×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Търсят психолог за затворническото общежитие в Дебелт, заплатата е ...


Търсят психолог за затворническото общежитие в Дебелт, заплатата е ...
Затворът е Дебелт е изграден по европейски стандарт и спазва всички международни изисквания
07 Януари 2023, Събота, 15:45 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Обявена е една вакантна позиция, вижте какви са изискванията

Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ към министерството на провосъдието е обявила конкурс за назначаване на държавна служба в затвора в Бургас. Търси се инспектор VІІ-ІV степен - психолог за затворническите общежития в Дебелт.

Обявена е една вакантна позиция, за която не се изисква задължителна първоначална професионална подготовка, показа справка на Флагман.бг в масивите на министерството.

Заплатата не е посочена, но критериите са доста строги. Кандидатите за участие в конкурса трябва да са дееспособни физически лица, да имат българско гражданство, да не са осъждани, да имат висше образование в областта на социалните науки или психология.

Мераклиите да работят в сградат на лишените от свобода трябва да отговарят на минималните изисквания за психологическа пригодност и да са с отлични медицински показатели. Свободната вакантна позиция е обявена на 5 януари т.г. и имате само 20 дни срок, за да подадете докумените си.

Конкурсната процедура ще се проведе на няколко етапа: Изследване на интелектуалните способности и езикова култура на желаещите позицията, психологическо изследване и заключително интервю.

Затворът в Дебелт е изграден по европейски стандарт и спазва всички международни изисквания. Той е най-луксозният пандиз в страната. Има спортни игрища, добре оборудвани стаи, модерни санитарни помещения за всяка килия. 




В категории: Бургас


13
Коментара по темата
13.
Иван
07.01.2023 19:49:15
0
7
Сложете един от народното събрание
12.
Психолог
07.01.2023 19:45:37
0
16
“Той е най-луксозният пандиз в страната”

Автора на статия страда от социална олигофрения - умствена изостаналост в резултат на ненавременно предоставяне на училищно образование!
А иначе заплатата е 900лв. Повечето психолози в държавни предприятия получават от 800 до 1000лв.
11.
Дракон
07.01.2023 18:01:43
0
8
Убиеца се казва Иван Димитров Иванов
10.
Габи
07.01.2023 17:50:37
1
30
От заглавието се подразбира, че ще бъде обявена заплата на психолога. Нищо такова няма в статията. Престанете с глупавите и неотговарящи на изписаното заглавия.
9.
Габи
07.01.2023 17:50:00
0
27
От заглавието се подразбира, че ще бъде обявена заплата на психолога. Нищо такова няма в статията. Престанете с глупавите и неотговарящи на изписаното заглавия.
8.
Дракон
07.01.2023 17:32:23
1
21
Убиеца на малките момичета в меден рудник в асансьора 2017. 20 август и той е пуснат на свобода на 24 ноември 2022 готина а присъдата му е 6 години
7.
Дракон
07.01.2023 17:29:09
2
13
Защо пуснаха убиеца
6.
*********
07.01.2023 17:22:57
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
5.
В капитализма
07.01.2023 17:08:11
1
20
Престъпниците са на почит, грижат се за тях като не само че всичко им излиза безплатно защото гърбят НАРОДА да им плаща, но и живеят като царе. Вижте престъпниците в парламента, в общината, в съда, в президентството какви заплати си вземат само. От 89та насам всички престъпници са бизнесмени, политици, съдии, общински обирджии и по дребни, надолу по веригата. И всички мразят НАРОДА и са антикомунисти.
4.
Ааааааа
07.01.2023 16:58:37
1
22
А сексолог няма ли да им назначите на боклуците, че като се праскат да е грамотно поне. Давайте ние и това ще им плащаме да е.. мааам... Аааах къде са нашите, къде е Белене, че да видите пак маам ви изродска..права ли...
3.
Престъпник да си
07.01.2023 16:48:31
2
17
на днешно време! Сигурно поне 1/4 от населението живее в по-мизерни условия. От друга страна, престъпниците не влизат в затворите, та за кого всъщност се строят...?! Само за да се тупа Ганьо гордо в европейските гърди?!
2.
Моля
07.01.2023 16:31:57
1
26
Да бъде назначен такъв и в Общината. За бургазлии това не търпи отлагане вече. Понеже в тази държава няма закони, то поне ги тествайте с психиатри тези бокл... там. Не познавам нормален общинар. В парламента също
1.
Говедар
07.01.2023 16:11:13
0
21
На снимките изглежда перфектно за вече добре доказали се мастити бандити, както за бивши и настоящи политически елити. Които са крали, крали и не наяли. Само да има кой да ги затвори там?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме,  Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани  Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек
Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори