×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трима военни загинали от украински дрон над руската база "Енгелс"


26 Декември 2022, Понеделник, 12:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Те били поразени от падналите отломки от апарата

Министерството на отбраната на Русия заяви днес, че руската противовъздушна отбрана е предотвратила удар с украински дрон срещу военновъздушната база "Енгелс" в Саратовска област, а при падане на отломки от безпилотния летателен апарат са били убити трима военнослужещи, предадоха ТАСС и Ройтерс.

"На 26 декември около 1:35 ч. московско време украински безпилотен летателен апарат беше свален на малка височина от средствата за противовъздушна отбрана на военнокосмическите сили на Русия, докато се приближаваше към военното летище "Енгелс" в Саратовска област", каза министерството.

"При падането на отломки от безпилотния апарат бяха смъртоносно ранени трима руски военнослужещи от техническия персонал, намирали се на летището", заяви ведомството. Според съобщението няма пострадали самолети в базата.
 


В категории: Войната в Украйна


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
SS
26.12.2022 18:08:30
1
5
Кремълски ибрик фен на педофили, тъпа е баба ти от ТКЗСто. И не ми се маскирай в коментар 8,тъпо парче.
https://youtu.be/pS2qntJCt0s
Републиканци и не знам кво! АналРазчевреченРусороб и на американските политици републиканци ли се надяваш бе проЗ хахаха. От русороб стана републуканец в САЩ ли веее! Отчаяни педофилски фенове.
https://youtu.be/pS2qntJCt0s
Взимай баба ти и отивай да събирате труповете на свиносабаките! Марш!
https://youtu.be/pS2qntJCt0s
8.
До 7
26.12.2022 17:58:03
1
14
Нямали дронове украинците. Смях. Като влязат републиканците какво ще стане? Само да попитам, за същите републиканци които бяха най-ербап за Корея, Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, и Сирия ли става на въпрос, или за някои други републиканци? :)
7.
SS
26.12.2022 17:02:24
8
1
Ей много си тъп. Личи, че си един и същ. Наясно ли си, че от известно време нямат никакви дронове Украйна? Спри се, всичко е на Англия. Ама колко са мощни а бягат постоянно назад. Между това, което ти се иска и е факт има разлика. Влязат ли републиканците гледай филма!
6.
Смърт за окупарорите!
26.12.2022 13:56:29
4
12
https://youtu.be/DQpHHxSGNeU
Така свършва всеки окупатор мародер и педофил.
https://youtu.be/DQpHHxSGNeU
Вълшебна работа на американските касетъчни Ескалубур 155 мм!
Много окупаторска карантия нахрани украинската земя.
Слава на украинските защитници и герои!
5.
До 4.
26.12.2022 13:04:36
0
5
искрено ме накара де се усмихна. :) ;)
4.
*********
26.12.2022 12:57:47
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Русороб=шизофреник
26.12.2022 12:51:37
3
16
Айде пак! Според руските власти загиналите са от отломки от дрон, сбит от руската ПВО. Понеже това е втората атака срещу Енгелс в рамките на един месец и летището се намира на 700 км. от Украйна, та при първия удар, критиките към руската ПВО система бяха придружени с мемове и подигравки, сега кремълската психушка пробутва версията че ПВОто е сработило. Само че на тези измушльотини и в Русия вече не вярват. Той дронът не е с размерите на изтребител или пътнически самолет, та отломките му да предизвикат вривове и жертви на земята, при положение че сбиването от ПВОто става на голяма височина, иначе няма да е ПВО. Какво да измислят, кремълските негодяи, като още първия път ги питаха, как украински дрон е минал през 6 руски области и е стигнал на 700 км във вътрешността?
Къде е било руското ПВО в тези 6 области и как дронът прелита толкова навътре в руското въздушно пространство?
Нормални плоски лъжи за ръководство, което твърди че Крайцера Москва е потънал от фас на руски матрос, а базите Саки Новофьодоровка са се взривили барабар с десетки самолети, заради топлото време.
2.
Нищо не са отклонили
26.12.2022 12:11:32
6
44
заминаха им няколко тежки бомбардировача и много изтребители
1.
Весела Коледа!
26.12.2022 12:10:13
9
34
Руски животни!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Противозмийската ваксина липсва от аптеките ни от поне 10 години Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия
Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори