×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ си иска отново Ново Паничарево и Веселие с Яна Жекова и Стойчо Карабинов


ГЕРБ си иска отново Ново Паничарево и Веселие с Яна Жекова и Стойчо Карабинов
Яна Жекова и Стойчо Карабинов са кандидати за кмет в Ново Паничарево и Веселие, те вече имат по един успешен мандат въпреки, че Приморско се управлява от БСП
03 Октомври 2011, Понеделник, 19:59 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА Видео и снимки Добромир ДОСКАЧАРОВ

И двамата кметове имат успешен мандат зад гърба си, въпреки че община Приморско се управляваше от БСП

В морските общини, в които вниманието се приковава от лъскавите курортни градчета и множеството забавления в тях, намиращите се на метри малки населени места залиняват. Кметовете на тези селища вегетират, особено ако са притискани от общинския кмет, който обичайно загърбва селата и ги държи на ръба на оцеляването, което води до напълно разбита инфраструктура, сиви и очукани сгради, липса на детски градини, затворени здравни служби и жители, което ако още не са избягали напълно, то поне работят в близкия по-голям град.

Подобна би била съдбата и на трите села в община Приморско, в които местните хора имат думата и могат да избират кмет – Веселие, Ново Паничарево, Ясна поляна. В тях обаче избраните на предните местни избори кметове, издигнати от ГЕРБ, не жалиха сили да излязат от сянката на Приморско и да поддържат развитието им. Двама от тях отново са кандидати за кметове, издигнати за предстоящите на 23 октомври местни избори. Те са интелигентни, млади хора, които

ярко изпъкват сред опонентите си.

И имат предимството, че вече са доказали пред съселяните си, че могат и знаят как да работят и въпреки, че са били притискани от общинската власт, която досега беше в ръцете на БСП, са успели да бъдат не просто безгласни букви. И не просто съпричастни към проблемите на хората, а истински управници, разработващи проекти, защитаващи местните интереси, откриващи работни места.

В селата Ново Паничарево и Веселие кметовете на ГЕРБ, които управляваха през мандата 2007-2011 година - Яна Жекова и Стойчо Карабинов са издигнати от партията за още един мандат.

Яна Жекова е родена в Бургас, но още от дете живее в живописното многолюдно село, където има над 1100 жители, от които 660 са избиратели.  Жекова там е завършила своето основно образование, след което учи в престижната Немска гимназия в Бургас. По-късно завършва висше образование в БСУ, специалност „Счетоводство и контрол”.

 
Яна Жекова у дома си, където всичко е изтертипено, тя се гордее с Ново Паничарево
„През моя мандат много конкретни неща свърших, но и доста не успях, защото за много от тях бях зависима от общинския бюджет”, каза Жекова. Въпреки, че не срещала особено разбиране от червената общинска власт, Жекова успяла да създаде на местните хора основни удобства. Използвала личните си връзки и контакти за изграждане на нов трафопост. Жителите на крайните къщи на селото и част от масивните вили си отдъхнали, тъй като заради проблеми с тока преди това често оставали на тъмно или им гърмели електрическите уреди. 

Яна Жекова привлече мащабна инвестиция

- немска фирма инвестира в производство като на 1117 декара земя разположи плантация за отглеждане на акация. По-големият плюс обаче е, че фирмата отвори работа на местни хора, там намериха препитание 35 души, което на фона на икономическата криза е сочено от жителите като голям успех.

Друг плюс на Жекова в Ново Паничарево е, че в центъра на селото е монтиран и банкомат, който също е голямо улеснение, тъй като вече не се налага за потребителите да пътуват до Приморско всеки ден, за да теглят парите си.

Проектите за ремонта на детската градина, за канализацията на селото, както енергийната ефективност на училището обаче са загърбени от досегашната общинската администрация, вероятно заради партийните различия на кметицата на Приморско Лиляна Димова от БСП и Яна Жекова от ГЕРБ. Жекова искрено се надява, че през следващите четири години ще работи в екип с новия общински кмет Димитър Германов, с когото заедно ще търсят подкрепата на министерствата, за да може тези хванали прах проекти да видят бял свят.

Стойчо Карабинов има същия мотив

 да се кандидатира отново за кмет на Веселие, той иска да се реализират проектите и идеите, които има.

 

Стойчо Карабинов е в отпуск, но не спира да мисли за благоустрояването пред параклиса „Св.св.Константин и Елена“

Селото е с 480 жители, районът е привлекателен за много хора от Бургас, Созопол и Приморско, които имат там вили, тъй като природата е много красива. Карабинов е завършил образованието си в Бургас, бивш военен, от 12 години е пенсионер. Той е познат на хората като контактен, дружелюбен човек, който не се успокоява докато не постигне целта си. Дори сега, когато е в отпуска от кметството заради започналата предизборна кампания, той пак често навестява работниците, които правят кът за отдих в покрайнините на селото, край параклиса „Свети Константин и Елена”.




В категории: Приморско


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 7
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
49
Коментара по темата
49.
тъпчо
21.10.2011 00:55:35
0
0
Много прости хора на този свят!!!Защо не се видят те какво представляват ,а не спряха да гледат в чуждата паница?Смотаняци прости ,защо не спрете?Пак ще гласуваме с №2!!!!Да го ду...е!
48.
novo pani4arevo
19.10.2011 22:55:32
0
0
Koi o6te ne ste okepazili ot semeistvoto na Qna?6to ne prestanete be dolni izmecqri?Kolkoto pove4e q o4ernqte tolkova pove4e 6te q podkrepqme......
47.
ПАНЧАРЕЦ
19.10.2011 17:49:31
1
1
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,не спряхте бе!Просто нямам думи....това много късно го публикувахте!Ние го очаквахме още като започна кампанията,защо толкова късно,май чакахте да минат събранията и тогава.НИЩО НОВО!!!!!С тези грозни инсинуации няма да спечелите изборите...
46.
novo pani4arevo
19.10.2011 09:49:38
0
3
Спазва ли законите ГЕРБ?
“Искам да кажа само две важни неща на хората в залата. Първото нещо е, че законите в България се правят, за да защитават политиците. Депутати, съветници, кметове, зорът е, докато ги изберат. После четири години могат да си правят, каквото си искат. Само че при ГЕРБ ние не искаме това да се случва. Затова всички хора, които виждате, зад гърба ми кандидати за кметове и общински съветници са подписали декларация. Декларации между Вас и тях, за които аз съм гарант. В случай, че се съберете и кажете, че някой от тях не е изпълнил поетите ангажименти, той е длъжен да си подаде оставката. Ако е кмет - нови избори ,ако е общински съветник, напуска, а на негово място влиза следващият в листата. Всички други приказки, които се говорят, са глупости, че аз ще командвам в Бургас. На мен ми стига София.”Бойко Борисов
Ето още един пореден случай на остра липса на морал и липса на адекватна реакция от управата на ГЕРБ- кметицата на с.Ново Паничарево, Яна Жекова, която е член на ПП ГЕРБ и е била кандидат-кмет на ГЕРБ-Приморско от 12.02.2010 г. до 15.03. 2010 г., е съставила в качеството си на длъжностно лице- кмет на кметство с.Ново Паничарево, официални документи, в които е удостоверила неверни обстоятелства.По този повод от прокуратурата заявяват: „Жекова е извършила нотариална заверка, която е в нейните правомощия, но тя е подпечатала документи със съдържание, което не съответства на волята на заявителите. И това е престъпление с висока степен на обществена опасност. Ясно е, че става въпрос за умишлено деяние”.
Това престъпление е с висока степен на опасност, защото касае около 60 души, а според някои дори 100 души?!
Село Ново Паничарево се намира в полите на Странджа планина, на 30км южно от Бургас и на 15км от Приморско-общината, на която е съставно селище. Жителите му са едва 908 души по данни от 2010 г. и 60 души в едно такова селце са почти гарантирано роднини помежду си.
Разследване на Бургаската районна прокуратура установявя, че кметицата на ГЕРБ грубо е злоупотребила с доверието на избирателите си и тихомълком, без знанието на новопаничаревци, прехвърлила парите им за допълнително пенсионно осигуряване от фонд „Съгласие” в „Алианц България”.Ето как е описано деянието й в Определението на Бургаски районен съд от 06.10.2010 г. по НЧД №3957 по описа за 2010 г.:

„Производството е по реда на чл.69 от НПК.Образувано е по повод на постъпило искане от прокурор при РП гр.Бургас за отстраняване от длъжност на Я.М.Ж., ЕГН ********** - обвиняема по ДП №ЗМ15-124/2010 г. по описа на РУП на МВР-гр.Приморско.В съдебно заседание искането се поддържа от представителя на РП-гр.Бургас.Към искането е приложено ДП №ЗМ15-124/2010 г. по описа на РУП на МВР-гр.Приморско, което е висящо. Същото е образувано на 21.06.2010 г. срещу виновното лице за престъпление по чл.311, вр.чл.26, ал.1 от НК.
В хода на разследването, на 17.09.2010 г., в присъствието на защитник, Я.М.Ж., ЕГН ********** е привлечен като обвиняема за престъпление по чл.311, ал.1, вр.чл.26, ал.1 от НК, а именно за това че: ”В периода от м. февруари - м. март 2010 г., в с. Ново Паничарево обл.Бургас – в условията на продължавано престъпление, в качеството си на длъжностно лице – Кмет на кметство с. Ново Паничарево, в кръга на службата си съставила официални документи, в които удостоверила неверни обстоятелства с цел да бъдат използвани тия документи като доказателства за тия обстоятелства – положила нотариална заверка в заявления за промяна на участие и прехвърляне на натрупаните суми по индивидуалната партида в друг съответен фонд за допълнително задължително пенсионно осигуряване, както следва:.....
Обвиняемата Ж. е привлечена като обвиняема за умишлено престъпление от общ характер, което по смисъла на чл.93, т.7 от НК, не е “тежко”, тъй като за същото се предвижда наказание лишаване от свобода до пет години и лишаване от право по чл.36, ал.1, т.6 от НК, а именно лишаване от право да се заема определена професия или дейност.
От доказателствата, събрани на досъдебното производство до настоящия момент и по-конкретно от показанията на свидетелите П. Петрова, Йорданка Раева, Михаил Генов, Станка Димитрова, Тодорка Чолакова, Демир Чолаков, Зюмбюла Иванова, Иван Василев, Кирил Киров, Атанас Панайотов, Григор Йорданов, Дияна Грудова, Манда Петкова, Митко Димитров, Златин Йорданов, Анка Василева, Георги Йорданов, Неда Милева, Зюмбюла Иванова, Георги Ангелов, Милка Христова, Михаил Атанасов, Пенка Иванова, Стоянка Иванова, Стоянка Станкова, Динко Недев, Генчо Русенов, Румяна Димитрова, Иван Димитров, Данаил Христов, Петко Караниколов, Тодор Панайотов, Яни Йорданов, Ж. Димов, Янчо Чолаков, Михаил Михалев, Янка Войкова, Мариан Георгиев, Георги Йорданов, Яни Раев, Райна Андреева, от изготвената по делото графологична екпертиза на веществени доказателства, може да се направи обосновано предположение, че обвиняемата Ж. е извършила престъплението, за което е привлечена като обвиняема, както и че същото е извършено във връзка с работата й като кмет на Кметство с.Ново Паничарево, т.е. налице са две от предпоставките на чл.69, ал.1 от НПК.
Изнесеното като основание в тази насока твърдение на прокурора, че от показанията на някои свидетели по делото, обвиняемата се опитва да оказва натиск на свидетелите по делото, чиито показания са от значение за разкриване на обективната истина, не кореспондира със събрания по делото доказателствен материал. От една страна, никой от разпитаните свидетели не дава показания в смисъл, че обвиняемата им оказва натиск по някакъв начин. Такъв извод не може да се изведе и от показанията на свидетелите Иванова /стр.60/ и Василев /стр.61/, които заявяват, че разговори са водени с брата на обвиняемата, но не и че им е оказван натиск, още повече че след този разговор свидетелите са дали показания, че не са подписвали заявлението.Предвид на изложеното, у настоящия съдебен състав не се формира убеждение, че ако обвиняемата не бъде отстранена от длъжност, съществува реална опасност същата да създаде пречки за обективно, всестранно и пълно изясняване на обстоятелства по делото, поради което и приема, че не са налице всички кумулативни предпоставки, визирани в чл.69, ал.1 от НПК, поради което и обвиняемата не следва да бъде отстранявана от длъжност.
Водим от гореизложените съображения и на основание чл.69, ал.2, вр.ал.1 от НПК, Бургаският районен съд
ОПРЕДЕЛИ:
ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ и НЕ ОТСТРАНЯВА ОТ ДЛЪЖНОСТ Кмет на кметство с. Ново Паничарево Я. М. Ж., ЕГН ********** - обвиняема по ДП № ЗМ15-124/2010 г. по описа на РУП на МВР - гр. Приморско.“
Случилото се показва няколко нелицеприятни извода както за партията ГЕРБ, така и за българското правосъдие, което се оказа според думите на американския и германския посланик годно да работи за платежоспособния и обратното за простите, обикновени хора...
Това е нещо като казуса с Владо Кузов и педофилията, който в този случай би бил оправдан и оставен примерно да управлява детска градина , където свободно и безнаказано може да практикува онези срамни и осъдителни действия, това е паралелът с кмета на ГЕРБ в това странджанско село.
„Наглите” от ГЕРБ напротив, продължават да подкрепят човек, който е извършил престъпление, дори и морално не го осъждат, нещо, което го окуражава.
45.
до № 42
18.10.2011 12:08:40
1
1
Лаехте за Яна Жекова -добре.Говорихте какво ли не за нея до там ли паднахте толкова ниско че пишете и за децата и бе измекяри прости.Жекова има две прекрасни деца а тези дето пишат да погледнат тяхните ,че са отгледали не деца а изроди-престъпници.Ха сега да разбера защо Лиляна Димова изгони от листата си Надежда ,а?Защото Надежда е долна клюкарка и интригантка и пак се осра както прави всеки път. № 2 за Яна Жекова.
44.
anito
17.10.2011 01:45:05
0
0
Ne znam kakuv primer davat decata na Qna,ama za6to namesvate tqh?I dvete i deca sa krotki i vazpitani,za razlika ot pi6e6tiq komentara.Predi da kleveti6 nqkoi se ogledai i vij sebe si,za6toto ne se znae kakvo moje da ti podnese jivota.Ostavete horata na mira,kakto i da se opitvate da q 4ernite,nie si gi poznavame i......nqma nujda
43.
ню пънч
17.10.2011 01:22:36
0
0
Какво да мислим?Вече просто ни е чудно до кога ще пишете простотии и гадости за тази жена!Що Нада не си погледне нейния син дето като кандидат за общински съветник преби 14 годишно дете и му пукна тъпанчето,а сега ходи да го моли да не повдига обвинения,че сина и ще стане за кипазе пред хората.А за пушенете май трябва да питаме снаха и какво пуши а не дъщерята на кметицата или по скоро да я попитаме кога от денонощието снаха и е трезва ?Аз предлагам вече да спрем с простотиите и да престанем да пишем за хората а да се погледнем първо ние на какво приличаме.
42.
42
17.10.2011 01:01:58
2
1
Dokato Qna se zanimava s gluposti,du6terq i Marielka si pafka kakvo li ne na centara i sin4eto i hodi i 4uvurka v bankomata s koito Qna se gordeela,kolko komi4no a?! Gospojata purvo trqva da opravi decata si i posle seloto ...4e kato deca na ne davat hubav primer a? kakvo mislite ?!!?
41.
ню пънч
16.10.2011 15:55:25
1
1
знаем кой ръси простотиите по адрес на Яна Жекова.Нада и сестра и.Най насраните пачаври в село.Нада трепери да се домогне до власта а не се погледне че е тъпа и проста селянка.Мястото и е в краварника не в кметството.
40.
ПРИМОРСКО
16.10.2011 08:38:55
1
1
Ех, това Ани! Колко време е изгубило да пише по форумите? Що се хаби?
39.
анито
15.10.2011 23:42:04
1
2
И господ няма да ти помогне. ГЕРБ ще спечелят!!!
38.
Ани
15.10.2011 22:10:04
3
3
За бога хора не гласувайте за ГЕРБ!!!!
37.
ромите от махалата
13.10.2011 22:42:20
1
0
От кога кметицата живее в Бургас,май нещо не ми става ясно?Ако Яна не е болеше за селото нямаше 4 години да се мъчи да направи нещо,въпреки спънките от Димова и Стойчев,а да не говорим за обажданията на Нада по телефона,за да не отпуска пари червената кметица.Стига сте приказвали,ние всички знаем за какво става въпрос.Тая жена дето искате да стане кмет е с болен мозък!Тя не умее да прощава и да прави добрини,нейната цел е не да се случи нещо в селото,а да си отмъсти на хората които не гласуваха за нея.А дали един човек защитава Яна ,ще поживеем и ще видим на 30.10.2011г.Недейте да си мислите,че ако селото има червен кмет нещо ще се случи,тази комбинация вече ни е позната.Пари няма да видим!!Това е ясно,за това ще си дадем шанс на Жекова като пак си я изберем,защото "гнусотиите"които пишете че са станали НИЕ ги знаем....няма нужда да ни казвате.
36.
pan4arec
13.10.2011 17:51:13
1
2
tq qna 6toto mnogo misli za seloto si,za tova ne znae kak se krade i q sadixa.aide edin 4ovek tuka za6titava qna.ve4e ste sme6ni.ne moje 4ovek,koito ne jivee v selo,a v burgas da mu e tolkova milo za selqnite.Samo Nadejda za kmet,za6toto samo tazi jjena q boli za seloto i vijda kakvi gnusotii stanaxa v pani4arevo za 4 godini.Az ako sam na Qna 6te me e sram da se kandidatiram pak.
35.
Ромска нация
12.10.2011 09:59:59
3
3
Защо не си отваряте очите и не погледнете реалното, а пишете само глупости и простотий.Като в началото Яна Жекова е била зависима от общинския бюджет, което не е бил отпуснат, дори бяха подготвени проекти за селото, но бяха отхвърлени от кметицата на общината Лиляна Димова! Защото целта на Л.Димова беше да злепостави Яна Жекова, за да се провали като кмет през целия си мандат, заради партийте която ги разделя.За това г-жа Жекова не е успяла, << ЗАЩОТО ПО КРАЙ СУХОТО ГОРИ И СУРОВОТО >>! За това простаците я оплюват,но тя го е доказала,защото в последно врме по нейния мандат, тя е успяла да изгради някой удобства за селото, като е използвала свой лични връзки, без намесата на общината! Създала е работни места за жителите на селото, чрез фирмата която е съдействала,включително и за банкомата което беше поставен. В никое село няма поставен банкомат, освен нашето, въпреки с големи трудности тя е успяла. Затова си затваряте очите, да не погледнете истината, защото ви яд, че не се е провалила в последното си врме и от завист я нападате! За мен Яна Жекова е достойна за кмет на нашето село! Защото тя доказа, че може и я интересува за пороблемите на селото, но трябва да махнем червената общинска кметица,за да дадем шанс на Яна Жекова!
34.
Дундичка
11.10.2011 16:44:40
2
8
Ах, хора, хора, всички ние сме една шепа пръст! След като си отидем от този свят не вземаме със себе си къща, имот и власт! Истински е този човек, който оставя следа след себе си. Баща ми - Стоян Дундата никога не е бил кмет на с. Ново Паничарево, но остави трайни следи в сърцата на много от хората. Няма да Ви призовавам да гласувате с който и да е № бюлетина, но Ви призовавам да бъдете по-сърдечни и толерантни! Защото същността на живота е да обичаме и прощаваме!
33.
циганка
10.10.2011 20:01:57
3
3
забравих да кажа че ще гласуваме за бюлетина № 2 .
32.
циганка
10.10.2011 19:55:33
2
2
ай Надо ,много си проста ма.Стига си писала простотии за Яна Жекова.Не можеш да и се намажеш на малкия пръст нито на семейството и нито на къщата и нито на родата и нито на образованието и.Ти си една проста селянка , тъпа и долна.Ше станиш кметица на кукуву лято.Ние не сме вече прости .Искаме си Жекова .Само ти пишеш простотии срещу нея.Ай сиктир ма пачавро.
31.
циганин
10.10.2011 14:30:37
0
0
На 30 ти някои ще въртят кючеци,а други ще си плачат.А тая бюлетина №2 я наврете в младия ку***нски г*з на вашата Яна и пийте по една студена вода в новия ви бардак.
30.
До 27
10.10.2011 12:46:33
3
0
Да го ду..ш!!!!!!!Просто ще се пръснеш от яд ама със стари ку.ви нов бардак не става!!!!Бюлетина №2
29.
До истината
10.10.2011 08:30:01
0
0
За червената ви кметичка няма някой да не знае колко бетон се е залял за нуждите на кандидат зет си и бившата си снаха,а що се отнася за бат Ламбо на синята кметица той си има достатъчно пари да си направи това което е направил и няма нужда някой да му прави подаяния.Ти Май освен да бълваш г..на против хората нищо друго не можеш ,а дали ако трябваше да си пишеш истинското име щеше да имаш смелостта да приказваш простотии срещу хората без да имаш основание?Колкото и да ви е мъчно хората много добре познават червената и знаят с какво се е занимавала преди така че просто ще чакаме 23....
28.
До №19
09.10.2011 21:32:50
1
1
Снахичкееее,не се напъвай толкова.Гледай си щерката,че докато кометката черпи на Митра тоя и ония и на твоето дете му се разваля диетата с тия шоколади и пържени картофи.Лоша услуга ти правят.
27.
Истината
09.10.2011 21:27:59
0
0
За червената кметица не се знае да е заливала бетон,но за Яна Жекова се знае,че е направила огради и това онова на бат си Ламбо с общински бетон и лиши децата и детската градина от ламинат и хубави врати за да си направи къщата в Ново Паничарево.
26.
До №25
07.10.2011 23:00:57
0
3
ХА, ХА,ХА - Ти Цветанов за много умен и логичен ли го смяташ...?
25.
До №24
07.10.2011 22:22:58
0
0
Ха,ха,ха иска ти се!Ще видим знака съдбата какво ще покаже на 23.Два избора с по едно първо място-това е логиката,той Цветанов го каза
24.
До №23
07.10.2011 22:14:40
0
2
Бюлетина №2 не е печеливша!
За справка , питайте Димитров за изборите преди четири години. Да точно така, неговата бюлетина беше с този номер. Може би е знак от Съдбата?
23.
българче
07.10.2011 19:26:42
1
1
Защо не престанете с простотиите?Каквото и да приказвате,не може да промените нащата,те вашите хора 4 години не спряха да приказват и да правят мръсотии,ама той господ гледа....Бюлетината е с №2
22.
Истината
07.10.2011 09:17:51
0
2
Ами без пари ще са изрезките ми,защото ако са с пари няма да ги вземе.Парите са и нужни за да ходи по чужбина на екскурзии и почивки.То с толкова крадене как няма да се преумори.Сигурно ръката я е заболяла да разписва пенсионерите.
21.
Истината
06.10.2011 23:56:17
2
2
А Тоя пишман кмет от Веселие как го държат хората направо им се чудя?Тоя самогъзник и далаверажия даже в кметството не влиза и се интересува само от собствения си бизнес и проценти комисионни които взима от продажбата на строителни материали от магазина си ,който се намира на центъра до кметството та да му е по лесно с далаверите.Само банкетите оправя и само се кара с хората.Време е да се маха от там
20.
ПАНЧАРЕЦ
06.10.2011 23:44:29
7
1
Изрезки или не важното е че се направи и то без пари.То с пари и баба може!Ако голямата червена кметица и беше отпуснала пари не една,а доста повече улици щеше да се направят.Да не забравяме и другата улица ,която се асфалтира още в първата година от мандата и,много бързо забравяте направеното,а защо не кажете колко улици се бетонираха.Аз забравих , Иванова през нейния мандат не бетонираше защото трябваше с бетона да залива плочите на къщата на бившия и кандидат зет и бившата и снаха,те за това улиците бяха гробници.Това май пак го забравихме,ама защото така ви отърва
19.
ПАНЧАРЕЦ
06.10.2011 23:36:09
1
2
Към 17.Не знам кой ти каза,че 2 месеца предизборно се монтира банкомата,ама този въпросен банкомат до колкото знам преди да се монтира имаше 6 отказа от различни банки и тя накрая успя с много уговорки да го монтира,а що се отнася за това дали си тръгва Жекова на обяд,МОЛЯ МОЛЯще ни извините още някоя гадост по нейн адрес що не изсипете.Може да кажете,че някои други си тръгват по обяд,ама точно тя????????Защо не коментирате касното и прибиране вечер като остава да работи а си измисляте простащини.А за черпалките-ДА ДА АМА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВсяка вечер сме заедно с нея и мога да кажа ,че нито черпи нито я черпят,защото тя нищо не пие и не яде,а дали 4 години е сядала със съселяните си на маса то първо трябва да има кръчма където да седне и след това да коментирате.4 години всеки ден седи със хората на маса на заведението на Митра-много ви моля!А за трафопоста поне не си кривете душата като не знаете,защо червената ви кметица Надежда Иванова като е голяма връзкарка не го монтира през нейния мандат,защото даже не знаеше къде и как се планира монтажа на трафопоста,та нали точно тя беше против като се обади на роднините и да спрат монтажа защото щял да им шуми и т.н.Точно тя скочи да спре инвистиция за толкова пари и удобства на хората за да защити интересите на близките си.Дали е престъпница и дали ще я искат хората пак за кмет ще си проличи на 23 ,а не от писанията на .....знае се кой.
18.
Истината
06.10.2011 23:26:17
0
3
Тая жена направо се излага.Един месец преди изборите да се сети да асфалтира половин улица от изрезките асфалт на Крушевец даден и даром и видиш ли много е направила.Срамота и това за 4 години!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.
Истината
06.10.2011 23:14:28
4
4
Как може за 4 години като кмет само да крадеш от селото си.Два месеца преди изборите да се сетиш да сложиш банкомат.Трафопоста си го има заложен от програмата.Хубаво Жекова си е родена в бургас,учила е на село,но тя продължава да си живее в Бургас и почти всеки работен ден тя си тръгва от кметството още преди обед.Как може на плаката да изпишат,че "градят Ново Паничарево " Та тя го ограби.Съдиха я и пак се кандидатира за кмет.Никакъв срам за нея.То това нещо няма наяждане.Престъпница и от тази гледна страна "Купуването и продаването на гласове е престъпление" За 4 години веднъж не седна със съселяните си,а сега пред изборно всички са и мили и драги,черпи на ляво и дясно.За тази отговорна работа трябва човек на който му е мило родното място,който иска да направи нещо хубаво за селото си.Герб може да иска Ново Паничарево,но Ново Паничарево си иска БСП и Надежда Иванова.
16.
бесепар
06.10.2011 23:07:54
0
2
Аз не знам кмета на общината да е станал проектант,то е много лесно да се разпореждаш с едни пари като плащаш на всички/проектанти,изпълнители и т.н./ и в същото време си дърпаш комисионните,а те никак не са малки.Правилно,че големите инвестиции се получават от общинските кметове,то за това 4 години по селата е пълна разруха и ......Просто е време да дойде някой оправен кмет,който да помисли и за другите населени места,а не само за джоба си и за приморско
15.
1234
06.10.2011 22:41:19
0
0
№2№2№2№2№2№2№2№2№2 и пак №2 само така може да докажем колко сме лоялни към кмета си САМО №2
14.
22beibi
06.10.2011 11:14:50
2
0
za6to ne sprete da komentirate vida na kmeta ni?Takava zloba i zavist 4e e mlada i na vsi4koto otgore i gotina.Vie zavistnichi prosto ne q zaslugavate,no nie si e haresvame i pak 6te glasuvame s nomer 2
13.
primor4anin
04.10.2011 14:32:36
2
3
Wie da ne iskate da wi pozlatime po selata. Ne stiga 4e Primorsko vi hrani i izdyrjaq ami i zavisimi bili.Kato iskate da ste nezavisimi napravete si republika i si izdyrjaite sami mangalite. Samo 4e togava Qna moma hubawa nqma da e kmet, ami na stol4eto i shte sedi Hasan.
12.
ню пънч
04.10.2011 14:27:01
1
8
Ехааа, и аз искам да стана кмет на Ново паничарево. А ако може да лапна по някоя и друга хилядарка от пенсионните фондове - екстра ще стане. Само дето първо трябва да се науча да подписвам другите. Бе ай стига с таз крадлива фръцла. То туй да не е модно ревю.
11.
бесепар
04.10.2011 09:55:01
0
8
Явно са много интелигентни и двамата кандидат кметове щом са успели сами да изготвят проекти по оперативни програми, да си попълнят апликационните форми, да си обявят обществените поръчки и т.н.
Стига с популизъм, бъдете реалисти.Големи инвестиции се получават от общинския център а не от селски кметове.
10.
българче
04.10.2011 07:10:40
4
3
Пожелавам им кмета на общината сега да е от ГЕРБ че най-накрая тея села да живнат и в тях да влезе някой лев.
УСПЕХ ПРИЯТЕЛИ!
9.
Машина за поръчки
04.10.2011 04:57:40
1
2
Разрешения за Подслушване (Таблица)

http://www.capital.bg/shimg/oo_1166618.jpg
8.
гостоприемен
04.10.2011 01:07:40
1
1
можело е очевидно да се работи ВЪПРЕКИ БСП, защото кметовете са енергични, а не защото някой им е помагал. Ако имат и подкрепа на общинския кмет - селата ще живнат. Успех и на двамата
7.
гост
04.10.2011 01:04:42
5
5
Явно общинския ви кмет не е чак толкова лош щом сте свършили толкова работа.Проекти сте спечелили, БРАВО.Значи и с червени кметове можело да се работи.
6.
веселие
03.10.2011 23:17:36
2
5
Кога Карабината и Жекова са били ВМРО?На някои хора май им се е искало да бъдат,ама нещо не ги огря...хахаха Не знам кого няма да го огрее,ама той си знае,че ще го д..а
5.
radi
03.10.2011 23:12:34
9
2
Pozdravleniq za naschata gotina kmetica,koqto pak schte podkrepim na 23.10.2011g.nezavisimo ot intrigite i nepriqtnostite sazdadeni ot konkurentite i.Buletinata za vsichki e №2
4.
stefi
03.10.2011 23:00:35
4
2
Bravo kolegi!Pokajete na 4ervenata kmetka kak se raboti v ekip kato spe4elite izborite istabilizirate ob6tinata
3.
Хр. Николов
03.10.2011 21:47:26
4
4
ТЕЗИ И ДВАМАТА СА РЕНЕГАТИ - БЯХА ВМРО, СЕГА СА ГЕРБ. СЪЩО КАТО ОНЗИ ГОРСКИЯ ОТ МАЛКО ТЪРНОВО. ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ГИ ОГРЕЕ, ОБАЧЕ...
2.
Dimitrov
03.10.2011 21:32:10
8
1
Пожелавам успех в кампанията.....ето за това трябва да гласуваме за тези хора.....ТОВА СА УСПЕЛИ ХОРА....Браво!
1.
skif
03.10.2011 21:16:20
1
11
Ако статията не беше платена навестяването край параклиса щеше да бъде представено като предизборна акция.
Познавам Стойчо, той няма нужда точно вие да му правите реклама.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори