×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

8-годишно момиче е с вътрешни изгаряния, след като пило сок


8-годишно момиче е с вътрешни изгаряния, след като пило сок
Детето е лежало дни наред в интензивното отделение на болница
27 Февруари 2023, Понеделник, 09:28 ч.
Автор: Флагман.Бг

За това сигнализираха родителите на детето

8-годишно дете получи вътрешни изгаряния, след като по думите на родителите му, пило плодов бутилиран сок в хотел в „Златни пясъци”. Детето е лежало дни наред в интензивното отделение на болница „Света Марина” във Варна. Било е прието по спешност на 11 февруари и е изписано чак на 23 февруари, когато неговата майка потърси NOVA.

По думите ѝ – във въпросната вечер дъщеря ѝ Радостина е пила от сока и секунди след това почувствало силно парене в устата и гърлото. Започнало да му излиза пяна от устатата. Заради изгарянето на хранопровода в болницата са му правени редица манипулации. Полицията разследва случая, след като именно лекарите от здравното заведение са подали сигнала до органите на реда.

„Тя сама си отвори сокчето, което беше бутилирано”, разказа майката на детето Таня Колева. По думите на бащата Ивайло от хотела са казали, че до момента не са имали проблем с този вид напитки.


В категории: Варна


13
Коментара по темата
13.
Uinona
28.02.2023 00:47:20
0
4
Какво криете марката на сока, само пишете с недомлъвки. Ясно пишете с какво се е натровило
Не ви ли стиска да кажете на коя фирма е бил
сока
12.
Тоз пък
27.02.2023 14:39:16
2
5
Смятай какво дъно да слушаш гарджока…
11.
До 9
27.02.2023 12:47:35
7
7
Недей плаши ве, торба с л***а пропита. Голяма си битка в нета, ама като излезеш на улицата си тих и кротък, да не ти напълнят кофата с бичове. Всичките надъхани дъртаци комунисти сте много големи биячи в сънищата си, черпя те с песента на Гарджока - Чича ми.
10.
До 9
27.02.2023 12:46:15
5
7
Млъкни, ве, революционер! В 12:30 вече си пиян и дрънкаш глупости! Че Гевара - Уона Би!
9.
До 6
27.02.2023 12:27:02
9
11
Аз революции съм правил мнооого през живота си педи осрано, пъпчиво, с меки котки, пухен сутиен и розови прашки. Ще дойде време народа пак ще му писне и ще има нов 9ти септември при това този път няма да ви спасят като предния по затворите ами ще се молите да не ви кабиват на коловете халка раз.рена такава. Набъбват нещата и не само тук в България, а навсякъде по света. Ще си го получите,няма изход друг
8.
Очакваме да чуем коя е фирмата
27.02.2023 12:19:33
0
12
На Кока Кола или на Пепси е напитката? в студения пазар най-много те сключват договори. Пепси преди бяха по-силни във Варна, а Кока Кола на източното крайбрежие, но пък Пепси от години затъват, така че може и да не са те. Винаги има вариант да е и някоя витрина на някоя от фирмите за вода, които си лашкат и техни сокчета или да е нещо купено от Метро. Обаче в БГ машини за миене на бутилки имат само Кока Кола, защото е скъпа инвестиция.
Очаквам да науча коя е фирмата, но ако е тази която си мисля няма да се чуе нищо по медиите, защото им е голям рекламодател
7.
Тайна
27.02.2023 12:01:57
0
13
Коя е марката сокове?
И други деца ли трябва да се натровят
6.
До 1 и 2
27.02.2023 11:47:01
7
8
Хайде правете революция, какво чакате? Ама хем не ви стиска, хем нямате сили да я направите, пенсионери и дъртаци. Боят и войната не е като яденето на кебапчета, пърденето и писането на жалки коментари, в които сте експерти.
5.
Кую
27.02.2023 11:36:17
5
12
Няма виновни. Детето е виновно, че се е родило във тази кочина.
4.
Сода каустик?
27.02.2023 11:07:43
1
20
Най-вероятно бутилката е била измита със концентрирана сода каустик, която няма цвят и мирис. В последствие, най-вероятно бутилката не е изплакната добре и основата е останала вътре. Солена на вкус, содата е изключително агресивна към лигавиците на гърлото и хранопровода и причинява изгаряния чрез "осапунване". Неприятно и трудно лечимо състояние.
3.
Е на тва е
27.02.2023 10:41:33
2
2
Боже, от коя психиатрия са го изпуснали!!!
2.
НРБ
27.02.2023 10:17:11
13
20
За да произвежда качествено храни, капиталиста трябва да има кой да му ги купува ! А кой ще му ги купува когато е изгърбил, окрал труда на работника си ?! Как работника му да купува когато го е превърнал в роб за коматче хляб и то отровен ? Затова частника, капиталиста, бизнесмена вместо да произведе истинска храна, произвежда отрови. За по евтино ще ни трови до дупка. Ще трови и децата ни дори изрода. Най добрия частник,капиталист е мъртвия. Или те или ние НАРОДА.
1.
Благодарение отново
27.02.2023 10:04:56
12
39
На частния бизнес, капиталистическите ни отровители. Изтровиха ни всички и продължават да ни тровят все по жестоко. Важна е печалбата само за тези масови убийци. От 9 000 000 българи, частниците, бизнеса, избиха и прогониха 5 милиона. Никога по никое време, дори по турско не е имало такъв геноцид. Тровят и децата ни отдавна
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори