×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зловещо нападение в Несебър: Кучета хапят жена, а собственичката им ги гледа без да реагира


Зловещо нападение в Несебър: Кучета хапят жена, а собственичката им ги гледа без да реагира
Пострадалата Марина сподели, че е опитала да изгони трите добермана, размахвайки стъклена бутилка, която взела от плажа. Едната от раните е близо от окото й
11 Ноември 2022, Петък, 08:12 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Рускоговорящата Марина разказа как се борила с три добермана, за да спаси домашния си любимец

Три кучета нападнаха жена на плажа в Несебър, докато е разхождала своя домашен любимец. Сега тя и кучето и са със сериозни наранявания, но застана пред камерата на БНТ, за да разкаже как докато един от доберманите я хапел по лицето, собственичката им ги наблюдавала от колата без да реагира. 

Зловещото нападение е станало в сряда сутринта. Пострадалата Марина е тръгнала на разходка с кучето си, когато от черна кола на плажа са изскочили трите добермана.

"Скочиха да нападат моето куче, нахвърлиха се върху мен. Взех бутилка от земята и започнах да ги гоня и да крещя. Едното ме ухапа по лицето, а тяхната собственичка си стоя в колата", каза на руски език потърпевшата.

„След това жената им извика и те тръгнаха към нея. Когато се отдалечи се обърнах и видях, че кучетата лаят от колата към нас. 

Кучето й е със скъсани сухожилия на крака, направена му е операция.

"Тази жена, ако в момента гледа и ако има поне малко съвест, нека се свърже с нас, нека да заплати поне разходите или поне да се извини", призова Катя Вальова - приятелка на Марина.

Притеснявахме се дали кучето ще може да ходи, но ветеринарят е казал, че ще се оправи, добави тя. 

„Наблизо има санаториум. Разхождат се възрастни хора. И малки деца има. Представете си какво може да се случи! Това е много страшно“, коментира Катя Вальова. 

Ако някой е станал свидетел на инцидента, нека да се свърже с Марина, защото се надяваме стопанинът на доберманите да бъде намерен и поне да се извини, призова кореспондентът на националната телевизия Давид Сукнаров.


В категории: Несебър


27
Коментара по темата
27.
3333
11.11.2022 21:16:46
0
8
Крайно време е да се затегне контролът по отглеждането на кучета.
26.
Га га га га
11.11.2022 15:20:37
7
4
Това са украински бойни добермани обучени от МИ6 и са от същата лаборатория където създават бойните комари. Зеленски и Байдън са ги пратили в Несебър да хапят руснаците.
25.
...
11.11.2022 15:20:33
4
1
И баба ни каза:"Забранявам ви да си купувате странджанки от уличните павилиони, защото каймата, с която ги приготвят е от кучета."
24.
14
11.11.2022 13:16:51
4
9
Явно се припозна!Аз пък никъде не съм уточнил,че става въпрос за твоя коментар?!
И да,вижда се ,че си комплексар-разказа си CV то във въшлив коментар...полиглот ли си кво си??
Кой точно е твоят коментар??
Кучето нямало работа там?!Кое куче,размножения доволно?Ти статията прочете ли?!И двете са били с кучета!!Става въпрос за нападнат ЧОВЕК от куче! И какво общо имат фъшкиите по плажа-оправдават нападението ли??
Гузен негонен бяга!
Обидил се селяндура,неумеещ да чете,да мисли и се изтъкнал колко е умен и размножен (доволно)..Ганьооо
Вземи прочети пак статията и коментарите и уточни кой е твоя??
23.
От Каварна до Варна
11.11.2022 12:40:30
0
1
като паднеш и ти от коня, тогава ще казваш къде какво важи като оня, ритнатия от кон.
Важи- никой не може ва върна в джунглата!
22.
Варна
11.11.2022 12:10:24
1
8
МИЛИЧКА ,АКО НЯМАШ ПАРИ,НЕЧАКАЙ ОТ УМРЯЛ ПИСМО.ТУКА ВАЖИ ЗАКОНА НА КОРУПЦИЯТА.
21.
А бе
11.11.2022 12:07:40
0
11
Казусът е ясен.
Издирва се украта с доберманите. Прибират се кучетата. Скача в джобовете собственичката на доберманите и всичко си ляга на мястото . Пито,платено.
20.
Реалист
11.11.2022 12:00:19
4
23
Много добре, лъсна по телевизията, че хората в Несебър си разхождат кучетата по плажа, да опикават и осират пясъка, и да го пълнят с косми. Само след 6 месеца ще реват че нямало туристи, как да има кой от вас иска да ползва плаж осран от кучета?
19.
Kiro
11.11.2022 11:44:27
12
7
Как да обуча кучето да апе гадните руски лели
18.
...
11.11.2022 11:20:56
2
3
Лудостта не ходи в гората, ходи по хората.

Експерт по служебно правоотношение в предпенсионна възраст при наличието на много и с различна степен на сложност разпределени текущи работни задачи на новоназначени служители разказа за причината да няма ученически бригади за гроздобер.
На една от бригадите раздали в сборния пункт на всеки от явилите се ученици на бригадата ножчета, след което ги превозвали с каручки до лозовите масиви. По пътя каручките друсали и в една от каручките един от учениците от друсането в каручката се мушнал с ножчето си, което държал като всички останали ученици, подготвени и инструктирани за бригадата за гроздобер.

Друг експерт по служебно правоотношение също в предпенсионна възраст уточни, че по- вероятно е да става въпрос за "кибер нож" по беритбите на насажденията.

"разказа как се борила с три" песа- "от черна кола на плажа са изскочили трите добермана" "взех бутилка от земята" ... и за да има бутилки от земята, които да вземат и децата след време от земята "с люти чушки и шоколад от "пияни вишни" , да подготвим масивите с насаждения срещу мани и слани.
17.
Лидка
11.11.2022 10:36:56
9
23
Вие, коментиращите, сте невменяеми. Съветвам ви да си леете по един куршум в главата. Мешате геополитика с каквото ви падне. Независимо дали пострадалата е рускиня или украинка, собственикът на кучетата трябва да бъде подведен под отговорност. Тука много ви се иска да е "междусъседска" война между двете държави, водена с кучета на територията на Несебър. Имам новини за вас. Само тъпите българи още вярвате на глупостите за Донбас и тем подобни измислици. Аре да идват бомбите, че да се прочистим от русофили :)
16.
Хм
11.11.2022 10:32:44
7
24
Много странна история, разказана ми се струва субективно. Ако три добермана нападнат с цел друго куче, то няма никакъв шанс за живот, освен ако не е примерно кане корсо. Вероятно нейното куче е лаело по доберманите и ги е раздразнило. Единият доберман я е хапел по лицето? Че тя нямаше да има лице вече. Стига, много измислено звучи. По-скоро кучетата са се сджафкали, тя се е намесила и е получила един удар с муцуната от добермана в патакламата. Вече защо онази си е стояла в колата, да я издирят и да се обяснява и да плаща. Кучетата нямат вина, стопаните им обаче имат.
15.
Даа
11.11.2022 10:12:58
9
10
Ако тази беше нападната от три добермана ,нямаше да е жива.Нападнали са кучето ,а тя е отишла да им вземе играчката.
14.
до 9
11.11.2022 10:11:22
3
15
Вижда се кой е болен комплексар пълен със злоба и.. Не съм писал никъде, че жената няма работа на плажа..а кучето.. но ти си го видял. Вече съм се размножил доволно.. и знам освен руски още няколко езика. И цялото ти излеяние е на основа на нещо което си си измислил.. че жента нямала работа на плажа... Затова съм и селянин и трябва да умра, че и мъчително, че и скоро :) Дори не си видял аргументите. Дори не се интересуваш дали плажа е осеян с кучешки фъшкии точно от неморални хора.. да моралните и възпитаните си ги събират. Да ти се връщат чудесните пожелания.
13.
До 8
11.11.2022 10:07:00
9
38
Виж ти каква странна логика ?!
Значи рускинята няма право да си разхожда кучето на плажа, но украинката има право да си разхожда трите добермана?!
Украинските майки трябвало да скочат да мъстят за убитите им от руснаци деца, но руските майки нямат право да отмъщават за убитите деца на Донбас и Луганск !
Там имат право само да им издигнат паметници като "Алеята на ангелите", като паметника на момченцето, загинало докато се опитвало да спаси братчето си от украинските снаряди !!!
Що за изчанчена , извратена и едностранна логика имате ?!
Нещата по света винаги имат две страни!
12.
Sss
11.11.2022 10:05:23
3
13
Ако някой е станал свидетел на инцидента, нека да се свърже с Марина, защото се надяваме стопанинът на доберманите да бъде намерен и поне да се извини, призова кореспондентът на националната телевизия Давид Сукнаров……..Мирише ми ,че ще иска деньги
11.
Наблюдател
11.11.2022 09:56:22
22
15
Хайде да уточним - рускиня или руско говоряща украинка. Ако е украинка, госпожо пуснете доберманите и утре и всеки следващ ден!
10.
прост народ
11.11.2022 09:53:40
19
19
Нямала била работа на плажа?!Да си стояла в русия?!
Ей ,Ганьо!Ей селяндурин!
Такива като теб няма смисъл да живеят-дано пукнеш от нещо мъчително много скоро!Дано не си се размножил!
Баси бацила изживяващ се като фактор!
Болен комплексар пълен със злоба и л@йна!
9.
до 5
11.11.2022 09:38:03
39
12
Значи това е най-малкото което е можело да и направят. Ако бяха скочили и украинските майки, чийто деца са убити от руснаци, щеше да и пригризат гърлото. И какво значи руско-говоряща? Или е рускиня или не. Друг е въпроса, че няма работа кучето на плажа. Утре ще дойдат да я спасяват братушките с армия, кораби, танкове и ракети град. В България учихме по принуда- задължително руски език! Сега и аз съм рускоговорящ без никога да съм го искал. Естествено, че и аз съм против за кучета от рода на добермани да са без намордници... ама ако си е стояла в разкошната русия, това нямаше да и се случи.
8.
Ботко
11.11.2022 09:33:47
1
19
Glock 17 най добре лекува
7.
а
11.11.2022 09:29:41
1
39
Да подаде оплакване в полицията и да видим коя е собственичката. Колко хора имат 3 добермана?!
6.
Очевидец
11.11.2022 08:55:14
6
41
Колата беше с украински номер.
5.
146
11.11.2022 08:29:38
1
34
Районното в Несебър да не блее, а да се намерят и евтаназират моментално псетата, че утре Демерджеиев да не ми реве пак пред НС, когато псетата убият дете и се наложи някой да се саморазправи с дрислата, която ги води. Аман от кучкари.
4.
дебили бургас
11.11.2022 08:29:21
13
74
Кучета без повод и намордник да се зактрелват на място!
3.
mite
11.11.2022 08:27:26
3
55
Трябва да проверят доберманите за паспорт и ваксина бяс.
Така е по закон
2.
О, я стига
11.11.2022 08:26:14
1
69
Ако въпросната "рускоговоряща" подаде оплакване в полицията, колко време ще трябва на последната да установи кой в района на Несебър има по 3 (три) добермана ?!
1.
Американец
11.11.2022 08:23:20
69
37
Кучета на плажа не трябва да се разхождат.Рускинята си е виновна да беше си разхождала песа в градинката за кучета.Сети се тя за децата ,когато я нахапаха други кучета ,а че нейното пикае и сере наляво и надясно и после децата играят там там!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори