×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жертва на Семерджиев: Разряза капачката на коляното на две с мачете и ме преби


Жертва на Семерджиев: Разряза капачката на коляното на две с мачете и ме преби
Иван Бандаловски обвиняем и приятел на Георги Семерджиев
20 Октомври 2022, Четвъртък, 17:31 ч.
Автор: Флагман

Семерджиев бе изправен на съд заедно с бившия национал Иван Бандаловски по дело за нанасяне на средна телесна повреда 

Развитие по случая „Семерджиев“. Обвиняемият отново се изправи пред съда. Този път не по делото за трагичната катастрофа на булевард „Черни връх“ в столицата, а заради причиняване на средна телесна повреда.

През май 2012 г. Георги Семерджиев и бившият национал Иван Бандаловски се сбиват с трима мъже в столичния квартал "Хаджи Димитър". Двамата са обвинени за причиняване на средна телесна повреда на едно лице, съобщава БТВ.

Вчера потърпевшият дойде в съдебната зала, за да разкаже отново за случилото се.

"Георги Семерджиев ми разряза капачката на коляното на две с мачете. И ме преби. Докато ме налагаше, друг човек ме държеше за качулката".

Делото, което районните магистрати разгледаха в сряда, се точи още от 2013-а година. Те върнаха Вутов към деня, в който за пръв път се е сблъскал със Семерджиев. Това станало малко преди Гергьовден, на 4 май 2012 г. Лъчезар се возил в колата си с  Георги Генев и още един, който назова само по фамилия – Савов. Зад волана бил Савов. Те се движели по бул. „Дондуков“ в столицата и завили покрай Английската гимназия.

В този момент зад тях спряла някаква кола – Мерцедес, по спомените на Вутов. Шофьорът в автомобила започнал да присветва с фаровете, докато накрая не се изравнил с тях. Тогава от сваления прозорец се показал Георги Семерджиев, който започнал да псува компанията в другата кола.

В този момент светофарът светнал в зелено и Вутов и приятелите му потеглили. На следващия ден компанията на Вутов видяла колата на Семерджиев в квартал „Хаджи Димитър“.

„Беше паркирана до бившия магазин „Европа“ сега BILLA. Спряхме, за да се разберем и да видим какво са искали от нас. Зачакахме отстрани. След 5-10 минути от съседния блок на улицата излязоха Георги Семерджиев, футболистът Иван Бандаловски и момиче с патерици“, продължава Вутов.

За кратко време се стигнало до сбиване, в което участие взели всички, включително Бандаловски и Семерджиев.

„Бях седнал със свити колене, а Бандаловски ме риташе в гърба и в раменете. През това време се върна Семерджиев и от паркираната кола извади мачете с калъф. Докато бях на земята ме удари с калъфа, после извади и острието, с което започна да ме удря по коляното. Започна да шурти кръв“, твърди още Вутов.

Иван Бандаловски обвиняем и приятел на Георги Семерджиев

В съдебната зала бяха и двамата обвиняеми. Семерджиев беше докаран с белезници на краката и ръцете.

„Разменихте си няколко думи“, каза Иван Бандаловски, обвиняем и приятел на Георги Семерджиев.

Каза ли ви нещо за катастрофата?

Не, ние не говорим за тези работи. Израснали сме от деца. Питах го дали всичко е наред.

Какво ви отговори? Добре ли е?

Можеш ли да си добре, след тези неща.

Двамата били съученици и съотборници. Бившият национал твърди, че Семерджиев шофира „нормално, че не е знаел за провиненията му на пътя и не е чувал за полицейски чадър.“

Мирослав Христов, който е адвокатът на Георги Семерджиев, твърди, че до този момент клиентът му не е призоваван за разпит относно фаталния инцидент.


В категории: Крими


6
Коментара по темата
6.
Bbb
20.10.2022 20:30:49
0
7
Хе хе хе Е как да няма чадър над тези самозвани футболисти, когато делото им за нанасяне на средна телесна повреда се точи вече 10 години в съда.Добре че поне след поредния инцидент с катастрофата на този лилипут от страх на тези които го прикриват, вече няма как да не изкарат и това дело от нафталина и да се стигне до присъда, иначе още щеше да отлежава по рафтовете.
Неее няма чадър над тез пишман спортисти.
5.
До4
20.10.2022 20:15:27
0
6
Само поръчкови обвинения в София се развиват с космическа скорост всички други нямаш ли връзки в прокуратурата нищо не става. Така е все пак живеем в Северна Кореа.
4.
до 3
20.10.2022 19:49:38
4
18
Бяхме русофилска държава по времето на бай Тошо, тогава не беше възможно такова дело да се точи 10 години, а въпросният с фамилия на семе щеше да чука камъни в някоя кариера. Та такова нещо може да се случи в държава на тикви и каскети
3.
Бг Русфилско правосъдие
20.10.2022 19:25:10
9
17
Случаят е от 2012г. и сега през 2022 г. делото продължава.Това е възможно, само в най-русофилската и логично, най-бедната страна от ЕС. Простотията и бедността, вървят ръка за ръка с русофилията.
2.
Ха
20.10.2022 19:21:24
1
12
Боклуците се намират от детска възраст.
1.
Ти да видиш
20.10.2022 18:39:21
1
20
Е как е възможно това приложение,че всички разправят какво свястно момче бил Семерджиев и че излизал от вкъщи само до библиотеката и обратно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др. Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Според учените има възможността сателитите на по-висока орбита да бъдат засегнати Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Уведомени са и полицията, и прокуратурата в града за действията на лекарите от болница „Света Петка“ 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение
От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори