×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как да промените любовната игра, за да получите сигурен оргазъм


Как да промените любовната игра, за да получите сигурен оргазъм
Ключови думи: любовна игра, отношения
11 Февруари 2023, Събота, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Използвайте играчки – това ще направи любовната игра по-вълнуваща

Добрата любовна игра може напълно да промени сексуалния ви живот. Трима експерти обясняват защо трябва да се целувате така, сякаш това е най-важната част от удоволствието, а ние сме събрали техните обяснения и съвети в една статия.

Повече време за бога на времето!
Според сексолога Марлена Сегар проучванията показват, че хората отделят средно 10 минути за любовна игра и девет минути за проникващ секс. Експертът е сигурен, че това съотношение не е подходящо за повечето жени - все пак според изследванията около 70% от дамите се радват на стимулация на клитора, а не на триенето. Затова отделете повече време на любовната игра и не забравяйте, че нейната същност е игра, независимо каква е тя – целувки или БДСМ практики.

Прелюдията не е само началото
Марлена смята, че любовната игра не трябва да се възприема като нещо, което се случва само преди „главното събитие“ - проникването, което се счита за секс. „Няма нищо лошо в това да завършиш с проникване. Но идеята, че любовната игра е подходяща само преди него, превръща секса от удоволствие в процес със строги правила. Няма йерархия на действията – правете каквото ви харесва, когато ви се иска “, казва Сегар.

Мастурбацията е важна...
„Използвайте играчки – това ще направи любовната игра по-вълнуваща. Гледането на жена, която ги използва, може да е много вълнуващо. Мастурбацията ще помогне на партньора ви да разбере как ви харесва и ще се превърне в възможност да гледате секс шоу само за него“, казва психотерапевтът и сексолог Ема Дейви.

 
А целуването е още по-важно!
„Целуването е много страстна и интимна част от любовната игра, но често се забравя в дългосрочните връзки. Отделете време за целувки, погледнете се в очите, погалете се по косите. Не се ограничавайте до устните – преминете от тях към други чувствителни точки на тялото “, съветва Ема.

Чат
„Хората са различни, харесват различни неща. Вкусовете могат да се променят с течение на времето или дори в рамките на един час: например, една жена може да обича стимулацията на зърната в началото и да я мрази, когато е близо до оргазъм“, казва експертът по връзките Ян Дей. Според нея постоянната комуникация е основният компонент както на добрата любовна игра, така и на качествения секс.

Ограничете се до прелюдията
„Често любовната игра не е приятна, защото се възприема като нещо, което трябва да се направи преди секс. Така че защо да не изоставим напълно проникването? Това може да изглежда малко крайно, но опитайте и вижте какво ще се случи. Знаейки, че не можете да се върнете към обичайния алгоритъм, може да ви насърчи да бъдете креативни, вместо да повтаряте познати движения. Освен това, когато си забраните нещо, започвате да го искате повече “, казва Марлена.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


В категории: Животът


2
Коментара
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 0
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
2
Коментара по темата
2.
СИГОБАРА ИГОТОЧИ
12.02.2023 04:24:27
0
11
лизане му е майката....69-ка.....
да подскача от кеф ,като мрянка,га я изкараш на сухо....
1.
Запозната
12.02.2023 00:23:01
4
9
Оргазъмът идва от мозъка, не го ли включите при секс няма да дойде. Най-лесно е ако сте влюбени
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори