×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво е продуктова фотография?


20 Януари 2023, Петък, 16:10 ч.

При онлайн търговията потребителят не може да пробва продукта, преди да го купи. Той разчита на неговата фотография, за да добие представа за визията и качествата на артикулите. Една снимка може да предостави на потребителя цялата необходима информация, да отговори на всички негови въпроси и да акцентира на важните детайли. 

Затова търговията днес е немислима без висококачествени продуктови снимки. Ако сте търговец, със сигурност се интересувате къде можете да си поръчате продуктова фотография на добри цени в София . PhotoPro е фотостудио, което ще отговори и на най-високите ви очаквания.

Какво представлява продуктовата фотография? 

Правилно направените снимки на продукти значително увеличават реализациите, намаляват броя на връщанията и повишават нивото на разпознаване и лоялност към марката. Не случайно казват, че една снимка струва колкото хиляда думи.

Виждате например моден артикул в онлайн магазин и веднага пожелавате да го имате. Тъй като покупката е на един клик разстояние, вземате бързо решението и с нетърпение очаквате да го получите. Едва след това ще можете да го разгледате, пробвате и да се убедите в качеството му. В днешно време професионалната фотография е двигател на всеки магазин, а този дял от нея, който представя различни артикули, се нарича продуктова фотография. 

Тя има значение не само за онлайн търговията. Продуктовата фотография се използва за публикуване в уеб сайтове, билбордове, брошури и каталози. Снимката е първото впечатление от артикула и трябва да е много качествена, за да предизвика интереса към него. Дори и фотографията на най-обикновени яйца може да се превърне в произведение на изкуството в ръцете на опитните специалисти.

Natural-Chicken-eggs-875245244_6720x4480

Най-често, като стане дума за продуктови фотографии, вероятно се сещаме за дрехи и обувки, защото те са сред най-търгуваните оналйн. Но професионалните снимки са необходими за всички видове хранителни и нехранителни артикули. Професионално заснимане е нужно за всякакви видове промишлени изделия и продукти за търговия на дребно – от прясно мляко до модни облекла и автомобилни гуми.

 07-06-Delmodo02438

Продуктова фотография с високо качество на конкурентни цени

Проучвания показват, че висококачествените снимки са много важен или дори най-важен фактор при решението за покупка за 75% от онлайн купувачите. В същото време повече от половината връщания се дължат на несъответствие в цвета или качеството на продукта, закупен от клиента. Това означава, че приблизително всяко второ връщане в онлайн магазините е направено, защото продуктът на снимката не отговаря на цвета и качеството на реалния продукт.

Затова е най-добре да бъде  да се доверите на професионално студио, каквото е ФотоПро, което се намира в София. То е специализирано за продуктова фотография на онлайн магазини. В него се използва модерна професионална техника, която включва безогледални фотоапарати и ЛЕД осветление.

2

Към всеки вид продукт опитните специалисти в студиото подхождат индивидуално. Най популярни са  снимките на бял фон, върху който артикулите се открояват най-добре. Кристално чистите кадри като магнит привличат вниманието на потребителите. Затова те са сред най-поръчваните и използваните от клиентите. 

Ако искате снимки на модно облекло и аксесоари,   възможностите са различни: кадри върху продуктова маса; върху манекен; с невидим (ghost) манекен или с модели. За живите манекени се използва импулсно осветление от най-висок клас. 

11

За  още по-ефектни фотографии на модни аксесоари и дребни артикули като бижута се използват 360 градусови снимки и видео. Детските облекла се открояват много добре, ако им бъдат направени 3D снимки с добавена сянка.

Предлаганите цени за продуктова фотография зависят от вида на артикулите и броя на заявените кадри. Така например поръчка до 10 кадъра на аксесоари, чанти и обувки на бял фон струва 8,75 лв. на бройка, но ако се поръчат между 300 и 500 кадъра цената пада на 4,55 лв. Цената на брой при заявка до 10 снимки на дрехи на твърда повърхност или стандартен манекен е 9,65, при над 500 кадъра тя излиза по 3,95. 

Снимките  на дрехи с невидим манекен или закачалка струват по 10,95, при поръчка над 500 кадъра те се плащат по 5,75. По скъпо излизат снимките на продукти с високоотражателна или прозрачна повърхност – до 10 кадъра са с цена по 22,25. При поръчки за  360 градусово видео на малки предмети цената е 59 лева до 10 продукта и 49 лева над 10 продукта.

Клиентите получават обработените кадри в два варианта. Единият е с висока резолюция, а вторият е пригоден за електронна търговия. Фотографиите могат да бъдат качени на сървър, клауд или да бъдат предоставени по друг начин. Могат да бъдат направени снимки за: електронни магазини; всякакъв вид визуална реклама; печатни материали. 

Снимки: ФотоПро


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори