×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Братът на Чеченеца се разграничи от него и обяви, че подава оставка като зам.-кмет


Братът на Чеченеца се разграничи от него и обяви, че подава оставка като зам.-кмет
Димитър Караилиев (горе вляво) е активист на ГЕРБ, бившият кмет на Пловдив Иван Тотев приветства оставката и обяви подкрепа за съпартиеца си
09 Април 2023, Неделя, 13:47 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Никой не избира роднините си, с Петко Караилиев не поддържам контакт повече от 15 години, обясни Димитър Караилиев

Братът на Петко Караилиев-Чеченеца обяви, че ще подаде оставка. Оказа се, че Димитър Караилиев е от ГЕРБ и е зам.-кмет на район „Западен“ в Пловдив.

„Никой не избира роднините си и не носи отговорност за техните действия, но заради вътрешните си убеждения и за да избегна всякакви спекулации, ще депозирам оставката си като заместник-кмет на район „Западен” в Пловдив. Оставката ми е морален акт и с категоричност заявявам, че осъждам действията на Петко, за които думата имат компетентните органи“, написа във фейсбук Димитър Илиев в петък следобед.

Само два часа по-рано той е обяснил в мрежата, че Чеченеца е негов брат, с когото обаче не контактува от много години.

„По повод публикации в медиите, в които е намесено моето име и местоработата ми с цел политическо внушение, заявявам следното: Петко Караилиев е мой брат, с който обаче не поддържам контакт повече от 15 години. Подчертавам, че не живеем на един и същи адрес, и всички, които ме познават, могат да потвърдят думите ми“, е написал Димитър Караилиев.

„Петко е голям човек, той сам отговаря за действията си. Като негов брат никога не съм правил опит да прикривам или извинявам постъпките му! Напротив-осъждам действията му, в които беше замесено и момче в неравностойно положение. Има правораздавателни органи, които да решат дали е виновен, или не! Обръщам се и към с призив към младите хора-внимавайте с действията си в и извън социалните мрежи, особено когато те засягат и други хора. Призовавам медиите да не спекулират с темата, защото никой човек не може да избира или да контролира роднините си!“, написал е още Димитър Караилиев.

Според визитката му на сайта на кметството той е роден на 22 юни 1990 г. Завършил е висше икономическо образование – магистърска степен.

От 2013 г. работи в звена на Община Пловдив, като последно е бил главен експерт в Дирекция „Култура и културно наследство“ на Община Пловдив. От 2019 г. е заместник-кмет в Община Пловдив – район „Западен“ с ресори „Устройство на територията“, „Стопански дейности“, „Образование“ и „Култура“.

По повод изявлението на Димитър Караилиев бившият кмет на Пловдив Иван Тотев, който е областен координатор на ГЕРБ, написа от своя страна във фейсбук: „Митко отдавна е част от организацията ни и няма да сгреша, ако кажа, че порасна пред нас. Познаваме го като достоен човек с ценности, чувство за отговорност и висок морал. Подадената от него оставка е високоморален акт и доказателство за качествата на Димитър Караилиев. С колегите го подкрепяме, защото с поведението и работата си е показал, че заслужава тази подкрепа. Мите, ти си един от нас и винаги ще бъдеш! #ГЕРБ #Пловдив

Припомняме, че Чеченеца, който се изявява като звезда в социалните мрежи, наскоро бе арестуван заедно с Емили Тротинетката и Тошо Куката заради гавра с момче със специални потребности в мол.


В категории: Политика , Пловдив


9
Коментара
5 неща, за които мъжете лъжат
5 неща, за които мъжете лъжат 23/05/2024, Четвъртък 21:40 0
Флагман.БГ Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско 23/05/2024, Четвъртък 18:24 0
9
Коментара по темата
9.
Анти-ГРОБ-ар
10.04.2023 14:46:23
0
2
Мразя ГРОБ, обаче това момче наистина е достоен човек! Не той трябва да се учи от Тиквата, а Тиквата трябва да се учи от него. Или Тиквата и Чеченеца трябва да ги съберат в една килия и да си правят шоу спектакли двамцата. Те са много добри на простотии и лъжи.
8.
до 2 оффф
09.04.2023 17:09:31
0
5
именно.....
7.
паткан
09.04.2023 17:05:10
0
23
Откакто дойде "демокрацията" вече няма никакво значение кой какво е завършил , нито е критерий за нещо.
6.
Я
09.04.2023 14:48:55
23
30
Да имаш брат русофилстик фен на кадировските козоеби, не оставка, ами.....
Колко жени и деца са в същото положение да имат в къщата си русофилистик призоваващ путлеровата педофилармия да нападнела и оправила България!
Само потомствено опростачен русофилистик, може да пожелава такова нещо на жена си и децата си.
5.
пешев
09.04.2023 14:46:35
45
35
достойна постъпка на един достоен човек.интересно,че оставки виждаме само в ГЕРБ и то при най малкото съмнение или дори при оклеветяване.кога ще видим оставки при тези,които исползваха власта за крадене и облагодетелстването си Кирчо,Кокорчо,маймун Радев и т.н
4.
Дигами щангиии
09.04.2023 14:31:35
30
49
Където има замесен гейбераст, работата не е била никога добре. Като комунистите са.
3.
Я
09.04.2023 14:21:00
3
13
Малее той тоя голямо грозилище бе.Баси олигофренеца.
2.
оффф...
09.04.2023 14:18:35
5
70
Може да не е обвързан по никакъв начин с постъпките на брат си, но във всяка цивилизована държава, хората освобождават политически постове само при намек, че могат да влияят по някакъв начин.

Евала на момчето. Първият достоен човек в ГЕРБ. Да можеше и шефовете му да са такива.
1.
ПРАВИ МУ ЧЕСТ
09.04.2023 14:08:37
3
39
,Че ще си подаде оставката,при такова лайно като Чеченеца,който оказва се ,че му е брат.....но.....
стига да не остане само ЩЕ.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 Страната ни продължава традицията железопътният ни транспорт да е мърляв със стари изтърбушени влакове ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип Банките затягат ипотечното кредитиране Банките затягат ипотечното кредитиране От АББ отбелязват още, че банковата система у нас се характеризира с високи нива на капиталова адекватност Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша Скандалът започна, след като преди дни собственикът им обяви, че и последният работещ доскоро лифт на Витоша- Симеоновският, окончателно спира работа
Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори