×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иновации в e-Commercе: Какво ни готви NEXT BASKET


16 Ноември 2022, Сряда, 12:30 ч.

Нидерландската платформа за онлайн магазини ще бъде пионер с няколко изцяло нови бизнес възможности

Като утвърден хъб за технологични иновации в сферата на търговията, Европа изпраща 2022 година в очакване на най-новата си платформа за онлайн бизнес развитие. NEXT BASKET ще навлезе на пазара през първата половина на 2023 година и обещава редица иновативни решения за дигитално предприемачество, които до момента не сме виждали в нито една онлайн платформа.

Кои са елементите на иновация в нидерландската компания и по какъв начин ще улеснят реализацията на онлайн продажби в Европа? Обобщаваме най-интересните факти за платформата в следващите редове.

Комбинация от складови услуги и онлайн магазин

NEXT BASKET е първата голяма платформа в света, която комбинира изработка на онлайн магазин и пълно складово обслужване. Партньорите на компанията ще могат да използват лицензиран склад с услуги за обработка на пратки и логистика.

Всичко това ще бъде подплатено със собствен складов фулфилмънт софтуер, гарантиращ пълна отчетност и проследимост на стоковите движения. Междувременно, партньорите могат да поддържат многоскладов режим на работа, като следят данните в лесно за използване единно табло.

Отваряне на магазин в множество държави с осигурена доставка

Софтуерната архитектура и функционалностите на NEXT BASKET ще позволяват бърза адаптация на онлайн магазина за работа на различни европейски пазари. Това включва качествен софтуерен превод, автоматизирано дублиране на продуктите и всички необходими услуги за локализиране на бизнеса.

Като част от концепцията “всичко в едно за онлайн продажби”, екипът на NEXT BASKET ще осигурява кол център на различни езици и куриерски доставки до 28 европейски държави.

Готово софтуерно решение за използване на стоката във физическия магазин за онлайн поръчки

За собствениците на физически магазини без онлайн присъствие, платформата ще предложи лесен начин за обработка и издаване на пратки директно от магазина. Това е възможно за първи път в света благодарение на специализирания складов софтуер, който превръща самия физически магазин в склад за подготовка на пратки.

Именно тази функционалност създава и възможно най-добрите условия за омниканална търговия - метод, при който клиентите могат гъвкаво да избират дали да получат поръчаните продукти с куриер или на място от физическия магазин.

Интегрирана ERP система към онлайн платформа

Друг елемент на иновация в NEXT BASKET е собствената ERP система за планиране, проследяване и анализ на бизнес ресурси. Това е особено ценен инструмент за производители и големи търговци с голям брой продукти, при който се стимулират визуализацията на данни и вземането на информирани бизнес решения.

Статистики сочат, че в световен мащаб интеграцията на собствена ERP система е приоритет на над 53% от предприемачите и собствениците на бизнес. В NEXT BASKET големите разходи за собствени разработки са спестени, тъй като системата идва интегрирана и готова за използване.

И други

В дългия списък от 340 функционалности, 90 интеграции и 112 платени и безплатни услуги на NEXT BASKET откриваме още редица иновации:

  • Вградени SEO инструменти за органично класиране;
  • Вградена маркетингова автоматизация;
  • Опция за 360 градуса обслужване за бизнес партньори;
  • Работи с неограничен брой продукти и неограничен трафик;
  • Бизнес консултации, развитие на бранд идентичност и др.

Така устроената бизес екосистема ще предложи един изцяло нови начин за изграждане на онлайн присъствие. А именно - изграден върху високи технологии и подплатен с висока експертиза.


В категории: Бизнес


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 2
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той 
Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори