×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако се гнусиш от "Лена-хищна хиена", трябва да се отвратиш и от "Депутата Христо"


Ако се гнусиш от "Лена-хищна хиена", трябва да се отвратиш и от "Депутата Христо"
Песента за Лена възмути хиляди, но същите тези си споделяха по стените парчето на Ицо Хазарта
06 Януари 2023, Петък, 18:30 ч.
Автор: Борислав ЦЕКОВ*

Всичко друго е лицемерие и синдром на тълпата

Виждам, че има вълна от възмущение заради просташката песньовка на лаладжиите на Слави по адрес на Ленчето от "Промяната". Така е, отвратителна простотия, при това насочена към една жена, която трябва да бъде и реално е разсипвана от критика, но с политически аргументи и оценки, а не с долнопробно пияндурско бръщолевене. Но! Питам се защо нямаше такава вълна от възмущение, когато само преди няколко месеца същото направи Ицо Хазарта от "Промяната", но насочено към Десислава Атанасова от  ГЕРБ? Питам, защо?

Песньовката "Депутатът Христо" на Хазарта е същата чалга-помия като "Лена - хищна хиена", но в рапиран вариант. Същата по пошлост, по простотия и брутално, обидно, неполитическо отношение към една жена, заради нейната политическа дейност. Гнус ме е да припомням текста на "Депутата Христо", както ме е гнус да цитирам "Лена - хищна хиена". Който иска, нека си припомни обидите и гадните сексуални подмятания на Ицо Хазарта към Атанасова в "Депутата Христо". Но тази песен беше посрещната от мнозина с възхита и веселие. Тиражираха я всякакви медии. Имаше радостни и злоради възклицания из телевизионни студия и тук, в социалната мрежа. Днешната жертва - Лена Бориславова, също беше сред активно възклицаващите.

Та, за моралния релативизъм и за примитивното "щом е от наш'те, значи е хубаво" иде реч. 

"Депутатът Христо" и "Лена - хищна хиена" са морално тъждествени. Ако се гнусиш от едното, трябва да е гнус и от другото. Останалото е лицемерие и синдром на тълпата.

А за такива като Слави Тр. и Ицо Хазарта съм казвал нееднократно през годините - тези персони от много време са сред основните архитекти на опростачаването и профанизацията на обществените нрави в България, които нанесоха и продължават да нанасят дългосрочни вреди върху националната ни общност. Тиня.

*Текстът е от фейбук профила на политическия анализатор Борислав Цеков, заглавието е на редакцията


В категории: Политика


36
Коментара по темата
36.
Електра
10.01.2023 10:17:34
1
2
Прав е Цеков, но има една съществена разлика, Ристю комара си измисли обидите, докато ГугЛена я видяхме как я държат за парапета, целия български народ...
35.
Аз
09.01.2023 07:30:12
1
1
Защо всички се правят на ощипани?

На когохнепму е ясно, че сценаристите в предаването си правят каквото си искат?
Къде в песента се споменава Слави като автор?
А някъди да го чувате и в изпълнението???

От три дни "Слави, Слави,Слави ..."!!!!
Песента е цълвоч, но е изпълнена и написана от СЦЕТАРИСТИТЕ!!!

Слави е бастун, но този път не пръдна той, ясно?
34.
Опи
07.01.2023 11:22:30
11
4
Забелязва се тенденцията,и тук ,и в парламента,долните ГЕРберасти,да се насочват все по -надолу и да стават все по-долни и все по-кресливи. Всеки ден се разкриват далаверите им,лъжите им и абсолютните аматьорските им доводи ,насочни към предишни управления. Явно,Боцо е взел курс към крясъци ,простотия,дебилност,псувни и всички възможно оръжия,присъщи на чалгата. Та,не случайно Чалгаря пуска и поредната боза. Драскайте,нещастници. На пролет 23%. И бай Ставри все още ще си чака.....
33.
Балкантурист
07.01.2023 10:41:46
4
11
Кака Лена Уморена да каже ,къде са тези 9 милиарда,които Просто Кирчо и Кокорчо заграбиха от хазната така ,и така ще ходи до съда!
Колко пари е пренесла с Фалкона докато разиграват чаршафна история!
В кои офшорки са тикани парите,които грабеха за себе си?
Някъде в Гърция трябва да се търси!
32.
Има ли мустаци момата
07.01.2023 10:27:45
6
11
Найо Цицин ти си идиот!
Да посъветваш Лена да съди Слави за някаква песен е все едно да я пратиш на гинеколог на площада пред Народното събрание!
Клетото Ленче сега трябва да докаже, че не се е плющяла с Киро в оная квартира, че не му е вдигала самолета за Солун, че не са чакали пици посреднощ от оня татуиран убиец, дето риташе топка в Левски! И въобще всичко това дето е на лента при Рашков го няма!
И още, и още, и още...
Киро, спри Цицин! Този некадърник ти ева майката! На Ленчето също.
ПП: Даже за мустаците не може да го съди! Ми има си ги момичето!
31.
do 2
07.01.2023 10:11:45
4
6
ей заради такива боклуци като тебе никога няма да се оправим, докато слушате циганска музика на гнусни цигански концерти в държавата където преобладава вече циганското население, винаги ще си остани, в батака
30.
Мдаа
07.01.2023 09:58:25
5
7
Слави като се изгаври с половин България и с Лили Иванова абсолютно незаслужено 20 години всяка вечер в БТВ всички си натискаха парцалите. Сега пуснали по кабеларката 7/8 една песен за еугЛена, която цяла година управляваше България и се изгаври с цялата държава - и гледам реват. Айде стига двойни стандарти. Оставете ги да се изпопребият взаимно като бесни кучета Слави и останалите шарлатани, с които ортаклуваха заедно във властта за всеобщ срам. Халтурата на Слави е релевантен отговор на жълтите зъбки с лабави нерви , "кризаааа" вика Швестрин Асан. Дългия правилно се е усетил, че Лена Бориславова е от малкото персони, редом до които той стои направо прилично.
29.
Иван Христанов
07.01.2023 09:38:24
3
3
Срещу песента реагира и Иван Христанов, депутат от "Продължаваме промяната" и бивш заместник-министър на земеделието в правителството на Кирил Петков.

"Това е песен за нас. Да, за нас, като народ. За българите, които все още не са очертали границите на категоричното #зло, за да въстанат срещу него. За онези 25%, които ще кажат "Удри бе, тя го #заслужава!", за другите 65%, които ще свият рамене и ще отминат, и само 10%, които ще се #възпротивят"".
28.
Парапетгейт
07.01.2023 09:28:49
3
8
Едното е четиво с художествена стойност, картинките са показани в статията за Курвалена .
Друго е помия на един наркоман ,има и публично признание че се пуска по белите писти Ицо кавала .
Изобщо смени си бялата риза Делчо, ъъъъ, ааааа.
Вониш, изкъпи се , некъпаните, миризливите хигиена нулева, педали и простипутки ПП и ДБ, розовите комсомолци с прашки от разградската левица на промяната.
Лудото Кирче гледа девствено ,не купува нищо ефтино, вози се на яхти и електромобили.
27.
Хехе
07.01.2023 07:42:40
11
15
Едното е поднесено с чивство и има художествена стойност, другото е пародия на някаква чалга, с текст, който всеки може да съчини. Хазарта споменава лидерката на ГЕРБ с две думи, докато творбата на сценаристите е изцяло за Ленчето. Какво се правиш, че не виждаш разликата?
26.
Петко Гущера
07.01.2023 07:05:51
10
15
Обещаха и заплати на Лена парапетката, но имало само кревати с двама баджанаци.
Лудото Кирче смотаняка тропа с краче иска да се вози на държавния Фалкон за любовни развлечения в Гърция.
25.
Канада
07.01.2023 05:57:51
9
8
Делчо Спасов с бялата риза от ПП дали прави орални упражнения като Ицко червилото куролация на ангро ?
За Кокорчо се чуват големи подвизи за анални изпълнения.
Гладната кака Лена, има квалификация за магистралата , ще издуха тапета , ще се финансиране.
Киро Простото гледа девствено не купува нищо ефтино.
24.
E toi
06.01.2023 23:31:36
7
10
Е те мн оравилно пеят.Самата истина.Една не толкова умна жена върши глупости и се такова с не толкова умен аматьор от харвард или е минал покрай харвард.Закривсйте таз партия че се излагат само.Живи мошенници
23.
ми
06.01.2023 22:49:15
15
12
Този Б. Цеков е креатура на ГЕРП. Ясно е какви ще са коментарите му.
22.
друго мнение
06.01.2023 21:55:53
6
13
Друго интересно мнение четем в афера.бг:
"НАХАЛНАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЩИТАВАНА. ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗОБЛИЧАВАНА И ОСМИВАНА"
https://afera.bg/НАХАЛНАТА-ПОСРЕДСТВЕНОСТ-НЕ-ТРЯБВА-Д/
"Тези двамата със сигурност са ограничени интелектуално, но все пак са схванали главното, което може да те изстреля по върховете на една държава днес – пламенната русофобия. Може да си най-големият некадърник, но ревнеш ли срещу Русия, успешната кариера ти е гарантирана.
И Грозев, и Бориславова обичат ролята на „невинно преследвани“, на жертви.
В глупостта си нейните защитници стигнаха дотам, че да изградят образа на тази посредствена жена като нещо средно между Майка Тереза, Жана Д’Арк и Райна Княгиня в едно. Доста абсурдно е от „поругана чест“ да се оплаква тъкмо личност, чийто морал поражда доста въпросителни. Доста въпросителни поражда и кариерното развитие на самата Лена. Благодарение на какви точно качества тази жена се издигна на такъв висок пост? Само за професионални умения ли става дума или и за някакви други способности, които нямам никакво намерение да обсъждам тук."
21.
Бай....до 5
06.01.2023 21:50:28
2
3
Много си тъпо ма, идиот !
20.
Прокопито от промяната
06.01.2023 21:16:44
6
12
Който обича дълъг и дебел изпълнява музикалното творчество изпява ,изплюва на кожения микрофон това дълго нещо което желае , но го е срам да си признае Христо музиканта, надрусаното келешче, ляв пендел , пардон завой.
19.
Do 16
06.01.2023 20:56:57
5
11
Там за 5 секунди Христо се учудва как някоя успяла да поеме нещо едновременно от дебелия и дългия. Никъде не се конкретезира въпросната персона, нито даващите -дебел и дълъг. Това долно същество сега би трябвало да го съди споменатата депутатка затова че я свързва с такива долни помисли, прави позорящи връзки и инсинуации към поемаща нещо от някакъв и дълъг и някакъв дебел???
18.
Глупости
06.01.2023 20:46:51
7
18
Двете песни са от различни вселени. Тва на дрогата даже е срам да се нарече песен/творчество. Дрогата падна под нивото на пик и вестник шок. Можем само да го съжаляваме колко тъжен и самотен животец има.
17.
Ха ха ха
06.01.2023 20:44:45
15
23
Мангалите от промяната, не могат да пишат, сричат, само измет, боклуци, токсични отпадъци - ПП и ДБ.
Меки китки, курви и траверси тротинетки от гей прайд продължава потъването.
16.
Флегма
06.01.2023 20:40:51
15
15
Борислав Цеков преминал през БДСВ, Новото време и БСП май не трудно схваща. Песента " Депутата Христо" е споменава нещо за Д. Атанасова в рамките на 5 секунди, а Лена се оплюва по най просташки начин цялата песен. Дано на Славчо са останали няйюкакви пари, че ще плаща скоро обезщетение. Май за това от скоро взе да си прибира пълната субсидия:)))
15.
*********
06.01.2023 20:32:59
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
14.
Познай кой е на парапета?
06.01.2023 20:30:58
10
16
Ебаните дупета как се разпознат от Пропаднали педали и долните бараби!
Като ги пляскат в дупките педалите и курвите от промяната.
Некъпаните, миризливите, хигиена нулева Ристьо Сопола завършил първи клас, музиканта неграмотното, нашмърканото ПЕДАЛЧЕ...
13.
Възмутен гербер
06.01.2023 20:10:37
7
23
Тоя пък гьотверин как само припозна в песента на Ицо еднадълбоко уважавана дама от ПП ГЕРБ. Там никъде няма имена да не говорим пък за тая дама която тук назова това долно мекере.
12.
Скромно но от сърце
06.01.2023 19:51:03
3
12
Изказвам моето скромно мнение.
А то е, че ако аз бях на мястото на Софийския дриссльо, бях пял чалга рап остро критикуващ политиката и положението на държавата, и дам подкрепа и участвам в това, в което той участва и тежките последиците от това..
Най-малкото нямаше да се показвам никаде публично от срам и чувство за вина.
Но.... ти го плюеш то са прай, че дъжд го вали.
11.
Хахахах
06.01.2023 19:48:46
1
16
@6 Гной
"Всички сме се кефили на песните и на слави и на ъпсурт без значение кой от коя партия е."
Мдаммм, умният от каквото се срамува, идиота с това се гордее! ХАХАХАХХАХА
10.
PS
06.01.2023 19:47:02
6
17
В една кръчма в София го мандъсъри Христо депутатина отзад. Духал кожен инструмент с една дупка. После близал сладолед и гойна за десерт.
9.
КирчУ
06.01.2023 19:43:53
6
21
Солидарен съм с автора Б. Цеков. Какво очаквате от "политици" избрани от профани? Тъпнята управлявала страната само няколко месеца е огледало на дансинга във всяка чалготека. Цените и живота направени от тях много ама много радват бълг. народ. Най-често радостта е насочена към майките.
8.
Помориец
06.01.2023 19:38:14
15
18
Че Борислав Цеков е парцал е ясно, ама защо трябва да го публикувате?
7.
......
06.01.2023 19:17:52
13
31
Кака Лена е гладна хиена , като хищна стръвница налапа кокала.
Лабаво няма при промяната, що може да откраднат делчо спасов посредници, офшорки, батерии, перки, план за бързи кражби и продажби.
Временно пребиваваща измамническа банда от промяната.
6.
Гной
06.01.2023 19:12:04
34
42
Всички сме се кефили на песните и на слави и на ъпсурт без значение кой от коя партия е. Докато на хазарта песента осмива политическата реалност, то на слави е изтъкана от злоба и то към жена. Не ти е виновна лена и парапета, че за една година от първа сила, отиде в канала буквално, а пп въпреки бруталните атаки от всички страни си запазиха резултата на 90%.
5.
чичо леля
06.01.2023 19:11:44
9
12
до Бай...
но да не забравяме че и тя е жена!
4.
Бай....
06.01.2023 19:00:33
25
15
Всички жени на света са курви, освен майка ми !
3.
$&$
06.01.2023 18:54:13
23
43
Не е едно и също, Цеков! Когато собственият ти лидер те нарича ПКП, тъп материал, мисирка и какво ли не още и ти продължаваш да му ближеш задника ,то това означава на сто процента, че си такъв! С Лена ситуацията е друга!
2.
EMA
06.01.2023 18:50:21
27
21
На Нова година бях болна,на легло. Прехвърлях каналите по телевизията и се възмущавах от посредствеността. И изведнъж концерт на Софи Маринова. Признавам си-никога не бих отишла на концерт на фолк-певица. Но този концерт беше зашеметяващ. Гледах го с удоволствие. Концертът беше направен от Слави Трифонов. Защо му трябва да прави глупости,след като е призван да прави красиви песни и концерти.
1.
Alo mesarova ot Arabski proizhod
06.01.2023 18:42:27
10
4
Koi ima zapisa ot taz kamera 4e i da go puska v inrernet
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район Безумие! Стотици хиляди българи притежават пистолет, пушка... Безумие! Стотици хиляди българи притежават пистолет, пушка... Населението намалява, оръжията се увеличават Сигнал до Флагман.бг: НПО подвежда бургазлии с безплатен курс по турски език, а после иска пари "за консумативи" Сигнал до Флагман.бг: НПО подвежда бургазлии с безплатен курс по турски език, а после иска пари "за консумативи" Виждайки големия интерес, представителите на НПО решиха да се облажат, като съберат „символични месечни дарения“, твърдят потърпевши Този град изпревари София по строеж на нови жилища и тази година Този град изпревари София по строеж на нови жилища и тази година Варна е на трето място Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си ликация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа От снимки във Фейсбук се вижда, че Кристиян е шофирал и други автомобили Джулая в Бургас ще бъде невероятен Джулая в Бургас ще бъде невероятен Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20 часа на 30 юни Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис (ОБНОВЕНА) Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис (ОБНОВЕНА) Илия Атанасов остана без малката си количка Смарт, полицаите му я взеха Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Почти 4-часовото излъчване от зала „Арена София“ е проследено от над половината от всички телевизионни зрители ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор Недоумяваме как за няколко месеца мнението на министъра се е променило на 180 градуса относно политиката по морския транспорт, пишат от партия "Средна европейска класа "
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори