×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

228 дръвчета засажда Oбщина Aйтос на новите тротоари


228 дръвчета засажда Oбщина Aйтос на новите тротоари
Те ще бъдат засадени на общо девет улици в града
19 Ноември 2022, Събота, 17:34 ч.
Автор: Флагман.бг

Кампанията е една от най-мащабните до сега

Есента е сезонът, в който Община Айтос в продължение на няколко години организира засаждането на декоративни дръвчета на реновираните улици в града. Кампанията тази година започна покрай Архангеловден, и се очертава да е една от най-мащабните досега.

228 дръвчета ще бъдат засадени на общо девет улици в Айтос. Средствата за закупуването им са заложени в общинския бюджет - 2022, в Дейност "Озеленяване". Дейността е ангажимент на общинския Отдел "Благоустрояване" с началник Мехмедали Руфадов.

На 9 ноември започна засаждаенто по улиците "Братя Миладинови" и "Ченгелиеви". 53 дръвчета "Лирово дърво" ще украсят тази есен знаковата  ул. "Братя Миладинови", още 15 са планирани за ул. "Ченгелиеви".

Живеещите на ул. "Дядо Стойно" ще се радват на нови 15 дръвчета от вида "Кълбовидна акация", а най-много - 60 броя, от вида "Шестил" и "Габър", ще са декоративните дръвчета по ул. "Софроний". Планирано е засаждане и на ул. "Богориди" - общо 43 млади дръвчета - 20 броя "Шестил" и 23 броя - "Габър".

10 броя специална "Японска вишна" ще украси ул. "Неофит Рилски", 15 броя от вида "Кълбовиден шестил" ще има на ул. "Д-р Павлов" и "Вардар". Още 17 дръвчета "Кълбовиден шестил" общинските работници от отдел "Благоустрояване" ще засадят на ул. "Щерю Русев".




В категории: Айтос


Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 3
8
Коментара по темата
8.
Иван
19.11.2022 23:27:28
0
3
Както са казали да станеш за резил със собствени пари. Колко време се чака за да се освободи фирмата и да направят улиците? Че някой взема пари под масата е ясно в общината. Защо не се направи в рамките на 1 месец, два максимум, а продължи година стояха като лунни кратери улиците? Поставя се като условие бързо изпълнение и точка. А не да си разбиваме колите и опасността за пешеходците примерно да да не хвръкне камък и т.н.
7.
Кюприйски селяндур с Ай...тоз-ка жилка
19.11.2022 22:41:26
1
5
Инфраструктура нямате!
Няма и да имате!
И дръвчета да засеете,и тротоари да оправите и "шарени плочки" да поставите....все тая!
Младите бягат и ще бягат в най добрия град за живеене или по далеч...след "Траянови врата",под Тепетата или на север в "Гагаузко" !
Ще бягат от село,за да учат в училище, където се чува Българска реч(не мангал или резан), където има социален живот, мероприятия целогодишно и най вече връстници със сродни интереси и манталитет..
А Вие ще си стоите на село в хотела от Соца с пристроени нужници и ВСЕ ПО РЯДКО ЩЕ ВИЖДАТЕ ВНУЦИТЕ....
Даже и насила....те вече няма да искат да се върнат в "Бащина къща".... колкото и да е "убава и застлана"...
ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ
6.
Срам ме е
19.11.2022 20:12:29
0
4
228х10 павета строени за да бъдат извадени прави 2280бр.
За знаците още толкова по 1лв.и мин. . 6000лв.на вятъра
Защото сме роби и само плащаме.
1година ремонт на 3 улички ,разбираме си колите.прах мръсотия.
Още не е приключил ремонта а пишете хвалби с глупостите.
Платената медия на кметовете и ....
5.
rrr
19.11.2022 18:43:24
2
3
NIAMAL LI KOI DA KAJE NA TEZI HORA CHE IMA CHERVENI BURGUNDI PLOCHKI KOITO IZGLEJDAT MNOGO PO KRASIVO I PREZ ZIMATA I PREZ LIATOTO NE E SAMO SIVO I CHERNO KATO NIAKOI KOMUNISTICHESKO GETO!!!!!! STIGA STE RUSHILI BULGARIA SUS TOVA SIVO I CHERNO!!!!!!
4.
Гъбата
19.11.2022 18:38:15
0
3
Аз харесвам само едно дръвче , а именно дръвчето на Джанго .
3.
чичо Митко
19.11.2022 18:35:47
0
5
В Бургас кога ще разчистите от изпотрошените дървета от бурята? Дърветата си стоят с начупени клони и създават ситуация за нещастни случаи.
2.
Ан.Савов до Кмета
19.11.2022 17:49:29
0
4
В Крайморие дървета ще има ли или пак ще останем без Елха ?
1.
Булдока
19.11.2022 17:46:54
0
5
Аз колко семе съм розпръснал в Българово ама за мен нищо не пишете . Аман от купени новини.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него  Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори