×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Баща на три деца в мозъчна смърт след побой пред дискотека


Баща на три деца в мозъчна смърт след побой пред дискотека
Пребитият Гален е получил исхемичен инсулт
22 Декември 2022, Четвъртък, 09:04 ч.
Автор: Флагман.Бг

Близките му твърдят, че е пребит от охранители на заведението

46-годишен служител в следствения арест в Разград изпадна в мозъчна смърт след сбиване пред нощен клуб в град Попово, съобщава Нова телевизия. 

Инцидентът е от събота срещу неделя. Мъжът е баща на три деца. Близките му твърдят, че е пребит от охранители на заведението, отказали да го пуснат заради неприличен външен вид.

Гален Минчев и Здравко Здравков решават да посетят нощен клуб в град Попово около два часа през нощта. 46-годишният Гален е надзирател в разградския следствен арест. Само той получава отказа да бъде пуснат в клуба, твърди неговият приятел. „Стана проблем, че моят приятел е с анцуг. Голям проблем стана. Мен с дънки ме пускат, а него с анцуг – не. Изкараха ни извън заведението, Гален го хвърлиха на страна. Единият от охраната ме удари с гумена палка. Казах, че Гален е полицай, за да го оставят и крещя: „Той е полицай, оставете го”. Дойдоха полицаите и завариха охраната върху Гален”, спомня си Здравко Здравков, който е приятел на пострадалия мъж.

Двамата мъже отиват в полицията, за да дадат показания и се прибират. Съпругата на надзирателя го посреща, виждайки рани по лицето му. „Отиде до банята и се свлече. Дойде приятелят му, вдигнахме го и каза, че много го боли ръката”, казва Христина Димитрова. След няколко часа сън Гален Минчев започва да разказва на съпругата си за случая с него през нощта. „Започна да заваля. Изкриви му се устата, лявата страна не може да движи и звъннахме на Бърза помощ. Те казаха, че е направил исхемичен инсулт”, допълва жената на Гален.

Мъжът е приет в търговищката болница. Ден по-късно се влошава и го местят в реанимация, където по изключение е допуснато да бъде посетен от съпругата си. „Видях го, питах го как е. Каза, че го боли главата и дясната ръка. Той каза, че е надута и явно са му счупили ръката, защото са го ударили с бухалка”, каза още Христина Димитрова.

Управителят на нощния клуб не е бил на работа в нощта на инцидента, но има своя версия за случилото се. „Влезли мъртво пияни тези лица, направена им е забележка за неприлично облекло - с анцуг, омазан целия. Като див селянин. И са ги извели охраната и там е дошла полиция”, каза Веселин Василев.

Служителите в клуба не знаят да е имало сбиване. „Те бяха агресивни, парадираха със служебно положение. Ние сме полицаи и защо няма да ни пуснете? Момчетата ги изпратиха учтиво и им пожелаха лека вечер и видях, че те започваха да псуват и обиждат лицата”, сподели Славея Георгиева, която работи в заведението.

Записи от охранителните камери щели да бъдат иззети, но и на тях не се виждало сбиване, според управата на клуба. От охранителната фирма потвърдиха, че е имало спречкване и обезвреждане на надзирателя по време на извеждането му от клуба. Казват още, че именно той първи започнал с агресията. Камен Несторов е съсобственик на охранителната фирма, която обслужва дискотеката. Той отрича да са използвани помощни средства при обезвреждането на Гален. „Чух, че са ползвани бухалки, палки. Тези неща не са били използвани при нас”, коментира той.

От Районна прокуратура обясниха, че има досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Най-вероятно надзорът ще поеме Окръжна прокуратура, тъй като преди ден състоянието на мъжа е станало критично. „Казаха, че е изпаднал в мозъчна смърт. Няма шансове, мозъкът е спрял да функционира и той си е починал”, казва съпругата му. Гален Минчев е баща на три деца. Близките му ще трябва да решат, дали и кога да бъде изключено командното дишане.
 


В категории: Крими


19
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
19
Коментара по темата
19.
Хахаха
24.12.2022 14:39:25
0
1
Били полицаи и затова трябвало да влязат. Полицай си когато си на работа. Ако не си на работа си обикновен човек като останалите.
18.
Securiti
24.12.2022 05:32:16
0
0
Преди няколко години Яни кметски и той яде бой пред една бургаска дискотека заради Токи насрания (маска се) и елховския селянин шеф на "Трансойл" -Бургас а причината беше същата
17.
бургазлийка
22.12.2022 18:56:24
0
4
Като е баща на три деца какво прави пред дискотеката? Всеки съвестен родител си обгрижва децата, а този се бие да влезе в дискотека? Пфу!
16.
Да
22.12.2022 17:13:20
0
2
Кофти се е получило, но когато ти кажат, че не става в този вид си тръгваш, а не да се обясняваш кой си и какъв си, егото му е изиграло лоша шега както обикновено всъщност се получава, егото е като гордостта на бедните за кенефа е
15.
vox
22.12.2022 13:56:48
0
4
Ако умре "охранителите" ще берат ядове... Първо от колегите му - в ареста.. Няма да ги бият лично, има си други начини.. и така нататък.
14.
Цялата държава
22.12.2022 12:02:45
0
5
Е сбъркана , хората също за съжаление. Лека му пръст,млад си е отишъл и то по нелеп начин. И да с анцуг на дискотека звучи правилно , защото анцуг е немска дума и означава костюм. И ние нали си имаме анцуга за официална дреха ,че му викаме костюм ама на немски . Пази боже от лошо по празниците. Весели празници братя и сестри българи .
13.
Rando
22.12.2022 11:26:08
0
9
Поредната оркска история от Оркистан

Цивилизацията от тук тръгнала,ама никога не се е върнала
12.
Пешо
22.12.2022 10:32:44
4
7
Да се направят три деца на една и съща жена от град Попово, доста алкохол си требе. Човекът е планирал четвърто, затова е и по анцуг, тази дреха по лесно и бърже се свлича, за правене на деца се е подготвял.
11.
Dibeliq
22.12.2022 10:10:11
3
5
V popovo dresscode li ye :D basi selqcite 4yek
10.
Doggy
22.12.2022 10:09:39
1
11
Защо никой не застава зад действията и думите си, не само в този случай, а изобщо. Охраната да кажат: Набихме го защото е дивак облечен в анцуг или той да каже: Набиха ме защото съм дивак с анцуг. Винаги другите са виновни. Като се правите на мъже, бъдете такива до край.
9.
Андрюша
22.12.2022 10:08:59
1
20
Да беше си стоял с жената и детето вкъщи, сега щеше да е жив, ама той на ергенин се прави, че и парадира със служебно положение, че и пиян залян, че и с анцунг на дисkoтека.
8.
Възмутен
22.12.2022 10:05:56
2
20
Дискотеката има право са подбира клиентите си по дрескод. Кой ходи на дискотека с анцунг? Той на работа с анцунг ли ходи? Не се научиха кое облекло кога се облича! Анцунгът е за спортуване! Диви овчари!
7.
Мнениеb
22.12.2022 10:03:40
0
10
Човекът може да се е напил някъде другаде преди това и просто да си е получил инсулт. Аутопсията ще установи от какво е починал.
6.
Velezar
22.12.2022 09:47:08
3
15
Анцуг и чанта диагоналка- облекло за селяндури. Когато видя някои, облечен така, въобще не го отразявам. Писна ми от селяни-простаци!
5.
Hahah
22.12.2022 09:42:58
0
9
Има лесно и то от години се знае. Както на запад се прави- Снима се личната карта (док за самоличност)и се слага във онлайн списък на заведението/ята така, че документът за самоличност е хем гаранция/доказателство, че човекът е пълнолетен, хем е и застраховка при злополука. Когато някой направи проблем се изкарва от охраната и до там(не се бие, не се ръга или обижда). Все пак ролята на охранителите е не да са биячи. Като има проблем с агресията се вика полиция и на въпросния индивид-баща на 2-3-4-5-6-... му се прави протокил, като му се и забранява в базата данни да стъпва в заведението/ята в областта. Охраните минават обучение как да отреагирват и си имат лиценз, така, че дори и да стане така да си превишават правомощията им се взима и не могат да си вършат работата, а заведение което не спазва регламента се глобява първия път и после се затваря. Така за 3-4 месеца като останат едни алкохолици без възможност да ходят по бардаци, а едни пишман мутри да бъдат охранители...ще спадне и агресия и поведение и пр. Модела работи, дори във заведенията където работя вечерта след дискотека охранителите разпръскват хората да не се събират по групи пред заведението и ги молят да бъдат по-тихи. Нещо което сещате се сега дори е немислимо и нереално за четящите щото нашата действителност е покъртителна в момента.
4.
Див селянин
22.12.2022 09:38:46
1
23
И ся кво - ако съм с официалния Адидас за сватби, няма да ме пуснат в дискотеката в Попово?
3.
За един прЕАтел питам
22.12.2022 09:29:07
2
31
Как се съчетават нощен клуб в град Попово и неприличен външен вид?
2.
Тез охрани
22.12.2022 09:21:06
4
14
Тез охрани и те като журналистите от флагман. Пазят лошите и нарушават закона за пари.
1.
Не разбирам
22.12.2022 09:17:54
1
35
Баща на 3 деца в 2 часа през ноща на дискотека?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори