×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каква присъда получи дрогираното камикадзе, профучало със Сеата си по крайбрежната алея на Бургас


Каква присъда получи дрогираното камикадзе, профучало със Сеата си по крайбрежната алея на Бургас
Фехти Фикри по чудо не уби някого с шофирането си "Ала Шумахер" по крайбрежната алея на Бургас на 15 септември
17 Октомври 2022, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Флагман

Фехти Фикри се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата

Дрогираното камикадзе Фехти Фикри, който на 15 септември т.г., профуча със Сеата си по крайбрежната алея на Бургас и по чудо не предизвика тежък инцидент, е получил присъда, показа проверка на Флагман.бг.

Фикри се е признал за виновен пред Районния съд на Бургас и е сключил споразумение с прокуратурата, с което е осъден на 1 година и 6 месеца лишаване от свобода, отложени за срок от 3 години, 2 години без книжка и глоба от 500 лева.

Вижте как надрусаният Фехти „лети“ по крайбрежната в Бургас, едва не отнесе момиче с тротинетка

За някои това е прекалено безобидно наказание за деянието на 29-годишния мъж от Шумен.

Други обаче смятат, че е справедливо, защото такива са законодателните възможности, а и няма основание за нещо по-тежко от НК.

Както Флагман.бг писа, около 21:30 часа, той тръгва по крайбрежната алея на Бургас, не спира на подаден сигнал от полицията и си спретва бясна гонка. От видеото, което публикувахме става ясно, че поне на два пъти той е на косъм да блъсне човек – първият път момиче с тротинетка, а след това момче.

Див екшън в Бургас: Дрогиран шофьор фучи по крайбрежната, буксува в пясъка, избухнал и срещу ченгетата

Впоследствие забива колата си на Централния плаж и се заключва в автомобила. Оказва и яростна съпротива, което налага полицаите да използват сила, за да го арестуват. Пробата му е положителна за използване на амфетамин и метамфетамин.

Фехти престоя няколко дни в ареста, преди мярката му да бъде изменена, а впоследствие и да получи присъда.


В категории: Животът


Флагман.БГ Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек 20/05/2024, Понеделник 15:20 1
16
Коментара по темата
16.
Аз камикадзето
19.10.2022 07:05:05
0
0
Ей авторе инфото ти малко куца свържи се с мен да ти разкажа самата истина, дори имената ми са грешни и се съмнявам че имаш право да ги пишеш? Можем да стигнем в съда за тази твоя жалка статия но за сега не ми се занимава с клавиатурни мишки.. И не несъм заложил козите на село за да купя колата а съм бачкал за да я купя. Ако не му се вярва на някой може да се видим и да му докажа и да.. Повечето дето тровите работите на 12 часови и не може да си позволите тази кола освен с дългосрочен заем на малки вноски
15.
Гъбата до 14
18.10.2022 16:03:31
0
0
Ам ам
14.
Fikret
18.10.2022 15:31:37
0
1
Hahah da mi yadete ryazania.
13.
Иван
18.10.2022 10:54:00
1
2
Малко му е ,след като излезе пак наново ,ама ако тогава премаже някой ?!
12.
Тома Неверни
18.10.2022 06:37:26
0
31
Готов съм да се обзаложа, че този ще кара без книжка и че ще направи по-тежко нарушение в рамките на изпитателния срок. Глобата от 500лв. е единственото наказание в този случай.
11.
Гъбата до 1О
18.10.2022 03:20:58
1
11
Джанго без окови аууу късай братчето
10.
Джанго
18.10.2022 03:15:30
3
6
Мразя Евелина но обичам Яна .
Мразя Динко но обичам Данчето .
Мразя Гаваза но обичам Моника .
Що е то ?
9.
Гери Митова
18.10.2022 00:42:21
24
13
Какво лошо има човек да удари една две ленти . Трябва да станем като в Холандия да се легализират наркотиците и да си правим кефа . Предлагам на следващите избори да гласуваме за партия "Има такава линия" с министър председател Джанго ,а за френски посланик нека сложим Гъбата .Министър на здравеопазвавето Сашо Болния . Министър по свирене на флейта Радо G. И не на последно място министър на спорта аз Гери Митова все пак държа рекорда на гинес за най-бързо пробягана ЛИНИЯ .
8.
Гъбата
18.10.2022 00:22:33
3
20
Много много жалко . Младежа изглежда симпатичен а и отдавна не съм имал рязани бургии в моята килия.
7.
Ха Ха
17.10.2022 23:58:01
0
33
Няма такава държава няма такива закони няма такъв съд!!! Живеем в клоаката на целия свят!!!
6.
Подпийналият Шевернадзе
17.10.2022 23:35:27
4
17
Ванка, пак счупи тъпомера с това "дрогирано камикадзе :-)))))))
5.
Stefan
17.10.2022 23:32:25
1
19
Между другото преди около месец един такъв черен сеат щеше да ме отнесе на кръговото на Мираж, като аз бях с предимство в кръговото, а сеата мина с доста висока скорост и ми пресече пътя без дори да намали(идваше откъм Метро, посока център). Не казвам, че е бил същия човек, но е възможно.
4.
До Метин
17.10.2022 23:29:02
0
21
Аби
Значи че е заложил козите и къщата на село при лихвари.За да може да набави средства да плати на честният си адвокат който от своя страна се е разбрвал със още по честния съдия по делото...
И така както е било така и ще продължи да бъде
3.
Метин
17.10.2022 23:06:47
0
37
Какво значи сключил споразумение? Обещал е, че вече ще слуша ли? Виновен ли, виновен, да си влиза в затвора и това е. Няма начин този наркоман, през този период да не седне пак зад волана и надрусан и без книжка. Ще чакаме тогава да убие някой с колата и да се изнесе факта колко нарушения и наказателни постановления е имал и колко пъти е трябвало да бъде в затвора. Ппри толкова жертви на пътя причинени от пияни и(или) дрогирани шофьори съд и прокуратура не си взеха поука.
2.
Смешна история
17.10.2022 22:22:36
1
44
Мисля, че НЕкорумпирания български съд ако му беше извъртял една мазна миняг* и му беше дал 500лв.шеше да е по-добре. Някакси по-справедливо звучи.
1.
Трол
17.10.2022 22:18:53
0
48
И това е достатъчно, така ли? Трябваше ли да убие някой, че да се вземат сериозни мерки? 500 лв глоба.... Пък на такива книжки не им трябват, че да се качат отново надрусани зад волана. За се чувстват безнаказани - защото закона е мек към такива престъпления.... И това никак не е случайно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
След смъртта на 17-годишен тийнейджър в Кумлука, разбиха лаборатория за друсан чай След смъртта на 17-годишен тийнейджър в Кумлука, разбиха лаборатория за друсан чай В двуетажния палат на Садулата ченгетата намериха голямо количество обработена и необработена дизайнерска дрога, която е била предназначена за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища  Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Ето какво показват различните данни за бизнес климата у нас Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Инициативата е на сдружението на младите лекари 
Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори