×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо жените си падат по лошите момчета


17 Януари 2023, Вторник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Жените търсят приключенски и забавен дух

Има много жени, които тичат към мъже, за които майките им винаги са ги предупреждавали да не припарват. Въпреки това любопитството и природата на тези момичета надделява и ги подтиква да се срещат с момчета, които носят само проблеми. Благодарение на научните изследвания сега знаем защо това се случва и защо добрите момичета избират да се срещат с мъже, които лесно могат да ги вкарат в неприятности.

Характеристики на „лошото момче“

Момичетата обичат мъже със самочувствие

Тези нечестиви момчета не биха имали силата да привличат момичета, ако нивото им на доверие в самите тях беше ниско. Въпросът е, че увереността, която притежават, е толкова висока, че прелива от избора на приятели, през автомобила, който карат, храната, която консумират....

Овулацията тласка момичетата към проблемни момчета

Жените си падат по лоши момчета, защото това е в природата им. Когато една жена е в овулация, хормоните й влияят на това когото тя възприема като страхотен материал на баща за бъдещите си деца. Близо до времето на овулация момичетата са привлечени от добре изглеждащи, харизматични и непокорни момчета.

Личността на „лошото момче“ е по-привлекателна

Те просто не се интересуват от нищо. За тях няма книга с правила или закони, които следват. Движат се със собствен ритъм и изглежда, че винаги живеят на ръба. Въпреки че обичат да контролират и се отнасят със страст към собствените си убеждения, те знаят как да се отнасят с дама и да я карат да се чувства доста добре в тяхната компания.

Жените търсят приключенски и забавен дух

Една от характеристиките на „лошото момче“ е любовта към приключенията и вълненията. За жените изглежда, че ако мъжът не живее див живот, това означава, че не е подходящ за тях. Те просто не могат да се наситят на този авантюристичен дух.

Момичетата се чувстват защитени около тях

Жените избират лоши момчета, защото искат мъжка фигура, с която да се чувстват защитени. Повечето жени, които се чувстват уязвими и се страхуват от престъпление, търсят мъж, който може да ги предпази. Силният им физически вид е причината дамите да се чувстват сигурни.

Момичетата избират привлекателни мъже пред добрите

В едно проучване на анкетираните жените им били раздадени профили с описанията и характеристиките на двама различни мъже. Повечето от дамите избрали профила с привлекателни физически черти, докато добродетелите на другия не му спечелили достатъчно овации. Благодарение на това изследване вече е ясно, че красивият външен вид се превръща в съществен фактор при избора на партньор за сериозна връзка.

Те освобождават „лошото момиче“

Психологът д-р Робин Маккей обяснява, че момичетата, които имат скрита вътрешна бунтовническа страна, са лесно привлечени от мъже, които могат да освободят „звяра” у тях. Обикновено при момичетата тази черта е била потисната по време на детството и един от най-лесните начини да извадят всичко това е да започнат да се срещат с непокорен мъж.


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
Бъдещето на ERP системите
Бъдещето на ERP системите 23/05/2024, Четвъртък 12:44 0
5
Коментара по темата
5.
_nib_
18.01.2023 11:53:46
0
0
Щот' искат шамари.
И после заради глупавите им кратуни реват за педегейската...пардон-стамбулската конвенция.
4.
Помбите ли
18.01.2023 09:16:27
0
4
БГ филмите с Иван Иванов и Христо Шопов от 80-те, в които играеха лоши момчета и шамареха момичета :-))) Всички момичета си падахс по тях щото "Бий мъ Убичъм тъ"
3.
бе не е баш така
18.01.2023 08:02:31
0
6
проблема е в материала....човешкия......
на мода е чалгата,мутренското поведение, кифленското държание и всички ,които им подражават.....
у мъжете няма вече кавалерско отношение,не само към жените а изобщо някакакво човешко отношение,спрямо околните....
младите..и тийнеджърки и млади жени,подражават на чалга певачките,мъжете също....и затова така се получава.....

до 2
2.
Само предполагам
18.01.2023 07:26:00
0
5
Вероятно им е генетично вродено да бъдат смазвани от бой и да се държат с тях като с пар ца ли , Още повече голямата част от тях като ,че ли са малоумни и нямат работещ собствен механизъм с инстинкт за самосъхранение Играят си хазарт с живота,
не са наясно кога животът им виси на косъм кои ситуации са критични и взривоопасни за тях вместо това се врат там където имат най голям шабнс да ги пречука някой.
1.
сами се навират при лошите
17.01.2023 22:47:25
0
22
после реват......все на нас ли се падат такива...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Жертвата още не е идентифицирана  Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения Скандалите започнаха още при обсъждането на дневния ред Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори