×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Синята шатра в Бургас спука герберите от ревност


Синята шатра в Бургас спука герберите от ревност
Този транспарант раздразни ГЕРБ, защото около тяхната гордост Димитър Николов, са наредени най-видните фигури на синята коалиция
09 Октомври 2011, Неделя, 17:58 ч.
Автор: Бесове.бг

Хората на Бойко Борисов беснеят срещу транспаранта с техния кмет Димитър Николов, накачулен от седесари

Синята шатра на бул.“Богориди“ в Бургас, която се намира на около 100 метра от кметството, яко дразни управляващата партия ГЕРБ, подучи Бесове.бг. Причината да се възмущават герберите е в това, че тяхната гордост Димитър Николов седи в центъра на транспарант, заобиколен от най-важните фигури на Синята коалиция – областния шеф и водач на синята листа Костадин Марков, втория след него Вълчо Чолаков, председателката на ДСБ Таня Рускова, видния седесар Тодор Иванов и Стефан Цинцарски - фронтмен на "Гергьовден". На всичкото отгоре, кадърът е опасан с мотото „Заедно правим Бургас по-хубав“, сякаш затова основната заслуга е на сините.

„Факт е, че градът стана по-хубав заради мащабната строителна дейност, която е под ръководството на нашия зам.кмет по строителството Костадин Марков, взетите решения в ОбС са едно – реализацията и огромния труд са друго“, отсичат от синия щаб и се хвалят с постигнатото, защото никой не може да подмени произхода на Димитър Николов от СДС.


Който цени класическата музика, може да се снабди с билети за два концерта, ако дойде в Синята шатра на бул.“Богориди“
Всеки културен човек може тези дни да задоволи своите нужди от нещо стойностно, ако се завърти около шатрата.  Там ще бъдат раздадени 240 билета за класически концерти. Те ще се дават на бургазлии лично от кандидатите за общински съветници на “Синята коалиция”.

Билетите са за два класически концерта – за 13-ти и 27-ми октомври от 19.00 часа в концертна зала “Проф. Иван Вульпе” на Симфоничен оркестър при Държавна опера – Бургас.

“Този жест е към хората, които обичат класическата музика, но поради различни причини не си позволяват да й се наслаждават често. По този начин искаме да изразим и своята подкрепа към бургаската култура”, обясняват сините.


В категории: Власт , Политика


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
34
Коментара по темата
34.
сиси
13.10.2011 21:26:53
0
1
"240 билета подарък" - друг път,толкова са купили за да си уредят залата за мероприятие - това е наемът. Кебапчетата и кюфтетата подменят с културата,дори и на нея посегнаха с болните си амбиции за власт. Наистина ли бургазлии са слепи или лъскавата фасада на кражбите е ослепителна?!
33.
Истинска история
13.10.2011 12:02:28
0
2
Годината е 2010. Бойко Борисов тъкмо е поръчал на ДАНС проверка срещу Коцето Марков за крупни далавери в общината. На Митя Николов му припарва под гъза и е разколебан дали да остави другарчето само да потъва в блатото или да извади от паричките, спестени от контрабанда на сухо мляко.
Та по това време на любопитно видео се вижда как Коцето Марков влиза в офиса на известна пиар агенция с няколко папки под мишка, с компромати срещу Митя Николов и казва: "Няма да се давя сам".
Папките съдържат конкретна информация, която може да съсипе Митя. Към тях има и запис с гласа на Коцето Марков, който дава пикантни разяснения по съдържанието на папките.
Няколко дни по-късно човек от агенцията е засечен и сниман на тайна среща извън града с Митя Николов.
После изненадващо проверките срещу Коцето Марков секват, но записите и папките стоят. Въпрос на време е да видят бял свят.
32.
Истината
13.10.2011 01:44:43
0
2
Митя се насра да краде, но използваше за мръсната работа Коцето Марков, щото той трябва да е в бяло. Обаче като става дума за пари, ама за много пари, Вожда на ГЕРБ не прощава. И в прав текст му каза на Митя - оправяй се там, ще те покрия, но не спечелиш ли втори мандат, ще ти спукам гъза от прокурорски проверки и ще ви пратя с любимия ти Марков да си правите компания в пандиза.
И Митя пак се насра - тоя път от страх и при кого да отиде ако не при любимия Коце Марков. Сега двамцата си правят заедно кампания на гърба на ГЕРБ, белким ако го изберат бургазлии пак за кмет, да си подсигури верни хора в общинския съвет, че да може да опъва юздите на гербаджии, щото той и те вече не могат да си дишат въздуха.
Митя Николов и Коцето Марков - заедно завинаги, че иначе - раирани костюми.
31.
Червената шапчица
12.10.2011 05:32:33
0
1
ХА СЕГА СВИЙТЕ В НЯКОЯ ОТ СТРАНИЧНИТЕ УЛИЧКИ НА ПРЕКРАСНОТО Т. НАР. ЛАРГО И СИ ТУРЕТЕ РЪКА НА СЪРЦЕТО, ПА ЧЕСТНО КАЖЕТЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАТ. СЯКАШ ИЗВЕДНЪЖ ПОПАДАТЕ В НЯКОЙ ДРУГ ГРАД - НЕ И В НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ЖИВЕЕНЕ. АМАН ОТ ПОКАЗНОСТ И ЛЪСКАВИ ФЛЬОНГИ В ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯ ЦЕНТЪР.
30.
БАЙ МАНГАЛ
11.10.2011 22:48:03
0
0
МЕКАТА КИТКА или МИМЕТО МОМАТА, КАКТО СИ МУ ВИКАТ МЛАДЕЖИТЕ, Е ТИПИЧЕН ВЪЗПИТАНИК и ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ на МЛАДИЯТ ЙОАН КОСТАДИНОВ ! ВСЕ ПАК, ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ БЕ СОЛ ТАШАК на ПИЯНДЕТО, А СЛЕД КАТО "ТАТКО" ЙОАН СЕ ОТТЕГЛИ, МОМАТА ПОЕ ЩАФЕТАТА за ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ.
И КАКВО? ЗАМЕТЕ ВСИЧКИТЕ КРАЖБИ и ДАЛАВЕРИ оТ 2001г. ТА ДО 2011г. , А И ЗА ОЩЕ ЧЕТИРИ СЕ Е НАГЛАСИЛ, ДА КРАДЕ В КОАЛИЦИЯ С КОЦЕ МАЦА ...

А, КАТО СИ ОТИДЕ МУТРАТА С ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ НА ПРОЛЕТ, КАКВО ЛИ ЩЕ ГУШНЕ ГУГУТКАТА НИКОЛОВ, СЕЩАТЕ СЕ НАЛИ !?? .... НАЙ-ДЪЛГОТО оТ ЧУВАЛА С ..УТКИТЕ .
29.
Силен
11.10.2011 16:23:45
0
1
Митко Николов не се е снимал насила с тези хора и не се е разграничил или дистанцирал от тях.Това са кадърните му работещи специалисти ,с които той направи чудеса за града.Сигурен съм ,че с бюлетина 38 подкрепям Митко и екипа му.Дай боже още един мандат и много повече сини в екипа му да направят новата промишлена зона, пристанището , транспорт-а и да осигурят хиляди добре заплатени работни места за бругазлии.Без значение от коя партия са тези хора ако ще и от ДПС да са бих гласувал за тях.Дори БСП не плюят по тях и стореното от тях, чест им прави това.Само овластените гербери мазници май са против и пл'ят единствено.
28.
Милан Тодоров
11.10.2011 09:38:01
1
1
Аз подкрепям безрезервно сегашният кмет поради една единствена причина - града не е същия от както той е на власт. За платените места мисля , че това няма първо нищо общо с кмета и второ познавам двама от изброените по-долу и те също работеха и направиха доста като също подкрепяха и работеха рамо до рамо с кмета, а Димитър Николов не реди листи! Димитър Николов нарежда и краси само Бургас. Дано хората не забравят от кой пое града ни и в какво състояние, ...а как изглежда сега (мечта която дано да продължи и през следващия мандат).
27.
Алфа Орисърчс
10.10.2011 23:31:55
3
1
Резултати от вота- Николов пръв!
ГЕРБ 14, БСП 8-9,НФСБ- 5-6
Останалите максимум 3, 2, 1
Има и нулеви резултати, но ще ги спестя, за да не се разстройват предварително носителите им
26.
Фен
10.10.2011 21:32:36
1
1
Абе верно че Николов е на йдобрия обаче с тези негови приятелчета-Бойчев,Стойчев,Абумелих как да кажа,че е така.Виж ако ги разкара по далече от себе си ще е друго нещо ама как да стане като тези са си платили яко местицата.
25.
Весо С.
10.10.2011 21:26:38
3
2
На всички злобари искам да кажа,че Димитър Николов може да не е супер герой но за сега по добра кандидатура от неговата не се предлага.Познавам другите кандидати и за всеки един мога да кажа ,че са достойни хора ,кой повече,кой по малко заслужаваш да бъде нечий избранник.Но ще бъде избран Димитър Николов защото той е просто по добрият-знае какво,как и защо трябва да се направи.А което не го знае,трябва ние гражданите да му го подскажем и то сега-преди изборите.А на плювачите........те са си такива,да не им обръщаме внимание.
24.
Милан Тодоров
10.10.2011 20:45:28
3
2
Като гражданин на Република България и избирател от град Бургас чувствам кмета Николов като един от защото той е един от нас. Знае болките на града и нуждите на гражданите и не остава безразличен към всякакви проблеми и предложения независимо какъв цвят носят. Ако са за доброто на града Кмета Димитър Николов ще направи всичко по силите си да се реализират. Наистина има само едно място където кмета трябва да отиде и това е отново на кметския стол.
23.
Добрин Георгиев
10.10.2011 16:22:05
3
7
На тези, които плюят срещу кмета на Бургас Димитър Николов ще кажа:Господа, няма наш и ваш кмет .Кметът е един и той е на всички бургазлии, и ако вие сте слепи за хубавите неща които се случиха в Бургас през последните 4 години ,милионите инвестиции ,които влязоха в нашата община ,то бургаските граждани не са слепи за разлика от вас и ще подкрепят Д.Николов за втори мандат ,защото за 4 години той направи за нашия град много повече ,отколкото всички негови предшественици взети заедно и това се вижда .Гласувайте с бюлетина номер 2 за Димитър Николов !.
22.
N: 38
10.10.2011 15:32:52
3
3
ЗАЕДНО ПРАВИМ БУРГАС ПО-ХУБАВ.
Браво и на кмета , който не забравя от къде е тръгнал и тези които винаги са го подкрепяли .Браво и на Синята коалиция в Бургас , че независимо от мръсната игра на нац.предизборен щаб на ГЕРБ срямо сините в страната (за справка Плевен и Монтана) , ясно застават зад гърба на издигнат от ГЕРБ кандидат.
Да пожелаем на Митко Николов успешен втори мандат , поне колкото беше първия , а на Синята коалиция повече съветници в общ.съвет на Бургас.
Градът ще спечели много от управление излъчено от партиите членки на ЕНП.
21.
Сияна Ненкова
10.10.2011 12:25:48
7
6
Няма по-добър Кмет за Бургас от г-н Николов, обичан от млади и стари. Той направи Бургас един модерен, красив град, като запази природните му дадености! Стига вече с това мрънкане, какво сте направили Вие за града ни, че се обаждате неподготвени?
20.
blue
10.10.2011 12:01:54
4
4
Nikolov e nai-uspe6niq kmet na Burgas za poslednite 15 godini.Opravda doverieto na Burgazlii i dori nadmina o4akvaniqta .Zatova ima podkrepata na Sinqta Koaliciq
19.
kasa
10.10.2011 11:57:31
4
4
VA6IQ KMET MU E VREME DA SI HODI samo reviziq trqbva
18.
Милан Тодоров
10.10.2011 09:53:45
7
7
Нашият кмет Николов направи това което всеки кмет в страната не е направил в които и да е друг град - направи го европейски. Каквото и да се казва за него в крайна сметка щом излезете извън жилището можете да видите резултатите бургазлии. Д.Николов - бюлетина номер 2!
17.
Вилизар Георгиев
10.10.2011 09:36:06
7
10
Как може само да плюете,вижте града е на първо място по развитие.Кой друг град има такъв център или такива улици стига сте гледали само кой от коя партия бил, с кой се бил снимал този град не е виждал такова развитие от 20 години и пак не сте доволни.Димитър Николов е свършил повече от който и да е друг кмет, не само на Бургас.Има неща който още да се свършат и вярвам,че той ще продължава да работи за града
16.
Обадете се на ОДМВР посредника
10.10.2011 04:24:10
1
23
ГЕРБ имат корумпиран шеф на полицията в Бургас-Милен Димитров -Подлогата.
Да му наредят да направи престъпна група от Синята Коалиция.
Това Подлогата го може да го направи в съня си. Има си един куп послушни прокурори да му довуршат поръчката.
15.
Бил Моър (HBO)
10.10.2011 00:19:18
2
4
„Каква е разликата между това да бъдеш гадже на Чарли Шийн и да си електорат? В първия случай като те еб@ват, поне ти плащат!”

„Време е редовите американци (БЪЛГАРИ) да кажат на политиците (ГЕРБ) това, което хората от Детройт казаха на Чарли Шийн по време на последното му шоу там – "Това са пълни глупости! Върнете ни парите!”
14.
Сияна Ненкова
09.10.2011 23:28:20
8
8
Господа, моля не се обаждайте неподготвени. Ако не беше г-н Николов, щяхте още да живеете в потъналия в кал и дупки град. Отворете си очите и вижте колко прекрасен стана града ни благодарение на г-н Николов.
13.
хахх
09.10.2011 23:05:55
4
9
Те и циганите на село се снимат с магарето, дето им мъкне откраднатото желязо.Това тук е градска мода :)
12.
наблюдател
09.10.2011 23:02:21
4
5
ей, G4LIFE, ти си от изсвятканите герберасти, дето му ядете от ръчичката.Изкарвай си сам хляба с честен труд, а не с герберастки далавери в Бургас и тогава се изказвай,а?Тези на снимката са от неговата шайна далавераджии, фенове на затвора, капиш?
11.
G4LIFE
09.10.2011 21:05:50
12
9
Те всички искат да си направят снимка с КМЕТА, защото е НОМЕР 1 . Това са просто фенове на тази снимка, фенове на Николов, защо да се ядосва ГЕРБ? Доста хора се снимат с Кмета и е гордост за тях, както се гордеят и СДС, защото нашия Кмет е номер 1
10.
БСП
09.10.2011 20:34:14
5
13
моля, моля, да се разберем - първо ние си го командировахме в Русията да го изучат на мама момчето в РАБФАК-а, после временно го преотстъпихме на СДС, но отвътре Мутето си е червен
9.
asasasas
09.10.2011 20:31:22
5
8
Вярно си е , че основната дейност по стройтелството се извърши от зам.-кмета Костадин марков като част от екипа на Николов и затова и той беше най-яростно оплюван от опонентите на кмета Николов в Общиснкия съвет.Но човека си вършеше работата и резултатите са налице!!!
8.
poluks
09.10.2011 20:27:00
3
10
Те ГЕРБ-Бургас толкова си повярваха че дори не си направиха снимки с кмета , който сам като личност им носи повече от половината гласове в Бургас !? Е нормално е човека да се снима с хората който го подкрепиха през 2007 година и са готови да го подкрепят и занапред.
7.
Конкорд
09.10.2011 20:14:06
6
8
Да, Николов беше в СДС където го тъпчеха, а сега той ги поскрепя. Освен това наистина би трябвало да се освободи от някой човек от екипа си, негов заместник. Защото скандалите които се радваха на относителен комфорт първия мандат, втория ще се разгорят доста по сериозно.
6.
неизвестен
09.10.2011 19:38:18
5
9
Произходът на Митко Николов съвсем не е "седесарски" - върнете се малко по-назад - чисто комунистически! Кой наистина го е командировал първо в СДС, после в ГЕРБ?!
5.
наблюдател
09.10.2011 18:48:56
5
4
по тъп материал не съм чел
4.
adfgafg
09.10.2011 18:47:48
7
6
Искаш да кажеш я ОПРАЗНИХА тая Община!!!!
3.
Седесар
09.10.2011 18:38:29
4
6
Така е!!!!! Гласувайте за нас,защото Димитър Николов и Кастадин Марков оправиха тая община!!!!!!!!!!!
2.
До предния
09.10.2011 18:38:26
4
6
Не знам дали си седесар или комунист под прикритие. Но за СДС- те няма да вкарат и двама!!!!
1.
Иска ви се))))
09.10.2011 18:34:12
4
10
Че ГЕРБерите какво се възмущават изобщо? Цял Бургас знае че Митко си е наш човек и ние го командировахме за кмет щото те нямат човешки ресурс за тази работа! Те са "партия" на 3 години а ние сме традиция от 20. а сега видите ли били бесни))))))))) хахахахаха! Митко си знае от коие и знае че на изборите ГЕРБ вече няма да вкарат толкова народ като преди 4 години така че Митко без нашата листа в съвета ще е гол и бос! Бургазлии гласувайте за истинските сини! поне в Бургас да оцелее синята идея.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори