×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тъмна енергия: 5 зодии с „адски“ характер


30 Януари 2023, Понеделник, 20:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Някои са известни със своето импулсивно поведение, неочаквани изблици на гняв

Някои представители на зодиакалния кръг са известни със своето импулсивно поведение, неочаквани изблици на гняв и изобретателна отмъстителност. Именно поради това често ги описват като хора с „адски“ характер.

Овен
Овните по природа са хора на действието, които трудно могат да се справят със силните си емоции. Ако сте в страхотно настроение, можете да заразите всички, които са наблизо, с позитив. Но ако вие сте бесни, тогава е по-добре другите да бягат. Колкото по-бързо, толкова по-добре. В края на краищата Овенът, изпитващ гняв, негодувание или дълбоко разочарование, няма да задържи всички тези чувства в себе си. Те или вербално изразяват всичко, което „пазят“ в себе си, или физически изливат агресията си – като блъскат врати или рязко размахват ръце, придружено с крясъци. За щастие подобни емоционални изблици на Овните рядко продължават дълго. В същото време те могат да бъдат наистина разрушителни и плашещи за всеки, който се окаже в една стая с тях в този момент.

Скорпион
Вие сте един от най-мистериозните знаци на зодиака, което ви прави толкова привлекателни за другите. Отваряте се постепенно, следейки внимателно всички, на които позволявате да влизат в личното ви пространство. И с всяка стъпка на сближаване „избраните“ от вас хора изпитват още по-голям интерес и привличане към вас. Тези, които имат достатъчно късмет да спечелят пълното доверие на Скорпиона, ще открият цялата дълбочина на неговата невероятна личност – страстна, всеотдайна и грижовна. Но заедно с това идва и голяма отговорност: отсега нататък всяко ваше действие или дума ще бъдат внимателно проверявани от Скорпиона за потенциално предателство. Щом ви заподозре в нещо подобно, ще вдигне голям скандал. И това е в най-добрия случай. Скорпионът няма да се преструва, че нещо не е наред, докато записва всичките ви „грехове“ в списъка. И тогава, когато чашата на търпението му прелее, той просто ще ви унищожи. Сериозно. Моленето за милост ще бъде безполезно.

Телец
На някои ще им е трудно да повярват, че Телците също са попаднали в списъка на зодиите с „адски“ характер, но те не са тук случайно. Сега ще ви кажем защо. Телец, вие сте известни със своя земен подход и фантастично търпение. Но когато някой бавно и методично започне да ви ядосва, да притиска „болните“ ви места, рано или късно ще покажете другата страна на личността си, която старателно криете в по-спокойни обстоятелства. Ще се превърнете в твърд и непримирим човек, който ще отстоява позицията си до последно. Безмилостен към другите, вие ще направите всичко, за да сте сигурни, че нарушителите ще разберат, че не е трябвало да пресичат пътя ви. Нито един от техните аргументи или опити да изградят конструктивен диалог с вас няма да проработи.

Лъв
Лъвове, всичките ви черти са много ярки, не оставят другите безразлични. Всички се възхищават на вашата магнетична привлекателност, лидерски качества и актьорски талант, но склонността ви да драматизирате всичко предизвиква много малко аплодисменти. По-скоро другите реагират на това изключително негативно. Вие сте достатъчно уверени в себе си, но по някаква причина можете да се обидите от всичко: случаен поглед изпод вежди, двусмислена фраза или дори жест от непознат. Ако се почувствате обидени, веднага заемате отбранителна позиция и след това започвате битка не за живот, а за смърт. Докато не поставите опонента си на място, няма да се успокоите.

Дева
Деви, може да изглеждате като много сдържани, практични и спокойни хора, но другите не бива да се заблуждават и да подценяват темперамента ви. Подхождате към всеки бизнес отговорно и винаги се стремите към перфектни резултати. Преминавайки всякакви тестове с достойнство, вие израствате и постигате целите си. Но не дай боже някой друг да попречи на мечтата ви. Той ще бъде напълно победен, а вие дори няма да повдигнете вежда, гледайки как изпълзява от пътя ви, победен и унизен. И по принцип Девите не се вкопчват в хората в живота си. „Ти ме разочарова – довиждане, на добър час“ – това е мотото им. Получаването на втори шанс от Дева е нещо като фантазия. В действителност това се случва толкова рядко, колкото метеоритите падат на Земята.

Източник: Tialoto.bg


В категории: Хороскоп


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
точно в десетката
31.01.2023 04:30:50
1
5
за девата и скорпиона......
+водолея ,щото и той не е стока....същия като тях...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори