×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Ако продължа да мълча, трябва да спра да живея", проговори бившата жена на Васил Драганов


"Ако продължа да мълча, трябва да спра да живея", проговори бившата жена на Васил Драганов
"Била съм жертва на физическо насилие многократно, но повече болеше от емоционалния тормоз през годините", написа Андреа Драганова
16 Февруари 2023, Четвъртък, 14:56 ч.
Автор: Флагман, снимка: фейсбук

И в момента съм обект на брутален тормоз от него, алармира журналистката

Журналистката Андреа Драганова отговори след нападките на бившия си мъж – актьора Васил Драганов.

Ето какво написа тя във фейсбук:

Дълго време отлагах да напиша това, вярвайки, че мога да избегна разкриването на най-личния си свят публично, в името на децата си. В момента обаче осъзнавам, че това не може да продължи, защото бях оклеветена брутално в ефира на БНТ и след това пред други колеги журналисти от човека, който в една голяма част от живота ми беше целият ми свят. Бившият ми съпруг – актьорът Васил Драганов, обяви че съм изоставила семейството си и съм „бременна от квартален кебапчия“. Вече повече от денонощие ме разкъсват в социалните мрежи с обиди, че съм лоша майка и пропаднал човек. Телефонът ми звъни непрекъснато – все колеги, търсещи коментар.

Искам да се обърна към всички вас, които ме познават и осъзнават каква лъжа е това. Както и към останалите, които не ме познават, но вече са ме осъдили. Моята истина е много по-различна, от това, което смятате.

В продължение на много години аз бях жертва на физически и емоционален тормоз, който премълчавах от любов към децата си и към съпруга, който на моменти „превърташе“ и ставаше друг човек, когото не можех да позная. С времето тези епизоди ставаха все по-продължителни. След като бях принудена да напусна семейното жилище, съдът каза, че временно аз трябва да гледам децата си, но те бяха скрити от Васил и не ги видях повече от година. Който е бил в подобна ситуация, знае, че полицията не се намесва. Ако едната страна постъпи достатъчно брутално, а другата спазва закона и разчита на съда и адвокатите, вместо на груба сила, то втората е обречена. В мъчителните месеци, които последваха, докато аз се разкъсвах вътрешно и правех всичко, за да видя децата си, те бяха обект на непрекъсната манипулация, че съм ги изоставила, защото не съм добра и не ги обичам. Лъжи! Именно заради Любов и Давид бях готова да преглътна всичко – клеветите пред познатите ни, лъжите за мен, денонощния тормоз по телефон и със съобщения, заплахите. Повече от 2 години мълчах упорито от страх, че защитавайки себе публично, ще навредя на Васил, който – добър или лош, е баща на моите деца и винаги ще бъде част от живота ми. Моля се само Любов и Давид, с които отново имам връзка отскоро, някой ден да разберат мотивите ми да говоря днес и да ми простят за това, че разказах семейните ни тайни.

Била съм жертва на физическо насилие многократно, но повече болеше от емоционалния тормоз през годините. При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни. В момента ги виждам редовно, вярвах че най-тежкото е минало. Любов вече е почти на 18 и е прекрасна млада дама, която скоро ще е самостоятелна. Давид вече ходи на училище – той беше във втори клас, когато настъпи края на семейството ни и дълго време беше принудително ученик от къщи, защото баща му плашеше и него, и училището, че „лошата му майка“, ще го отвлече.

Няма да ви занимавам с всички жалби, които пусках през годините, нито да ви говоря за бюрокрацията, бездушието и безсилието, което срещнах. Вече съм друга, продължих напред, влюбих се в нов човек и очаквам дете. Именно затова толкова боли, че човекът, когото някога обичах най-много на този свят, реши да ме съсипе по телевизията, в която някога съм работила. Децата ми живеят при Васил, това е истина. Никога не съм искала от тях да ги изведа от дома, в който са израснали и обичат. Аз плащам издръжка. Грижа се за тях, когато баща им благоволи, в дома, който някога беше и мой. Аз съм безплатна детегледачка, готвачка и прислужница. Но съм готова на всичко, за да бъда майката, от която се нуждаят!

Като журналист съм имала възможност да търся публичност през годините, но не исках. Боже, колко не исках, колко отчаяно исках да се размине…

Сега говоря, защото, ако продължа да мълча, трябва да спра да живея. Хората, които не виждат ада, в който живях, ще повярват, че съм изоставила децата си. Не е честно към близките ми. Няма да имам очи да застана пред колегите си. Няма да мога да се представя с името си. Истината е, че и в момента съм обект съм на брутален тормоз от бившия ми мъж. Той лъже наши познати, че ме е видял пияна, изнасилил ме е и сега вероятно детето ми е и негово. Лъжи, разбира се. Нощем ми пише, ужасяващи неща за новия живот, който нося под сърцето си…

Мислех да покажа чатовете, но вече не виждам смисъла. Исках и право на отговор в БНТ, но за едната минута, която ми предлагат, няма да мога да кажа нищо и само ще се видят сълзите ми.

Просто трябваше да разкажа своята история, която отчаяно исках да ви спестя...


В категории: Животът


Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 3
25
Коментара по темата
25.
До 21
17.02.2023 21:02:52
0
6
Каква мутра е тоя тюфлек?!!!!!
Мамино синче и посредствен актьор,това е!
Факта,че раздува на цялата държава личните си драми какво ти говори?!Ако наистина обичаше децата си,нямаше да им причини този срам!
24.
N+++
16.02.2023 20:09:32
13
10
Пълни лъжи ръси тая, не са така нещата...
23.
6matarok
16.02.2023 19:15:49
8
5
Naroda za takiva situacii e kazal : Bitiq - bit , ebaniq - eban.
Pla6tai sega izdrajka na 2 deca i drugia pat 6te znae6 4e samo s 1 putka do nikade ne se stiga, iska se i akul.
22.
Ц
16.02.2023 17:20:58
15
12
Мурвите си евало мамата
21.
Ujas
16.02.2023 17:01:45
19
28
ГОРКАТА ЖЕНА.
Дано да го осъди и да си прибере децата.
ВАСИЛ е бивша мутра :(((((((
20.
До 19
16.02.2023 17:01:38
2
5
Май искаше да кажеш бирички и косче.
19.
Попския плаж
16.02.2023 16:59:45
17
19
Този Драганов(Радко) е алкохолик и тревоман. Със Спартачето и други лица колко маневри е правил с бутици и кос.
18.
16
16.02.2023 16:57:36
32
16
Всички курви като ги хванат в крачка сгазили Лука тръгнали през просото а тая и забременяла започват да пеят една и съща песен домашно насилие ами малко ти е миндил
17.
Чарли Чаплин
16.02.2023 16:57:03
21
32
Когато бяхте на море по цяло лято в Царево колко пъти се качваше пиян и напушен в колата на тръгване най-вече от плаж Арапя въпросния ви бивш спътник в живота и посредствен комик? Не се е чуло някой да се е оплакал, да го е проверил, да са го хванали и осъдили.
16.
Юриста
16.02.2023 16:55:13
20
18
Съда за да присъди децата на бащата, това се случва по-рядко от това, да съдят политик за корупция. По тази линия, за да са присъдени децата на баща им, тази трябва да е ДОКАЗАН наркоман или алкохолик, престъпник с осъдителна присъда или да правила оргии пред тях. Правете си сметката....
15.
Щом
16.02.2023 16:49:32
19
24
Български съд присъжда децата на таткото. А това става изключително рядко ама наистина изключително рядко в България. Работата е ясна. Няма нужда дамата да се обяснява. Колкото и обиждат някои хора от песента на Слави за "Кака Лена хищна хиена" май наистина показва доста от действителността в България.
14.
Пепа
16.02.2023 16:49:01
6
39
Как може зрели хора така да се излагат публично ? Не им ли е неудобно, имат деца.
Отвратителна история, нямат грам мозък.
13.
Пак излагации
16.02.2023 16:18:36
8
65
Малко не схващате какво е написала, обаче.
Безплатна детегледачка, чистачка и готвачка в дома, където живее мъжа й на децата по принцип. Вероятно това е условие да вижда децата. Ако това, което твърди е вярно, този роден "комик" е редно да изяде няколко токата и да разбере, че когато този срещу теб не носи сутиен нещата не стоят точно както си ги мисли. Друг е въпроса, че ако това е вярно не разбирам защо не го е пръснала от дела.
Казвам ако е вярно, защото има много фантзьорки в контекста на тези обвинения. Едно обаче е факт. Ако съм мъж на място няма да наприказвам нещата които този наприказва в национален ефир за майката на децата ми. Каквото и да правила, с който и да се 6ибала тези приказки са между тях двамата, а не за пред цяла България. Горките дечица ще ги побъркат в училище.
12.
Интересно
16.02.2023 16:15:54
9
29
Натиснеш "вдигнат палец" , а отчита и "палец надолу". Големи манипулатори, ей.
11.
Нищо ново под слънцето!
16.02.2023 16:09:57
5
12
Не е това ,което изглежда . Знаем е тази песен . Тези неща се усещат и правят мъжа агресивен. Интересно , той дали е вече влюбен и чака друго дете ?
10.
До 8
16.02.2023 16:05:34
1
26
А аз от написаното от теб разбирам, че четеш избирателно.
"Аз плащам издръжка. Грижа се за тях, когато баща им благоволи, в дома, който някога беше и мой. Аз съм безплатна детегледачка, готвачка и прислужница. Но съм готова на всичко, за да бъда майката, от която се нуждаят!"
От прочетеното разбирам, че жената прави каквото може. Или поне така твърди.
Занимавал съм да достатъчно със случай на домашно насилие и много добре ми е ясно колко лесно се слага клеймо на жертвата. Много е тъжно да видиш и чуеш, че нашето общество, в което живеем е приело за стереотип отговорът " Аз в чужди работи не се бъркам" на въпросът за домашното насилие.
Жените могат да са големи осойници на моменти, но всеки мъж, който посяга на жена (физически, вербално или психически) за мен е позор.
Да си силният пол не означава да биеш слабите, а да ги защитаваш.
9.
Оффф
16.02.2023 16:04:25
39
37
И тази ку..ва проплака на тема домашно насилие (любима опорна точка на джендър-идеолозите,които постепенно чрез други закони прокарват Истанбулската конвенция)
8.
Срам
16.02.2023 15:47:08
33
36
От казаното разбирам, плащането на издръжка е голяма и достатъчна грижа от една майка за децата и. Майки изоставили децата са позор.
7.
Габи
16.02.2023 15:41:40
22
27
На кого е безплатна дететледачка, готвачка и чистачка тази жена?Ако го се отнася за дицата и, то тогава не вярвам на нито една нейна дума. За съжаление има и други публично известни жени, които при разводите оставят децата на бащите за да бъдат напълно свободни. Говоря за М.Игнатова и Яна Маринова. Но не се срамуват да се таричат грижовни майки.
6.
леля чичо
16.02.2023 15:38:19
45
44
вечното оправдание за всички курвенски изцепки на жените "домашно насилие"
еееее бахти , като яди кибапчитата ни рива
5.
No1
16.02.2023 15:34:36
14
19
А не изглежда такова момче,убавеца му с убавеца...
4.
гражданин
16.02.2023 15:32:46
0
49
Етова са цвета на нашата интелигенция .Скакъв пример възпитават собствените си деца и на става дума за нашите .
3.
Коцето
16.02.2023 15:30:33
58
35
На челото ѝ пише, че е шавлива. Шавлива, още... @блива.
2.
Владимир Владимирович
16.02.2023 15:28:15
10
52
Повече хващам дикиш на тази булка ,отколкото на другия льольо.
Но ако имаш някакви съобщения които показват бившия в лоша светлина ги покажи.Като сте казали А,Б.....давайти до Я
1.
Бай....
16.02.2023 15:15:44
10
34
Е ми, "нормално" отношение от тъп евангелистки нарцис !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него  Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори