×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на Сузанита чукна 50 с нов любовник


18 Април 2023, Вторник, 17:21 ч.
Автор: Флагман

Майката на Сузанита отпразнува 50-годишен юбилей в компанията на новия си любим Румен!

Шенай Кузева, която се разведе с фолклегендата Орхан Мурад след 19 години брак и смени фамилията си с моминската след официалната раздяла, има нов любим до себе си. Името на новия избраник на блондинката е Румен Керимов и любовта между двамата изглежда повече от изпепеляваща.

"Чувствам се в истинския смисъл на думата обичана жена. Щастлива, желана, вярваща в мъжа до нея. За 19 години брак Орхан не направи и малка част от всички прекрасни изненади и подаръци, с които ме зарадва Румен за по-малко от три месеца връзка", сподели ексклузивно пред "България Днес" Шени.

Една от тях била преди броени дни, когато Кузева чукна 50 г. и събра най-близките си в елитно заведение.

"Бях адски приятно изненадана в 11:59 ч. на вратата ми от любимия, който трябваше да пътува уж по това време от Франция за Англия с колата си по разни задачи, но се озова на вратата ми", разказа Шенай.

Юбилеят се оказал тройно по-щастлив. От една страна, дъщерите й Сузанита и Александра подготвили празнична вечеря, украса, торта и други изненади. А от друга били родителите й, на които благодари, че са я създали и отгледали с любов и грижи.

"Щастлива баба съм с внучето Краси, който направи 2 годинки преди няколко дни, и Матиас, който скоро навършва 5 месеца", добави русокосата красавица, която изглежда напълно забравила за близо двете десетилетия, прекарани с изпълнителя на "Хиляди слънца" и "Ново гадже".

Този път рефренът на Орхан "ново гадже ще си намеря, теб ще зарежа, ще въздишаш по мене дълги нощи и дни" се обръща като бумеранг срещу него. Сега Шенай е с ново гадже и не крие любовта и привързаността си към него.

Още повече че стресът от развода с Орхан Мурад докарва втори рак на вече бившата му съпруга Шенай Кузева. Злокачественото образувание е в областта на дясната гърда на майката на Сузанита и през есента е изрязано след 8-часова операция в престижна турска клиника.

След тежката хирургическа интервенция Шени прекарва 17 дни следоперативен период в болничното заведение.

Наред с изрязването на раковите клетки Шенай ляга на операционната маса и за пълно преобразяване на лицето. Мацката си прави модерните "котешки очи", удължава и изостря брадичката, опъва кожата и още куп естетични процедури, които да я разкрасят и вдъхнат нови и свежи сили за живот и самочувствие.

"Правиха ми липосукция на гърба и корема - извличат оттам мазнина и с нея запълниха дупките от махането както на предишния рак на лявата гърда, така и на този на дясната сега. Така се случи по време на развода - ракът се яви и на дясната гърда благодарение на стресовете, които прекарвам, и защото ме остави без стотинка. Опипах тумора, който бе като бучка. Постепенно започна да расте и да променя цвета на кожата. Изследването показа, че стресът е отключил усложняването му и той е злокачествен - рак", разказва Шенай, която след цялостната реконструкция на лицето вече е напълно възстановена.

За непозната страна от брака на Шенай и Орхан разкри и дъщерята на Шени от предишния й брак Александра.

"Орхан Мурад системно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници вкъщи. Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с адски болка в леглото, у нас отново идваха жени."

По-голямата сестра на Сузанита изригна мощно, след като дълго време пази мълчание в името никой да не страда. Драмите в семейството на Орхан Мурад и бившата му съпруга Шенай настъпиха, след като стана ясно, че популярният певец се развежда с майката на Сузанита.

Фолкпевецът: Бях банкомат за зависимостите им

Неотдавна изпълнителят на "Хиляди слънца" атакува яростно бившото си семейство. Певецът обясни, че всички са го "използвали за банкомат" и е "плащал само зависимостите им". Това направо вбесява доведената щерка на музиканта.

"Исках да запазя мълчание, ала не се сдържах. Когато изневеряваш системно на една жена, грабиш от самочувствието й. Орхан Мурад казва, че няма зависимости. А постоянно да си имаш любовници какво е - физиологична нужда ли", чуди Александра.

Доведената дъщеря на Орхан Мурад искрено се надява той да не постъпва с новото си бебе, както с нея и сестра й. Както е известно, хитовият музикант очаква бебе от новата си жена Камелия.

"Гледай си семейството, но само моля те не казвай на новото си дете да се спасява, когато навърши 18 години, както направи с нас", добави сестрата на Сузанита.

Днес всичко изглежда забравено, а Шенай сподели, че вече е простила всичко на Орхан и му пожелава най-хубавото в живота. Сега мястото на Мурад е заето от Румен и изглежда, че новата двойка е по-щастлива от всякога.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите 21/05/2024, Вторник 07:13 0
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
5
Коментара по темата
5.
Цецо
18.04.2023 23:24:25
1
4
Миндил мазен, за нищо не става....както и дъщеря и.....боклуци
4.
gte
18.04.2023 20:20:10
0
6
Ще се заиграе с по-младите и после ще страда 10 пъти повече. По-младия проявява загриженост защото иска да чука, като мине 1-2 години и като и се насити....всичко приключва. От там на следващия , на следващия....и нищо, накрая пак сама. Ако иска да се чука само, да, но ако иска мъж до себе си....е тръгнала по грешния път.
3.
....
18.04.2023 19:06:10
4
12
Който не го е гнус, нека си чука.... смрадливи циганки.
2.
*********
18.04.2023 19:04:50
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Майката на Сузанита чукна 50 с нов любовник
18.04.2023 18:16:58
2
13
А аз чукнах майката на Сузанита, барабар със Сузанита!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Почитаме светците Константин и Елена Почитаме светците Константин и Елена  Днес в Странджа нестинарите ходят по огън с техните икони в ръце 28 плажа може да останат неохраняеми 28 плажа може да останат неохраняеми Липсва интерес за много от плажните ивици във Варненско заради промените в наредбата за водноспасителната дейност Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването
Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори