×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутатите от ГЕРБ единни зад арестувания кмет на Стамболийски


Депутатите от ГЕРБ единни зад арестувания кмет на Стамболийски
Цялата група на ГЕРБ в парламента застана демонстративно зад микрофона
24 Ноември 2022, Четвъртък, 12:02 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Акцията срещу него представлявала прекомерна репресия

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС застана единно зад арестувания кмет на Стамболийски Георги Мараджиев. С изявление в Народното събрание депутати се оплакаха от прекомерна репресия. Те отправиха обвинение към вътрешния министър Иван Демерджиев.

Според тях целта на ареста е отклоняване на вниманието на обществото от реалните проблеми. Репресиите на Демерджиев били продължение на акциите на Бойко Рашков. 

Председателят на групата на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова напомни, че Мараджиев освен кмет е и областен координатор на ГЕРБ в Пловдив-област. Арестът му бил извършен с нахлуване на специални части с качулки и с множество полицейски бусове във фабрика на неговото семейство. Атанасова обясни, че Мараджиев следвало да бъде привикан да даде сведения, ако има данни за престъпление, а не да бъде задържан толкова показно. 

Според Тома Биков акцията на МВР в случая била кризисен пиар. 

От ГЕРБ не дадоха възможност на репортерите да задават въпроси. 

 


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
Тхб
24.11.2022 23:18:51
0
0
Това е намеса на политическа партия в работата на полицията...
16.
Fakulteto
24.11.2022 16:20:45
0
4
Е, как няма да застанат 1 да изхващат и осъдят, ще повече останалите лека полека.
15.
Чукча писател
24.11.2022 16:12:24
0
11
Организирана политическа престъпна група са ГЕРБ. Повечето, начело с тиквата са за Централния софийски затвор. Мафия.
14.
Пешо кобура
24.11.2022 15:21:11
0
17
Всички гербаджийски мутри в затвора
13.
Мюнхен
24.11.2022 15:18:54
0
14
Ще застанат зад кмета защото е техен кадър,усвоявал евро програми с предимство пълнил е касата гербаджийска,НИЩО СЕНЗАЦИОННО!!!
12.
Язон
24.11.2022 14:37:41
0
10
Ако има закон за лустрация 1/3 от политиците няма да са в политиката и управлението на страната. Умишлено не приемат такъв закон за да си правят тъш...к с избирателя и дребния данъкоплатец, който пълни хазната. Незабавна лустрация и множество арести за виновните и компрометирани лица застрашаващи нац. сигурност с обезлюдяване и демографски срив на България.
11.
Да
24.11.2022 14:27:44
0
14
Гарван, гарвану око не вади...
10.
Кратуна изсипана
24.11.2022 14:10:07
2
24
С комисионни от тези "усвоявания" се пълнят и част от чекмеджетата МУ.
9.
Копейкин
24.11.2022 14:06:21
29
7
ПП са по големи педали и от нас.
8.
Бат Бойко
24.11.2022 14:05:03
34
5
Ще ги поря пак с 200 педалчета та от ПП.
7.
Егати смешниците
24.11.2022 13:28:48
2
37
Такива смешници, трудно могат да се видят някъде! Има ли още малоумници да гласуват за тези т*пи кратуни?!
6.
Главният каскет на републиката
24.11.2022 12:48:09
3
51
Както са се събрали заедно,направо ги задържайте всички тия мафиоти и директно в панделката.
5.
Това
24.11.2022 12:47:07
19
13
не беше ли някаква акция във връзка със злоупотреби с европейски средства ?
Ако Европейската прокуратура не е уведомена за тази акция, то явно от МВР пак някой не си е написал домашното!
4.
Станко Жеков
24.11.2022 12:40:10
4
54
Така е в мафията - всички застават зад един! Ще се браним до последно, защото всеки от нас знае, че може да е следващия! Но пък от друга страна със защитник като Гешев и другарите от ДПС, и другарите от ГРОБ трябва да са напълно спокойни!
3.
Разбира се
24.11.2022 12:39:26
3
46
Че ще бъдат единни !
Хванат ли един чорапът може да почне да се разплита, а те всички за брънки по него !
2.
Анонимен толуп от банкя.
24.11.2022 12:37:18
6
49
Мафиотите се събрали да защитават другия мафиот.
Смях в залата.
1.
Да бе
24.11.2022 12:34:46
3
41
Ако има данни за престъпление , заподозреният в него бива задържан, а не се вика да "даде сведения"!
Десито все още смята, че техните хора се подчиняват на други специални права и закони!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Броени часове остават до края на предизборнатата кампания Броени часове остават до края на предизборнатата кампания Утре е ден за размисъл и агитацията е забранена Украинец арестуван след опита за грабеж в златарски магазин в Бургас Украинец арестуван след опита за грабеж в златарски магазин в Бургас Той е пребиваващ в България с временна закрила Ученици в шок след стрелбата по колата им, страхували се да не ги убият и се крили в храстите Ученици в шок след стрелбата по колата им, страхували се да не ги убият и се крили в храстите Полицаят, ранил 19-годишния младеж, е отстранен от длъжност Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Холивудската звезда не се е разделила с приятеля си Валери  Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Зеленчуците също държали високи цени, а търговците се изтарикатявали и пускали етикет със стойността за 500 грама, чакайки в капана им да попадне разсеян клиент Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Вижте кои са те  6 неща, които носят само жените с високо самочувствие 6 неща, които носят само жените с високо самочувствие Панталонът несъмнено е многофункционален мастодонт в гардероба на съвременната жена 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват Вие сред тях ли сте  Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Винаги съм се борил за по-добра пътна инфраструктура в населените места и безопасни пътища, които гарантират здравето и живота на българските граждани, обяви водачът на листа №28 Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Нужно е стабилно управление, което да изкара един пълен мандат, категоричен е Мартин Богданов
Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори