи неща (и като личност, и като политика), с оня дребен, нарцистичен, агресивен, отмъстителен и военолюбив диктатор, който навремето подпали света
3.
Великан!!!
09.05.2023 12:42:32
69
25
Наложи новият световен ред и изкорени злото и извратеното което идва от прогнилия запад, Влад. Ако трябва ги изпепели.
2.
Точно ясно и много вярно
09.05.2023 12:32:27
67
32
"Западните глобалистки елити се опитват да утвърдят своята изключителност, разиграват хората и всяват смут в обществата, провокират кървави конфликти и преврати, сеят ненавист, русофобия, агресивен национализъм, унищожават традиционните семейни ценности, които правят човека човек. И всичко това, за да продължат да диктуват на народите своята воля и своите правила. Забравили са до какво доведе безумието на нацистите, забравили са кой разгроми това чудовищно, тотално зло", заяви Владимир Путин.
1.
pff
09.05.2023 12:27:21
28
48
малко ти е помяр
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори