×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каква е твоята кармична задача според зодията


Каква е твоята кармична задача според зодията
Източник: Една.бг
13 Март 2023, Понеделник, 18:42 ч.
Автор: Флагман.бг

Кармичните закони са неразрушими и важат за всички

Всички искаме съдбата да е благосклонна към нас, но невинаги това е в нашата власт.

Според астролози обаче има начин, по който всеки знак от зодиака може да подобри кармата си.

Кармичните закони са неразрушими и важат за всички, пишат експертите от DailyHoro.ru. Вижте каква според тях е задачата, която трябва да изпълните според зодията си, за да живеете по-добре и да привлече късмета на своя страна.

Овен

Основната кармична задача на Овните е търсенето на вдъхновение за себе си и хората около наоколо. Овните трябва да дават на приятелите и семейството си силна мотивация, а не да ги лишават от нея. Представителите на тази зодия са много силни хора, за  които е препоръчително да насочат силата си към помощ и съзидателност, а не разрушение. В минал живот Овните са служили на съдбата, така че за да запазят късмета си, те трябва да споделят успеха с другите.

Телец

В минали животи представителите на тази зодия е възможно да били често жертви на критика и да са имали много врагове. В настоящия си земен път те не трябва да се страхуват, проявявайки недоверие към абсолютно всеки. Не трябва да се страхуваме да молим хората за помощ и сами да им предоставяме тази подкрепа. Една от основните кармични задачи на Телеца е придобиването на умението да бъдат признателни. Трябва да се научат да благодарят на Вселената за всичко, което имат, и да спрат да мислим, че успехът е нещо задължително и безусловно.

Близнаци

Съдбата на Близнаците може да се развие така, както те самите искат. Всички врати за тях са отворени - просто трябва да изберат тази, през която ще минат. Освен това Вселената иска Близнаците да търсят постоянство в общуването с хората, а не да препускат от едно приятелство в друго. Ако желаят животът им да се промени към по-добро, ще трябва да се научат сами да взимат важни решения. Безкористната комуникация и взаимодействието с хората ще донесат на Близнаците много късмет.

Рак

Съдбата на Раците не е само семейна. Според наблюденията кармичната им задача е да помагат на хората и да бъдат тяхна емоционална опора. Миналите им животи може да са били много трудни за тях по отношение на любовта, така че в настоящия те често имат късмет в любовта и връзките. Същото важи и за работата. Астролозите съветват представителите на тази зодия да се научат да прощават на хората за грешките им. Това е една от най-важните и задачи за Раците.

Лъв

В минали животи Лъвовете са били склонни да сторят много грешки и вреди. Ето защо сега те трябва да се научат да възприемат нормално критиките срещу себе си. Неприятните думи от близки хора не са причина да чувстват гордостта си наранена, а израз на искрено желание за помощ. Основната кармична задача на Лъва е да спре да бъде арогантен и да се опита да се научи как да взаимодейства с хората.

Дева

Кармата на Девите се влошава значително, когато те проявяват негативност към другите. Основната им задача в този живот е да станат по-мъдри, усвоявайки знания и опит. Девите не трябва да опознават наготово, а да се научат да четат между редовете, наблюдавайки реакциите на хората към случващото се. Представителите на тази зодия са хора, изпратени на тази Земя, за да могат да намерят отговори на по-висши въпроси: какъв е смисълът на живота, къде е скрито щастието?

Везни

В минал живот Везните не са успели да завършат нещо много важно, така че съдбата все още ги свързва с определени души. Основната им задача е да намерят приятели, съмишленици и сродни души. Също така е важно да се обърне специално внимание на случайни, но съдбовни срещи, чиято основна задача е да събудят любовта на Везните към живота и да им помогнат да направят това, което в минали прераждания не са успели.

Скорпион

За съжаление, се смята, че Скорпионите не са завършили миналия си живот по най-добрия начин. Тяхната карма не е от най-чистите, така че в сегашното си въплъщение могат да бъдат мрачни и цинични. Вселената иска тези хора да разберат, че пътят им не води до нищо друго освен нови проблеми. Отмъстителната и негативна природа на Скорпионите трябва да се промени, и то възможно най-скоро, в противен случай ги очакват нови и нови изпитания.

Стрелец

Стрелците чакат подаръци от съдбата, но трябва правилно да се разпореждат с получения късмет. Тяхната кармична задача е да служат на хората, а не на егоизма. Многото им таланти изискват отговорност. Така те ще могат да изчистят своята карма и греховете от минали прераждания. Стрелците са слуги на съдбата, които трябва да се научат как да променят света около себе си към по-добро.

Козирог

Козирозите са едни от най-старите души във Вселената. Техният огромен житейски опит от всичките им превъплъщения трябва да се натрупа в търсене на истината и в опити да предадат на другите хора мислите, които се раждат в главата им. Основната висша задача на тези хора е да намерят своите „ученици“, на които да помогнат да осъзнаят цялата дълбочина на този свят. Всичко, което се изисква от Козирозите, е честност, откритост и победа над алчността.

Водолей

Водолеите имат една от най-чистите души. Вселената им помага и по всякакъв начин и се опитва да демонстрира любовта си. Необикновеният ум на Водолея е дар, който трябва да бъде насочен в правилната посока. Кармичната задача на тези хора е да изследват света и да открият нещо ново. Водолеите могат да бъдат наречени пионери в света на науката. Съдбата ги е дарила със смелост, самочувствие и воля.

Риби

Вселената оказва специална подкрепа на Рибите поради факта, че са страдали много в минали животи. Техният богат житейски опит и огромна гама от емоции, изпитани в миналото, не са били напразни. Представителите на тази зодия са силно емпатични, защото са преживели много проблеми и познават хора с такива. Основната кармична задача на Рибите е да помагат на другите и предоставят емоционална подкрепа.


В категории: Хороскоп


1
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
1
Коментара по темата
1.
Дарт фейдрър
14.03.2023 03:12:38
0
0
Нищо подобно.пълни глупости за кухлея
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори