×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за 30 януари – 5 февруари


28 Януари 2023, Събота, 20:29 ч.
Автор: Флагман.Бг

Напрегната седмица

В първата седмица на февруари може да не ни е лесно да удовлетворим романтичните и физическите си желания. Напрегнатият квадрат между планетата на любовта Венера и страстния Марс ни поставя в трудна ситуация. Може би има любов, но не и сексуална съвместимост и ние да не сме искали да признаем това пред себе си или един на друг с любимия ни човек. Също така предстои и пълнолуние в Лъв. Какво ни носи всичко това в любовта, вижте в любовния ни хороскоп, пише az-jenata.bg.

Овен

Тази седмица ни очаква пълнолуние в знака на Лъв. То ще окаже влияние и върху вашия любовен сектор. Някои от представителите на зодията може да прекратят любовна връзка или да загубят интерес към някого, когото са харесвали. Звездите ви съветват да внимавате какво си пожелавате, защото Вселената „чува“. След като някой прояви интерес към вас, може да осъзнаете, че нямате никакви чувства към него. Ако имате сериозна връзка с любимия човек може да се почувствате отдалечени един от друг. Може би е добра идея да помислите повече върху комуникацията помежду ви.

Телец

Семейна драма може бързо да попречи на романтиката на Телците. Опитайте се да бъдете гъвкави и не позволявайте на подобни ситуации да попречат на това да се радвате на любовта. При сериозно обвързаните Телци може да се окаже, че тези, които се намесват в любовния ви живот са роднините. Отново бъдете внимателни и не се поддавайте на негативни влияния.

Близнаци

Професионална възможност може да попречи на любовния ви живот. Венера създава прекрасни перспективи за вас по отношение на кариерата. Но на нея ѝ предстои не толкова добра среща с огнения Марс във вашия знак и може да се наложи да избирате между работа през уикенда или романтично забавление. Това разбира се може да ви напрегне по някакъв начин. Опитайте се да балансирате, ако ли не, изберете онова, което е по-важно за вас. Близнаците в сериозна връзка ще обърнат повече внимание на романтиката и комуникацията с любимия човек.

Рак

Раци, цената, която ще трябва да платите за любовта, може да не си струва. Пълнолунието тази седмица ще освети вашия 2-ри дом на самооценката и ще бъде под остър ъгъл спрямо Уран – планетата на изненадата. Това може да ви доведе до „пробуждане“ по отношение на любовния ви живот, и определено повече няма да игнорирате дадени неща. Вероятно сте оправдавали всичко, което сте направили, за да поддържате връзка или да се опитате да накарате някой да ви хареса. Но сега ще започнете да осъзнавате, че целите не оправдават средствата. Или този човек не ви заслужава, или най-накрая разбирате, че струвате много повече.

Лъв

Лъвове, вие сте звездата тази седмица! Пълнолунието в Лъв няма да е в добра позиция спрямо Уран – планетата на неочакваните събития. Възможно е вашият любим да направи нещо, което да накърни доброто ви име. Може да сте в центъра на някаква драма от любовния ви живот – минала или настояща. Някои Лъвове може пък да получат любовно обяснение. Емоциите и събитията ще са разнообразни.

Дева

Динамична и донякъде напрегната любовна седмица за вас, Деви. Венера ще се опита да балансира събитията, но Марс няма да е в добра позиция спрямо нея. Може да се окаже, че с партньора ви не сте на една и съща страница в момента по отношение на интимния ви живот в спалнята и това да доведе до взаимно разочарование. Необвързаните ще трябва да балансират между флиртовете, любовните емоции и работата.

Везни

Новолуние в Лъв в неделя първоначално звучи като възможност за сбъдване на романтични мечти и ще окаже влияние върху вашия 11-и дом на желанията. Но всъщност това лунно събитие идва с обрат – квадрат с Уран. Някой от приятелите ви може да е готов да блокира най-съкровеното ви желание по отношение на любовта. Без значение колко ви е близък този човек, не позволявайте намеса от негова страна. Сериозно обвързаните Везни да обърнат повече внимание на комуникацията с любимия човек и ако имат възможност да прекарват повече време заедно в хубава обстановка.

Скорпион

Може да ви е трудно да се доверите на нова любовна връзка или дори на съществуваща. Възможно е също така в момента да издигате толкова високи стени, че никой да не може да премине над тях. Венера се движи през вашия романтичен сектор, което обикновено би било фантастичен индикатор за нов любовен потенциал, ако сте необвързани и засилена романтика, ако сте във връзка. Тази седмица обаче Венера не е в добра позиция спрямо Марс. Това може да доведе до любовни разочарования, дори предателства. Опитайте се да не се затваряте напълно.

Стрелец

Някои Стрелци и партньорите им може да обмислят някакъв вид пауза от връзката си. Понякога отсъствието може да накара сърцето ви наистина да копнее, като ви напомня за малките неща, които ви липсват в партньора ви. В случай, че този сценарий не е вашият, звездите ще ви настроят по-любовно и романтично и това ще се отрази положително на взаимоотношенията ви. Ако сте необвързани, седмицата не ви носи кой знае какви романтични изненади. Фокусирайте се върху себе си и любимите ви занимания.

Козирог

Пълнолунието в Лъв ще направи напрегнат квадрат към Уран – планетата на неоправдан хаос, която сега е във вашия романтичен сектор. Възможно е да откриете, че партньорът ви не е бил честен за нещо, свързано със съвместните финанси или интимния ви живот. Каквото и да е това, първоначално емоциите може силно да ви завладеят. Поемете дълбоко въздух и се опитайте да разберете и двете страни на ситуацията. Необвързаните представители на зодията ще имат разнообразни емоции.

Водолей

Водолеи, бъдете внимателни за романтична драма, дори ако активно правите всичко възможно, за да избегнете неприятностите. Пълнолунието във вашия партньорски сектор в неделя ще изостри емоциите между вас и вашата половинка. Любимият човек може да бъде особено реактивен по въпроси, свързани с домашния ви живот. В някои случаи това може да изглежда като внезапно решение да се преместите заедно или един от вас да се изнесе. Ако сте необвързани, може да се чувствате по-неспокойни от обикновено, заради това, че нямате партньор до себе си. Не унивайте, а се грижете добре за себе си.
 

Риби

Разочарованието може да обхване текущия ви любовен живот, блокирайки радостта. Докато Венера все още се движи през вашия знак, което обикновено е положителен индикатор по отношение на романтиката, нейният напрегнат квадрат с Марс може да наруши това. Това означава, че може да ви бъде трудно да задоволите нуждите и желанията си в любовта. Въпреки че някои компромиси са естествени, не трябва да бъдете с хора, които оценяват една част от вашата личност, но напълно пренебрегват друга. Вероятно ще почувствате това, дори ако сте във връзка. За щастие тези емоции ще отминат бързо.

 


В категории: Хороскоп


Коментари
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори