×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жертвата на насилие Диана Димитрова „захапа“ и колегата си Карамазов


12 Декември 2022, Понеделник, 17:12 ч.
Автор: Флагман.Бг

Съжалявам, че се оттегля от актьорската професия, но няма да е голяма загуба, написа тя

Актрисата Диана Димитрова, която неотдавна взриви социалните мрежи с признанието си, че е станала жертва на насилие по време на снимките на сериала „Откраднат живот“, нападна словесно колегата си Владо Карамазов.
В интервю за българско радио той си позволи да изкаже свое мнение за скандала.  "Аз мисля, че като започнат всички тези разкрития, хората ще научат много неща, които това момиче в момента ги спестява. Не мога да разбера защо. Не мога да разбера защо тя отива натам… Защото в цялата тази история тя също има вина, и то не малка… Нещата изобщо не са такива, каквито тази актриса ги назовава",  каза той.

Дамянова реагира светкавично.

„Слушах интервюто на Владимир Александров. Не го познавам в личен план. Имаме разменени по три реплики извън сцените, които сме заснели. 2017 г той не беше част от екипа на продукцията. Сигурно ми е следил телефона... или ми е светил, без аз да знам.
Чудя се, дали ще му е толкова весело, когато истината лъсне. Когато цялата истина лъсне в детайли.
От интервюто останах с впечатлението, че ТОЗИ актьор започна да пелтечи и да се задавя в думите си, след като се спомена моето име. А на въпроса на журналиста : "След 5 години? '', оставям сами да прецените какво означава възклицанието ''А'' и каква претенция за ерудираност носи. (по моя край овчарите по подобен начин подвикваха овцете)
П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската професия, но мисля, че не е голяма загуба“, завършва тя.

Карамазов не е първият, който критикува актрисата. Според журналиста Явор Дачков, разкритията на Диана  Димитрова са политическа акция, която трябва да подготви обществото за повторния опит да се наложи у нас Истанбулската конвенция, отхвърлена преди както от Конституционния съд, така и от Светия синод.

След като припомня новата резолюция на ЕП, която с императивен тон подкани всички европейски страни да приемат конвенцията, Дачков написа: „…слабата актриса трябва да е доволна, че се е разминала леко (ако ще си говорим с недомлъвки). Новината за мен тук е, че Истанбулската конвенция се завръща с нова сила, по-агресивно и по-лукаво отпреди, защото ще ни приложат всички отвратителни образци на пошлата американска медийна вулгарност, паразитираща върху късосъединителните емоции на публиката, вманиачено занимавана от същите медии само с долницата на човека и разпалваща най-отвратителните инстинкти без грам критичност към поднесените сюжети и никакъв интерес към истината…“

Диана Димитрова му отговори с ирония: „Какъв Велик колос на мисълта сме имали в България, какъв конспиратор. Казвам имали, защото аз, не знаех за вашата личност. Малко факти. ''Слабата'' актриса беше единствената българка избрана за главна женска роля, след каст в няколко нормални страни за телевизията History Channel през 2015 г… Я, кажете на хората, че съм рептил и направо да звънкам на Мъск, да си чукнем среща на Белоградчишките скали, че не издържам повече да го чакам! И един съвет, погрижете се за тялото си. Млад мъж сте, а тепърва идват празници…“, завършва тя.

Движението Ме too, което възникна в САЩ, взе много жертви сред мъжете. И всеки можеше да стане негова потенциална мишена.

През 2018 г, когато президентът Доналд Тръмп предложи Брет Кавано за върховен съдия, магистратът веднага бе обвинен в сексуални посегателства. За една от неговите жертви се обяви Джули Суитник, която каза, че на купон във Вашингтон през далечната 1983 година, т.е. преди 35 години, била изнасилена, а Кавано присъствал на същия купон. В крайна сметка Кавано бе избран и сега Върховният съд на САЩ е пречка пред много либерални проекти.

Ме too докара много тъжни дни и за носителя на две награди „Оскар“ Кевин Спейси, който бе истинска емблема на „Нетфликс“. Но животът му се обърна с главата надолу, след като бе обвинен от няколко млади мъже в сексуален тормоз. Той беше изритан отвсякъде, а кариерата му – разбита. В края на октомври тази година съдът в Ню Йорк го оправда. Съдебните заседатели решили, че през 1986 г. действията на Спейси срещу Рап /един от обвинителите на актьора/, който по това време е на 14 години, не са били сексуални по природа.


В категории: Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
999
12.12.2022 20:11:28
0
5
До 10
Абе най добре елате и двамата да седнете на моя стол, но аз няма да ставам !
10.
Do 7
12.12.2022 19:16:10
2
2
Да време е! Ще седнеш ти на моя стол
9.
До 6
12.12.2022 19:14:53
2
9
Аз не заплашвам непълнолетни момиченца пред бащите им, няма закакво да ми ги праща, а на теб ако ти ги прати какво ще направиш?!, ще им лапаш ли?
8.
Странджански Животновъд
12.12.2022 19:06:36
1
2
Де гуй е заапалъ сигур за гъдиличникъ
7.
съдията Дрек
12.12.2022 18:43:07
1
4
До.Пфф
Трябва в най-скоро време да освободиш стола,който никога не ти се е полагал,и това ще стане,неморален тип.
6.
do 4.
12.12.2022 18:31:20
8
7
Ако познава по-опасни от тях и ти ги изпрати на гости,ще напълниш ли гащите?
5.
1
12.12.2022 18:29:54
3
21
А БЕ ква "жертва е тая курва.. налетяла на 15год дъщеря на Вергов и го предизвикала казвайки му "Като ме отхвърляш ще спя с дъщеря ти..Всеки нормален Мъж би и зашлевил поне шамар..оня е превъртял
4.
Пфф
12.12.2022 18:27:18
4
10
Бахахаха трябваше да я убие от бой и да накара някой от бандата на рочата да я наръга, бахти гнусния плешив миндил е таз
3.
3.
12.12.2022 18:27:17
3
17
боят е възпитателно средство срещу изтървани.
2.
Стига вече !
12.12.2022 18:22:36
2
22
Оставете тази лабилна жена на мира !
Стига сте я отразявали !
Не ни стигаше онова момче с тротинетката, което се облича с женски дрехи ами сега и тази.
Хайде стига сте ни вкарвали насила в измислена джендърска реалност.
1.
Ми
12.12.2022 18:21:20
3
9
Ужас!!!!
Че тя била и плешива......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори