×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: При връчване на мандата трябва да сме наясно - с наш или техен кабинет


Борисов: При връчване на мандата трябва да сме наясно - с наш или техен кабинет
Само нестандартно решение може да ни извади от тоталната криза, категоричен е лидерът на ГЕРБ
25 Април 2023, Вторник, 17:19 ч.
Автор: Флагман.бг

ПП-ДБ не са готови да отговорят на диалогичността на ГЕРБ

В деня на връчване на мандата трябва да сме наясно - или с наш състав на кабинет, или с техен състав на кабинет, заяви Бойко Борисов по време на извънредна пресконференция в централата на ГЕРБ. Той коментира лидерската среща, която се проведе днес между него и ПП-ДБ.

"Днес имахме лидерска среща с нашите опоненти на изборите", обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг на партията след заседание на парламентарната група.

"Може да се намери едно нормално управление, дори за кратко", каза още той и допълни, че няма човек, който да каже, че през последните 2 години нещо е по-добре.

"Да не оставяте с впечтление, че не сме опоненти или, че не сме противници, или че нещо се прроменило в твърдостта на двете партии. Благодарих, че приеха срещата - води се разговор по теми, които в следващаа седмица-две трябва да бъдат решени. Днес Гърция получи още 10 млрд. по плана за възстановяване. Ние продължаваме 2 г след разграждането на средно добро управление само аванси", заяви Борисов след сутрешната среща с ПП-ДБ.

"Програма минимум - бюджет, приети закони и чак тогава да отиваме на избори и да се започваме отначало. Програма максимум - с разум да се направи добро политическо експертно правителство. Те експертите са политици, ако е много добър експерт, той си седи във фирмата и си изкарва парите, надали му се занимава с таква рабтоа. Няма напредък по правителство, има напредък по управленска програма за правителство", отсече лидерът на ГЕРБ.

Според него ПП-ДБ не са готови да отговорят на диалогичността на ГЕРБ. И отново настоя да види имена за кажинет преди връчването на мандата. "Или с наш състав на кабинет, или с техен. Ако го няма до тогава, ще предложим наше правителство на малцинството. Затова е, не от любопитство, а да видим би ли могло да се сдобри нещо добро след като имаме обща управленска програма", обяви Борисов. Според него след консенсуса по важните теми, "във всички случаи ще се разберем и в останалите теми - спорт и култура. За Шенген трябва да се стегне границата и да се направят много неща, това е като еврозоната - не е лесно да се направи, бе лесно преди 2 г., когато влязохме в еропейския съюз", заяви той във връзка с приоритетите.




Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
10
Коментара по темата
10.
С мандата на ГЕРБ
26.04.2023 10:56:57
0
2
ще се прави правителство на ПП-ДБ, аз така го разбирам !
Не зная колко е нестандартно, но че е тъпо, няма съмнение !
Нали веднага след като новите министри седнат на местата си , те ще насочат държавните пари към своите фирми, партии и структури !?
Другите ще видят това и ще има вот на недоверие и ..."бастър копчето" отново !
9.
МАНАФЯН
26.04.2023 09:28:21
4
4
СВИКВАЙТЕ ГЕЙРВАВИ ДРОГАРЕ ТУЛУПИ.... ПОЖАРНИКАРА БУДА"-ЛА ИЗТЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ФЕНОВЕТЕ СИ И ЩЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ.... МУ-ХА-ХА
8.
Насилие родено от глупост.
26.04.2023 00:23:14
2
17
Днес прочетох, че за съдебната реформа щял да отговаря 30 годишният Стою от ПП. Представих си дебелите му пръстчета. Върху наказателния кодекс.
Известно е, че за насилието не важат правила.
7.
Бий Бойко мизерниците крадливи!
26.04.2023 00:19:49
8
23
Гешев не се уфлянквай,започвай ги под ред престъпните маргинали от паветата!
Черепа разбра,че парите му отиват в задния джоб на Мунчо!
Цецо КТБ-то се усети по-рано и спря потоците към крадев!
Бий Бойко крадците и престъпниците,не им прощавай,не ги съжелявай,както съжали Мая Общата!!!
6.
до 1
25.04.2023 22:37:45
4
5
Нещо Радев го е настъпил по мазола, той пп не че ги харесва :) Избира по малкото зло
5.
Рашков
25.04.2023 20:14:02
19
16
С тоя боклук абсолютно никакво правителство не трябва да се прави. Не чекмеджета, гардероби с кинти ще изнесе. Ако трябва всички пари от тоя план да ги загубят, но не трябва да бъде в управлението на страната.
4.
Бай Гаче
25.04.2023 19:50:51
13
8
Баце гачи са му натиснале главътъ у дерека?
3.
Козяка
25.04.2023 17:57:17
17
12
И той целуна ръка,винаги има някой по-голям бате Бойко
2.
Само нестандартно решение можело да ни извади от к
25.04.2023 17:50:38
11
14
И е прав. Всички крадливи политици на бесилото
1.
Бойко кажи си
25.04.2023 17:35:19
19
41
Излез като мъж (относително е) и кажи с какво те изнудват от посолството. Че от години ЦРУ имат доклади за теб още от сикаджийският ти период е ясно, но това клякане от няколко седмици не е присъщо за теб, не и толкова много.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори