×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Колега на дрогирания полицай, който блъсна няколко коли, опитал да го прикрие


Колега на дрогирания полицай, който блъсна няколко коли, опитал да го прикрие
Ченгето е на 32 години, с 10 години стаж в МВР. Той е задържан за срок до 72 часа
11 Октомври 2022, Вторник, 13:15 ч.
Автор: Флагман.бг

На мястото на инцидента пристигнал негов приятел - също униформен, който заявил, че той е шофирал автомобила

Колега на полицая от столичното 8 РУ, който вчера бе арестуван, след като предизвика катастрофа в столичния квартал „Дружба”, е опитал да го прикрие. Както Флагман.бг писа,  служителят на МВР е самокатастрофирал и е помел още няколко автомобила.

Пристигналият на място екип на органите на реда му е направил тест за наркотици, който се оказал положителен. Служителят е отказал тест за алкохол.

След като е повикан да работи извънредно заради протестите, полицаят тръгнал с лекия си автомобил сам. На завой в квартала обаче ударил кола и избягал от местопроизшествието. След това отишъл пред районното, където леко ударил още две коли. На мястото на катастрофата се появил негов приятел - също униформен, който заявил, че е карал колата.

Шофьорът на единия ударен автомобил обаче твърди, че не този човек е блъснал автомобила му. Два часа по-късно на мястото се върнал самият полицай и признал вината си. Отказал тест за алкохол, но се съгласил за наркотици и дал положителна проба. Тестът е отчел наличие на амфетамин. 

Дрогиран полицай блъсна патрулка, задържан е

Потърпевшият шофьор обаче подозира, че случаят ще се потули. “В протокола ми пише, че ПТП-то е станало в 9 часа. Няма как да е станало тогава, защото аз още бях на работа, пътувам от работа с този автомобил. Аз трябва да съм бил вътре в колата като е станало, ако е станало в 9 часа. А аз не съм бил. Това е станало след 9 и половина като съм се прибрал. Но никой не казва точния час. От там излизам с убеждение, че искат да го прикрият”, разказа Динев.

Мъжът твърди, че заради всички скандални случаи в последно време, вече няма доверие в органите на реда. Поради невъзможност на семейството да поправи колата, тя остава паркирана, там където е била блъсната. Динев споделя, че застраховката няма да може да покрие щетите и се чувства в безизходица.

“Да ми купи нов автомобил господинът, който ми е ударил колата, за това настоявам и явно ще се съдим. Или този да покрие щетите, или да ми купи нов, защото ми връзва ръцете отвсякъде. Без кола съм заникъде”, заяви потърпевшият.

Вчера от прокуратурата привлякоха полицая към наказателна отговорност. Предстои да се поиска и мярка за постоянно задържане под стража.

Полицейският служител е на 32 години, с 10 години стаж в МВР. Той е задържан за срок до 72 часа. Предстои прокуратурата да му предяви обвинение. Ако бъде признат за виновен, може да получи наказание „лишаване от свобода”, съобщават от прокуратурата.


В категории: Крими


8
Коментара по темата
8.
Аз съм"до 4-тия умник" и ХХ
11.10.2022 17:43:09
0
6
Сам си пиша и сам си отговарям,защото се гаврите с мен и с никовете ми ХХ,Бай Хой,Бай Пеньо,Ноунейм и др.Имам си страхотни проблеми със съседките клюкарки.Говорят зад гърба ми,че правя неприлични неща с мама в мазето,докато взимаме буркани и точим домашнярка. Това е клевета,аз съм възрастен,мама и тя,освен това от младини,нямам влечение към жени.
Разочарован съм от сегашното време,неудачник съм,нереализиран,живея с мама и гледаме руска телевизия и мечтаем за Русия. Така исках Путин да върне ССС Р и да освободи България от Евроджендърите,но всичко се обърка. Сага и тези клюкарки на пейката пред блока,и те ме предадоха,а си говорихме за едно време,за Путин,за ССС Р,потъвахме заедно в спомени,те ми бяха среда и приятели,и сега пак си оставам с мама и руската телевизия.
7.
Гражданин
11.10.2022 15:48:13
1
8
Уволнение и затвор за корумпираните пендели.
6.
До XX
11.10.2022 15:22:37
1
6
Преди години имаше едни вафли Ку-Ку Ру-Ку, изглежда си прекалявал с тях, хахахахахаха.
5.
До 4-ия умник
11.10.2022 15:21:50
8
5
Ко речи,Ко?Викаш Европа не е виновна,че откакто влязохме в ЕС вместо оправена и подредена държава се превърнахме в тотално разградена територия.Виновни са руснаците щото и те пиели.Ай,ся отивай да си обличаш кожата на овца и започвай да блееш,че такава е новата мода на Запад.Предполагам и затова руснаците са виновни.
4.
XX
11.10.2022 14:41:46
16
3
Така е защото евроджендърите са виновни и краварите. Ако бяхме с Русия такова нещо не мое да стане. Къде сте видяли в Русия пияни или дрогирани или педали?
Само Нинова и Рашков могат да оправят България и да ни присъединят към Русия. Ние с Дернев откога пишем тука, ама няма други умни като нас и затова ще страдаме.
3.
Ханко брат
11.10.2022 14:23:31
1
25
Тез биологични отпадъци ако ги тестват за наркотици и ще останем без полиция. 90% от тях са талаж, за нищо не стават!
2.
Хахахаха
11.10.2022 13:47:45
2
30
Боклук до боклука и до боклука пак боклук в тая полиция. Бахти и мафиотите чуек, бахти държавата!
1.
777
11.10.2022 13:29:39
0
22
направо при бат Ставри в пандела!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори