×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дъщерята на Асен Агов – шеф на PR-а на Nexo доскоро


Дъщерята на Асен Агов – шеф на PR-а на Nexo доскоро
Миа Агова. СНИМКА: КАПИТАЛ
Ключови думи: миа агова, nexo
14 Януари 2023, Събота, 10:38 ч.
Автор: Флагман.бг

Криптосекторът е култура на хъс, заявява тя пред в. „Капитал“ преди година и половина

Дъщерята на Асен Агов се оказва, че е била шеф на PR-отдела на криптопирамидата Nexo. Агова заема тази позиция от април 2020 г. до юни 2021 г., след което отново се занимава с пиарстване, но в друга компания в сектора на криптовалутите и технологиите – DappRadar. Тя подробно разказва за работата си в Nexo в интервю за изданието „Капитал“ на Иво Прокопиев. Това съобщава Zonanews.

На въпрос как би описала криптосектора, Агова отговаря: „Това е култура на хъс – една от любимите ми думи, която добре описва този Див запад. Криптото е и много млада, самобитна култура – главоломно разрастваща се ниша със собствен жаргон и поведение, която все още се бори, включително със себе си, да спечели доверието на наистина масова аудитория и наложи свободната и споделена икономика, към която се стреми“.

В интервюто откриваме наистина зеещи висини на безсрамието, след всичко, което днес вече знаем за Nexo. Ето пример: „Често си казваме, че Nexo е начин на живот. То събира единомислещи, нахъсани и неуморни хора, които се борят за голямата идея не просто да бъдат работници в някоя компания, а всеки един ден да оставят значима следа върху световната финансова карта. Тук сме все професионалисти от „една кръвна група“ (…) Отговорността е неизменна част от комуникациите, защото сме на фронтовата линия на една глобална трансформация, при това от България“.

Кариерата й в тези съмнителни структури са подробно описани в нейния профил в Linkedin.


В категории: Политика


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
морски
14.01.2023 13:43:27
1
9
Само мутрата като й гледам на тая и ме втриса
4.
Хахах
14.01.2023 13:42:18
0
9
Всички вложили пари в криптовалути явно вярват, че дядо Коледа им носи подаръци през комина и пътува с елени и шейна иначе нямам обяснение как големи хора вярват в такава виртуална простотия
3.
пачо
14.01.2023 12:39:41
0
2
Конфликт между САЩ и Русия, започва следствие и се остановява , че в жалката България някой добре е поживял в чужда компания.
2.
Българина
14.01.2023 12:22:05
6
4
Така и не разбрах в какво точно обвиняват Nexo.
Казват - ОПГ, какви точно са престъпленията ?..
1.
Мен ако питате
14.01.2023 11:58:39
0
17
цялата тази галимация със криптовалутите си е една огромна пирамида .....
Виртуална пирамида !
Но когато рухне, ще завлече и парите (реалните)на тези, които са имали неблагоразумието да си ги вложат в нея...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите
Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори