×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Страната на неограничените експертизи


Страната на неограничените експертизи
Лена Бориславова, Атанас Атанасов и Методи Лалов: Инсценировка, инсценировка! Но за Лозан Панов се правеха и флашмобове
05 Май 2023, Петък, 20:39 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Или защо развинтените болтове на служебната кола на Лозан Панов са опит за убийство, а взривът срещу автомобила на главния прокурор е инсценировка

Ако не с друго, в България можем да се похвалим с най-много експерти на глава от населението. То не бяха Ковид специалисти, които за пръв път чули за това що значи пандемия, вече разполагаха с всички данни за генезиса, процеса на разпространение и последствията от вируса. Лееха се денонощни експертизи, водеха се разгорещени спорове, доскорошни приятели се блокираха, дори прекратяваха взаимоотношенията си в реалния живот. Резонно, появиха се и тези, които твърдяха, че с ваксините за Ковид, съзнателно ни тровят или чипират. Или нещо подобно.

Разбира се, още преди пандемията, съществуваха и другите експерти – по кемтрейлса. Те настървено обясняваха на всеки, че ни тровят, за да контролират популацията (една от версиите). Я се появеше самолетна линия в небето, я някой нахъсано пишеше: „Избиват ни, хорааа, осъзнайте се!”

Някои ще възрази, че подобни психози, и то, касаещи именно тези три примера, има навсякъде по света. И ще е прав, но с важното допълнение, че у нас това засяга не просто някаква малка група конспиративно настроени хора, а хич немалък процент, които са убедени, че всичко е конспирация, а ние сме жертви на чудовищен експеримент. Нещо повече, от Фейсбук тези спорове се пренесоха в медийното пространство, включително по тв студиата, а някои политици и партии директно яхнаха вълната на „тровените”.

Няма атентат срещу Гешев, но се опитаха да убият Панов

Последният случай, потвърждаващ тези редове, е взривът срещу главния прокурор Иван Гешев. Буквално часове след случилото се, много преди експертите (говорим за истинските, тези с необходимата квалификация, не Сульо и Пульо) въобще  да са се произнесли, много преди да е приключил огледът на мястото, да са разпитани всички лица, да има официална версия за случилото се, политически лица и журналисти скочиха да обясняват, че всичко е било инсценировка. Въз основа на какво са си извадили тези изводи ли? Е, как – въз основа на името на целта – Иван Гешев.

И ако имате най-малки съмнения за това, достатъчно е да си припомним случая от 2017 г., когато тогавашният председател на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов установи, че два от болтовете на задната лява гума на служебния му автомобил липсват, а останалите три са разхлабени.

Разбира се, тогава наскачаха повечето от медиите, журналисти, политически партии, лидерите им, обществени лица. Правеха се флаш мобове в подкрепа на Панов, късаха се ризи, лееха се сърцераздирателни статуси и статии. „Разправата с критиците на системата става все по-брутална”, написа една от медиите, които към днешна дата се надпреварват да наричат случилото се с Гешев инцидент, публикувайки даже и мнения, че всичко е постановка.

Инсценировка, инсценировка, крещят спорни муцуни

Атанас Атанасов от ДСБ и Лена Бориславова от ПП бяха сред първите, метнали се на амбразурата, за да изкажат своите съмнения, явно имаха информация свише – дали под формата на факсове, дали звездите им го говориха, не се знае, но двамата уведомиха простолюдието, че има нещо гнило.

Паралелно със статуса на Бориславова, която беше споделила мнението на някой си Пламен Павлов от Фейсбук, осъдената за поискан и получен подкуп Десислава Иванчева пусна същата публикация на стената си. Отличен тайминг...

Последва ги и бившият съдия и председател на Софийския районен съд Методи Лалов, който без разследване вече издаде присъдата си - „Това или е инсценировка, за да може Гешев да се прави на борец с мафията, каквато борба реално няма, или е предупреждение от неговите хора, за да не се помисли да се еманципира прекалено“, обяви той във Фейсбук часове след станалото.

Член на Висшият адвокатски съвет също се подигра със случилото се, като написа, че Гешев се правел на Фалконе и заговори за някакъв си невероятен сценарий за арести. Адвокат Стефан Левашки, който не за пръв път лее подобни размисли в социалната мрежа, хич не прие толкова весело конфликт с младеж, заплашил го с...камък.

Мнителните родни институции vs реакциите на европейските ни партньори

„Взривът срещу автомобила на главния прокурор не е имало как да убие Иван Гешев и щетите по бронираната кола са незначителни - дупка във фар и проникване на сачма от рикошет в него”, каза пък служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. Само че снимки от бронираната кола до този момент не са разпространявани от прокуратурата и следствието, а говорителят на главния прокурор Сийка Милева заяви, че Демерджиев няма и достъп до материалите от образуваното досъдебно производство, а правото да дават такава информация имат само наблюдаващите прокурори и конкретни лица, сред които той не е.

За разлика от нашите „експерти”, които не правят разлика между 3кг тротил и 3кг тротилов еквивалент например, не толкова мнителни се оказаха от Европейската прокуратура, които с европейския главен прокурор Лаура Кьовеши излязоха с официално съобщение, че „В Европейския съюз престъпници, които имат дързостта да превръщат в мишена който и да е представител на съдебната система, трябва да бъдат считани за крайно опасни и преследвани с най-голяма решителност”.

От Европол също са изразили готовността си да се включат в разследването на българските власти. Заместник-главният прокурор и директор на Националната следствена служба Борислав Сарафов, както и Демерджиев също потвърдиха, че се водят разговори с тях и че Европол са се отзовали, като са се свързали с ГДБОП и са поискали да се включат в случая. „Разговаряхме незабавно с прокуратурата и те дадоха своето съгласие“, добави служебният министър на вътрешните работи.

Ескпертиза, експертиза... криза

Всъщност това, че всеки е експерт по всичко в страната ни и яростно е готов да защитава своята „експертиза”, е вероятно по-малкият проблем. По-същественият е, че тези „разследвания” получават публична трибуна и биват цитирани като аргументи – не само при спорове в социалните мрежи, а и в медиите, и на политическата сцена. А после се оплакваме, че сме в криза – не толкова финансова, колкото държавническа и морална.


В категории: Политика


41
Коментара по темата
41.
Ало, авторката
06.05.2023 22:20:41
4
2
Малко достойнство нямаш ли поне? Такъв мазен минет не може можеш да намериш и на околовръстното! Колко струва това твоето унизително пълзене по корем? Децата си с тази уста, миришеща на гербави пишки ли целуваш? Дълбоко гърло имаш, Вики, но собствениците ти са бита карта, купила си си фабрика на 8 септември. Скоро ще трябва да си завъртиш задника към друг господар за жълти стотинки.
40.
*********
06.05.2023 20:27:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
До 6
06.05.2023 20:20:06
3
3
Да де! Нали това каза и Света Лена, след като се почуди от кого ли е бременна!
38.
Флегми
06.05.2023 13:39:19
2
5
Има 1 стара улична поговорка докато облизваш ректума на някого винаги има риск да ти дрисне в устната кухина . Внимавайте с риска утре от гешев да не ривети.
А бе къде е кънев а малко име инж. Да не е при валеркощ да му дава наставления
37.
Бай Ганьо
06.05.2023 13:02:22
0
4
Напъна се Слонът и,,,,---РОДИ мравка!! ))
36.
От глупав по глупав)
06.05.2023 13:00:34
0
5
Еврейският експерт по взривни вещества -е трябвало да кацне в БГ поне 6-8 часа след взрива))) ама той каца малко преди взрива и хоп- направо е първият разследващ на "поле" там ))) направо от летището посока бъдещият атентат))
35.
Прокурор Сийка
06.05.2023 10:52:29
6
6
Да му ядете на Гешев......каскетя да му ядете!!
Със сирене да го ядете!!!
34.
Старец
06.05.2023 10:41:10
8
9
Ленчето може да дава експертиза само за лежане върху Кирчо. Тя за друго не става
33.
Свако ви
06.05.2023 10:41:00
1
8
До 25 - казвайки "децата се изплашиха",вероятно говори за Таки и Делянчо . Горките деца ! С избора на ФонДерЛайън да се интегрират Европейските закони към акта Магнитски - децата Таки и Дидо П. трябва да ходят н@х^й !
32.
Warrior
06.05.2023 10:09:31
10
11
Лена черното мустаче е експерт по парапети.
31.
До Виктория(авторката)
06.05.2023 09:49:06
6
3
На снимката изглеждаш мн красива! Зарежи журналистиката и писането, съкровище! Дай тел. номер да ти се обадя да пием кафе?
30.
23ти явно очаква
06.05.2023 09:44:30
2
8
Мошето даже да е дал "инсценировка на атентат" в причината за визита като се е чекирал на гише "Паспортен контрол".... Той дошъл за друго, ама 30 мин след кацане вече бил на терен. Явно си имат Watsup-a и му се е обадил хах
29.
*********
06.05.2023 09:26:08
1
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
28.
Герб и гешев
06.05.2023 08:58:41
2
12
Браво вече всички разбраха как се продадохте..Честито!!!!!
27.
1
06.05.2023 08:54:40
0
17
Флегми като триете коментари дали ще промените мнението на хората за себе си?
26.
Кокиче
06.05.2023 08:49:51
1
3
ЕКСПЕРТИТЕ са въпросните ВЕЩИ ЛИЦА ,които правят експертизи срещу заплащане по закон!ТЕ са "професионалистите ",с които съдийте оправдават СВОЙТЕ безумни решения -според случая!В ИМЕТО НА НАРОДА.....
25.
Анализ на НеЕксперт
06.05.2023 08:04:15
2
32
Да забъркаш децата си в лъжа, за да предизвикаш съчувствие и да се представиш като жертва е нещо, което трудно се коментира.

Една по една рухват и другите тези на следствието. Оказа се, че големия взрив и няколкометровия огнен ад, досущ като от ядрена бомба е скромно пиротехническо мероприятие със замесена амониева силитра...

Не знам дали е вярно, че мафиите в Италия имат неписан кодекс на честта, но някои родни магистрати очевидно не са чували за подобно нещо.
Шефът на Следствието Борислав Сарафов и неговият заместник Ясен Тодоров волно и фриволно мултиплицират сюжетната линия със семейството на Гешев, като прибавиха израелски експерт и ужасяващи описания на взрива за сгъстяване на боите. Изпратиха се драматични депеши до всички възможни адресати в Европа и отвъд океана, за да се убедят онези недоверчиви хора, колко мафиотски интереси е засегнал Гешев и затова е станал мишена на заговори.

В нормална държава Гешев, Сарафов и Тодоров вече щяха да са подали оставка. щеше да е започнало и паралелно разследване с какви мотиви няколко дни заблуждаваха българските граждани, нагнетявайки напрежение с мрачно описание на апокалипсиса, надвиснал над отечеството.
Не един и двама случайници и негодници, оказали се на високи позиции, са се подигравали с гражданското общество, но този път наглостта е трудна за преглъщане дори и от народ с толкова дълъг стаж в униженията.
24.
До 23
06.05.2023 07:56:21
0
7
Как не се сетихме по-рано? Ако беше замесен в искането за издаване на виза щеше да пише "извършване/разследване на атентат, който ще се случи на...."
23.
Мдаа
06.05.2023 05:35:14
36
9
Израелският специалист е пристигнал в България за научна конференция в СУ .
Световна конспирация се превърна от разградската левица и разбирачите по всичкология , че видите ли въпросното лице ,галактическия стопаджия е запознат предварително за инсценировка на атентата срещу Гешев. Петима от РМС на промяната композитори на "Зайченцето бяло". Клеопатра Парапетката изненадала Цезар в тайна квартира , изненадата била толкова голяма ,защото е с жартиери в стил строга господарка.
"Червените кучета" от промяната няма да го разкъсат Гешев, защото душата му е калявана в големи изпитания.
22.
*********
06.05.2023 04:50:57
4
33
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
21.
Свако ви
06.05.2023 04:25:39
1
34
Значи ,половината текст в статията може да го замените с предупредителното изречение на говорителя Сийка :
-НЕДОПУСТИМО Е ДА СЕ МИСЛИ -
Макар и извадено от контекста за мен и за други неексперти то казва всичко .
20.
ТБС
06.05.2023 01:34:59
1
7
Бах аз икспирьтитье, от ковидари, математице, ваксинари, биолози, станаха сапьори. Един и същи шит ни разиграват вече една година. Тея не заслужават и да ги наплюеш.
19.
*********
06.05.2023 00:35:52
2
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
До 17
06.05.2023 00:35:12
2
31
Кажи ги мутрите и знаковите личности дето ги е осъдила гешефтурата за 5г? В БГ всеки знае, че се дава кеш за да си решиш проблем. За кво да го гърмят. Да не е Харви Дент в Готъм Сити, погнал лошите мутри Фалкони и Пингвини? Апропо, кво става с ония дето уби Милен Цветков? А кво става ония дето размаза франсетата на околовръстното? А с 50те ченгета дето пазели сянка на Семерджиев кво става? Прокуратурата съди ли ги яко всичките? По затворите ли са всички тея престъпници? С 8те джуджета кво стана? Кой ще му има зъб на тоя прокурор като институцията му не е вкара един човек по знаково за обществото дело зад решетките?
17.
ПроКопито много фенове има
05.05.2023 23:16:48
47
18
Капиталци са добре финансирани от антибългарски НПО-та и фондации!
На кого е пречка Гешев, това е въпрос риторичен!
Престъпната олигархия се тресе от Гешев, за това клакьорите и ПП/ДБ искат да се отърват от него, по един или друг начин!
Децата на сталинистите са закърмени с идеите на Сталин: Има човек ,има проблем, няма го човека, проблема е решен!!!
Масово членовете и членкита на ПП/ДБ са с тоталитарен произход и са закърмени с идеите на Сталин, че са по-горна категория!
А въшльовците, които тролят за ПП/ДБ си остават въшльовци на повикване!
Честити венци!!!
16.
Котора
05.05.2023 23:10:50
1
17
Олигофрени сър!!!
15.
*********
05.05.2023 22:38:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
123
05.05.2023 22:34:47
2
17
В България няма експерти. Ако един изрази мнение, друг от злоба ще изкаже друго. Гледали сте филма Кит, в който експерт казва, че кит в Черно море е невъзможен, но се намира друг, който, за да го пуснат медиите казва, че това е възможно, а предния бил некомпетентен. Това са "експертите" на България. За пари са готови на всичко.
13.
Кой не знае Виктория
05.05.2023 22:16:36
15
55
Опити за замазване на положението. Сред куп от лъжи: Имало ранен охранител от НСО, който едва ли не берял душа на пътя - първа лъжа.
Гл прокурор бил със семейството си - втора лъжа. Макар, че не се разбра след като не е бил сам в колата но не е бил със семейството си, с кого е бил, тогава.
Имало втора бомба по обичайния друг маршрут - най-плоската лъжа.
Гешев се е движил по необичаен маршрут само 2 души от НСО знаели, че го е сменил- нищо подобно. Движел се е по обичайния маршрут и е ползвал брониран джип и НСО, както в работно време така и в почивни дни.
Взривът бил насочен - по какъв начин е бил насочен - ни дума. Определена е мощността на взрива, скоростта с която са летяли отсолките, (с което прокуратурата пресоли манджата и) стана за присмех, изчислено е колко висок е бил пламъка и др и се натрапва генерално заключение, че бомбата не е била за сплашване, а за убиване, обаче всъщност нито една от назначените експертизи, които трябва да дадат отговори на тези въпроси не е приключила.
Анонимен чужд гражданин, чиято самоличност не е известна, но пък бил известен експерт :), долетял малко преди взрива и незнайно на какво правно основание бил посветен в разследване на терористичен акт, като получил достъп до местопроизшествието и доказателствата, до които иначе според говорителя на гл прокурор дори и министъра на МВР няма достъп. 50/50 има /няма заподозрян. Ще се разследват всички версии НО как прокуратурата ще разследва версията за инсценировка, при която ще трябва да хване самата себе си - не става ясно.
Изобщо рядко срещан тюрлюгювеч - очевиден признак, че някой се опитва да манипулира било със самия атентат, (чието извършване е безспорно), било с отзвука от него.
12.
777
05.05.2023 22:11:38
48
21
Кафяво - жълтата експертиза на промяната е нов жанр за създаване на тлъсти новини, пардон, лъжи от тлъсти и охранени мисирки и жълтопаветни гризачи. Лора Танкера, Виктор Цървула и Мира от Прокопов ТВ разтресоха високотонажно ефира заедно с Асеня, Ристю, Кире Шашмата, Танас Гнома, Еленка Парапетката и пуснаха неделен фейк за инсценировка .
11.
Neidentificiran sedq6t obekt s himikalKA
05.05.2023 21:47:27
0
1
Toz gore otlqvo koi e
10.
Кът,кът,кът кът....
05.05.2023 21:41:30
1
7
И не са блъскайте...... за всички ще има!
9.
Както обичам да казвам
05.05.2023 21:34:47
18
51
RIP на независимата журналистика в България и особено в Бургас.
8.
Кочо
05.05.2023 21:27:05
15
25
Ганя колкото и да е прост и ограничен винаги е експерт и компетентен във всичко, горделив, завистлив и злобен. Докато ганьовщината вилнее на тази територия наречена България, тази държава няма да е бъде НИКОГА !!!
7.
ПроКарикатура
05.05.2023 21:26:18
27
63
Незабавна оставка на гешев, сарафов и ясен тодоров.
6.
Някой
05.05.2023 21:24:48
31
68
Поръчковите статии са любими за този сайт. Особено когато злепоставят ПП и хвалят гърбавите. Атентат срещу каскета е нямало. Тази глупост мирише на ПР. Мирише на опит да бъде жертва и да бъде геройзиран. Беше уж с децата си. Боко го ожалва по тв, Славчо и той закахърен, а то не било така. Каквото и да напишете това си беше лъжа. Като всичко от гърбавите.
5.
Саламандър
05.05.2023 21:16:31
21
31
Педали, сър, начело с Гнома!
4.
Виктория
05.05.2023 21:11:43
21
64
Дори доста по-поръчковите и много по-добре платени от теб, пикаджии, валерии и т.н.,от няколко часа си позволяват да нареждат любимеца си гешев и заместниците му. Фарса е тотален, колкото и такива като теб да застанат на амбразурата.
3.
game over
05.05.2023 21:09:37
7
27
А бе тия наши български пишман политици от 30 години, как не разбраха че са мошеници. Българския Народ е окраден и в немилост, пък българските "политици" си правят пиар-филми, фирми и титли - професор , академик-цървул. Боже опази България от тия "политици-крадци".
2.
дебили бургас
05.05.2023 21:03:07
52
40
Гнома Атанасов ми е любимец. Педя човек - планина от злоба и омраза!
1.
daskala
05.05.2023 21:01:27
28
73
Здравей Виктория,след прочетеното разбирам ,че и ти си експерт.Така че добре дошла в страната на експертите.Продължавай с поръчковите статии ,там е парата.Нормално за малък град и неизвестен сайт.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се време във вярност на арабски благородник Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се време във вярност на арабски благородник Овдовялата хашемитска принцеса е сключила тайно брак с първия братовчед на йорданския крал Абдула II - принц Гази бин Мохамед Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Отказва проба за наркотици "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите Един от участниците ще спечели пръстен с диамант Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин
Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори