×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 зодии, които са склонни да започнат любовна афера на работното си място


5 зодии, които са склонни да започнат любовна афера на работното си място
Ключови думи: зодия, зодии, астрология
14 Януари 2023, Събота, 16:42 ч.
Автор: Флагман.бг

За тези знаци е характерно да смесват „приятното с полезното“

Според много специалисти – психолози, не е съвсем приемливо да започвате романтична връзка в офиса – било то явна (ако сте необвързани) или тайна (ако вече сте обвързани). Като цяло не е добра идея да работите с партньора си на едно място, тъй като често емоциите пречат на работния процес.

И въпреки това много хора намират своята идеална половинка именно в службата си и това е неоспорим факт. Причината е, че повечето от нас прекарват в работата си обикновено доста голяма част от времето си, така че е логично да създаваме приятелства, които пък могат да прераснат в романтични връзки. Имайте предвид обаче, че романтичните отношения в службата могат да бъдат и доста сложни, когато станат и интимни.

Причината е, че вълнението от емоциите или старанието за прикриване на аферата могат да попречат на работата ви и то значително. Освен това ако по някаква причина нещата с колегата не се получат (и един от двамата зареже другия) рискувате да продължите да работите заедно в една токсична атмосфера.

А ето и кои 5 зодии са най-склонни да потърсят любовта на работното си място:

Овен
Импулсивният характер на Овните ги кара да се влюбват бързо и пламенно, ако някой привлече интереса им, дори ако това е по време на работа. Хората от този знак обикновено нямат излишни скрупули и задръжки и няма да започнат да се чудят дали е подходящо или пък не да имат връзка с колега, шеф или свой подчинен. Ако усещат силно привличане, те няма да се замислят два пъти преди да направят първата стъпка към въпросния човек, дори с риск да бъдат обсъждани на работното място. Овните държат да живеят живота си така, както намерят за добре и нямат нищо против да се впуснат в служебна афера, включително и извънбрачна.

Телец
Телецът е съвестен служител и страхотен колега, който много държи на своето реноме в службата. Въпреки това, Телците са заклети романтици и често се влюбват именно в свои колеги, тъй като не остават хладнокръвни към флирта, независимо от обстановката, в която се намират. Ако колега, шеф или подчинен започне да ухажва по правилния начин Телеца, много е възможно скоро той да падне в плен на любовта. Хората от този знак постоянно търсят сигурност и стабилност от своите партньори, така че биха започнали връзка на работното място, само ако тя може да прерасне в нещо сериозно. Телците не са по извънбрачните сексуални афери. Те не биха компрометирали името си в службата, освен ако не са намесени силни чувства.

Близнаци
Близнаците са добри комуникатори и имат склонност да се влюбват в хората, с които работят. Те са особено чувствителни към колегите си от противоположния пол, които са едновременно секси и интелигентни – просто не могат да им устоят. Близнаците са по-склонни да заформят романтична връзка с някого на работното си място, отколкото с човек от външния свят, тъй като са склонни да прекарват твърде много време в службата си. Освен това те са много умели в изкуството на флирта и често се възползват от „плодовете“, които този модел на поведение може да им донесе. Като цяло Близнаците не са от най-лоялните партньори и обикновено са отворени към тайни афери с колеги.

Стрелец
Тъй като Стрелецът обича да изследва нови територии, независимо дали става въпрос за нова личност или обстановка, той вероятно ще си падне по връзка в офиса. Понеже хората от този знак са доста общителни, срещите на работното им място биха ги вдъхновили да опитат нещо ново и интригуващо. Стрелците веднага биха си паднали по някой непринуден, забавен свой колега, който ги разсмива и забавлява в обедната почивка и сваля от напрежението им. Като цяло хората от тази зодия обичат да изграждат по-близки, приятелски отношения с хората на работното си място, а често приятелството преминава в нещо по-дълбоко.

Везни
Везните са известни с това, че „им е слаб ангелът“. Те обожават да флиртуват и много често се впускат във връзки със свои колеги. Според едно проучване на PsychicWorld.com 68 процента от всички хора от този знак са изживели поне един служебен роман в живота си. Като цяло Везните се стараят да запазят своята работна етика, затова предпочитат да пазят в тайна връзката си от другите хора в офиса. Но пък те не могат да скрият вълнението си от ходенето на работа, когато това е свързано не само със служебни задължения, но и със страст, удоволствие и силни емоции.

Източник: Tialoto.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти 
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори