×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каква кола да си купите, според вашата зодия?


Каква кола да си купите, според вашата зодия?
Ключови думи: зодия, кола, автомобил
08 Ноември 2022, Вторник, 21:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Не всеки знак би се чувствал добре в спортен автомобил

Има хора, които обичат да живеят в скоростната лента и други, които предпочитат да минават през живота с по-умерено темпо. Колата, която карате, може да разкрие много за вашия характер, темперамент и начин на живот. Хората, които обичат да живеят на ръба, обикновено карат бърза спортна кола. По-пестеливите личности, предпочитат универсален автомобил, който да е добра дългосрочна инвестиция.

Какъвто и да е вашият случай, решението какъв автомобил да си купите е важна стъпка и заслужава да ѝ отделите много време за проучване и обмисляне. Ако искате да стесните възможностите си, астролозите препоръчват да се съобразите със зодиакалния си знак. Разберете коя кола е най-подходяща за вас, базирано на зодията ви:

Овен: Спортна кола

Хората от този знак все бързат за някъде. Те са игриви и млади по дух, а освен това обичат свободата и забавленията. Също така са много конкурентни и им трябва автомобил, който да им печели първо място винаги, когато решат да натиснат газта. Огненият Овен ще се чувства най-щастлив, ако притежава спортна кола, която хем да е бърза и вълнуваща, хем да е удобна като превозно средство.

Телец: SUV от среден размер

Телецът е земен и практичен знак. Когато си купуват автомобил, хората от този знак гледат той да е безопасен, издръжлив и комфортен. Телците не биха се задоволили с твърде евтина кола, която после ще им излезе скъпо да ремонтират. Все пак те няма да изхарчат и цялото си състояние за автомобил. Те биха искали да имат функционално превозно средство, което все пак да пасва на техния изискан вкус и затова най-добрият избор за тях е SUV от среден размер.

Близнаци: Класически кросоувър

Хората от този знак винаги са в движение, така че имат нужда от кола, която може да се справи с натоварения им график. Хората от тази гъвкава зодия мразят да забавят темпото. На тях им трябва кола, подходяща за навсякъде, като кросоувър. За разлика от SUV, кросоувърът е по-лек, по-маневрен и лесен за управление в градски условия. С рамката на обикновен седан, съчетана с пространството на по-голямо превозно средство, този автомобил е идеален за Близнаците, пише Tialoot.bg

Рак: Луксозен седан

Да, хората от знака Рак са по-емоционални от другите, но те преди всичко са кардинална, лидерска зодия. Както в заседателната зала, така и в домашната сфера, те обичат да управляват нещата. Ракът обикновено иска да създаде гостоприемна, удобна среда за всички. Той търси комфорт и стил във всички области на живота. Затова за Раците най-идеалното превозно средство е луксозният седан, с много място за краката и всички екстри и удобства. В този автомобил Ракът ще се почувства почти толкова уютно, колкото и в собствения си дом.

Лъв: Кабриолет Лъвът иска винаги да бъде забелязван и гледа да се появява със стил и блясък, където и да отиде. Той е наперен, модерен и обича лукса. Хората от този огнен знак притежават естествена магнетична енергия, която привлича другите. Затова за тях има смисъл да си изберат кола, която да е уникална и впечатляваща като тяхната собствена личност. Най-подходящият автомобил за Лъва е кабриолетът – ретро или модерен – все ще свърши работа. Идеята е гривата на Лъва да се вее и всички да я виждат, а любимата му музика да се чува на пътя!

Дева: Екологичен хибрид

Практичната, надеждна и пестелива Дева си търси кола, която да е умна инвестиция. А като земна зодия, която цени природата, Девата е загрижена за въздействието на автомобилите върху околната среда. Затова те биха се чувствали идеално, ако карат хибрид, който да е хем устойчив и комфортен, хем да им дава възможност да пълнят резервоара по-рядко и безпроблемно да превключват между електрическо задвижване и двигател с вътрешно горене. Девата също така има нужда от кола с просторен интериор и с много място за съхранение.

Везни: Елегантно купе

Хората от този знак таят дълбока любов към лукса. Като знак, управляван от романтичната и естетична Венера, вие сте от типа, който иска да направи изявление със своя автомобил. Везните обикновено имат активен социален живот и посещават много събития, затова имат нужда от нещо шикозно, но практично като класическо купе. С елегантни линии и две седалки, вие ще имате достатъчно място за вас и половинката ви да се возите със стил.

Скорпион: Офроуд

Личностите от този знак не се интересуват какво правят всички останали – те искат да бъдат различни. Скорпионите са мрачни и мистериозни, но също така са непредсказуеми и обичат да поемат по непознати пътища. На тях им трябва кола, която да може да ги отведе навсякъде. Ето защо офроуд превозно средство като класическия Jeep е точния избор за начина на живот на Скорпиона.

Стрелец: Хечбек

Родените под знака на Стрелец са склонни да бъдат малко диви и безгрижни. Докато други зодии биха искали да впечатлят другите с автомобила си, то Стрелецът предпочита да си купи кола, която да може да се справи с неговия приключенски начин на живот и да има достатъчно място за всичките му вещи, когато реши да предприеме спонтанно пътуване. Един обикновен хечбек е всичко, от което Стрелецът се нуждае, за да продължи да се наслаждава на живота.

Козирог: Ретро автомобил

Хората от този знак са практични и зрели. Те имат страхотно око за детайлите и в резултат на това са склонни да играят на сигурно в повечето области на живота. Въпреки че са работохолици, Козирозите обичат и да си доставят наслада от време на време. Ако сте от този знак, защо следващия път, когато си купувате кола, да не се поглезите малко като си купите ретро автомобил – модел, в който сте влюбени, откакто сте взели книжка? Разбира се, може да не е много практично, но си заслужава да си доставите това удоволствие!

Водолей: Електрическа кола

Хората от този знак са си малко странни. Те никога не се придържат към статуквото и са по-склонни от всеки друг да поставят под въпрос това, което им се казва. Освен това те имат по-далновидна визия за нещата, така че колата на бъдещето е точно за тях. Една модерна електрическа кола е подходяща за Водолея особено предвид факта, че акцентът е сложен върху устойчивостта ѝ. Той ще ѝ се наслаждава години наред.

Риби: Комби

Рибите са супер непринудени и нямат нужда да карат лъскав или скъп автомобил. Като един от най-креативните знаци, те обичат техните лични вещи да носят усещане за индивидуалност. За Рибите колата им е просто вещ, която трябва да ги отведе там, закъдето са тръгнали (за предпочитане до плажа). Перфектната кола за тях е тази, в която има достатъчно място, за да побере всичките им приятели, екипировката им за спорт, творческите им пособия и т. н. Освен това Рибите са малко носталгични и комбито, което е започнало да изчезва от пазара под натиска на кросоувърите, ще им пасне точно.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
1
Коментара по темата
1.
1
09.11.2022 10:46:08
0
1
Глупости ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори