×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Арнаудов представи пръв платформата си за нов мандат в Царево


31 Август 2011, Сряда, 12:18 ч.

Кметът ще създава консултативни съвети по туризъм, социално развитие, култура и образование

Кметът на Царево Петко Арнаудов, който ще се кандидатира за четвърти мандат, представи платформата си за управление и развитие на общината. Тя е изработена от членовете на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата му за независим кмет.

 

В платформата са включени и предложения на граждани и гости на общината. Основна цел е управлението да се обърне към младите хора, като за това ще се ползват опитът и идеите на широк кръг от царевската общественост.

Кметът възнамерява да създаде няколко консултативни съвета като обществено- държавни помощни органи към местната администрация. В тях ще участват хора със знания, опит и умения в съответната област, живеещи и познаващи проблемите на Царево и селищата в общината независимо от партийната им принадлежност. Ще бъдат поканени и включени представители на неправителствени организации, религиозните общности в общината и на бизнессредите.

Предвижда се консултативните съвети да бъдат три. Първият, и може би основен, ще е по туризъм и стопански дейности, вторият ще се занимава с проблемите на социалното развитие на общината с акцент борба срещу безработицата, третият ще обсъжда проблемите на културата и образованието.

Всички докладни и предложения на кмета до Общинския съвет предварително ще бъдат обсъждани и предлагани за коментар на съответния обществен съвет. Така Арнаудов ще се допитва до мнението на гражданите, които ще имат думата при вземането на решения по обществено значими проблеми чрез представителите в обществения съвет.

„ Досегашната практика показва, че в Общинския съвет повече се говори и прави политика, отколкото професионално да се приемат решения, затова ще създадем междинно звено, което ще подпомага администрацията. То ще създава нови идеи и предложения, които ще се внасят след обсъждане в Общинския съвет. Другата цел на съветите е създаването на прозрачност и достъпност на управлението”, заяви Арнаудов.

В заключение той сподели : "Критикуват ни, че администрацията не работи добре, ще анализираме критиките и предвиждам с помощта на новосформираните съвети де извършим сериозна реформа в структурата на общинската администрация. Обещавам, ще има и кадрови промени, наистина трябват млади и инициативни хора, с идеи и желание за работа”

Арнаудов обещава да се справи и с друг един сериозен проблем – кражбите на ромите. За спиране на ромските кражби той ще търси съдействието на полицията.


В категории: Царево


53
Коментара
53
Коментара по темата
53.
забравен
18.09.2011 19:10:35
0
0
http://www.youtube.com/watch?v=kY6ru1VRzbc
52.
Маркер
16.09.2011 21:58:05
0
1
А бъдещият шеф на чистота Ангел-Цигулката да вземе да си поизмие малко краката, защото с тези кирлясали крака пътната маркировка в общината ще им излиза безплатно на гербдерастите.
Пък да вземе и да се поокъпе, че иначе ще се чудим буклуджийската кола ли минава или Ангел-Цигулката.
51.
Шефа
16.09.2011 20:48:12
0
0
До Козар-Лъчезар
Лъчко, слънце, що не вземеш да залезеш вече, защото ни писна от твойто самомнение. Иди се пробвай с някоя колежка - ти тези неща ги умееш най-добре. Спретни някоя нова латиносага, та да поразвеселиш пак града. Изживявай се като звезда някъде другаде. Кофти си разигра картите мойто момче - скоро ермомелката ще те изплюе и ще ставаш за храна само на козичките. Искренно им съчувствам - с това развалено дето ще излезе от теб.
50.
ФИЛИПОВ
11.09.2011 10:36:07
0
0
КАТО ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ ДАЙТЕ ЧИСТОТА НА ЧАСТНА ФИРМА САМО ЧЕ, ТЕ ДАВАТ ЕДИНСТВЕНО ПО 3-4 ХИЛЯДИ ЛЕВА ПОЖИЗНЕНА ЗАПЛАТА НА ХОРАТА, ДОПУСНАЛИ ГИ ДО ДАЛАВЕРАТА, А ТЕ СА САМО ДВАМА, КМЕТЪТ И НЕГОВИЯ ПАРТИЕН ФЮРЕР, А ВСИЧКИ ДРУГИ ПЛАЩАТ МНОГО ПОВЕЧЕ, ПРИМЕРИ МНОГО, ОТ СОФИЯ ДО БУРГАС СИ ИЗБЕРЕТЕ НЯКОЙ ПРОИЗВОЛЕН ГРАД.
49.
до филипов
10.09.2011 22:10:35
0
2
нито едно от тези точки не е вярно
само първата вземи за чистотата и спираме
армия от чистачи незнам какво прави но града е най мръсния по черноморието алооооооо
другаде ходил ли е някой да види смешни сте
и то не е само да чистиш то трябва и да няма дупки по асфалта и по тротоарите да не е като народна покривка нашарено
48.
return of the jedi
09.09.2011 13:40:24
0
4
Филипов,
Защо ПРОТИВ ли, защото всички знаят:

По т.1. Да чист – гражданите му са културни хора, осветен – доста спорно.
По т.2.Само във Вашите сънища. Трудно се минава /да не кажа невъзможно/ с детски колички по кръстовищата и тротоари /питайте майките и какво Ви мислят/, улиците – закърпена дреха на бедняк. Центъра – само с мистрия и тенджера цимент красотата няма да дойде при нас.
По т.3. Това извадка от входящия регистър на прокуратурата ли е? Питайте собствениците, друго ще кажат. Апропо – Царево /Мичурин/ винаги е бил нисък криминогенен район. Дано да си остане така. И все пак не виждам тук заслугата на настоящото ръководство и лично на …
По т.4. Държавна политика. И сега си го блъскат в главите /мое мнение/ . Явно реалността е различна от очакванията.
По т.5. Едва ли се дължи на Арнаудов. В Царево винаги е имало добро начално, основно и средно образование. Процесът е двустранен учител – ученик. Липсва ли една от двете страни, уравнението е грешно.
По т.6.Ако намирате разпръскването на кучешки екскременти за интересен и хуманен ритуал, ами да го вкараме в списъка на ЮНЕСКО.
По т.6. /отново по точка шест, защото заслепен от страха и последвалата я ярост, си сбъркал номерацията/- Пречиствателна станция която работи, но как… Едва ли ти си пуснал E.coli на плажа.
По т.7. Наистина сериозна компенсация. Каква е цената на …
По т.8. Явно не сте запознат в детайли със Закона за административно -териториалното устройство на Република България.
По т.9. Едва ли е само негова заслугата.
По т.10. Какво означава това на обикновен български език за хората които не разбират от финансова терминология?
По т.11. Отвън да, само отвън. Но на фона на прекрасния площад, изглежда как?
И моля Ви – писането с главни букви в интернет пространството се приема за крещене. Защо крещите, спирачките изтърват ли?
47.
ОПОЗИЦИЯТА
09.09.2011 11:47:19
0
8
Ей Филипов , интригант такъв , колко ти платиха да пишеш бе . Що не написа ,че сме общината с най - скъпите тротоари - 250 лв кв/м , че сме общината с най - много сключени сделки с недвижими имоти , че изкуствено се потдържа армия от чистачи (около 180 човека електорат) които струват на общината 50000 лв на месец.
ЛАКЕЙ , МАХАЙ СЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ , ЩОТО МОЖЕ ЗИМАТА И ТЕБЕ ДА ТЕ ТРИЧАТ В БРОДИЛОВО
46.
филипов
09.09.2011 10:07:53
4
0
ЗАЩО ЗА!
1 ЦАРЕВО Е ЧИСТ И ОСВЕТЕН, НЯМА ДРУГ ПО ЧИСТ ГРАД В БЪЛГАРИЯ КАТО НЕГО!
2 ВСИЧКИ УЛИЦИ И ТРОТОАРИ СА НАПРАВЕНИ!
3 ПОЧТИ НЯМА БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ, НАДАЛИ ИМА ДРУГО МЯСТО В БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО НА 2-3 КИЛОМЕТРА ИЗВЪН НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, ВЪВ ВИЛНИТЕ ЗОНИ, ХОРАТА СИ ОСТАВЯТ ДОМАШНИТЕ ЖИВОТНИ БЕЗ НАДЗОР!
4. ОБЩИНАТА ВЗЕ ПРИСТАНИЩЕТО ОТ ДЪРЖАВАТА!
5. ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА УЧИЛИЩЕТО В ЦАРЕВО Е НА ЧЕЛНИТЕ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ ПО РЕЗУЛТАТИ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ МАТУРИ, А НЕГОВИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ НА 80% ВЛИЗАТ ВЪВ ВИСШИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ!
6 АРНАУДОВ ЗАЩИТИ ЖИТЕЛИТЕ НА БРОДИЛОВО, КОГАТА ГИ НАПАДНАХА ЗА ТРИЧАНЕТО И ГИ НАРЕКОХА ВАРВАРИ, А НЯКОИ ПРОСТО СИ СТОЯХА НА МОСТА, ГЛЕДАЙКИ РИТУАЛА И СЛЕД ТОВА ДУМА НЕ ОБЕЛИХА" ИМАМ ПРЕДВИД ЛАПЧЕВ, КОЙТО БЕШЕ ПРОСТО ЗРИТЕЛ"
6. ЦАРЕВО Е ЕДИНСТВЕНАТА МОРСКА ОБЩИНА С ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ!
7. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТВЪРДОСТТА НА АРНАУДОВ, ХОРАТА ПО СЕЛАТА ПОЛУЧИХА ПО 50 ЛЕВАЗА ЖИВОТНО КОМПЕНСАЦИИ ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ ЗА ПАША ВЪВ ВРЪЗКА С ШАПА, А ДРУГИТЕ СИ МЪЛЧАХА!
8. АРНАУДОВ СПРЯ ОТДЕЛЯНЕТО ОТ ОБЩИНАТА НА АХТОПОЛ И ЛОЗЕНЕЦ, А ДРУГИ ДОБРОВОЛНО ПРЕДАДОХА КИТЕН НА ПРИМОРСКО!
9. НЕСТИНАРСТВОТО Е ПРИЗНАТО ЗА СВЕТОВНО НЕМАТЕРИАЛНО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАПАЗЕНА МАРКА НА ОБЩИНА ЦАРЕВО!
10. ОБЩИНА ЦАРЕВО Е НА ТРЕТО МЕСТО ПО КРЕДИТЕН РЕЙТИНГ И ТОВА Е СПОРЕД СТАТИСТИКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ!
11. СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО Е ПЕРФЕКТНА, А КУЛТУРНИЯТ ЖИВОТ, КОЙТО РАЗВИВАЕ НА МНОГО ДОБРО НАЦИОНАЛНО НИВО, ТАНЦОВИ СЪСТАВИ, БИТОВИ ГРУПИ, САМОДЕЕН ТЕАТЪР, ЕЛЕКТРОННА БИБЛИОТЕКА !
45.
return of the jedi
08.09.2011 21:59:06
0
0
до ИК Арнаудов
Гледали ли сте "Листопад"?
Планът е съшит с бели конци.
44.
Miroslav
06.09.2011 22:02:10
0
4
Петко вече се чуди какво да измисли и каде да плати че да се изяви някаде си
не става вече , заминавате си и тва е не се ли примерихте
новият кмет се казва Георги Лапчев !!!
43.
ah
06.09.2011 12:36:43
0
6
всъщност изтърва влака петко и се изнервя
но края му е неизбежен
42.
Експерт
04.09.2011 21:57:10
0
9
Видно от статията по-горе Арнаудов обещава: "...сериозна реформа в структурата на общинската администрация. Обещавам, ще има и кадрови промени, наистина трябват млади и инициативни хора, с идеи и желание за работа”
В същото време плаши администрацията да гласува за него иначе ще останат без работа.
А на нас отново не ни става ясно кого лъже - младите за да "скачат" или администрацията за да "кротува"!?
Всъщност това чий проблем е?!
41.
ДЕЛФИНКА
03.09.2011 10:59:16
0
6
Айде сменяйте го и него и администрацията му....Вече се наядоха и тарифите им станаха прекалено големи
40.
ДЕЛФИНКА
03.09.2011 10:59:16
0
6
Айде сменяйте го и него и администрацията му....Вече се наядоха и тарифите им станаха прекалено големи
39.
очевидец
03.09.2011 10:54:31
0
10
Думи на Петко Арнаудов "обещаното не е като даденото".Ще видите какво ще ви пати "млади хора"
38.
Данчо
02.09.2011 22:02:46
0
10
опозицията е голяма този път усеща се тука и по улиците дайе вече
дано да има резултат този път
37.
jjjj
02.09.2011 14:56:22
0
0
24e4t
36.
Козар
02.09.2011 12:08:20
1
8
Най-основното е, че администрацията не работи за гражданите, а за себе си! От там, неуважение към гражданите. Надменни брутално държание! Има и много случаи на корупция да не кажа над 50% ако трябва нещо да се свърши както трябва! Обръща се повече внимание на електората (роми, пенсионери) В приемните дни на кмета пред кабинета основно такива са... И много много други... Просто не работи администрацията. Излиза така че гражданите са длъжни на нас от колкото ние да работим за тях.
35.
Козар
02.09.2011 12:00:37
0
2
Чети постовете... :) А и няма смисъл всички които са имали работа в общината са се сблъсквали с проблемите които има администрацията...!
34.
до Козар
02.09.2011 08:59:54
0
1
След като твърдиш , че си служител на общината и имаш информация и си запознат от" кухнята", разкажи ни повече за нередностите в управлението. "Отвори ни очите!"
33.
Козар
02.09.2011 08:50:07
2
2
Нито един от всичките... :)
32.
местен
02.09.2011 08:24:01
12
1
ЗА- ГЕОРГИ БЪЧВАРОВ:
31.
местен
02.09.2011 08:22:34
11
1
ЗА - ЛЮДМИЛ НИКОЛОВ :
30.
местен
02.09.2011 08:19:15
6
12
ЗА - ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ :
29.
местен
02.09.2011 08:17:25
13
4
ЗА - ПЕТКО АРНАУДОВ :
28.
Козар
01.09.2011 20:57:41
1
6
Не е важно дали си млад или стар важното е да вършиш работа. Козарките не стават големи са мъжкарани предпочитам нежните жени... :)
27.
Овчарка
01.09.2011 15:15:55
0
1
Козарю, млад ли си, стар ли си ...Имаш ли си козарка, нямаш ли? Нет имаш - разбрахме!
26.
Козар
01.09.2011 14:47:38
1
2
В гората трудно се намира достъп до интернет но когато има съм тука... :)
Крьо... ? Седи си в пещеричкара и не се напъвай много...
25.
Кроманъонеца
01.09.2011 13:17:39
4
1
Козар , спри да плюеш в лицето си .
24.
Ovcharka
01.09.2011 13:16:24
1
6
Козарю, днес е хубаво времето , сигурно си пасеш козичките. ЛИПСВАШ НИ!!!
23.
Козар
01.09.2011 08:09:17
1
7
Спрете се и четете!!! Казах 100 000 пъти няма кой да се избере в тази община... И писах още толкова пъти младежите като искат и като смятат че не са обременени да си издигнат кмет а не да се залепят като мухи на....
22.
Рени
31.08.2011 23:27:51
9
1
Спокоооо, Петьо ще ги сложи всички в малкия си джоб от първия път, колкото и да ревете. За разлика от останалите кандидати той има опит и виждане, а тези качества се добиват в хода на работата. Избере някой друг като сте толкова отворени. То хубаво, ама докато се научи ще ви върне пак в първи клас.
21.
Козар
31.08.2011 22:08:52
0
5
Колеги четете постовете както трябва за да не трябва да ги копирам след всеки безмислен пост... !
20.
Козар
31.08.2011 22:06:43
2
5
Първо ! Не съм ОПОЗИЦИЯ !!! Второ Служител съм в ОБЩИНА ЦАРЕВО и съм запознат с нещата от кухнята!!! НЯМАМ НИЩО ОБЩО С КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ!!!
19.
v12 750
31.08.2011 21:03:49
7
1
Arnaudv , pazi se da ne te okradat ot kum idei , 4e tiq ot opoziciata vse edno i su6to prikazvat i samo tvoite dumi povtarqt .
18.
K0mentat0r
31.08.2011 20:26:55
7
1
Интересна идея . Приветствам я ! Успех .
17.
Martineli
31.08.2011 19:33:04
7
1
Abe q ne im obru6taite vnimanie na klakiorite ot opoziciq .
Ne im davaite 6ans da di6at dori .
NIkude ne gi iskat .
G-n Petko Arnaydow - jiv i zdraw i wse napred . Uspeh s iniciatiwata .
16.
GERP
31.08.2011 19:22:01
6
1
Екипа на ГЕРБ е от стари муцуни . Това е кофти .
Арнаудов , ако вкараш нови - евала .
Пък и съм сигурен , че в празни думи за еврофондове и за разни нереални или клеветнически идеи , опонентите ти не са се сещали за консултативен съвет . Нещо , което работи...
БРАВО !!!! Злобните коменататорчета ги подминавай . Те или са на хранилка , или са лично засегнати , щото не ги е огряло нещо си там и т.н.
15.
свинар
31.08.2011 19:18:16
3
6
да ... трябва да се смени кмета! на Арнаудов му стига толкоз управление, било то лошо или не. За едни крал за други не той вече не е за там. Хубаво е че сигурно има кандидати които сигурно могат реално да му опонират за кметския стол, но ...... какъв ще бъде техния екип с който ще работят ?! Всеки говори как ако стане кмет какво ще направи ... но с кого ?!?! Със същите от администрацията които крадат на равно с кмета ?!?? Това ли ще е новото упраление, стария хор с нов диригент? Нека е нов кмета, но да посочи с кои хора ще работи. Тогава хората да преценят до колко ще е качествен екипа му с който ще работи и ще може ли изобщо да се справи с тази не лека задача - да управляваш. Един кмет избори не печели - печели го отбора му !
14.
do Arnaydow
31.08.2011 19:08:11
7
2
г-н Арнаудов , пак ги смаза . Изпревари ги , показа , че наистина си дал шанс на младите .
Нека ГЕРБ да ръсят заплахи , обиди , клевети . Нека говорят глупости . Гледам Лапчев , господина , със всяко интервю по-мек тон използва . Явно се усеща , че трябва да се разграничи от разбойническото и обидно говорене . Явно се учи и той от "противниците" си .
13.
Гражданин
31.08.2011 19:03:46
4
1
Нали искахте гражданско участие...Е след изборите , в новия си мандат Арнаудов и екипът му ще ви дадат шанс да се изявите .
Щото сте много компетентни всички : козари , рибари , политици , и т.н
Тогава да ви видим ние мислещите граждани до къде ще ви стигне акъла.
Нали искате да сте социално отговорни . Айде , на есен ще си покажете потенциала ! Не плачете ! Радвайте се .
12.
ИК Арнаудов
31.08.2011 19:01:59
7
1
Новата програма на Арнаудов ви дава възможност да се покажете кой колко струва , с тези цинични и глупави обиди по форумите , ако мислите и да управлявате - нямате шанс .
Новата програма е интересна , когато я представят в пълнота ще ви видим нивото на развитие . Опозиционерчета .
11.
Козар
31.08.2011 16:30:37
1
8
Прав си с нареждане по форумите не става. Просто има хора който искат да отворят очите на по-младото поколение което е било на около 10-15 години когато кмета е дошел на власт ! Но проблема е, че сляпо му вярват.
10.
jghfuhhjhjh
31.08.2011 16:09:16
2
1
aide,yspokoite se malko i neka da iz4akame izborite,to 6te si pokaje.ama da se narejdame po foromite mislq 4e ne6to ne e logi4no
9.
гражданка от Царево
31.08.2011 15:52:04
2
6
Петко махнисе от кметството,никой не те желае,дай път на младите хора в Царево ,това е най доброто което можеш да направиш за общита,а и хората ще ти простят за грешките допуснати през твоето управление които не са малко.Но, че ще връщаш пари в това спор няма.
8.
Козар
31.08.2011 15:09:48
1
7
Никога не съм се крил нямам и такова намерение!!! Паса си козичките и се наслаждавам на живота... А... И на изцепките на колегите от общината! И на бъдещите колеги!
7.
известен
31.08.2011 14:52:44
4
1
и ти няма как да се скриеш Козарю и ти се знае кой си
6.
Козар
31.08.2011 14:51:09
1
6
Много ми е интересно кой ще може да смени в общината... ? Ами той ако реши да прави някакви промени администрацията толкова здраво се е вкоренила там че него ще сменят... :) Просто няма да посмее да пипне никой! Искрено им съчувствам на тези младежи! Иска ми се да постигнете нещо ама уви няма как да стане нито с този кмет нито с който и да било друг! Писах в един пост направете си инициативен комитет издигнете си кандидат и играйте ама... Просто няма как да стане ! Обречени сте дори и да спечели ! ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ КМЕТА НЕ МОЖЕ ДА МАХНЕ НИКОЙ ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА В КОЯТО ИМА ХОРА ПОВЕЧЕ ОТ 15-20 ГОДИНИ МНОГО ПРЕДИ ТОЙ ДА СТАНЕ КМЕТ!
5.
До известен от Козар
31.08.2011 14:36:43
1
7
ами ти къде си бе... отворен ближеш космясалия гъз на кмета... мислиш ли че не те знам кой си ... да ти е сладко... ! :)
4.
известен
31.08.2011 14:22:24
8
2
тук много лесно се дрънкат глупости,ама нещо навън не ги виждам тези умници от форума.
Скътани сте в миша дупка ,защото знаете,че само тук го можете.
3.
местен
31.08.2011 13:43:27
1
11
ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА за да бъде преизбан този МОШЕНИК.Не ти вярваме,ти три мандата не се сети за гражданите на Царево сега си решил да създаваш обществено-държавни помощни органи към местната администрация,ами защо ти е тогава местна администрация която и без това ти е ялова и не работи.Нямаш вече логика Петко, ОТИВАЙ СИ !!!!!!!!ТОВА Е НАЙ ТЪПОТО НЕЩО КОЕТО ГО ПРЕДЛАГАШ,КЪСНО Е ЧАДО.
Иначе електората ти го знаем:
Джапунов с циганите краде кабели
Червен кмет от Бродилово - бракониер
Кинтажа празнодумеца-стопански ръководител
Йовнов мръсника -гл.секретар
Василева и сие нагушени с проценти от комисионни и хиляди други факти знайни и незнайни просто не ти позволяват да бъдеш избиран повече за кмет на община.Ти поскоро си за затвора,а не да имаш претенции за други мандати. Каквото и да обещаваш ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА И СТАРИ И МЛАДИ,ТИ СИ ПОДЪЛ ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК
2.
Имди
31.08.2011 13:24:42
7
2
на мен пък ми харесва идеятаq
не го познавам лично кмета, но живея в царево и на мен ми харесва градчето
1.
Ваня
31.08.2011 13:11:22
3
9
Новата програма на Петко гласи:
повече измами , повече лъжи и повече цигани - Успех
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Цените не са мръднали от миналата година, твърди Румен Драганов Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас
Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0 Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори