×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Повдигнаха обвинение на бащата, ударил директорка на градина в Свиленград


22 Ноември 2022, Вторник, 15:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Красимир Вучков и е причинена средна телесна повреда

Прокуратурата повдигна обвинение на бащата, който удари директорка на детска градина в Свиленград. Случаят се е разиграл миналата седмица, а директорката е със счупена става и е оперирана в “Пирогов”.

Наблюдаващият случая прокурор в РП-Хасково Стефка Стоянова съобщи, че е причинена средна телесна повреда на длъжностно лице при и по повод изпълнение на службата му.

Красимир Вучков, чийто 3-годишен син посещава градината отрича да е имало такъв инцидент и казва, че няма причина да се саморазправя с ръководството на градината. Той отишъл само да поговори и получи отговори от ръководството.

Баща удари директорка на детска градина и я вкарва в „Пирогов“

“Не съм удрял жената и не съм отправял никакви обидни думи към нея. Жената не беше на земята, беше права. Говорихме, а след това дойде линейка и я изкараха през задния вход. Дали може жена на 55 години със счупен таз да е права?”, коментира бащата. По думите му, детето му е било удряно и инжектирано в градината, което пък от ръководството категорично отричат, пише haskovo.bg

Бащата, който вкара директорка на детска градина в Пирогов, проговори (ВИДЕО)

Свидетел на случката става преподавателят в градината Златка Иванова, която твърди, че инцидентът е станал на входната врата. Тя разказва, че бащата разговарял с детето клекнал, след което се изправил и ударил с лявата ръка дясната буза на директорката. Тогава тя пада и чупи ставата. От община Свиленград коментираха, че е назначена проверка по случая, която не е установила да има насилие над детето. Прегледани са камерите на детската градина. Директорката Дора Чанкова има над 20-годишен стаж в градината, заяви кметът на Свиленград Атанас Карчев.


В категории: Темида


8
Коментара по темата
8.
До 6
23.11.2022 01:45:29
0
0
е призна си че си прост галфон от "работническата класа" който цял живот смята, че някой друг му е виновен. Много те е яд че някой е учил завършил нещо 5 години и го работи а ти не може да си намериш работа след великия техникум дет си завършил ако изобщо си. Работиш някаква работа която мразиш и завиждаш на хората. Прост и завистлив мразещ всички мислейки си че са връзкари понеже на теб ти се иска някой да те уреди нали палячо? Или си толкова противна и конфликтна личност че си завършил педагогика но никой не е пожелал да те вземе на работа заради кофтито ти отношение и сега голям рев. Жалко човече с жалка душа и съответно с жалко заплащане ;)
7.
6ти
22.11.2022 21:27:44
1
3
Чета ти вече втори коментар! Явно си много прос комплексар!
6.
Хм
22.11.2022 20:21:52
4
3
Всички даскалички и пом.персонал плюят срещу бащата.Ако е имал намерение да я потроши...дали нямаше да му е по- лесно да си поговори с нея след работа....защо му е да ходи в Дет.градина.Просто сега ще плаща глоби и т.н заради тези кучки дето се защитават една друга и лъжат.Във всички такива заведения персоналът е овълчени и наядени заплатаджийки,които трябва да им правиш мили очички,за да ти гледат детето.Друг е въпросът,че като институция даже трябва да ги закрият,защото не е качествена услугата.Но държавата така е устроена....едни хора трябва да са на хранилка,да се изписват разходи,осигуровки,да папкат и накрая и пенсия да вземат.Но хората са принудени да си оставят децата в Общински заведения,защото са евтини...когато детето е на родители от работническата класа,то се подритва....а виж дете на счетоводител,адвокат,мед сестра и др.подобни....о там вече отношението е друго....класово разделение още от дет.ясла
5.
Краси
22.11.2022 19:29:56
2
7
Тоз е от бургас и се занимава с проститутки . Раздава го мутра
4.
До бай
22.11.2022 17:27:35
7
1
като гледам твоето лайно ти е паднало в главата което значи че ти си просто един гъз - влизам в твоето ниво на комуникация за да ме разбереш макар и да ти е трудно с тая изпразнена откъм неврони черепна кутия. При теб каквото излиза от червото ти - същото е и в черепната ти кутия ако може да зацепиш за какво ти говоря
3.
Бай....
22.11.2022 17:21:47
3
10
Когато един индивид осъзнае че е прост и тъп, той не търси причината в своите родители, а продължава с простотиите им !
Лайното не пада далече от гъза!
2.
до 1
22.11.2022 17:03:45
5
16
от биене невроните в простата ти кратуна отдавна са умрели.

Аман от малоумни "родители" дето все някой друг им е виновен. Неспособни мразещи всеки друг учещи децата си да мразят и те. Уважение към никого ни към лекари ни към учители ни към никой. Всъщност такива като тоя и тия дето плюете се мазните на разни мутри ей там ви е уважението. Към силните на деня. Затова ще си стоите бедни и прости.
1.
Въъъъ
22.11.2022 16:47:03
7
17
Че ги бият в градините е ясно. Но и ганьо не е трябвало да я удря.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя  Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори