×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Политическа бомба! Иво Баев става областен лидер на СДС в Бургас


Политическа бомба! Иво Баев става областен лидер на СДС в Бургас
Иво Баев ще се опита да вдигне областната структура на СДС в Бургаско
25 Февруари 2023, Събота, 12:59 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Адвокатът напусна преди дни ДСБ разочарован от националното ръководство

Общинският съветник Иво Баев ще е новият областен лидер на СДС в Бургас, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник.

Той е адвокат, председател на комисията по Правни въпроси в ОБС, син на легендарния бургаски художник Георги Баев-Джурлата.

Иво Баев бе сред учредителите на Демократи за силна България (ДСБ) и един от най-разпознаваемите десни политици в Бургас.

На 17 февруари т.г. обаче напусна ДСБ, подчертавайки, че е разочарован от националното ръководство на партията. (ВИЖТЕ ТУК)

През годините той не пестеше критиките си към Атанас Атанасов и го обвиняваше, че не защитава достатъчно добре интересите на ДСБ в коалицията „Демократична България“, където превес имаха другите две партии – „Да, България“ и „Зеленото движение“.

„Днешната ДСБ не е моята ДСБ, на която бях учредител. От доста години няма атмосфера за личностно и политическо развитие, отдавна не се води действителен дебат по важните въпроси за българската политика, а партията престана да бъде форум за изява на личности. В ДСБ различното мнение от години е неприемливо и порицавано от една растяща група клакьори и празнословни лидери“, написа той в „кърваво писмо“, с което прекрати членството си.

Малко след това е получил покана да застане начело на СДС, които в момента са обезглавени в Област Бургас.

И областното и общинско ръководство бяха отстранени след скандал с националния лидер Румен Христов преди година и половина. (ВИЖТЕ ТУК)

Според информацията, до която достигна Флагман.бг Иво Баев вече се е срещнал с Румен Христов. Дори е бил представен сред част от политическия елит на региона като новото лице на СДС.  Чакало се само подходящ момент, за да бъде представено новото ръководство.

Флагман.бг потърси Иво Баев по телефона днес. Той нито потвърди, нито отрече новината.

„Срещал съм се с всички политици в България, но днес, например съм вкъщи при децата и с никого не съм разговарял. Ако ме питате дали ще бъда част от някоя листа за парламентарните избори – не, няма да бъда. Но за местните  ще видим. Що се касае до други партии – когато му дойде времето ще говорим. Бъдете сигурни! Винаги съм бил честен и открит“, лаконичен бе Иво Баев.

От думите му стана ясно, че негов акцент са местните избори наесен, когато отново ще участва на вота. „Моята партия е една – Бургас. Няма друга“, многозначително каза той.

 




Автор
15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
Комитата
25.02.2023 19:59:52
0
14
Иво Баев да си вдига бутилчицата и да си льока кротко, а не да вдига мъртъвци СДС и незнам си кои
14.
Бургазлия
25.02.2023 17:47:16
0
25
Баща му беше същото леке и фурнаджийска лопата, едно време
БКП задължаваха всички директори на предприятиятата да купуват картините на джурлата и и бяхя много добри и се умилкваше като попски котарак, после оплю всички и седна на новата софра...
13.
Носталгичен
25.02.2023 15:00:36
2
36
Младото поколение не знае какво е Чест…, а старото е забравило…Не вървим в правилната посока, хора…
12.
gradski
25.02.2023 14:42:38
2
46
Където дават повече. Баев в пълната си красота. Политици сър. За 5 лв и родителите си ще продадат.
11.
до 9
25.02.2023 14:35:15
5
42
Стабилизиране ала-бала !
И за слепците е ясно като бял ден , че целта този човечец е да се намърда като коалиционна брошка в листата на ГЕРБ за местния вот. Услади му се просто в Общинския съвет , друга причина няма.
10.
Poredniq
25.02.2023 14:34:36
5
37
Поредния ламтящ за власт и показност г……-ст.
9.
Добра новина
25.02.2023 14:20:58
46
12
Адв. Иво Баев е компетентен, десен политик и на клетъчно ниво и милее за Бургас и региона.
Ако някой може да стабилизира СДС и да го извади от забвението, това е подходящия човек.
Успех г-н Баев!
8.
Бургазлия
25.02.2023 14:08:12
1
23
На ДПС, не на СДС, пак не сте разбрали.
7.
Аз
25.02.2023 14:00:34
3
48
Това СДС не е онова активно истинско СДС, което беше преди години. Сега е под полата на ГЕРБ. Баев ще ускори пътят надолу.
6.
Стъпка назад
25.02.2023 13:52:48
5
20
Сдс трябва да се освободи от компрометирани фигури и да започне на чисто.Инак ще си остане там където е.
5.
Дарт Мол
25.02.2023 13:38:31
2
38
Това Иво принципния ли е ??? Или принципа е бил винаги личното оцеляване?
4.
До НЕграмотника
25.02.2023 13:31:37
2
18
1. ПреДСедател
2. Такава комисия няма
3. Какво е подписал?
3.
Ганю
25.02.2023 13:27:25
3
31
Иска да лапа !
2.
ER_Dr
25.02.2023 13:18:57
0
28
Колко вълнуващо. Почти забравих "Ергенът".
1.
Гербераст
25.02.2023 13:12:25
10
49
Този долен човек, винаги е обслужвал Герб и ДПС, това че е станал СДС е нещо напълно нормално. Да не забравяме все пак, че 4очно той като прецедател на комисията по общински имоти, беше подписал пътя на Росен, от общински да стане частен - на Доган!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори