×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще останат ли Чеченеца и Куката зад решетките?


Ще останат ли Чеченеца и Куката зад решетките?
Разследването на Чеченеца, Куката и Тротонетката е в много ранна фаза, работи се по няколко направления, каза районният прокурор на Пловдив Петър Петров.
07 Април 2023, Петък, 08:06 ч.
Автор: Флагман.БГ

 Според адвоката им момчето, което бе снимано как имитира куче, само е пожелало да участва

Очаква се прокуратурата в Пловдив да поиска постоянен арест за т. нар. "инфлуенсъри", познати в социалните мрежи като Куката, Чеченеца и Тротинетката. Те са привлечени като обвиняеми за хулиганство и са задържани за 72 часа, съобщава БНТ.

Причината за задържането им е скандалното видео, което разпространиха в социалните мрежи, с което унижават момче със специални образователни потребности в пловдивски мол.

"Разследването е в много ранна фаза, работи се по няколко направления. Две от трите обвиняеми лица имат предишни осъждания -  Петко Караилиев - Чеченеца има условна присъда за грабеж, която е изтекла, а другият има 7 присъди, но всичките му деяния са били извършени като непълнолетен и това ще окаже влияние по отношение на искането на мярката. Третият е неосъждан, но е отказал доброволно да се яви в полицията и да съдейства на органите на разследването", заяви в интервю за предаването "Денят започва" районният прокурор на Пловдив Петър Петров.

По случая се самосезира и Комисията за защита от дискриминация, която ще проверява дали е налице нарушение на закона.

Съветът за електронни медии също излезе със специална позиция, в която остро осъжда откритата демонстрация на бездушие към хора със специални потребности.

Според прокуратурата тримата са използвали наивността и специфичното състояние на младежа, за да го принудят да се снима - как имитира куче. Според адвоката на двама от обвиняемите обаче момчето само е пожелало да се снима във видеото.

„Искам да се обърна към родителите на подрастващите – гледайте какви клипове гледат вашите деца и кои инфлуенсъри следват. Не всички дават добър пример“, каза Петър Петров пред бТВ.

Прокуратурата продължава събирането на доказателства, като на този етап не са повдигнати обвинения на други лица.

Адвокатът на семейството на момчето, заснето в унизителния клип с Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката, пък посочи пред Нова телевизия, че на младежа е оказано психологическо насилие. Димитър Киров коментира, че в момента момчето е потиснато.

„Гледанията на клипа вече минават милион - състоянието му няма как да е добро. Както неговото, така и на семейството му. Младежът е в състояние, че реално няма психическата възможност да откаже на подобен натиск”, добави той.

По думите на Киров замесените в клипа са били напълно наясно какво извършват. „Това е чисто психологическо насилие, което му е оказано. Нямал е възможност и сила да откаже”, смята адвокатът. Той ще настоява за възможно най-тежкото наказание за замесените. 

На този фон и прокуратурата ще поиска днес съдът да наложи най-тежката мярка „задържане под стража” на Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката. Срещу тримата в четвъртък беше повдигнато обвинение за хулиганство.


В категории: Темида


Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
17
Коментара по темата
17.
Пепе
07.04.2023 12:55:38
0
0
До 09.Господин никой,образовай се малко.Не е сериозно да пишеш куп глупости,без препинателни знаци.На въпроса,дали си си по прост,ти отговарям : Да,много си прост.
16.
?????
07.04.2023 11:23:39
4
4
Наистина тъпа постъпка, но като гледам има толкова много случаи на домашно насилие, дрогирани и пияни карат по улиците като ненормални, свободно се разхождат хора с убийства, хора с по 20 криминални регистрации, крадци, педофили, изнасилвачи, пласьори, сводници и всякакви отрепки. Тук за някакъв шоу клип в който няма нито насилие, нито някой насила е правил нещо ми се струва доста пресилено да се говори за до 5 години затвор.
15.
99
07.04.2023 11:22:41
0
4
Сега Емили тротинетката ще разбере какво е да си на другия бряг !!!!
14.
А
07.04.2023 11:13:58
0
5
А флагман дето чакат да умре някой и да го снимат с пуснати коментари колко е криминално това?
13.
Ivo
07.04.2023 11:13:00
0
6
А политиците дето се отнасят с нас като с малоумни и не на кучета ни правят ами на плъхове кога ще влязат в затвора? Същото питам и за журналистите които ежедневно ни подценяват интелекта с маниплуативни статии?
12.
бат Пачо
07.04.2023 11:04:26
2
2
Едно врееме какво извращения имаше сега това е нищо.
1. Статуя - новобранец в казармата се съблича гол покрива се с чаршав , пеят се песни и се открива тържествено.
1.Костенурка - новобранец с каски на лаки и коленете с каска се засилва към стена или друга костенурка.
2. Ядене на люти чушки и моркови от зайците в техникумите
3 "Галерия" техникум по трактороремонт Велико Търново - първокурсниците се нарежда в редица на пейката и седвижат само с крака ,състезават се друга галерка.
4. Мерене на спалното с кибритена клечка
И много други.
По София биеха хората по спирките и всеки се свиваше, полицая няма, нямаше бензин за ладите..
11.
ТБС
07.04.2023 10:25:55
0
5
А защо тротинетката не е в карцер, малоумни ли сте? Няма сила която да принуди нормален човек, да причини това на друг човек. Ето защо скоро ще се върнем на Око за око, зъб за зъб - система,която прикрива, оправдава и защитава отявлени престъпници, ще бъде смазана.
10.
Toz
07.04.2023 10:16:26
0
4
Тоз,дебелия циганин май са го драли като са го арестували.Мн е кротък.Щом така искат да са велики с унижения и без да работят на кариерата И без това дебелия му трябва диета.Таз тротинетка в ареста ще и се зарадват здраво хахаа
9.
Някой
07.04.2023 10:07:19
0
12
Що ве продължавай те да ги гледате тея педали 1 милион гледани я не са виновни те а тея дето ги гледат как може веднага като стане нещо оп чакай да видя клипчето е аз като не съм го гледал да не съм по-прост от вас пълните им гушите на тея изроди дето на хора не приличат особено тоя дебелия става само за някой филм на ужасите
8.
До 7
07.04.2023 09:39:32
1
7
Тротинеткатаааа, майка й се е казвала явно Тротинетка.
7.
Kiro
07.04.2023 09:31:43
2
0
Коя е тази булкаааааа
6.
Мони
07.04.2023 09:30:05
2
13
Това инфлуенсърите човешко племе ли са или извънземни? Като искат положителни кликове защо не показват ка превеждат примерно стари хора или инвалиди през трафика, помагат за почистване на замърсените от такива като тях паркове. Това влияние трябва показват, за да имат положителни отзиви. Оказва се, че тези тримата са по-откачалки от горкото момче. Сега и тримата да им сложат каишка и намордник и така да припълзят до Съдебната зала. Това и аз ще гледам.
5.
До 4
07.04.2023 09:17:16
11
2
Ей животно... Отивай да се метнеш от хотел България
4.
. До Таня
07.04.2023 09:16:21
2
12
Таня еби си м@йката
3.
Tania
07.04.2023 09:13:09
15
3
Ех аз много им се радвах, сладури особено куката
2.
31
07.04.2023 08:26:36
0
37
Престанете да ги давате напред назад и ще увяхнат. Забравете за тия палячовци. Карайте децата си да четат книги,а не да гледат в социалните мрежи тия търбуси.
1.
А
07.04.2023 08:21:36
30
15
фенове путлер в гъз раждани
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори